Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Εγώ έκανα τον Νοέμβριο με κατεψυγμένα ωάρια, δεν έκανα ovitrelle, μόνο με παρακολουθούν το ενδομητριο 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Μήπως έχει αλλάξει κάτι επάνω μου????

Με τις υγείες σας !!!! Πολύ όμορφα !

πατα πανω σε ενα που σου αρεσει και ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις.....

να δω αν ποτε βαλει και κιουλτ.......

πως να μην μπερδευομαι λοιπον η γυναικα?????

εχω γνωρισει μονο την κιουλτ απο κοντα..... εχω μιλησει με δυο ακομα τηλεφωνικα...... και δεν εχω γνωρισει κανενα αλλο ζουζουνι εκτος απο το φυστικακι που τα λεει οοοοολα...... και την φυστικο μαμα εχω γνωρισει (καλα αυτη μας εχει ξεχασει παντελως....)

μου ειναι κομματακι δυσκολο λοιπον να θυμαμαι ηλικιες και ονοματα..... ειδικα αν δεν σας εχω μιλησει και στο φεις μου ειναι αδυνατο..... ειπαμε ειμαι και ολιγον ουφο οποτε...... καταλαβαινεις.....

Καλτ η ιντερνασιονάλ !!!! χα χα παντού έχεις πάει βρε πουλί 'μ ???????

....

Πηρα και κατι παπουτσακια απο το ταχυδρομειο που παρηγγειλα μεσω νετ και το ευχαριστηθηκα πρωι πρωι!

Με γεια σου κι εσένα !!!! Ωραία τα παπά ??? Από πού αν επιτρέπεται ???

εχμμμμ τίποτα συγκεκριμένο... τον τελευταίο καιρό έχω διαβάσει του Γιωσαφάτα και τώρα διαβάζω το "τα παιδιά δεν θέλουν ψυχολόγο, γονείς θέλουν"... ό,τι έχω διαβάσει είναι κυρίως άρθρα στο ιντερνετ (πολλές ώρες πολλά άρθρα) αν και έχω και δυο βιβλία 'εγκυκλοπαίδειες' που όμως δεν έχω τολμήσει να ξεκινήσω ακόμα!

........

Βρε Αερικό,

δεν ξέρω γιατί αλλά εμένα προσωπικά αυτό το συγκεκριμένο δεν με έπεισε... ή μπορεί να περίμενα περισσότερα... όσο για τον Γιωσαφάτ, δεν τολμώ να τον αγγίξω ! :rolleyes:

Βιβλία !!! Ποιά ζήτησε βιβλία ????

Λοιπόν έχουμε και λέμε : το πιο πετυχημένο βιβλίο που έχω διαβάσει με το οποίο γέλασα πολύ, "είδα" μέσα εκεί τα παιδιά μου κι εμένα σε κάποιες στιγμές αλλοφροσύνης και με βοήθησε να καταλάβω λίγο-πολύ την ψυχολογία τους και να μπω μέσα στο μυαλουδάκι τους είναι το

-"Δαμάζοντας τα νήπια" Dr Christopher Green, εκδ Platypus (στην ίδια σειρά κυκλοφορεί και το "Τα νήπια έγιναν παιδιά" για ηλικίες 5-12 ετών)

πάει αυτό ... άλλο

-"Μικροί Δυνάστες, ποτέ πια !" Christiane Olivier, ελδ. ΚΡΙΤΙΚΗ

-"Επιτέλους, Γονείς, Ακούστε μας !" Σταματία Αργυροπούλου-Λέντζου, εκδ. ΣΑΒΒΑΛΑΣ

-"Τα παιδιά μαθαίνουν αυτό που ζουν" Dr Dorothy Law Nolte & Rachel Harris, εκδ ΘΥΜΑΡΙ (Σειρά 2 Γάμος/Οικογένεια/Παιδιά) κι έχω επίσης και το

-"Δεν υπάρχουν τέλειοι γονείς" της Ιζαμπέλ Φιλιοζά, εκδ. ΕΝΑΛΙΟΣ, το οποίο δεν έχω προλάβει καν να αρχίσω...

