Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Γεια σας!

Ανοίξατε πολλά θέματα και δε ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω!

Υπόθεση γάλα:πίνουμε τα πάντα, από σκόνη, φρέσκο μέχρι και εβαπορέ μία φορά που έχει χρειαστεί! Τρελαίνεται για γάλα και δε κάνει καμία διάκριση! Πίναμε και εμείς σκόνη μέχρι τα 2 1/2 και τη κοψαμε το καλοκαίρι γιατί ήθελα να της το φτιάχνω πιο κρύο και να κόψουμε και το μπιμπερό βέβαια...οπότε από τότε πίνουμε Όλυμπος στο παγουρίνο ή στη κούπα με καλαμάκι! Πρωί-μεσημέρι και βράδυ παρακαλώ πολύ....

Μεταξάκι η Σεμίνα σου είναι δίχρονη ζουζούνα και τα περισσότερα που κάνει είναι φυσιολογικά. Απλά κάποια παιδιά έχουν περισσότερο πείσμα και άλλα λιγότερα.

Εμείς είμαστε από τους τυχερούς γιατί η μικρή δεν έχει τρελό πείσμα και την ''τουμπάρουμε'' ακόμα και τώρα....τους τελευταίους μήνες είμαστε αρκετά ήρεμες και οι 2 και οι σκηνές άγριους κάλλους έχουν εξαφανιστεί! Δεν βαράει ούτε εμάς ούτε άλλα παιδιά (ούτε κατα διάννοια δηλαδή αυτό...) και είναι ήρεμη από νεύρα...απλά εμείς ζούμε άλλο πράγμα....όλα είναι ένα πάρτυ για το παιδί μου! Με Σελήνη στο Τοξότη και ζωδιο Τοξότη έιμαστε μες στα γέλια και στις χαρές όλη την ώρα....το οποίο πιστέψτε με είναι κουραστικό!

Θυμάμαι όταν είναι 1 1/2 χρονών περίπου και έκανε αταξία και της λέγαμε ήρεμα πήγαινε τιμωρία για λίγο για να σκεφτείς τι έκανε, έτρεχε στο διάδρομο και φώναζε μες τα γέλια:πάω τιμοία, πάω τιμοία!!!!20 μηνών σκατό να πούμε!!!

Εν κατακλείδι, Μεταξάκι μου υπομονή να περάσουν οι δύσκολοι μήνες, όσο μπορείς πιο ήρεμη (πίστεψε με πιάνει περισσότερο από τις φωνές μας αρκεί να μπορούμε να συγκρατηθούμε πράγμα πολύυυ δύσκολο) και σταθερή σε κάποια όρια που έχετε επιλέξει!!!

Κατά τα άλλα να πω την αλήθεια, και να τα πω τώρα που είμαστε ήρεμες και δυο μας, δε μας έχει κουράσει σε τίποτα αυτό το παιδί: ούτε να κόψουμε πιπίλα, ούτε πάνα, ούτε να βγάλω κάγκελο, ούτε να κόψουμε μπιμπερό, ούτε να περπατήσει, ούτε να μιλήσει γενικά όλα γίναν φυσιολογικά....λέτε το δεύτερο να μας φέρει όλα τούμπα!!!!Χαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το ΕΒΟΛ έχει 2.20? Αν κάποια θέλει να το δοκιμάσει μπορεί να πάρει και των 750ml που όμως δεν θυμάμαι πόσο κάνει. Σίγουρα το φέρνει το ΑΒ. Α και μην το ψάξετε με ετικέτα! Είναι ένα απλό πλαστικό μπουκάλι με ανάγλυφα τα γράμματα καθόλου χρώμα οπότε το πιο απλό μπουκάλι που θα δείτε θα είναι το ΕΒΟΛ. Όπως το γάλα που πέρναμε εμείς όταν είμασταν μικρά μόνο που τότε το μπουκάλι ήταν γυάλινο χαχαχαχα

Μαριτάκι προσπαθείς να μας πεις εμμέσως ότι περιμένεις δεύτερο; :lol:

Όχι καλέ!!!Είναι εποχές τώρα για δεύτερο; Για όταν κάνουμε λέω!!!Ελπίζω να τα καταφέρουμε δηλαδή...

