Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Περαστικά Μελινάκι!!!Πολύ πυρετός έπεσε αυτη τη βδομάδα στη παρέα ε;;;Ξου ξου παλιοιώσεις!!

Ωραία ακούγεται αυτή τη ταβέρνα Κιουλτάκι!Και από τιμές τι λέει;Κοψιδάκια έχει;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καίρια η ερώτηση της συναδέλφου :lol: μαριτούλας! Εγώ ήμουν έτοιμη να πω 'ναι πάμε' αλλά προφανώς παίζουν ρόλο και οι τιμές χαχαχαχαχα Η παλιά όμως... πρώτα κάνει την καίρια ερώτηση και μετά ενθουσιάζεται!!! Εγώ ρώτησα πάντως την Μάρκο ως πρώτη ερώτηση πως την πάλεψαν με το τσιγάρο :rolleyes:

δεν σου ειπε? αυτοι που καθονταν κοντα στον παιδοτοπο ηταν ο χωρος μη καπνιζοντων εννοειται...αν ομως ανεβαινες δυο σκαλακια και πηγαινες στο αλλο διαζωμα καπνιζες ελευθερα!

απο τιμες φτηνο δεν θα το ελεγες...πλήρωσαμε 97 ευρω 4 ατομα + 2 παιδια αλλα φαγαμε τον αμπακο ενα κιλο παϊδακια, λουκανικο, μπιφτεκι, κοκορετσι, σαλατες και τα συνοδευτικα...

Ανταποκριση απο το μετωπο:

Φ: Μαρια αν δεν σταματησεις τις τσιριδες, θα φυγω!

Μ: Γιατι;

Φ: Γιατι δεν αντεχουν αλλο τα αυτια μου αγαπη μου. Με πονεσανε!

Μ: Γιατι;

Φ: Γιατι τσιριζεις!

Μ: ...

(Μετα απο λιγο)

Μ: Μαμα θα φυγεις τωρα;

Φ: Θελεις να φυγω;

Μ: Ναι! Γεια σου!

Φ: -apelpismeno.emoticon.pou.psaxnei.apegnosmena.meros.na.kriftei-

Μ: Θα φυγεις μαμα ή να φυγω εγω;

Φ: :shock: Που θα πας;

Μ: Το Λετελη, την Τιτινα και την Κωταντινααααααα!!!!

Φ: Δεν μπορεις να φυγεις αν δεν φαμε!

Μ: Γιατι; (ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ)

Φ: Επειδη η Χριστινα δεν σε εχει υπολογισει για φαγητο και δεν θα εχει να σου δωσει να φας (μιας και τρως ΤΟΣΟ πολυ δηλαδη :rolleyes:)

Μ: Γιαγια, θα φαμε τωλα και θα παω μετα την Κωταντιναααααα!!!!!!

Καλωσοριστε μας στον θαυμαστο κοσμο του "γιατι"! :roll:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

χαχαχαχαχαχααχαχαχαχα Καλώς ήρθατε χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

έπρεπε να μου την στείλεις να την ταΐσω κι αυτήν τον αρακά που δεν έφαγε την άλλη φορά... ήθελα να έβλεπα την απογοήτευση στο πρόσωπό της χαχαχαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

ποσες μερες κραταει η λαριγγοφαρυγγιτιδα????

την ειπιε την αντιβιωση??? να την βαλεις ρε στο κουτι του μαλακτικου να δεις πως θα την πιει το παιδι σου ρε......

δινε μου εσυ αερα οτι με θετε στην παρεα να σας ζαλισω τον ερωτα.....χιχιχιχιχιχιχιιχ

[/quote

Εξαρτάτε μπέμπα

Ο μεγάλος έκανε μόνο 3 μέρες πυρετό, τον πόναγε λίγο ο λαιμός του και δε πήρε αντιβίωση

Ο μικρός από τη Κυριακή είχε πυρετό μέχρι τη πέμπτη [έφτανε 39+ ] παρασκευή & Σάββατο έκανε 38& 37,5 αντίστοιχα και πήρε αντιβίωση γιατί αλλιώς ακόμα πυρετό θα είχε. Ο λαιμός του πρέπει να είχε φοβερό πόνο γιατί, όχι απλά δεν έτρωγε , ούτε σούπες δε μπορούσε να καταπιεί

Σήμερα είναι καλύτερα και εντελώς απύρετος

Περαστικά Μελινάκι!!!Πολύ πυρετός έπεσε αυτη τη βδομάδα στη παρέα ε;;;Ξου ξου παλιοιώσεις!!

Ξουτ ξουτ ….

Άντε του χρόνου πάλι να αρρωστήσουμε

Ραβ περαστικά στη μικρή , εύχομαι να μη ταλαιπωρηθεί …

Και εμένα μου αρέσουν πολύ τα ενυδρεία , έχει μια φίλη ένα τεράστιο με μεγάλα χρωματιστά ψάρια και όταν πάω κάθομαι και τα χαζεύω

Λοιπόν. ..είναι η μαμά μου εδώ και εγώ σκέφτομαι δυνατά

-Δεν είναι κρίμα ?... τόση αντιβίωση πάει χαμένη….. μόνο 3 μέρες? Είναι κρίμα τη πετάξω ….

-Τι εννοείς ?

- Μήπως να του δώσω άλλο λίγο? Μήπως να πιει και ο Μάριος?

- Παιδί μου πας καλά?

- Γιατί ρε μαμά ? λυπάμαι να τη πετάξω….

