Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Εχω πάθει ΣΟΚ!!!!

Μελίνα, δεν έχω να πω κουβέντα!

Νεν, το παιδί σου μεταλλάχτηκε!!!!! Σε αυτή τη φωτό είναι ίδια με εσένα!!!!

Καλά για τη Ζωή δεν έχω τα πω το ίδιο. Χθες την είδα πάλι.... Το Καλτάκι μου έχει φιλική συμμετοχή (και άν...)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οποιος δεν είναι ολυμπιακός να μην το δει....αφιερωμένο στον φυστικομπαμπά!!

Θα το δει ο άντρας μου και θα τρελαθεί!!!!!!!

Δεν υπάρχει η Ζωή, είναι καταπληκτική!!!!!!!!!!!!!

οποιος δεν είναι ολυμπιακός να μην το δει....αφιερωμένο στον φυστικομπαμπά!!

αν και βαζελα δεν κρατηθηκα και το ειδα! η μικρη ειναι ολα τα λεφτα! απιθανη...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Age μου χωρίς να θέλω να υπονοήσω κάτι μήπως λόγω των διαφορών που έχουν δημιουργηθεί, το παιδί εισπράττει τη δική σου άρνηση και την προβάλλει στον μπαμπά;

τράπεζα τρελή κίνηση ..........επανήλθα

όχι βρε δεν υπάρχουν διαφορές :D:D ντάξ όπως όλα τα ζευγάρια, έχουμε που και που καμια ψιλο διαφωνία, αλλά γενικά εντάσεις δεν υπάρχουν στο σπίτι :P

βίντεακια θα δω σε λίγο πάω να δουλέψω κανα τεταρτάκι για τα μάτια του κόσμου :cool::cool:

KbLyp3.png 4AByp3.png

" FATHER OF THE YEAR "

A man boarded a plane with six kids.

(gutsy guy!)

After they got settled in their seats a woman sitting across the aisle from him leaned over to him and asked, "Are all of those kids yours ? "

He replied, " No. I work for a condom company. These are customer complaints. "

I WISH I COULD THINK THAT QUICKLY

Διαφημίσεις

φτου φτου στα κουκλάκια μαράκι και ζωίτσα.

καλά ειρήνη η κόρη σου όλα τα λεφτά στο βιντεάκι! και δεν είμαι και ολυμπιακός! περαστικά της κι όλας.

ευτυχώς κορίτσια δεν είναι ίωση, είμαι οκ τώρα.

λουκομάμι, μαρκοπούλα και κουλτάκι, δεν με έχετε δει σε φάσεις τρέλας γι'αυτό μιλάτε. και θα φωνάξω και θα ουρλιάξω και θα κλάψω από τα νεύρα μου. αυτό που με τρελαίνει είναι το Ο Χ Ι, που είναι η αγαπημένη λέξη της κλέας μου και δυστυχώς άρχισε και το δίχρονο να τη χρησιμοποιεί τώρα τελευταία.

λουκομάμι τέλεια η ιδέα του δώρου σου για τον κουμπαροβαφτιστήρα σου. περαστικά και στο γόνατο. αλήθεια κάνεις φυσ/πεία?

εγώ έχω 2 μαλαγανάκια, τον παναγιώτη που έρχεται όταν νυστάζει και μου χαιδεύει τα μαλλιά (μόνο σε μένα) και την ελένη που όλη την ώρα κάποιον θα αγκαλιάζει-φιλάει εμένα, τον μπαμπά, την αδερφή μου, τους παππουδογιαγιάδες. πάντως μια αδυναμία μπορώ να πω ότι μέχρι στιγμής μου έχουν τα αγοράκια μου.

φεύγω τώρα για το δημιουργικό εργαστήρι, πάω τα 2 μεγάλα 1ώρα/βδομ. (στο σχολείο)

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Που ειστε κορες?

Ειδα τη φωτο της Ζωιτσας και του Μαρικακιου και στο face και σχολιασα και εκει οπως θα κανω τωρα και εδω πως ειναι θεες!! Οσο για τον υμνο, ρε 'συ cultaki τι παιδι ειναι αυτη η Ζωη?? Ματι να μην το πιασει το αγγελουδι σου!!