Δε νομίζω πως το έχω δει αυτό το γάλα που λες αερικάκι. 2,2 κάνει το ένα λίτρο;

υπερτιμημενο το γαλατακι σας χεχεχεχε αερικουλι

εγω θελω 1,300 τη μερα οποτε κυνηγαω πρωτα το μεβγαλ

εχω και μια φιλεναδα που δουλευει εκει και κοπτεται οτι ειναι ενταξει οποτε λυγισα!

κι εγώ έχω φιλαράκι που δουλεύει στη μεβγαλ και εγγυάται την ποιότητά του αλλά όταν τον ρώτησα για το εβολ μου είπε 'αμα το β ρίσκεις να το προτιμάς'

ναι είναι κομματάκι ακριβούτσικο αλλά είναι το μόνο με το οποίο πίνει 300ml στην καθισιά της :)

Διαφημίσεις

Καλημέρες! Τι εύκολο παιδί που έχω τελικά...

Τη σκόνη ήθελα να της την κόψω από τον χρόνο, αλλά κρατήθηκα. Την κόψαμε 19 μηνών και από τότε πίνουμε Όλυμπος Ζωής χωρίς κανένα πείραμα. Γενικά νομίζω θα πιει όποιο κι αν της δώσω. Όταν κλείσει τα 3 ίσως πάω σε κάποιο οικονομικότερο. Θέλουμε ένα γάλα την ημέρα αφού πίνει 300*3 φορές (πίνει και μεσημέρι, δεν κοιμάται αλλιώς).

Τεσπα, ένα έχω να πω. Αν πεινάνε θα φάνε, μην αγχώνεστε. Εγώ έπαψα πολύ νωρίς να αγχώνομαι, όταν θυμήθηκα τον εαυτό μου και τον αδελφό μου, το κυνήγι να φάμε, την πίεση και τις βιταμίνες να μας ανοίξει η όρεξη... Και από τότε δεν κλείνει!

Γι αυτό σας λέω, όταν θελήσουν θα φάνε. Η δικιά μου είναι ασταμάτητη. Και πλέον λόγω παιδικού τρώει και αυτά που αρνιόταν στο σπίτι...

YqE6p2.png

IqItp3.png

και εμεις αυτο το γαλα πινουμε ραβακι! το βιολογικο όμως το ελαφρυ...

αλλα μην νομιζετε 2 ποτηρια την ημερα το πολυ! δεν ειμαστε και υπερ του γαλατος φανατικοι ιδιως αν δεν το πινουν, να τα πιεζουμε δλδ...

καλημερααααααααααααααααααααα

Καλημερα!

Εμεις πινουμε το frisogrow το οποιο εχουμε ερωτευτει σφοδρα, αλλα μη φανταστειτε οτι πινει τρελλες ποσοτητες, 200 μλ πρωι 200 μλ βραδυ.

Μαριτακι κι εγω γουσταρω πολυ το ζωδιο του Τοξοτη!

Ο μικρος εχει ωροσκοπο Τοξοτη, που ελπιζω να ισορροπησει λιγο τον Καρκινο που εχει σαν ζωδιο (καλα εγω καρκινος με καρκινο ειμαι καμμενη χαχαχα)

Σημερα το αγορι μου ηταν αψογο!

Κατ'αρχην πρωτο βραδυ απο τοτε που σταματησε το σχολειο πριν τις γιορτες που δεν με ξυπνησε. Κοιμηθηκα 10.30 με 7.30!!!

