Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

................

Χθες βραδυ κοιμηθηκα την ωρα που εβαζα για υπνο τον μικρο, νηστικη, με τα ρουχα της δουλειας..

Αερικο, ειλικρινα ελπιζω να εισαι καλα (δεν βγαζω ακρη απ αυτα που διαβαζω στο φβ)

Κι εγώ την έχω πατήσει έτσι αρκετές έως πολλές μη σου πω φορές Μελινάκι μου... από την κούραση !

Μας βάζουν τα τέκνα μας για ύπνο χα χα ! Είναι να κλαις και να γελάς μαζί !

Τί έχει το Αερικούλι ??????? Δεν μπορώ να διαβάσω δίπλα ....:-(

Μαριτα ΤΕΛΕΙΑ!!! πολυ μαρεσει και πολυ μου τη δινει που δεν εχω το χωρο για 2 κανονικα κρεβατια και πρπει να παω στην κλασσικη κουκετα κια μονο!

...

Γάτα μου,

Να σε ρωτήσω κάτι "κουλό" ???? θα το κοιμίζεις κι εσύ σε ένα δωμάτιο ε ???

Μλκ είναι αυτό που ρωτάω το ξέρω, αλλά εγώ δεν θέλω βρε φίλε να κοιμούνται μαζί άντε το πολύ μέχρι την 1η ή 2α δημοτικού... τί να κάνω ... σπάω το κεφάλι μου...

και μην μου πείτε να βρω άλλον άντρα πιο πλούσιο !!! :rolleyes:

Φαίη μου,

Ναι δυστυχώς έχουν αποθρασυνθεί εντελώς ... είναι κακοποιοί με όλη την σηασία της λέξης ! Εγώ το μόνο που εύχομαι είναι αν τυχόν θέλουν να μπουκάρουν, να το κάνουν άμα θα λείπουμε .... είναι να σε θέλει, που λέμε, κι ο Θεός βοηθός !

Μουγκαφον.... πολλά τόπικ.... δείχνει να δουλεύει και πάλι !:lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τσα!!!Γεια σας γεια σας!

Δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω...πήγαμε μέχρι το μολλ με τη μικρή μιας και είχε ωραίο καιρό. Πήραμε το τρενάκι μας και το κάναμε μια σούπερ βόλτα!

Τώρα τρέχω να μαγειρέψω...

Θα τα πούμε μετά!'φιλιά

μου λείψατε ρε παίδες αυτές τις 2 μέρεςςςςςς!!!!!

Love... Μεγάλωσα στο ίδιο δωμάτιο με τον μικρό μου αδελφό. Σε πλεροφορώ πως δεν το αλλάζω... ΟΜΩΣ το παιδάκι μου το καλό είχε πάντα ΤΕΡΑΣΤΙΑ αντοχή στην ΤΡΑΓΙΚΗ συμπεριφορά μου. "Τσακίσου στο σαλόνι" κ.λπ. ήταν οι εντολές μου και αυτός υπάκουε... Καλά μιλάμε όποτε συζητάμε για αυτό το θέμα, με θυμάμαι και νευριάζω. Πολύ κωλόπαιδο ήμουν. Στην εφηβεία έτσι... Έπειτα όμως συνυπήρχαμε αρμονικά αφού ο καθένας είχε το γραφείο του και τη γωνιά του ας το πω και δεν ενοχλούσε τον άλλο. Επίσης ο αδελφός μου έχει αποκτήσει άλλη μουσική κουλτούρα απ τη δική μου παρότι άκουγε μόνο τις μουσικές που άκουγα εγώ. Βασικά καλό του έκανα γιατί έμαθε ΚΑΙ αυτά.

Στο θέμα ντύνομαι-ξεντύνομαι, σιγά τα ωα, ή πήγαινα στο μπάνιο ή γυρνάγαμε αμφότεροι τις πλάτες μας.

Κόρες εν ολίγοις εγώ πιστεύω πως τους κάνει καλό να συνυπάρχουν. Δένονται περισσότερο στανταρ. Μοιράζονται ακόμα και τις στιγμές της σιωπής τους...

Εγώ αν κάνω δεύτερο, βούλησή μου είναι να τα έχω μαζί τουλάχιστον έως την εφηβεία.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Μεταξάκι ειναι δικό σας το σπίτι; Εγώ έχω μόνο 2 υπνοδωμάτια οπότε δεν έχω αλλη επιλογή....αλλά μου αρέσει να είναι παρέα τα αδερφάκια...εμείς είμασταν κορίτσια βέβαια και ακόμα θυμάμαι τις συζητήσεις με την αδερφούλα πριν κοιμηθούμε!

