Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

βρε λοβ, αυτος δεν ειναι που τον εχει καποια του παρεντς?

που ειναι στον πρωτο , ανεβαινεις σκαλοπατια , κλεινεις πορτουλα?

σα τον καραμελ ειναι, δηλαδη μικροτερος απο be happy

και ιδιος με λουκο

και νομιζω μικρος χωρος για γονεις

που ειναι το ουφο να μου πει! εκει την γνωρισα χαχαχαχαα

(η ειμαι ουφο οεο?)

NAI αυτός είναι Γατα μου .

Ξέρω ότι είχε γίνει πέρυσι εκεί η Χριστουγεννιάτικη συνάντηση, αλλά εμείς δεν είχαμε πάει....

το καλό με αυτόν τον παιδότοπο είναι ότι έχεις πτική επαφή με την πιτσιρικαρία ακόμη και έξω να είσαι !

Την χατζικο λες ???? Πειραιωτάκι είναι κι αυτή !

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λεω και εγώ τι γράψαν σε 3 σελίδες μέσα σε λίγες ώρες?

Άντε καλά να περάσετε κυρίες μου!

Περαστικά στα μικρά σας!

Μπέμπα εγώ έχω μόνο την πεθερά εδώ. Δεν την εμπιστεύομαι για πάνω από 1 ώρα ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ...

Άρα δεν το διαπραγματεύομαι, θα έκανα το -ξέρετε ποιο- παξιμάδι και θα την έστελνα παιδικό (μιλάμε στην περίπτωση που δεν θα τον πλήρωναν οι γονείς μου, όπως και συμβαίνει φέτος). Σε έκτακτες περιπτώσεις, πραγματικά προτιμώ να την πάω στη γειτόνισσα ή στη νονά της.

Άρα (πάλι) ας χτύπαγε τον απαυτό του κάτω, παιδί και πεθερά δεν πάνε μαζί για κανένα λόγο.

Και αν μιλάμε για κρύο, εδώ καθημερινά την ώρα που φεύγει το παιδί έχει -...

Τέλος, έχουμε πάρει και οι δυο απόφαση ότι φέτος θα είναι μονίμως άρρωστη και το επιθυμούμε κιόλας γιατι αυτό θα συμβεί την όποια 1η χρονιά σχολείου...

Πάτα πόδι λέω εγώ απ τη στιγμή που ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΑ το παιδί δεν περνάει καλά στη γιαγιά του...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσακια! :D

Πωπω ποσες σελιδες γραψατε.. Δεν εχω προλαβει να σας διαβασω εκτενως αλλα καπου επιασε το ματι μου πως η Ζωιτσα εκανε εμετουλι;

Κιουλτακι πριν 2-3 εβδομαδες αργησα να κοιμηθω και γυρω στις 3 μπαινω στο δωματιο της Μαριας οπου και αντικρυζω ΤΟ εξης σοκαριστικοτατο: το παιδι κοιμοταν πανω σε μια λιμνη εμετου. Μεχρι να τη σηκωσω να δω πως μιλαει, αντιδρα κλπ κλπ ειχε περασει απο το μυαλο μου πως ειχε πνιγει στον υπνο της αλλα ΕΥΤΥΧΩΣ δεν ειχε παθει τιποτα. Ειχε κανει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ πολυ εμετο και δεν ειχε βγαλει κιχ η κακομοιρα :( Αν δεν εμπαινα να τη σκεπασω θα το επαιρνα χαμπαρι την επομενη μερα το πρωι. Εν τελει τη σηκωσα, την αλλαξα, αλλαξαμε σεντονια, γυρισαμε και το στρωμα απο την αναποδη και κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα ολο το βραδυ. Την επομενη μερα ηταν σαν να μην εγινε ποτε. Ουτε εμετος, ουτε διαρροια, ουτε πυρετος, τι-πο-τα. Ελπιζω να ειναι το ιδιο και σε εσας και να μην ταλαιπωρηθει ουτε η Ζωιτσα αλλα ουτε κι εσεις.

Μπεμπακι.. σε διαβαζω και σκεφτομαι συνεχως τη φιλεναδα μου τη Ρεθυμνιωτισσα. Η οποια κοντευει να γεννησει παρεπιπτοντως και δεν φανταζεσαι ποσο θα ηθελα να ειμαι διπλα της. Δεν σας εχω μιλησει ποτε για εκεινη και τον αντρα της αλλα πραγματικα ειναι απο τους ανθρωπους που εφυγαν (γιατι πολλοι εχουν ερθει κι εχουν φυγει απο τη ζωη μου κατα καιρους) αλλα μου λειπουν πραγματικα ΠΟΛΥ και δεν μπορω να καλυψω το κενο με απλα τηλεφωνηματα... :cry:

ravT ξεκιναμε κι εμεις ομοιοπαθητικη. Εχω κλεισει ραντεβου στις 19/01 στην παιδο-ωρλ που ελεγχει τη Μαρια η οποια ειναι και ομοιοπαθητικος. Μου ειπε πως το πρωτο ραντεβου θα διαρκεσει 1,5 ωρα. Ελπιζω να δουμε αποτελεσματα. Καλη επιτυχια και σε εσας! :)

Maragακι περαστικα στα αγορια σου και καλα κουραγια σε εσενα.

Μελινακι, Γατονι, Μαριτακι, Μεταξακι πολλα - πολλα φιλια σε ολες σας (ελπιζω να μην ξεχασα καποια! Στο Αερικο τα δινω καθημερινα απο κοντα :-P )

Για τη συναντηση δυστυχως εμεις δεν μπορουμε κορες. Γενικα εχω την εντυπωση πως ειμαστε κλεισμενοι για τα επομενα 3 Σ/Κ (αν βαλω κατω τις προσκλησεις για παρτυ που εχουμε και καποια αλλα που σκανε απο το πουθενα :lol:) Καλα να περασετε και πιειτε εναν χυμο παραπανω και για εμας :tongue:

Κατα τα αλλα καλα.. Συνεχιζουμε τρεξιμο και αγιος ο Θεος.