Ξυπνησαμε με γελια, ντυθηκαμε γρηγορα, ηπιαμε γαλατακι και μολις μπηκαμε στο αυτοκινητο μου λεει 'μαμα βαλε ενα τραγουδι του μουζουρακη, οποιο σου αρεσει' (καθε μερα ακουμε μουζουρακη πηγαινοντας στο σχολειο, αλλα παντα διαλεγει εκεινος τι θ'ακουσουμε)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Του εχω φτιαξει ενα αλμπουμακι με διαφορες φωτογραφιες, κυριως με τα φιλαρακια του και οικογενιακες, απο γιρτες, παρτυ, θεατρακια, σινεμα, κλπ και καποια βραδυα πριν τον υπνο το ξεφυλλιζουμε και σχολιαζουμε..

Χτες βραδυ λοιπον, σταματαει σε μια που τους εχω με τη Ζωη και μου λεει

'μαμα, τοοοοοσο καιρο δεν εχουμε δει τη Ζωη! γιατι?' χαχαχα

Τοξοτη εγω εχω τον πατερουλη μου και μια πολυ κολλητη φιλη!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Γλύκας ο μικρός σου Μελινάκι!!Ξέρει και τον Μουζουράκη ο μούργος; Μπράβο και στη μαμά για τη σωστή μουσική παιδεία!!!

Οι ατάκες τους πια απλά σε στέλνουν!!!!

Τα τοξοτάκια είναι τρελά πραγματικά!!!Όντως σας σώζει ο ωροσκόπος σας Μελίνα μου γιατί οι άντρες καρκίνοι είναι...χμ....πως να το πω κομψά να μη παρεξηγηθεί κανείς...λίγο γκρινιάρηδες...μας άκουσε κανείς; όχι ε;;;;Χαχα

Καλημέρες!

Του εχω φτιαξει ενα αλμπουμακι με διαφορες φωτογραφιες, κυριως με τα φιλαρακια του και οικογενιακες, απο γιρτες, παρτυ, θεατρακια, σινεμα, κλπ και καποια βραδυα πριν τον υπνο το ξεφυλλιζουμε και σχολιαζουμε..

Χτες βραδυ λοιπον, σταματαει σε μια που τους εχω με τη Ζωη και μου λεει

'μαμα, τοοοοοσο καιρο δεν εχουμε δει τη Ζωη! γιατι?' χαχαχα

Τοξοτη εγω εχω τον πατερουλη μου και μια πολυ κολλητη φιλη!

αντε βρε κανονιστε να σας δουμε το ΣΚ!

Τα τοξοτάκια είναι τρελά πραγματικά!!!Όντως σας σώζει ο ωροσκόπος σας Μελίνα μου γιατί οι άντρες καρκίνοι είναι...χμ....πως να το πω κομψά να μη παρεξηγηθεί κανείς...λίγο γκρινιάρηδες...μας άκουσε κανείς; όχι ε;;;;Χαχα

Καλημέρες!

χαχα ασε ξερω, δυο αδερφους καρκινους εχω!!!

και η μανα μου τρια καρκινακια παιδια κι ενα εγγονι! μπρρρρρρρρρρρρ

βεβαια, ειμαστε κομματι παρεξηγημενοι, κατα βαθος ειμαστε τα καλυτερα παιδια! :P

αντε βρε κανονιστε να σας δουμε το ΣΚ!

Ναι θελουμε, θελουμε (πρεπει να σε ψησω και για το πασχα!) αλλα μας επεσαν παλι πολλα μαζι!

Σαββατο πρωι θα παμε για καφε με τη δευτερη νονα μας.

Σαββατο απογευμα κατι εχουμε κανονισει αλλα δεν ειναι σιγουρο ακομα.

Κυριακη πρωι - και το λεω και για οποιον ενδιαφερεται - θα παω με φιλη στο κεντρο δαϊς που θα παιξουν θεατρικο τον παπουτσωμενο γατο με εισητηριο 10 ευρω. Αν καποιος ψηνεται μπορω να ρωτησω τη φιλη μου για λεπτομερειες, τηλεφωνο κρατησεων κλπ

[sIGPIC][/sIGPIC]

λεγαμε με την Γιουλη να παμε εδω την κυριακη! (γιουλη= αρια)

http://www.morfesekfrasis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=440%3Aprosfora-14&catid=13%3Aexample-category&Itemid=54

Μμμ ενδιαφερον...!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...