Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εχω καταληξει οτι τα παιδια θελουν τον τροπο τους και σωστο χειρισμο που ολες νομιζω πως ξερουμε πανω κατω ποιος ειναι.

Το θεμα ειναι οτι στην πραξη παρεμβαινουν χιλιοι δυο αλλοι παραγοντες που ισως και να μη σχετιζονται με το παιδι (κουραση, βιασυνη, στενοχωρια για κατι κλπ) και η θεωρια κανει φτερααααααααααααα! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φαιη κι εμεις αντιμετωπιζουμε ακριβως το ιδιο θεμα!

Κανουμε τα κακα στην πανα ακομα.

Η παιδογαστρεντερολογος μου ειπε να μην τον πιεσω καθολου, ετσι κι εγω αποφασισα οτι θα ξανασχοληθω με αυτο το θεμα κατα το καλοκαιρακι!

ΕΒΟΛ ε? Ρε παιδια εμενα πινει ακομα σκονη.

Και δε πα να μου λεει ο παιδιατρος οτι καλυτερα σκονη, εγω δεν τη γουσταρω με τιποτα!

Αλλα ελα που οποτε εχω δοκιμασει να του δωσω φρεσκο δεν πινει γουλια!

Ειναι ρε 'συ που κι εμεις εχουμε θεμα δυσκοιλιοτητας, κλυσματα, αιμα στην πανα κλπ κλπ και πραγματικα φοβαμαι πολυ να πιεσω. Τι να πω.. Ας την κοψει στα 8 την πανα να ησυχασουμε.. :rolleyes: Απο το να βγαλω τον καρκινο επειδη η Μαρια χεζεται επανω της, ας τη βγαλει οποτε τη φωτισει! :lol:

ΕΒΟΛ Μελινακι, να 'ναι καλα η φιλη μας η Αερικια που μας το εμαθε! Σωθηκαμε σου λεω, η δικια μου ειχε κοψει το γαλα απο 5 μηνων και με αυτο το κατεβαζει σαν νερο!

Φαιη...2 μηνες κρατησε το κακα στο βρακι της!!!! ΥΠΟΜΟΝΗ!

Ευχαριστω γατονι μου!

Ωραια περναμε ολες μας βλεπω ε;; :rolleyes::rolleyes: :lol::lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Το τελευταιο διαστημα ΦΤΟΥ και ξαναματα ΦΤΟΥ μην το ματιαξω και η Μαρια κοιμαται νορμαλ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Π.χ. το βραδυ θα την πεσει στις 11, θα την ξυπνησουμε εμεις στις 8 και το μεσημερι θελει στανταρ ενα 3ωρακι για να ξυπνησει ανευ γκρινιας. Και οχι, δεν μας δημιουργει προβλημα το βραδυ :lol: αρκει να τη βαλεις στις 11 κι οχι νωριτερα. Ε, ας ειναι! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Εμεις εχουμε κοψει επισημα τον μεσημεριανο υπνο.

Το βραδυ βεβαια κοιμαται απο τις 8.30 μεχρι τις 7.30

Το σαββατοκυριακο προσπαθω να κοιμαται μεσημερι αφ'ενος για να ξεκουραζεται και αφ'ετερου για να αντεχει παραπανω το βραδυ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Το ΕΒΟΛ Μελίνα είναι Γάλα της Λάρισας που έρχεται στην Αθήνα αλλά κυρίως σε επιλεγμένα σουπερ μάρκετ... άν έχεις όμως φούρνο στη γειτονιά σου που φέρνει Δωδώνη μπορείς να του ζητήσεις να σου φέρνει (το κάνει διανομή η δωδώνη) όσο χρειάζεσαι με αυστηρή προϋπόθεση να το παίρνεις γιατί δεν το δέχονται σε επιστροφή (κι αυτό λέει πολλά για την ποιότητα του γάλακτος).

Εμείς παίρνουμε 1 λίτρο κάθε Δευτέρα και Τετάρτη και την Παρασκευή δύο.

Δεν ξερω πώς να του το πλασαρω, πρεπει να βρω κατι εξυπνο.

Εχω δοκιμασει διαφορες μαρκες γαλακτος, παιδικες τυπου advance, αλλα και το κλασσικο φρεσκο και η αποτυχια ηταν τεραστια.

Στην αρχη, επειδη ξερω πως ειναι αντιδραστικος, δεν του ελεγα τιποτα και απλα αντικαθιστουσα 1/4 της μεριδας απο το καινουριο γαλα.

Το καταλαβαινε ΑΜΕΣΩΣ και δεν επινε.

Δεν τα παρατησα με την πρωτη, τον αφησα και μια δυο μερες χωρις γαλα, αλλα μετα γυριζα πλαι στο δικο του.

Μετα δοκιμασα κατι αλλο. Στο σουπερ μαρκετ, του εδειξα το γαλα που -και καλα- πινει ο κολλητος του. Λεω θες να το παρουμε? Ναιιιιιιι

Το δοκιμαζουμε το βραδυ, τζιφος!

Εχετε καμμια ιδεα ή να συνεχισω να του δινω τη μαμωσκονη?

[sIGPIC][/sIGPIC]

ποιο του δινεις? μυριζει?????

εγω μια φορα της εδωσα αντβανς χωρις λακτοζη και πηγε απατο

πηγα να πεθανω απο τη βρωμα και τη γλυκιλα (δε πινω γαλα)

πινουμε πρασινο και ευτυχως εχουμε 3-4 επιλογες που τα πινουμε ανετα

ολυμπος, μεβγαλ, δελτα (τελευταια επιλογη) και πηρα και την αγελαδα της φαγε

το σαββατο (δεν ειχε τιποτα αλλο!) και της αρεσε περισσοτερο απο ολα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...