Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Ειρηνάκι το έχεις αυτό; Αν ναι το θέλω να το διαβάσω :D Αλλιώς θα το παραγγείλω :D

Ναι σωστά μαραγκάκι και ωτίτιδες!

Ξέρεις τι; Δεν θέλω να την αμιφσβητήσω την παιδίατρό σου όπως δεν ήθελα να αμφισβητήσω και τη δική μου την πρώην η οποία είχε ακριβώς την ίδια διάγνωση για τις μύξες της Κωτίτας... Να όμως που έφτασα να το κάνω δοκιμάζοντας να πάω σε μία άλλη δίπλα μας γιατί ο βήχας του παιδιού και οι μύξες δεν σταματαγαν όσο και αν εφάρμοζα όσα έλεγε (τα οποία δεν ήταν και για μακρά χρήση). Οπότε στο δίμηνο που τίποτα πια δεν έπιανε πήγα σε άλλη παιδίατρο και μάλιστα 2 μέρες μετά από επίσκεψη στην παλιά. Η παλιά μας είπε το κλασικό 'αλλεργική ρινίτιδα'... Η νέα με ενδελεχή εξέταση και ακρόαση βρήκε... υπολείματα πνευμονίας!!! Πήραμε την αντιβίωση, κάναμε τις μάσκες μας και έκτοτε το παιδί (φτου φτου) πάει μια χαρά... περιέργως δεν έχει πια Αλλεργική Ρινίτιδα ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειρηνάκι το έχεις αυτό; Αν ναι το θέλω να το διαβάσω :D Αλλιώς θα το παραγγείλω :D

ρε γμτ μου το εδωσε μια φιλη αλλά μου αρεσε τοσο που το θελω και στην βιβλιοθηκη μου!

αν ειναι να το παραγγείλουμε μαζι...

Για ένα χρόνο πήγαινα στη σχολή γονέων και τα μαθήματα που κάναμε με το κοινωνιολόγο ομολογώ ότι με βοηθήσαν πολύ. Το μάθημα ήταν κάθε Τρίτη και μέχρι τη παρασκευή ήμουν άψογη , μετά παραφέρουν και ανυπομονούσα να έρθει η άλλη Τρίτη :lol:

Η αλήθεια είναι ότι όταν διαβάζεις βιβλία ή όταν μιλάς

με ειδικούς γίνεσαι σαφώς καλύτερη , αλλά δε φτάνει μόνο αυτό. Χρειάζεται υπομονή και επιμονή για το επιθυμητό αποτέλεσμα , πράγμα που για μένα είναι λίγο δύσκολο:cool:

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Σώπα βρε αερικάκι!!!Μπράβο που το κοίταξες και πήγες σε άλλη παιδίατρο.

Και εμένα πάντως με χτυπάει στο αυτό η αλλεργική ρινίτιδα...

Μαραγκάκι έχουμε κέφια σήμερα ε;;;Μπράβο μπράβο!!!Πάλι με έκανες και γέλασα!

Ναι σωστά μαραγκάκι και ωτίτιδες!

Ξέρεις τι; Δεν θέλω να την αμιφσβητήσω την παιδίατρό σου όπως δεν ήθελα να αμφισβητήσω και τη δική μου την πρώην η οποία είχε ακριβώς την ίδια διάγνωση για τις μύξες της Κωτίτας... Να όμως που έφτασα να το κάνω δοκιμάζοντας να πάω σε μία άλλη δίπλα μας γιατί ο βήχας του παιδιού και οι μύξες δεν σταματαγαν όσο και αν εφάρμοζα όσα έλεγε (τα οποία δεν ήταν και για μακρά χρήση). Οπότε στο δίμηνο που τίποτα πια δεν έπιανε πήγα σε άλλη παιδίατρο και μάλιστα 2 μέρες μετά από επίσκεψη στην παλιά. Η παλιά μας είπε το κλασικό 'αλλεργική ρινίτιδα'... Η νέα με ενδελεχή εξέταση και ακρόαση βρήκε... υπολείματα πνευμονίας!!! Πήραμε την αντιβίωση, κάναμε τις μάσκες μας και έκτοτε το παιδί (φτου φτου) πάει μια χαρά... περιέργως δεν έχει πια Αλλεργική Ρινίτιδα ;)

Χριστίνα δε παρεξηγούμε , [ελπίζω ούτε και εσύ ]

Είμαι σίγουρη για τη παιδίατρο για τους εξής λόγους

Την αλλεργική ρινίτιδα τι παθαινει [ η τελευταία φορά ήταν πριν ένα χρόνο ] όταν έχει υγρασία ,ακόμα και το καλοκαίρι που πάμε στο χωριό την άνοιξη με τη γύρη και το φθινόπωρο

Πάντα παίρνουμε το αέριους και σε 5 μέρες πας περνάει και ξαναεμφανίζετε την επόμενη εποχή ….

