Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Φαίη χρόνια πολλά για τη γιορτή σου , πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη !

Και εγώ να πω την αλήθεια αναρωτιόμουν γιατί δε μας γράφεις ,και ήθελα να σου στείλω πμ ,αλλά όταν πήγαινα να γράψω το μετάνιωνα και το έσβηνα

Τες πα κάποια στιγμή θα μας πεις [ και να μη μας πεις δε πειράζει ]

Περαστικά στο Μαράκι και εύχομαι αύριο να μην έχει τίποτα

84033.jpg

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστώ λεττακι και γατονι!! :D

Σήμερα ζήσαμε τον εφιάλτη στο δρόμο με τα ουρα :lol:

Έν τελει καταφέραμε να συλλεξουμε 10ml κι αυτά με το σακουλακι.. Τώρα, ο Θεός βοηθός..

Κατα τα αλλα ... :rolleyes: καλα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημέρα!

Περαστικά στη Μαρία σου Φαίη μου! Ελπίζω να είναι απλή ίωση και να αποφύγετε οιρολοιμώξεις και ιστορίες...και εύχομαι όλα καλά ε;;;γενικοτέρα καλά σε όλα!!!

Τι κάνετε;

Εμείς χτες περάσαμε πολύ όμορφα σπίτι με το φιλικό μας ζευγάρι. Η μικρή ήταν απίστευτη με τη μπέμπα τους, τη πρόσεχε, της έδινε τα παιχνίδια της, ήθελε να τη πάρει αγκαλιά και της μίλαγε συνέχεια! Αχ, θέλει αδερφάκι το κοριτσάκι μου κορίτσια....!και εγώ μωράκι .......!!!Ουφ!

Ήπιαμε αρκετά βέβαια, ρίξαμε και τους χορούς μας, καπνίσαμε λίγο παραπάνω εμείς οι μη συνηθισμένες και ξεραθήκαμε το βράδυ για τα καλά....η Νάντια κοιμήθηκε από τις 10:30 μέχρι τις 11 το πρωί!!!

Να χαίρεστε όσους γιορτάζουν σήμερα!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα :) Σήμερα γιορτάζει η πνευματική μου κόρη :D και ο κουμπάρος μου :)

Ναι ναι το Τζο είναι από το Ιωάννα χαχαχαχα

Το δικό μας αν και κοιμήθηκε στις 11.30 κατακουρασμένο... ξύπνησε στις 4.00, κατάφερε να ξανακοιμηθεί στις 4.50 και ήρθε στο κρεβάτι μας στις 9.00!!! Φυσικό κι επόμενο αφού γύρισαν οι ούνοι οι από πάνω μας!!! Της έχει τάξει ο πατέρας της παιδότοπο... για να δουμε... θα την πάει; Εγώ έχω να πάω λαϊκή!

Καλημερα και απο εμενα!

Φαιη μου χρονια πολλα για χτες, περαστικα για τη μικρουλα σου και ευχομαι το συννεφο που σε βασανιζει να φυγει συντομα πανω απο το κεφαλι σου..

Αερικο χρονια πολλα στη θεια τζο (σ'εβλεπα στον υπνο μου προχτες)

Μαριτακι μπραβο που περασατε τοσο ομορφα χτες και ευχομαι να σου ερθει το δευτερο νινι οποτε επιθυμεις.

Κι εμεις χτες πηγαμε μια επισκεψη σε δυο κοριτσακια, το ενα 2,5 χρ και το αλλο 9 μηνων. Το μωρο λοιπον τραβαγε τα μαλλια του δικου μου ο οποιος την κοιταζε αυστηρα και της ελεγε 'ΟΧΙ'. Και οταν του εξηγησα οτι ειναι μωρακι και δεν καταλαβαινει, μου λεει 'τοτε να φαει ολο της το φαι να μεγαλωσει και να μη μου τραβαει τα μαλλια'

Καμμια τρυφεροτητα με τα μωρακια οι μαντραχαλοι! (αν και παλιοτερα ηταν πολυ προστατευτικος με τα μωρα φιλων μας)

Σημερα, το νεο της ημερας, και της χρονιας θα τολμουσα να πω, ειναι οτι οι αντρες μου εχουν παει σινεμα οι δυο τους!

(εννοειται με ψυχολογικη υποστηριξη απο την πλευρα μου! λολ)

Απο το πρωι εχω μαγειρεψει οκτακοσια φαγητα και χωνω σακουλακια στην καταψυξη!

Και τωρα χαλαρωνω ... !

(νταξει, σε κανα τεταρτακι ερχονται βεβαια, αλλα τους πεθυμησα και λιγο)

Μπεμπαρα ψηνεται και ο συζυξ τρελλα για χανια το πασχα!

Το νου σου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ελπίζω Μελίνα να με έβλεπες καλά :)

Το απόγευμα λέμε για παιδότοπο... είναι καμμία για παρέα;

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Χριστινακι οι δυο μας ειμασταν καπου απροσδιοριστα, με πολυ κοσμο και ψαχναμε τα παιδια μας που ετρεχαν σαν τα διαολια... Δεν θυμαμαι πολλα, μονο οτι τα βρηκαμε στο τελος και ετσι ξυπνησα ησυχη, απλα μου εκανε εντυπωση που ειδα εσενα και Κωτιτα! Μαλλον εχουμε καιρο να σας δουμε και σας πεθυμησαμε.. Περασατε ωραια χτες?

Εμεις χτες το απογευμα πηγαμε στη γιαγια να κοψουμε την πιτα της και οι δικοι μου εκαναν κατι που δεν μου ειχε περασει ποτε απο το μυαλο να κανω, εβαλαν δευτερο ψευτικο φλουρι στο κομματι του μικρου. Το τι χαρα εκανε δεν περιγραφεται! Το κανονικο βεβαια το κερδισε η αδερφη του που το ειχε καϋμο αν και δεν ηταν μαζι μας να το χαρει.

Σημερα το μεσημερι εχουμε κανονισει να παμε σε ταβερνα με εσωτερικο παιδοτοπο. Το εχει δοκιμασει καμμια???

Επισης, ανυπομονω να αρχισει σχολειο ο μικρος μπας και αρχισει να κοιμαται παλι σερι ολη νυχτα! Σημερα το πρωι ημουν τελειως κομματια, κι ενω αλλες φορες σηκωνομαι απο τις 7 μαζι του, το πρωι του ειπα 'κανε ο,τι θες, εγω θα κοιμηθω!'.

Ε λοιπον στριφογυριζε κανα μισαωρο αναμεσα μας και μετα ξεραθηκε!!

Ακομα κοιμουνται!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Mel να πάτε απλά μη περιμένεις να φάει ο μικρός ε...

αχαχαχαχαχαχαχα

Στη βάπτιση της ανηψιάς μου η ταβέρνα είχε παιδότοπο. Ε δεν είδα παιδί ανεξαρτήτου ηλικίας που να μη το τραβάει η μάνα απ το...πετο για να φάει μια μπουκιά!

Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλες! Εγώ έχω 3 μέρες πάλι συνάχι, η μικρή εξακολουθεί τον βήχα της και αν και είμαστε μόνες μας σήμερα έχει φασίνα και ξεστόλισμα.

YqE6p2.png

IqItp3.png

σε ποια Μελινακι? εγω ξερω δυο μια στα σπατα και μια στη νεα μακρη "ο βασιλης" λεγεται...

εμεις σημερα κλεινουμε 7 χρονια γαμου...πηρε χτες η νονα να ερθει να μας κρατησει το παιδι για να βγουμε μονοι και ειπαμε οχι! μουχαχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...