Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημεραααααααααααααα...τα αρρωστακια ειναι καλυτερα σημερα????

Εμεις ειμαστε περδικια!

εγω ενεκα της απεργιας του μετρο ηρθα με το τουτου στην δουλεια και δεν κατάλαβα ούτε κρύο ουτε τιποτα!!!

Κι εγω με τουτου ηρθα, αλλα εφτασα Μεταμορφωση μεχρι να ζεσταθει το τουτου!

Καλημέρα! Και εδώ κρύο πολύ και ας έχει ηλιο...

Εχετε πολυ κρυο 'εδω'!

Μελινάκι θα κάτσει πολύ εκτός ο αντρούλης σου; Φαντάσου ο Κων/νος πως θα του φανεί η απουσία του μπαμπά ε;

Οχι, το συνηθισμενο, δυο-τρια βραδια την εβδομαδα.

Απλα, μια με τις γιορτες, μια με κατι δουλειες που του ετυχαν εδω Αθηνα, τον εχουμε μαζι μας ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ εδω και κανενα μηνα περιπου..

Ασε, θα του κακοφανει πολυ του μικρου...

Μου έλεγε χτες ο Τ.ότι με τη καινούρια λίστα δεν υπάρχει παιδίατρος συμβεβλημένος με το δημόσιο!!!Τα κάνανε σ@$#τα σαν τα μούτρα τους!

Αυτο το ακουω για ολο και περισσοτερες περιοχες πλεον..

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ

πολλες αρρωστιες ακουω βηχα, λαρυγγοφαρυγγιτιδες και πυρετους ακουω πεσανε μαζεμενες!

ποιοι ειναι σημερα αρρωστοι τελικα????

εμεις παραδοξως δεν εχουμε αρρωστησει σε πεισμα του πατερα που ελεγε οτι μολις παμε σταθμο ΘΑ αρρωστησουμε προς το παρον να κανω το σταυρο μου δεν ....... ευτυχως φτου φτου φτου μην το ξαναπω και το γκαντεμιασω.......

μετα απο ενα υπερχο ΣΚ στην δουλεια ξαναγυρισα παλι στην δουλεια! γκρρρρρρρ

ευελπιστω οτι μεχρι το τελος της βδομαδας θα τελειωσω τον πανικο και θα παρω λιγο αδεια γιατι τα χω παιξει απο την κουραση....

εμεις χτες για δυο ωρες ημασταν χωρις ρευμα! απο τις 6-8. στις 8 βαρεθηκα με τα κερια και την πηρα και πηγαμε στην μαμα μου. πρωτογονες καταστασεις! ευτυχως που εχουμε την σομπα και ζεσταινομαστε αλλιως θα ειχαμε παγωσει κιολας! σημερα θα παρω κανενα φως ασφαλειας γιατι σκιαχτηκα χτες με τα κερια!

Καλημερα μπεμπαρα μας!

Τρεχω σημερα με δουλειες (με φουντες :mrgreen) και ειπα να σας καλημερισω πριν την κανω!

Φιλακια σε ολες! :D

χιχιχ καλες δουλειες Φαιη μας! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα !

'Ηλιος με δόντια κι εδώ !!!! Βγήκα έξω το πρωί να ξεχωρίσω ρούχα για να βάλω πλυντήριο και .... ξύλιασα λέμε ! Πω πω και το πρωί λυπήθηκα τα παιδάκια μου την ώρα που τα ξύπναγα..............

Δουλειες τελος :confused:

Επεστρεψα, εχωσα κι ενα κοτοπουλο στο φουρνο :cool:, εκανα μπανιο και αραζω..

Κι οπως λεει και το σοφο Αερικο: "Ανεκτιμητη αξια το μπανιο οταν εισαι μονος στο σπιτι" ;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα... Το αερικό σας παρακολουθεί αν και ειναι στα ντάουν του!

Αγόρασα αυτοκόλλητα για το δωμάτιο της μικρής! 4 μεγάλα αυτοκόλλητα από 2 ευρώ έκαστος από κινέζικο μαγαζί! Ελπίζω να κολλήσουν :lol:

Μη λέτε για μπάνιο, εδώ ούτε για κατούρημα δεν μπορούμε να πάμε, το χουν κόψει απ το πρωι... Στα διάλα...

Η ιστορία με τους γιατρούς είναι δράμα, αφήστε τη να πάει στα διαλα...

Εγώ ούτε παιδίατρο, ούτε γυναικολόγο, ούτε οφθαλμίατρο. Μόνο ο παθολόγος είναι μέσα.

Σήμερα τέλος 1ης εβδομάδας δίαιτας, ο άνδρας μου -2,5 κιλά εγώ στα ίδια. Α στα διάλα κωλομεταβολισμέ...

Βγαίνω να πάρω το παιδί, καλό μεσημέρι

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

εχουμε να παμε σε μια φιλη του μικρου που γιορταζει αυριο και η μαμα της θα κανει τη μαζωξη ή παρασκευη ή σαββατο... οποτε θα σου πω οταν μαθω..

τι γιορτη ειναι αυριο? σημερα δεν ειναι του αγ.αντωνιου????????

Δουλειες τελος :confused:

Επεστρεψα, εχωσα κι ενα κοτοπουλο στο φουρνο :cool:, εκανα μπανιο και αραζω..

Κι οπως λεει και το σοφο Αερικο: "Ανεκτιμητη αξια το μπανιο οταν εισαι μονος στο σπιτι" ;)

Αχ ούτε που θυμάμαι από πότε έχω να απολαύσω το μπάνιο…

Καλημέρα... Το αερικό σας παρακολουθεί αν και ειναι στα ντάουν του!

Αγόρασα αυτοκόλλητα για το δωμάτιο της μικρής! 4 μεγάλα αυτοκόλλητα από 2 ευρώ έκαστος από κινέζικο μαγαζί! Ελπίζω να κολλήσουν :lol:

Τα ακριβά που είχα πάρει μέσα σε 8 μήνες βρήκαν οφ

Αυτά που πήρα από τη λαϊκή δεν έχουν πάθει τίποτα. Είναι από τις λίγες φορές που λέω « το φτηνό δεν είναι πάντα πιο ακριβό »

Εμείς όλα καλά. Απύρετοι από το Σάββατο και έχουμε πλέον μπει στις παλιές καλές συνήθειες. Γκρίνια , γκρίνια ,γκρίνια !!!

Βοήθειά μου

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...