Πως τα πατε με τον καιρο? Εγω να σας πω απο τη μια τον γουσταρω τρελλα, αλλα απο την αλλη μου τη δινει η κλεισουρα, γκρινιαζει και το Μαρακι και μου 'ρχεται να πηδηχτω απο το μπαλκονι! Παντως ευτυχως για εμας, σημερα μας βαλανε πετρελαιο και δουλευει φουλ το καλοριφερ!

Χαιρομαι που περασατε καλα στη συναντηση!! Ελπιζω στην επομενη να σας δουμε κι εμεις!!

Κατα τα αλλα καλα, η καισαρικη με εχει πεθανει λογω του καιρου, αδιαθετησα κιολας σημερα και..... ολα κομπλε :rolleyes:

Φιλακια σε ολες σας!!! Θα τα πουμε το πρωι!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Κατα τα αλλα καλα, η καισαρικη με εχει πεθανει λογω του καιρου,

σ ενοχλει ακομα η καισαρικη??? :shock::shock::shock: καλα, το σοι τομη σου εκαναν βρε παιδι μου?

Parents are the last people on earth who ought to have children

Καλημερα και απο το παγωμενο Λαγονησι!! Μπρρρ... Τι κρυο ειναι αυτο ρε κοριτσια????

Σηκωθηκα το πρωι να βγαλω τη Μαρια απο το δωματιο και με το που πεταω το παπλωμα απο πανω μου, παθαινω το πρωτο εγκεφαλικο! Το δευτερο το επαθα οταν πλυθηκα και επλυνα δοντια.. Μου φαινεται πρεπει να ξυπναω νωριτερα και να αναβω θερμοσιφωνο για το πρωι! Το Μαρακι για πρωτη φορα στα χρονικα ηταν μισοσκεπασμενο (συνηθως δεν ειναι καθολου), αλλα τα χερακια της ηταν κρυσταλλο! Αναψα γρηγορα καλοριφερ και το εντυσα γρηγορα μη μου ξυλιασει!

Marco Polo που χιονιζει καλε?? Εδω μονο κατι νιφαδες πεφτουν αλλα δεν ειναι τοσο πυκνες ωστε να το στρωσει!

Fystikaki μου δεν μπορεις να φανταστεις τι εχω περασει με την καισαρικη... Βεβαια μεχρι να φτασουν στη μητρα για να βγαλουν το μωρο, εκοψαν και 7 στρωματα δερματος (αυτα παθαινεις οταν εισαι σαν το βοδι.. Για εμενα το λεω, μην παρεξηγηθει καμμια!), οποτε οσο να 'ναι καθε φορα που αλλαζει ο καιρος νιωθω σαν τραυματιας πολεμου.. :? Οταν δε αδιαθετω και ο καιρος ειναι και εκεινος στα φορτε του, εκει να δεις γλεντια!! :lol: Τωρα επεσαν και τα δυο μαζι και μπορω να πω πως ποναω οπως τις πρωτες μερες με την τομη... Απλα δεν νιωθω να "τραβαει" τοσο οσο τις πρωτες μερες.. Εχθες π.χ. για να κοιμηθω πηρα δυο πονσταν και κατα τις 4 ενα mesulid... Δεν αντεχα αλλο!

Τι μαγειρευουν σημερα κοριτσια?? Οεο?? Δεν εχω ξεπαγωσει τιποτα και απο οσπρια εχω μονο φακες και ρεβυθια.. Τα ρεβυθια ακυρα γιατι δεν τα εχω μουλιασει αρα μαλλον θα καταληξουμε στις φακες... Αλλα Σαββατιατικα φακες?? :? Μπλιααααξ!!! :oops: Επισης δεν μπορουμε να παμε πουθενα με τοσο κρυο... Σαββατοκυριακο και θα κλειστουμε μεσα.. Αυριο εχουμε επετειο με το Βασιλη αλλα δεν θα κανουμε τιποτα. Θα με παει το απογευματακι στη μαμα μου γιατι θα μεινω εκει το βραδυ καθως τη Δευτερα εχουμε το δικαστηριο για τους Αφγανους... Αντε να τελειωνουμε και με αυτο!