Σήμερα ο αγγελος ξεκινάει αντιβίωση, τη zithromax καταλήξαμε σε αυτή για να είναι πιο σύντομη μιας και ο μικρός αρνήται να πιει οποιοδήποτε σιρόπι [ είπαμε εμείς έχουμε προτίμηση στα απορρυπαντικά , μαλακτικά , κολόνιες κλτ ]

Εχθές δεν έφαγε σχεδόν τίποτα , 5 κουταλιές από τη σούπα , λίγο ψωμί και γάλα

....

ωχου μωρέ το μαναράκι μου ! Φυσικό είναι να μην μπορεί να φάει... κάνε υπομονή, θα ανακάμψει. Ελπίζω να τον πιάσει η αντιβίωση, τουλάχιστο πίνει γάλα ???? ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ !

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλτ η ιντερνασιονάλ !!!! χα χα παντού έχεις πάει βρε πουλί 'μ ???????

οχι βρε εδω ειχει ερθει το μπεμπακι και βγηκαμε για καφεδακι!

Με γεια σοτ κι εσένα !!!! Ωραία τα παπά ??? Από πού αν επιτρέπεται ???

απο e-bay καλε 16 λιρες ήτοι 20 ευρω!!!

Βρε Αερικό,

δεν ξέρω γιατί αλλά εμένα προσωπικά αυτό το συγκεκριμένο δεν με έπεισε... !

και γω το εχω διαβασει αλλα δεν...

εσυ γιατι στελνεις πουλακι μου?

εμενα απο τον ιουνιο που ειχα στειλει με πηραν καποιοι την προηγουμενη εβδομαδα! χαχαχα

ελα μου ντε! :P

λες να περιμενω πρωτα να απολυθω και μετα να ψαξω ε? :tongue:

περα απο την πλακα, ετσι οπως ειμασταν εδω περσι, με νεο κυμα απολυσεων καθε μηνα, ολοι αυτο καναμε, στελναμε βιογραφικα.

τελευταιο εστειλα το καλοκαιρι, που ειχα βρει κατι στα μετρα μου, αλλα μην τον ειδατε τον παναη!

Βρε Αερικό,

δεν ξέρω γιατί αλλά εμένα προσωπικά αυτό το συγκεκριμένο δεν με έπεισε... ή μπορεί να περίμενα περισσότερα... όσο για τον Γιωσαφάτ, δεν τολμώ να τον αγγίξω ! :rolleyes:

Ενταξει δεν ηταν κακο, ισως πολυ απλοϊκο

Βιβλία !!! Ποιά ζήτησε βιβλία ????

Λοιπόν έχουμε και λέμε : το πιο πετυχημένο βιβλίο που έχω διαβάσει με το οποίο γέλασα πολύ, "είδα" μέσα εκεί τα παιδιά μου κι εμένα σε κάποιες στιγμές αλλοφροσύνης και με βοήθησε να καταλάβω λίγο-πολύ την ψυχολογία τους και να μπω μέσα στο μυαλουδάκι τους είναι το

-"Δαμάζοντας τα νήπια" Dr Christopher Green, εκδ Platypus (στην ίδια σειρά κυκλοφορεί και το "Τα νήπια έγιναν παιδιά" για ηλικίες 5-12 ετών)

πάει αυτό ... άλλο

-"Μικροί Δυνάστες, ποτέ πια !" Christiane Olivier, ελδ. ΚΡΙΤΙΚΗ

-"Επιτέλους, Γονείς, Ακούστε μας !" Σταματία Αργυροπούλου-Λέντζου, εκδ. ΣΑΒΒΑΛΑΣ

-"Τα παιδιά μαθαίνουν αυτό που ζουν" Dr Dorothy Law Nolte & Rachel Harris, εκδ ΘΥΜΑΡΙ (Σειρά 2 Γάμος/Οικογένεια/Παιδιά) κι έχω επίσης και το

-"Δεν υπάρχουν τέλειοι γονείς" της Ιζαμπέλ Φιλιοζά, εκδ. ΕΝΑΛΙΟΣ, το οποίο δεν έχω προλάβει καν να αρχίσω...

