Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Φαίη μουσταρδολεμονοριγανατο με ρυζακι το έκανα εγώ προχθες και ήταν σουπερ

Μελίνα μου δεν αλληλογουσταριζομαστε με το πεθεριδιο αλλά έχουμε θεωρητικά καλές σχέσεις. Τυπικές θα τις ονόμαζα εγώ βέβαια. Δεν είμαστε τσακωμένες anyway. Μια φορά στις 10 μερες βρισκόμαστε περίπου, αλλά όποτε μα όποτε συναντάει το παιδί βράδυ, το κοριτσάκι μου έχει πολύ άστατο ύπνο...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα Φαιη!

Αυτην την ομοιοπαθητικη κι εμεις την φλερταρουμε..

Το εχω αναβαλλει γιατι φετος φαντασου ειναι η δευτερη φορα που κανει αυτον τον βηχα τον σπαστικο, θελω να πω οτι η δευτερη χρονια στον παιδικο εχει παει αρκετα καλυτερα..

Εχει αρπαξει δυο τρεις ιωσουλες, που οταν κανουν τον κυκλο τους, το παιδι συνερχεται, σταματαει μαχαιρι ο βηχας.

Θα δειξει...

Χοιρινο κομματι εχεις?

Εμενα μου αρεσει πολυ το λεμονατο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Κι εγω με 1 βαθμο γατα!

Ακομα δεν εχω συνελθει πληρως και ας δουλευουν φουλ τα κλιματιστικα εδω στα γραφεια... μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Μαριτακι καλημερα, κι εγω γουσταρα πολυ να κατσω σπιτι σημερα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σπίτι κρεπαλιάσαμε χτες....ήρθαν κάτι φίλοι μας με τον 3χρονο γιο τους και φάγαμε και ήπιαμε μέχρι τις 8 το βράδυ! Τα πιτσιρίκια το καταευχαριστηθήκανε! Τελικά τα καλύτερα κρεπαλιάσματα όταν αποκτάς παιδί είναι σε σπίτι που είναι και άλλο παιδί!!!!χαχαχα

Καλημέρα !

Περαστικά στα παιδάκια που ταλαιπωρούνται...

Δε λέει να χιονίσει βρε παιδί μου να κάτσουμε σπίτι κιόλας... ο ρημάδης !

Α ρε Φαίη "ζηλεύω" το τζάκι σας ! Δώσ' του να καταλάβει !

Διαφημίσεις

Τελικα πηγα και αγορασα πρασα και θα το κανω τσιγαριστο με κρεμμυδακι και πρασο. Θα το σβησω με κρασι και voila!

Παντως ρε παιδια πολυ ψwλοκρυο... Μεχρι το mini market πεταχτηκα (5 λεπτα πηγαινε και αλλα 5 ελα) και ξυλιασα! Αφου σκεφτομαι πως θα κατεβω να παραλαβω τη μικρη απο το σχολικο! :lol: Τωρα εχω παρει αγκαλια το τζακι και αρνουμαι να ξεκουνησω απο εδω! :mrgreen:

Εν τω μεταξυ ακουστε και το αλλο το κουφο που ετυχε στον Β..

Παιρνει το αυτοκινητο, παει στο τμημα να παρει την υπηρεσιακη μηχανη για να παει στη δουλεια. Κατεβαινει απο το αυτοκινητο κι εκεινη την ωρα του λεει ενας πολιτης "συγγνωμη, να περασω λιγο;". Ο Β κλεινει την πορτα να περασει ο χριστιανος και το αυτοκινητο κλειδωνει με τα ΠΑΝΤΑ μεσα.. Κλειδια/χαρτια/το οπλο/υπηρεσιακα εγγραφα/το κλειδι της μηχανης, τα ΠΑΝΤΑ....

Παιρνει εφεδρικο κλειδι απο το τμημα για τη μηχανη και ερχεται σπιτι να ψαξει για το εφεδρικο κλειδι του αυτοκινητου.. Δεν το βρηκαμε πουθενα και τα τηλεφωνα να εχουν σπασει απο τους προϊσταμενους (και με το δικιο τους κιολας οι ανθρωποι).. :( Τωρα παει ξανα στο τμημα να σπασει το τζαμι του αυτοκινητου και να μπορεσει να απεγκλωβισει τα πραγματα για να παει στη δουλεια..