:lol::lol:

t118011.gif

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Α και για να μην παραπονιέσαι κι εμείς την κουβέντα σας είχαμε:

Κ.: Ποιος θα έρθει;

Χ.: Κανείς γιατί να έρθει κάποιος;

Κ.: Δεν θα έρθει η Μαρία;

Χ.: Όχι όταν ξυπνήσουμε θα πάμε εμείς εκεί

Κ.: Δεν θέλω! :eek:

Χ.: Γιατί αγάπη μου; (όπως βλέπεις εγώ έχω αντιστρέψει τους ρόλους χαχαχαχα)

Κ.: Δεν θέλω :eek:

Χ.: Ναι αλλά η Μαρία θα στεναχωρηθεί γιατί θέλει να παίξετε και με τα δικά της παιχνίδια.

Κ.: Μου τα δίνει;

Χ.: Ναι μωρό μου τα μοιράζεται τα παιχνίδια της

Κ.: Όχι δεν μου τα δίνει :lol:

Χ.: Στα δίνει αλλά άμα θες θα πάρουμε και τον υπολογιστή σου μαζί μας

Κ.: Α εντάξει να πάμε!

(εκεί κάπου πήρε και ο μπίλης και του φώναζε ότι θα πάρουμε και τον υπολογιστή μας!!!)

μελινακι περαστικα σας...

ηταν πολυ ωραια..πηγαμε και νωρις 8 η ωρα και για καμμια ωρα τια παιδακια μας ειχαν ιδιωτικο παιδότοπο! να κανονισουμε να παμε λεμε..για σας δεν ειναι και πολυ μακρυα...

Ευχαριστουμε κουκλα!

Να παμε, να παμε!

Ωραία ακούγεται αυτή τη ταβέρνα Κιουλτάκι!Και από τιμές τι λέει;Κοψιδάκια έχει;

Ευχαριστουμε Μαριτακι!

καλα εφτιαξε ο Σ ενα κουνελι στιφαδο μουρλιααα..τον αγαπωωωωωωωωωωωωωω;)

:D:D:D

Μα τι προκομμενο αντρα εχεις...!

Τα δικα μας νεα καλα, ο μικρος ειναι καλυτερα, χθες ο βηχας εφτασε στο πικ του!

Ειχα καιρο να τον ακουσω και τα ειδα ολα!

Ξερετε, αυτον τον σπαστκο βηχα που δεν σταματαει με τιποτα!

Ευτυχως κοιμηθηκε ενα τριωρακι το μεσημερι και μετα απο αυτον τον υπνο ηταν αλλο παιδι, και απο διαθεση και απο βηχα..

Αντε καλη μας εβδομαδα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες! Εμείς πήγαμε σχολείο σήμερα καθώς και χθες ήταν απύρετη, να μη πω με υποθερμία!

Μάλλον θα την πάμε παιδίατρο όμως σήμερα να τελειώνουμε και με αυτό.

Ρε κόρες... Κάθε μα κάθε φορά που συναντιέται το παιδί με την πεθερά μου, έπειτα κάνει μαρτυρικό ύπνο! Εφιάλτες, κλάματα, αναφιλητά μιλάμε να μη μπορώ να τη συνεφέρω. Τα είδα όλα χθες. Τι στο διάολο γιαγιά είναι αυτή ρε? Ματιάζει το παιδί? Πωωωωωωωωωωωωωωω

Και μου το λεγε η συνυφάδα μου και δε το πίστευα...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Ναι Ειρηνη, δουλιτσα ειμαι.

Θα λειψει ο προισταμενος μου για δυο εβδομαδες εκτος Ελλαδας και δυσκολα μπορω να λειψω..

Ευτυχως ο μικρος ειναι απυρετος απο χθες το βραδυ και ηρεμησε ο βηχας του.

Ραβ τι σχεσεις εχετε με τη γιαγια?

Μπας και γλωσσοτρωει εσενα και την πληρωνει το παιδι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα!

Μελινακι κι εμεις με βηχα :( Βεβαια οχι σε τετοιο βαθμο οπως περιγραφεις αλλα βηχει.. Περιμενω πως και πως το ραντεβου μας με την παιδοΩΡΛ μεθαυριο αφενος να δουμε πως ειναι, αφετερου να ξεκινησουμε ομοιοπαθητικη μπας και σωθουμε! Σημερα παντως την εστειλα σχολειο αφου κακα τα ψεμματα δεν κρατιοταν μεσα στο σπιτι και περα απο βηχα δεν εχει κατι αλλο (ουτε μυξες, ουτε πυρετο). Τωρα τι ειναι παλι αυτο.. Ο Θεος κι η ψυχη της!

Ραβακι δεν ξερω τι και πως αλλα εγω πιστευω και στο ματι και ΕΙΔΙΚΑ στη γλωσσοφαγια... Μακρια απο εμας οι μαυρισμενοι, οι γκαντεμηδες, οι κακοπροαιρετοι! Ξουτ λεμε!

Κατα τα αλλα εμεις ησυχιες.. Αναψαμε τζακακι σημερα μολις την εκανε η μικρη. Πολυ κρυο ρε μαμωτο αλλα ευτυχως στο σχολειο ειναι ζεστα.. Τωρα πινουμε καφεδακι και σε λιγο που θα φυγει ο Β θα σηκωθω να μαγειρεψω. Χοιρινο εχω ξεπαγωσει, για δωστε καμμια ιδεα!

gM4vp2.png

ο Σ το κανει γλυκοξινο με χρωματιστες πιπεριες και ειναι τελειο!

δεν ξερω ομως τι αλλο βαζει μεσα...χαχαχαχα

Μμμμ... Δεν ειναι κακοοο!! :cool::cool::cool:

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...