Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

καλο ειναι αυτο, σιγουρα, αλλα και τα σ-κ???

γιατι τετοιο ξεζουμισμα?

υπαρχουν διοριες?

ναι μεχρι τελος φεβρουαριου ...

δεν πιστευω οτι ειναι επισημη διορια...

απλα αυτοι θελουν να τους πληρωσουν το εργο και μετα φοβουνται οτι δεν θα εχουν λεφτα!!!!

(καλα εγω τους ειπα οτι σαββατο θα ερχομαι και κυριακη θα παιρνω δουλεια στο σπιτι! αμα θελουν..το πολυ πολυ να με διωξουν...μουχαχαχα)

απο το αλλο ΣΚ!

θα μας πληρωσουν τις μερες λεει σαν κανονικες οχι σαν υπερωριες...τεσπα αυτο ειναι το λιγοτερο εγω το παιδακι μου θελω να βλεπω οχι να παιρνω λεφτα.....γκρρρρρρρ

ποσο σε καταλαβαινω :(

κι εμενα δεν μου φτανει το σ-κ...

κοιτα, αφου 1) δεν μπορεις να το αποφυγεις 2)θα σας πληρωνουν τουλαχιστον τη μερα 3) ειναι προσωρινο, προσπαθησε να δεις την (οποια) θετικη πλευρα

και υπομονη κοριτσαρα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Ευχομαι να αποκατασταθει επαγγελματικα η παρεα το γρηγοροτερο δυνατον!

Και οι εργαζομενες...να παραμεινουμε εργαζομενες! :P

(α! ειναι και το μεταξακι μας)

............... Μελινα, Ειρήνη και Μπέμπα βαστάτε γερά :D
....

Χριστίνα ξέχασες και το μεταξάκι

.......................

............

Ναι είναι και το μεταξάκι!!! Κρατάτε γερά λέμε!

:cool::cool: Δεν μπορώ να σας "μιλήσω .... κάνω ευχέλαιο, λέμε !!!! χα χα

Ειρήνη,

Αν και παράνομο και καταχρηστικό αυτό που απαιτεί ο κος εργοδότης σας... τί να κάνεις ! Πιες το το ποτήρι, αν είναι μόνο για Σάββατο και Κυριακή από το σπίτι, κάτι παίζει ...

Τελικά για αύριο ισχύει τπτ ???? ή μπαααα ?????

:cool::cool:

Ειρήνη,

Αν και παράνομο και καταχρηστικό αυτό που απαιτεί ο κος εργοδότης σας... τί να κάνεις ! Πιες το το ποτήρι, αν είναι μόνο για Σάββατο και Κυριακή από το σπίτι, κάτι παίζει ...

Τελικά για αύριο ισχύει τπτ ???? ή μπαααα ?????

τι να κανω μπορω να κανω και αλλιως?

μας εχουν καταντησει να λεμε και ευχαριστω που εχουμε δουλεια!

θα παμε με το μαρκοπουλακι στην ταβερνα που πηγε η μελινα το στεκι του ανδρεα που εχει και παιδοτοπο...

http://stekitouandrea.gr/tosteki.html

θελετε να ρθειτε? και οποια αλλη θελει φυσικα...

Κόρες έχω καιρό που ανησυχώ με το βήχα της μικρής αλλά ηρεμώ κάθε φορά που δεν έχει ακροαστικά και δεν μου δίνει αγωγή... Επειδή όμως θέλω έναν χρόνο τώρα να αλλάξω παιδίατρο, θορυβήθηκα...

Εγώ δεν έχω διαβάσει βιβλία ψυχολογίας γιατί κατ αρχήν δεν παίζουν φράγκα για πέταμα...

2ον ξέρω ότι τα περισσότερα είναι παπάτζες, κανείς δεν έχει το δικό μου παιδί και τις δικές μου συνθήκες διαβίωσης ή τα προβλήματά μου ώστε να με βοηθήσει.

3ον ξέρω πολύ καλά τα λάθη των γονιών μου και δεν τα επαναλαμβάνω. Κάνω όμως συνεχώς ολόδικά μου...

4ον έχοντας κάνει ψυχοθεραπεία ξέρω καλά πως ο ψυχολόγος δεν βοηθάει αν δεν θες να βοηθηθείς.

Και εγώ είμαι νευρικός άνθρωπος χωρίς υπομονή. Και έχω ένα δύσκολο παιδί (η μάνα μου το λέει υγιές). ΕΥΤΥΧΩΣ διαβάζοντάς σας, νιώθω άνθρωπος. Και εγώ κάνω λάθη, κουβαλάω τρομερές τύψεις, ζητώ συγχώρεση και προσπαθώ να μη τα επαναλάβω και έπειτα τα ξανακάνω.

Ειρήνη και Μελίνα και όσες εργάζεστε αλλά αποζητάτε περισσότερη οικογένεια, να σας πω πως είναι πολύ πιο ζόρικο να μην εργάζεσαι άρα να μην έχεις νορμαλ ψυχολογια λογω εγκλεισμού και επίσης να μην μπορείς καλά καλά να προσφέρεις στο παιδί σου σωστή θέρμανση ή ξέρω γω ψάρι...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Ειρήνη και Μελίνα και όσες εργάζεστε αλλά αποζητάτε περισσότερη οικογένεια, να σας πω πως είναι πολύ πιο ζόρικο να μην εργάζεσαι άρα να μην έχεις νορμαλ ψυχολογια λογω εγκλεισμού και επίσης να μην μπορείς καλά καλά να προσφέρεις στο παιδί σου σωστή θέρμανση ή ξέρω γω ψάρι...

εχεις δικιο κοριτσαρα..απο την αλλη ουτε το δικο μας ειναι υγιες...απλα γυρναμε πολλα χρονια πισωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

εχεις δικιο ραβ, γενικα τα άκρα ειναι ο,τι χειροτερο :(

θα επρεπε κανονικα η εργαζομενη μητερα να χαιρει καποιων στοιχειωδων προνομιων, οπως για παραδειγμα περισσοτερες ωρες με το παιδι της δηλαδη λιγοτερες ωρες εργασιας, αλλα ... ας μην πω καμμια χοντραδα καλυτερα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...