Και φυσικα επρεπε να γινει τωρα αυτο που δεν μας παιρνει να χαλασουμε σεντ τσακιστο σε εξοδα που δεν εχουμε προϋπολογισει.. Θκατα... :roll:

And merfy goes on.... :)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ωχ βαρέθηκα με αυτά τα εκτός προγράμματος...

Εγώ τσακώθηκα με τον παιδίατρο, του είπα αριβεντερτσι και είμαι σε αναζήτηση παιδιάτρου...

Ήθελα από πολύ καιρό να τον αλλάξω, ε σήμερα ξεχείλησε το ποτήρι...

Και έχω και τον άνδρα μου, αντι να με υποστηρίξει τα βάζει μαζί μου, ότι παρεξηγούμαι για ψιλοπράγματα!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Κι εμένα έτσι κανει.. Σπανια θα με υποστηρίξει ακόμη κι αν ξέρει πως έχω δίκιο... :(

Τι έγινε με τον παιδιατρο; Γιατί έτσι;

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Δεν συμπεριφέρεται σωστά Φαίη μου, γι αυτό. Ο τύπος μπήκε στο ΙΚΑ επομένως κλείνει το ιατρείο στις 12.30. Το απόγευμα δεν πάω, γίνεται πανικός. Άρα αναγκάζομαι να παίρνω το παιδί νωρίτερα απ το σχολείο για να προλάβω. Πήγα την Πέμπτη και είχε αλλάξει εκ νέου το ωράριο, "αποκλείεται να τη δω, έπρεπε να χω φυγει" μου λεει

Πάω σήμερα 11.50 (έκλεινε 12.30) και βγαίνει 12.30 και λεει "μετα βιας προλαβαίνω 1 παιδάκι" (ηταν ένα μπροστα μας και εμείς). Ε καλά τότε όρμηξα... Και μου είπε και το κορυφαίο "Ούτε εγώ θέλω να χάνω πελάτες έτσι..." ΠΕΛΑΤΕΣ ρε φίλε! Παιδίατρος - επιχειρηματίας! Άκου πελάτες...

Πραγματικά δεν του είχα εμπιστοσύνη ούτε σαν γιατρό, δεν σε έπειθε ότι ξέρει τι του γίνεται επακριβώς. Και επίσης ήταν με τις μέρες του. Αν είχε... σιδερώσει την προηγούμενη, θα ηταν ευγενικός, αν ήταν κουρασμένος θα ηταν νευριασμένος, κατσουφιασμένος και ξεπέτας.

Δε με νοιάζει που αλλάζω παιδίατρο για μένα, με νοιάζει για το παιδί...

Κακά τα ψέματα κόρες, ο παιδίατρος που είχα στην Αθήνα ήταν σουπερ και μετά από αυτή την εμπειρία μου φοβάμαι πως είναι και αναντικατάστατος.

Να, ο άνδρας μου λεει είμαι προκατειλημμένη . Ε ναι, αφου γνώρισα το καλό, επιθυμώ μονίμως αυτό, πως να γίνει...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Μη στενοχωριεσαι για το παιδι ραβ, τα παιδια προσαρμοζονται ευκολοτερα απ'οτι νομιζουμε, ασε που αν ο νεος παιδιατρος ειναι καλος, θα το κερδισει ευκολα το παιδι.

Το να μην του εχεις εμπιστοσυνη φτανει για να τον αλλαξεις.

Για μενα βεβαια και το να ειναι μουρτζουφλης ειναι ενας λογος - ελεος τι πιο ομορφο απο εναν χαμογελαστο παιδιατρο?

Καλα, ουδεις αναντικαταστατος, μην κολλας με τον παιδιατρο της Αθηνας, σιγουρα θα βρεις καποιον εξισου καλο.

Μια καλη ιδεα για να βρεις τον καινουριο ειναι να ρωτησεις μαμαδες στον παιδικο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...