Ευχαριστουμε για τις προτασεις μεταξακι...

Για μενα παντως, καλη η ψυχολογια, αλλα μεχρι ενα σημειο.

Απο εκει και περα μπροστα μπαινει το ενστικτο του καθε γονιου για το παιδι του..

[sIGPIC][/sIGPIC]

ωχ ο γαμπρος δεν πινει σαν τη Ζωη την αντιβιωση ε?

ουτε τη ζιθρομαξ πινει η δικια μου μονο ceclor και claritin με γευση φραουλας!

Όχι αντιβίωση δε πίνει [ είναι η 1η μας] ούτε ντεπον δε κατεβάζει. Μάχη κάνουμε για να το πιει

Σεκλορ έπινε ο Μάριος , αλλά στον άγγελο είπαμε να του δώσουμε αυτή που διαρκεί μόνο 3 μέρες για να μην το κυνηγώ

Χαχαχα γέλασα βρε μαραγκάκι να είσαι καλά! Μόνο απορρυπαντικά ε;;;

Ποιος έχει αλλεργική ρινίτιδα; Ο μεγάλος; Πως το καταλάβατε;

Εγώ πάθαινα φαρυγγίτιδα και η αλήθεια είναι πως έκανα πυρετό αλλά νόμιζα πως ήταν από την αμυγδαλύτιδα (γιατί τα είχα πακετάκι...) αλλά με πονούσε και ο λαιμός μου και έπρεπε να κάνω αφωνία....εκτός αν θυμάμαι λάθος αρρώστια...

Εχω στείλει ένα σωρό βιογραφικά τοσους μήνες και ούτε ένα τηλέφωνο!!!Κλαψ...άσχετο!

Ναι μόνο τέτοια , με έχει στείλει αδιάβαστοι 1000 φορές

Ο μεγάλος από 18 μηνών.

Όταν τον είδε η παιδίατρος είπε ότι είναι τίγκα στη μύξα , και να φανταστείτε ότι δε τρέχει ούτε σταγόνα. Αντί να βγαίνουν προς τα έξω ,χώνονται κάπου [δε ξέρω που] και εκτός αυτού κάτι στη μύτη διογκώνετε [δε ξέρω τι ] και του φράζει όλο το σύστημα

Έτσι ανακεφαλαιώνουμε ο μεγάλος εκτός ότι δε μπορεί να καταπιεί δε μπορεί και να αναπνεύσει. Έτσι παίρνουμε & αέριους και βάζουμε νασονεξ στη μύτη και εύχομαι να πέσει ο πυρετός και να μη πάρουμε & αντιβίωση

Τέλος δε το καταλάβαμε εμείς αλλά η παιδίατρος :)

Όταν έχει υγρασία , την άνοιξη και το φθινόπωρο τον πιάνει ένα κάτι σαν ξερόβηχας και δυσκολεύετε στον ύπνο

Και ναι τα κατάφερα και του την έδωσα , του έκανα και τη χαζή ερώτηση

- σου άρεσε?

- - ΟΧΙΙΙΙ

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

.............

Ευχαριστουμε για τις προτασεις μεταξακι...

Για μενα παντως, καλη η ψυχολογια, αλλα μεχρι ενα σημειο.

Απο εκει και περα μπροστα μπαινει το ενστικτο του καθε γονιου για το παιδι του..