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημερα κορες!

Φαιη πολλα φιλια σε σενα και την κουκλα σου, παντα χαιρομαστε να σε διαβαζουμε!

Ειρηνη η μικρη καλα?

Εμεις ριξαμε ενα πρωινο ματσακι καθως μου εβγαλε την ψυχη επειδη δεν ηθελε να φορεσει τον σκουφο που του εβγαλα, αλλα εναν που φορουσε ... δυο μηνων!

Δεν χρειαζεται να μπω σε λεπτομερειες, καταλαβαινετε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλα ειμαστε! μαλλον το σπανακι εφταιγε τι να πω...

κρυφτα παιδι μου και εσυ αυτα τα μπεμπε...εγω κρυβω τα ακαταλληλα..πχ κατι παπουτσια μπαλαρινες και τα καλοκαιρινα τα χωνω σε ντουλαπες γιατι αυτη ειναι ικανη και με χιονια αυτα να θελει να φορεσει!!!!

Διαφημίσεις

εχεις δικιο, εγω φταιω...

η αληθεια ειναι οτι επειδη δεν εχω χωρο, τα καταχωνιαζω μεσα στα συρταρια του και τα βρηκε το σκατουλι!

και αμα τους πιασει το πεισμα ... δεν παιζονται!

[sIGPIC][/sIGPIC]

....

Εμεις ριξαμε ενα πρωινο ματσακι καθως μου εβγαλε την ψυχη επειδη δεν ηθελε να φορεσει τον σκουφο που του εβγαλα, αλλα εναν που φορουσε ... δυο μηνων!

Δεν χρειαζεται να μπω σε λεπτομερειες, καταλαβαινετε...

καλα ειμαστε! μαλλον το σπανακι εφταιγε τι να πω...

κρυφτα παιδι μου και εσυ αυτα τα μπεμπε...εγω κρυβω τα ακαταλληλα..πχ κατι παπουτσια μπαλαρινες και τα καλοκαιρινα τα χωνω σε ντουλαπες γιατι αυτη ειναι ικανη και με χιονια αυτα να θελει να φορεσει!!!!

Καλημέρα !

Ειρήνη,

Μπράβο που το παιδί είναι καλά !

Πω πω όλα τα ίδια είναι τελικά copy+paste ένα πράγμα ! :wink: Ο Νικόλας αρνήθηκε κατηγορηματικά να βάλει σκούφο η άλλη δε είχε πλάκα επειδή ναι μεν τον φόρεσε αλλά είχε κρύψει και τα μάτια της με αποτέλεσμα να μην μπορεί να περπατήσει... σαν την τυφλόμυγα !!! "Βρε καλή μου, βρε χρυσή μου... βάλε πιο πάνω τον σκούφο να βλέπεις..." τπτ αυτή !

όσο γι αυτό που γράφεις Καλτάκι,

τις προάλλες ανακάλυψε κατά λάθος βέβαια τα κροκς που φόραγε το καλοκαίρι και σόνυ και ντε ήθελε να πάει με το ψοφόκρυο έξω με αυτά !!!

Ηρωϊκή μάχη έδωσα !

Να σας πω κάτι ? Αλήθεια όμως ... ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ άλλο με την Σεμίνα, μιλάμε για πολύ πείσμα, πολύ γλώσσα, αυθάδεια λέμε ! Τί άλλο να κάνω ? Μου 'ρχεται να την τσακίσω ώρες-ώρες !

Καμία συμβουλή ????

Καλημέρα :)

Υπομονή μονο Μεταξάκι... είναι η φάση της ηλικιας τώρα... και η κοντρα με τη μαμά είναι το ήμιση του παντός γι' αυτήν. Εγώ αυτό που έκανα ήταν να επιλέγω προσεκτικά τις μάχες που δίνω. Τώρα είμαστε σε πολύ καλύτερη φάση...

Χθες για παράδειγμα ενώ έχουμε πει πάρα πολλές φορές πως δεν χοροπηδάμε στο κρεβάτι αν δεν μας κρατάει η μαμά ή ο μπαμπάς ντυνόμουν και άρχισε να χοροπηδάει... δεν μίλησα απλώς μεταφέρθηκα αρκετά κοντά στο κρεβάτι.... και τη στιγμή που έπεσε με το κεφάλι προς τα κάτω την έπιασα οριακά πριν το κοπανήσει στο πάτωμα. Παρακινδυνευμένο μεν απαραίτητο δε γιατί αν δεν πάθει δεν μαθαίνει. Τρόμαξε τόσο πολύ που τώρα και για να ανέβει στοκρεβάτι με κρατάει από το χέρι.

Όσο για το τι θα φορέσει... δεν την έχω ρωτήσει ποτέ!!! Δεν της έχω αφήσει ακόμα την ελευθερία να αποφασίζει και τα συρτάρια της δεν μπορεί να τα ανοίξει γιατί έχω βάλει άγκιστρα εσωτερικά που πρέπει να ξέρεις πως ανοίγουν ;)

Να σας πω κάτι ? Αλήθεια όμως ... ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ άλλο με την Σεμίνα, μιλάμε για πολύ πείσμα, πολύ γλώσσα, αυθάδεια λέμε ! Τί άλλο να κάνω ? Μου 'ρχεται να την τσακίσω ώρες-ώρες !

Καμία συμβουλή ????

Σταθεροτητα στις πραξεις σου και υπομονηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...