Παω να βαλω καφεδακι και να ζωγραφισω με την κορη μου.... Αντε γιατι πρωι - πρωι με επιασε λογοδιαρροια!! :lol:

Φιλακια σε ολες!! :D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια! μόλις κοίμησα το μωρό, τα άλλα τα έχει πάρει ο νικ στην πλατεία και χαίρονται το χιονόνερο, ξέρετε με γάντια-σκουφιά κτλ.

αχ βρε φαίη μου τί τραβάς! σίγουρα δεν διορθώνεται? ξέρω 'γω μήπως κάνανε καμιά βλακεία εκεί στην τομή? πάντως να σας πω με αυτό τον καιρό όλα τα παλιά χειρουργία πονάνε. (κι έλεγα χτες γιατί με τσιμπάει το γόνατο? τώρα το συνειδητοποίησα. στα 17 είχα κάνει συρραφή καθεκτικών συνδέσμων επιγονατίδας.)

εμείς κάθε σάββατο κάνουμε ψάρι. σήμερα στο φούρνο, γρήγορα και εύκολα ;) . πάντως φαίη με τις φακές μπορείς να ρίξεις και ρυζάκι μέσα ή κοφτό μακαρονάκι για αλλαγή. έτσι το κάνουν στην κύπρο (με ή χωρίς πολύ ζουμί, ανάλογα τα γούστα).

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Καλα μην φανταστεις οτι το εστρωσε κιολλας, εχει αερα και δεν το στρωνει αλλα χιονιζε πολυ καποια στιγμη και τον εντυσε ο πατερας του και τον εβγαλε στο μπαλκονι και ειχε μεινει να κοιταζει εκστασιασμενος!!!!!!!!!

Αλεξια μου δεν ξερω αν διορθωνεται, αλλα δεν με πειραζει κιολας.. Συνηθως μετα το 3ο παυσιπονο περναει ο πονος.. Εν τω μεταξυ με την ευκαιρια να σας πω κατι ωραιο που διαβασα για την καισαρικη (δεν θυμαμαι που το διαβασα αλλα σιγουρα μου αρεσε παρα πολυ).. Μια μαμα οταν τη ρωτησαν ειπε πως το πιο ομορφο τατουαζ που εχει κανει ειναι η τομη της καισαρικης!!! Πολυ γλυκο δεν ειναι? :D

Μαρκοπουλινα μου εδω ισα που φυσαει.. Χιονι δεν λεει να ερθει.. :( Και μου αρεσει πολυυυυυ!! :D

gM4vp2.png

χιόνισε και σε μας το μεσημέρι γιούπι!!!!!

τώρα όχι, αλλά μακάρι να το στρώσει το βράδυ. λέτε? δύσκολο το βλέπω.

χαχα φαντάζομαι τον μάριο! τί ωραία που θα είναι ειρήνη μου αν το στρώσει! θα χαρούν πολύ τα μανάρια μας!

φαίη πολύ ωραίο αυτό που είπες για την τομή της καισαρικής.

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Μολις ξυπνησαμε κι εμεις απο το μεσημεριανο μας υπνο!!

Η Μαρια ξυπνησε λιγακι "καπως" και να δω πως θα την παλεψουμε αφου με τετοιο κρυο δεν μπορουμε να παμε πουθενα! Αφου βγηκα λιγο στο μπαλκονι να αναψω το σωληνα και μεχρι να μπω μεσα, ενιωθα σαν να με μαχαιρωνουν απο παντου με αυτον τον αερα! Εν τω μεταξυ δουλευει και ο μπαμπας μας νυχτα σημερα και ελπιζω να μην το στρωσει και αποκλειστει στην Αθηνα με τη μηχανη.. :? Γιατι μετα αυτοματα ειναι σαν να εχω αποκλειστει κι εγω απο εδω αφου δεν οδηγαω! Ουφ... Τουλαχιστον αυριο καθεται και δεν θα εχω το αγχος και τη Δευτερα το πιο πιθανο ειναι να εχει ρεπο.

Παω να φτιαξω κανενα τοστακι να μασαμπουκιασουμε γιατι η Μαρια ξυπνησε με "αγριες" διαθεσεις!! :lol:

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...