Δε ξέρω , επειδή μου τη σύστησε φίλη …και εκεινης φίλη ...και πάει λέγοντας [χωρίς να έχουν παράπονο ] και επειδή με ότι και αν μας έχει τύχη δεν παιδευόμαστε , της έχω ακόμα εμπιστοσύνη

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

Μαραγκάκι έχουμε κέφια σήμερα ε;;;Μπράβο μπράβο!!!Πάλι με έκανες και γέλασα!

Η αλήθεια είναι ότι κοιμήθηκα λίγο καλύτερα

Για να μη πω και για το πρωινό φλερτάρισμα [ δε ξέρω πως αλλιώς να το γράψω για να είναι κατάλληλο ]

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Για να μη πω και για το πρωινό φλερτάρισμα [ δε ξέρω πως αλλιώς να το γράψω για να είναι κατάλληλο ]

χμμμμμμμμμμ για πες για πες.....

:D:D:D

γραψτο σιδερωμα, θα καταλαβουμε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Α πες μας καλό μου ότι έβαλες πρωινό σίδερο να καταλάβουμε χαχαχαχαχα

Εννοείται πως δεν τίθεται θέμα και μακάρι να είναι αλλεργική ρινίτιδα γιατί φεύγει σε κάποιους κάποια στιγμή :D

Ετοίμαζα την κοτόσουπα όταν συνειδητοποίησα ότι από την εδώ παρέα... έχουμε πλέον μόνο ΤΡΕΙΣ εργαζόμενες!!! Μελινα, Ειρήνη και Μπέμπα βαστάτε γερά :D

Διαφημίσεις

Ετοίμαζα την κοτόσουπα όταν συνειδητοποίησα ότι από την εδώ παρέα... έχουμε πλέον μόνο ΤΡΕΙΣ εργαζόμενες!!! Μελινα, Ειρήνη και Μπέμπα βαστάτε γερά :D

Ευχομαι να αποκατασταθει επαγγελματικα η παρεα το γρηγοροτερο δυνατον!

Και οι εργαζομενες...να παραμεινουμε εργαζομενες! :P

(α! ειναι και το μεταξακι μας)

[sIGPIC][/sIGPIC]

:D:D:D

γραψτο σιδερωμα, θα καταλαβουμε!

χα χα έτσι το λέτε εσείς?

του έδωσα να φάει λίγο γιαουρτάκι αλλά δεν...

τι θα φάει άραγε?

Χριστίνα ξέχασες και το μεταξάκι

Και εγώ συνεχίζω [ όχι για το σίδερο ]

Έτσι είναι , η αλλεργική ρινίτιδα υποχωρεί , στις αρχές είχαμε 4με 5 φορές το χρόνο και τα τελευταία χρόνια μόνο 1 άντε 2 φορές

Πριν πάω σε αυτή , πήγαινα σε ένα κοντά μου και στην ανάλογη περίπτωση μου είχε δώσει κάτι σταγόνες και μου είχε πει ότι αν δε περάσει θα κάνει μάσκες

Έρχεται στο σπίτι εντελώς τυχαία μια φίλη που είναι ωρλ [ κορυφή ] , και ακούει το βήχα του. Της δείχνω το φάρμακο που μου έδωσε ο παιδίατρος και μου λέει [χωρίς να εξετάσει το μικρό ] <αυτό το φάρμακο δεν είναι για αυτό το βήχα >:shock:

Έτσι λοιπόν πήγα στη τωρινή παιδίατρο και χωρίς να της πω τίποτα μου είπε το ίδιο

Έχω γνωστές που πάνε τα παιδιά τους σε αυτόν και παρόλο που τους έχω πει το περιστατικό συνεχίζουν να τον εμπιστεύονται

Η μια πάλι μου απάντησε ότι έχει ακούσει και από άλλον αρνητικά σχόλια και όμως δεν τον αλλάζει :?:

Με λίγα λόγια το θέμα με το παιδίατρο δεν είναι εύκολο

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

μαραγκακι και μενα ετσι λεει η παιδιατρος που φοβαται επειδη ειναι αλλεργικη η Ζωη..

εγω μονο ψαρι δεν της δινω και αυγο που ετσι και αλλιως δεν κανει...

μεσα σε μειγμα νομιζω μπορεις να δωσεις ελευθερα!

Κι εγώ νομίζω ότι σε μείγμα δεν τίθεται θέμα :)

Ναι είναι και το μεταξάκι!!! Κρατάτε γερά λέμε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...