Εννοείται.... α, κι εγώ τώρα που το λες πολύ θα ήθελα να τους δω όλους αυτούς τους συγγραφείς να έρθουν 2-3 μέρες σπίτι μου πχ να κουμαντάρουν τα παιδιά μου !!! χα χα στην θεωρία καλά είναι όλα και ακούγονται κι εύκολα... στην πράξη όμως ????

Απλά, διαβάζοντας, "ανοίγουν" οι ορίζοντές σου και ίσως μπορείς να εμβαθύνεις περισσότερο στην ψυχολογία τους -των παιδιών εννοώ- από εκεί και πέρα, σίγουρα, το κάθε παιδί είναι διαφορετικό όπως και ο κάθε γονιός και παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο που δεν αναλύονται φυσικά σε κανένα βιβλίο...

Διαφημίσεις

Καλημέρα :) Πολύ κρύο και σήμερα εκτός αν μπορείς να κάθεσαι στον ήλιο! Και έρχεται νέο κύμα απ' ό,τι είδα που θα φτάσει και τους -3 μπρρρρρρρρ

Για το 'τα παιδιά δεν θέλουν ψυχολόγο, γονείς θέλουν':

Κι εγώ όταν είχα διαβάσει κριτικές πριν το πάρω είχα διαπιστώσει πως οι γνώμες δυίστανται. Τώρα που το διάβασα λοιπόν και το διάβασε και ο Λ κατάλαβα πως τελικά εχει να κάνει κατά πολύ με τα δικά μας βιώματα. Κι εγώ και ο Λ είδαμε μέσα σ' αυτό το βιβλίο λάθη των δικών μας γονιών που θέλοντας και μη θα τα επαναλαμβαναμε ασυνείδητα (μιας που αυτό που ξέρεις ό,τι γίνεται αυτό θα κάνεις). Οπότε εφόσον άγγιξε δικές μας χορδές το βιβλίο βοηθάει. Αν πάλι το διαβάσει κάποιος που δεν είχε αντίστοιχες εικόνες είναι αρκετά κακογραμμένο και επαναλαμβανόμενο (ΠΟΛΥ) οπότε ναι δεν έχει να προσφέρει κάτι. Το καλό του είναι ότι είναι μικρό και σύντομο ;)

Μεταξάκι θα τα ψάξω αυτά που έγραψες οπωσδήποτε :D

Εννοείται.... α, κι εγώ τώρα που το λες πολύ θα ήθελα να τους δω όλους αυτούς τους συγγραφείς να έρθουν 2-3 μέρες σπίτι μου πχ να κουμαντάρουν τα παιδιά μου !!! χα χα στην θεωρία καλά είναι όλα και ακούγονται κι εύκολα... στην πράξη όμως ????

Απλά, διαβάζοντας, "ανοίγουν" οι ορίζοντές σου και ίσως μπορείς να εμβαθύνεις περισσότερο στην ψυχολογία τους -των παιδιών εννοώ- από εκεί και πέρα, σίγουρα, το κάθε παιδί είναι διαφορετικό όπως και ο κάθε γονιός και παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο που δεν αναλύονται φυσικά σε κανένα βιβλίο...

Ναι, τα ιδια ακριβως πιστευω κι εγω :P

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα τσουπρες!

Μαλλον μια απο τα ιδια μας περιτριγυριζει, γιατι χτες βραδυ ξυπνησε και ειχε αυτον τον περιεργο βραχνο βηχα..

Ανοιξαμε το παραθυρο να μπει παγωμενος αερας και κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα, τυλιγμενοι με πολλες κουβερτες!

Μελίνα μακάρι να μην είναι αυτό ή αν είναι να τη περάσετε ομαλά γιατί πραγματικά δε παλεύεται

Εμείς γιατί δεν έχουμε αυτό το βραχνό βήχα?