Τώρα αν εσένα δε σου αρέσει....ή καινούριο σπίτι ή εσείς στο σαλόνι με τον καλό σου και τα παιδιά στα δωμάτια....το οποίο δε το προτείνω βέβαια!!!

Γιατι βρε κορες να μην κοιμουνται μαζι τα παιδακια σας? χαλαρωστεεεεεεεεε

εδω οι παλιες οικογενειες κομοντουσαν μαζι σε ενα δωματιο...

εγω πηζω στην δουλεια φευγω 7.30 το πρωι και γυριζω 7.30 το βραδυ..η μικρη τα εχαι παιξει σημερα ξυπνησε και με τραβαγε και εκλαιγε "μαμα μην πας στη δουλιτσα"

να δω αυριο πώς θα το παρει που θα πρεπει να ξαναφυγω γμτ! :(

Διαφημίσεις

Μεταξάκι ειναι δικό σας το σπίτι; Εγώ έχω μόνο 2 υπνοδωμάτια οπότε δεν έχω αλλη επιλογή....αλλά μου αρέσει να είναι παρέα τα αδερφάκια...εμείς είμασταν κορίτσια βέβαια και ακόμα θυμάμαι τις συζητήσεις με την αδερφούλα πριν κοιμηθούμε!

Τώρα αν εσένα δε σου αρέσει....ή καινούριο σπίτι ή εσείς στο σαλόνι με τον καλό σου και τα παιδιά στα δωμάτια....το οποίο δε το προτείνω βέβαια!!!

Γιατι βρε κορες να μην κοιμουνται μαζι τα παιδακια σας? χαλαρωστεεεεεεεεε

εδω οι παλιες οικογενειες κομοντουσαν μαζι σε ενα δωματιο...

εγω πηζω στην δουλεια φευγω 7.30 το πρωι και γυριζω 7.30 το βραδυ..η μικρη τα εχαι παιξει σημερα ξυπνησε και με τραβαγε και εκλαιγε "μαμα μην πας στη δουλιτσα"

Ω ρε Καλτ ....

Πώς αντέχεις ???? την παλεύεις ???? να μου πεις, "και τί να κάνω δλδ?" άμα είναι να αποφεύγεις την Κυριακή ... δε σου μιλάω ούτε για σπίτι, ούτε για δουλειές έτσι ???? προφανώς βοηθάει ο Σ ε ???

.....δεν ξέρω μωρέ αυτό με το δωμάτιο με προβληματίζει από τώρα...

δικό μας είναι Μαριτάκι, έχουμε 2 υπνοδωμάτια , να πάρουμε καινούριο σπίτι δεν το νομίζω :rolleyes:......... κι εγώ σαν λύση αυτό σκέφτηκα που είπες και μην γελάς... από ένα δωμάτιο το κάθε παιδί κι εμείς σαλόνι για 2-3 χρόνια ... θα δούμε !

Μάλλον θα μου το δείξουν και τα ίδια τα παιδιά με την συμπεριφορά τους ε ?

Ω ρε Καλτ ....

Πώς αντέχεις ???? την παλεύεις ???? να μου πεις, "και τί να κάνω δλδ?" άμα είναι να αποφεύγεις την Κυριακή ... δε σου μιλάω ούτε για σπίτι, ούτε για δουλειές έτσι ???? προφανώς βοηθάει ο Σ ε ???

ναι ο Σ κανει ολες τις δουλειες καθημερινα + μαγειρεμα και το σαββατο εχουμε και γυναικα ευτυχως...

αλλα ποιος ενδιαφερεται για τις δουλειες , το παιδακι μου θελω να βλεπω!

.......

ναι ο Σ κανει ολες τις δουλειες καθημερινα + μαγειρεμα και το σαββατο εχουμε και γυναικα ευτυχως...

αλλα ποιος ενδιαφερεται για τις δουλειες , το παιδακι μου θελω να βλεπω!

ok then... emoticon που έχει πέσει τ' ανάσκελα και δεν μπορεί να μιλήσει :tongue:, σκέψου τότε πως είναι ΜΟΝΟ για λίγο.. εγώ από Ιούλιο θα σχολάω μόνιμα στις 18.00, που σημαίνει ότι θα πηγαίνω σπίτι κατά τις 7 παρά - με 7 με τα παιδιά, με δουλειές, με σπίτι, με, με, με.......στην καλύτερη των περιπτώσεων "γλιτώνω" μόνο το σούπερ-μάρκετ...