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Και φυσικά αυτό που λέει το μεταξάκι... από κάθε βιβλίο αποκομίζεις τρόπους να 'διαβάζεις' τα δικά σου παιδιά ;)

Μαραγκάκι αυτό που περιγράφεις για τη μύξα... ακούγεται σαν ιγμορίτιδα ή σαν πνευμονία γιατί φυσικά αν υπάρχουν μύξες που δεν βγαίνουν δύο δρόμους έχουν: ή προς τα κάτω (πνευμόνια)... ή προς τα πάνω (ιγμόρια)! Και τα δυο είναι επίπονα!

Διαφημίσεις

Χριστίνα αυτό που είχε πει η παιδίατρος είναι ότι πηγαίνει στα αυτιά , και γι αυτό είχαμε πολλές ωτίτιδες

Όλες τις φορές η διάγνωση ήταν αλλεργική ρινίτιδα ….

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Συμφωνώ απόλυτα για τα βιβλία. Για μένα ένα βιβλίο, οποιοδήποτε πόσο μάλλον κάποιο σχετικό με παιδί, σου ανοίγει το μυαλό, σου θέτει θέματα που μπορεί να μη τα έχεις σκεφτεί...σε βοηθάει να γίνεις καλύτερος άνθρωπος και έτσι να αντιμετωπίζεις καλύτερα καταστάσεις με το παιδί σου.

Αμπελοφιλοφίες κάνω πρωί πρωί ε;

Και πάντως έχω διαβάσει πάρα πολλά άρθρα στο ιντερνέτ και έχω κρατήσει αυτά που συμφωνούσα και μου ταιριάζανε. Από εκεί και πέρα μαθαίνεις πάρα πολλά και από την εμπειρία βέβαια!

Αλλεργική ρινίτιδα χμ...επειδή έχω και εγώ, το έχω στο μυαλό μου μήπως και εμφανιστεί και στη μικρή...

Εμείς δεν έχουμε πάρει ποτέ αντιβίωση αλλά τα ντεπονάκια τα πίνουμε μια χαρά! Και σε ρωτάει: το κίτρινο σιρόπι είναι μαμά;; αυτό μου αρέσει!

Καλημερα!

Κρυοοοοο πολυ ε? :D

Σηκωθηκαμε πουρνο - πουρνο και μολις βγηκα απο το παπλωμα ξυ-λια-σα!

Το Μαρακι πηγε σχολειο κι εμεις πηγαμε για κατι μικροδουλιτσες.

Πριν λιγο επλυνα το νεροχυτη και τωρα ετοιμαζομαι να φτιαξω γιουβαρλακια αυγολεμονο που τα τρωει και η μικρη.

Κατα τα αλλα ησυχιες.. Σ/Κ εν οψει.. Πως γινεται ρε παιδι μου ΠΑΝΤΑ να υπαρχει κατι κανονισμενο να γινει; :rolleyes: Απο την αλλη, παλι καλα γιατι η κλεισουρα δεν πολυπαλευεται..

Φιλακια πολλα σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Μελίνα μακάρι να μην είναι αυτό ή αν είναι να τη περάσετε ομαλά γιατί πραγματικά δε παλεύεται

Εμείς γιατί δεν έχουμε αυτό το βραχνό βήχα?

Νομιζα οτι αυτο ειναι το κυριο χαρακτηριστικο της φαρυγγιτιδας.

Δεν ξερω, μηπως τα μπερδευω με λαρυγγιτιδα?

Αυτα τα δυο δεν τα ξεχωριζω ποτε.

Το ενα εχει εντονο πονολαιμο και συχνα πυρετο, χωρις βηχα, και το αλλο εχει αυτον τον χαρακτηριστικο βηχα που κανει σαν γαβγισμα.

Εμεις αυτο το τελευταιο συμπτωμα εχουμε.

εγω αυτο που διαβασα προασφατα και μου αρεσε ειναι αυτο!

http://www.perizitito.gr/product.php?productid=196832

Ειναι τοσο γλυκος ο πιλαβιος...!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...