όσο για το παιδί... τί να σου πω... μας θέλουν κοντά τους κι έχουν δίκιο, απόλυτο κιόλας !

Κουράγιο...

Ελπίζω να κατάλαβες μετά Μελινάκι :)

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα του παιδιού στον παιδικό και η μαμά του το φέρει πολύ βαρέως λέμε! Έκλαιγα το πρωί από το Χολαργό μέχρι την Ηλιούπολη γιατί όταν δώσαμε τα δωράκια στις δασκάλες και τους είπε 'σ' αγαπώ' τις πήραν τα ζουμιά και πήραν κι εμένα (ευτυχως κάποια πήρε το παιδί μέσα στην τάξη του και δεν μας είδε) και δεν σταματησα παρά μόνο μετά από μια ώρα στο σπίτι και βρίσιμο από τα κορίτσια στο φβ λολλλλ ακόμα βουρκώνω και να δω πως θα πάω να την πάρω!!! Ευτυχώς θα πάμε παιδότοπο μετά και θα ξεχαστούμε και οι δύο!

Οι κοπέλες αυτές ήταν τα μάτια μου, τα χέρια μου, το μυαλό μου και η καρδιά μου για 20 μήνες επί 8 ώρες τη μέρα και μου παραδίδουν ένα παιδάκι ώριμο, έξυπνο και με εκπληκτική ενσυναίσθηση! Μπορώ να μην τις λατρεύω και να μην σκάω που θα τις αποχωριστούμε; Επιπλέον μαζί με το παιδί έμαθα κι εγώ δίπλα τους. Ήταν το manual μου! Θα μου λείψουν αφάνταστα όλες!

Διαφημίσεις

Ωχ βρε Αερικό,

Δεν είχα ιδέα... έχεις δίκιο ! Ηρέμησε - να μην σε δει το παιδί έτσι αν και θα το πιάσει στον αέρα ... δλδ από Δευτέρα πάτε αλλού ???????? Καταστάλλαξες ?

Σε καταλαβαινω Ειρηνη, το μονο καλο ειναι οτι ειναι προσωρινο..

Δε λες που εχεις και τον Σ. που ειναι εκει βραχος?

(και φτιαχνει και τα στιφαδα του αμα λαχει?)

Παντως, ασχετο, κι εμενα ο Κ. εχει αρχισει και κανει στροφη. Παντα με βοηθουσε με εξωτερικες δουλειες, αλλα εχει αρχισει και με βοηθαει περισσοτερο με το παιδι, ασχολειται ουσιαστικα μαζι του οταν ειναι σπιτι. Καθονται ας πουμε δυο ωρες μαζι και παιζουν απο επιτραπεζια μεχρι ποδοσφαιρο (και το βασικοτερο: χωρις εμενα!)

Αφου χτες βραδυ, που ηταν τελικα το πρωτο βραδυ που ελειψε ο Κ. μετα απο καιρο, με εβαλε ο μικρος να τον παρω τηλεφωνο και του ελεγε 'καληνυχτα μπαμπα, αληθεια σ'αγαπω πολυ'

Ειχα και τις τυψεις μου χτες που αργησα παλι, εγινε κι αυτο, ασε μ'εστειλε αδιαβαστη!

Αερικο το βρισκω απολυτως φυσιολογικο να αντιδρας ετσι.

Ειναι μεγαλη η αλλαγη, αλλα να εισαι σιγουρη οτι η Κωτιτα σου θα προσαρμοστει πολυ γρηγοροτερα απότι φανταζεσαι, οπως ολα τα παιδακια.

Πες μας για τον καινουριο σταθμο... πως σου φαινεται?

Μη μασας αερικουλι, μονο την υγεια μας να εχουμε.. κατα τα αλλα ουουουου εχουμε να φαμε στη μαπα πολλες τετοιες 'αλλαγες με τα παιδια μας'.. και ελπιζω να ειμαστε εδω (η οπου αλλου) να αλληλοστηριζομαστε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω καταλήξει σε 3 από τους 20-25 που είδα!!!! (απέρριψα όσους σχολούσαν 4 και δεν πήγα καν να τους δω!)

Οπότε από εβδομάδα θα πάμε και μαζί με τη μικρή να δούμε 'χημείες' και θα καταλήξουμε ώστε 1/2 να ξεκινήσει στον νεο παιδικό σταθμό και να αποτοξινωθεί από τον προηγούμενο ;)

Ραβ μου την μικρή την είχα σε παιδικό στην περιοχή που δούλευα που είναι αρκετά μακριά από το σπίτι και με έχουν φάει τα δρομολόγια :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...