Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οντως περνανε φασεις και εμενα ενω ψοφαει για τον πατερα του το βραδυ οταν ξυπναει ειτε για γαλα ειτε γιατι απλα ξυπναει δεν θελει με τιποτα τον πατερα του. Αν δεν δει εμενα δεν ηρεμει με τιποτα.

Να το το φυστικι!!!!! Κριμα που δεν ηρθες χθες, εχασες την αυθορμητη αποψη του λουκομπαμπα για το ποσο πολυ μου μοιαζει το παιδι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ετσι για να μπαινουν τα πραγματα στην θεση τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το Μαρακι καλα?????

χαιρετω τις ομορφες!! (και καλα... χεχε)

ρε σεις, σιγαααααα σιγα, σαν να αρχισε να ψιλομυριζει χριστουγεννο??? μακαρι.... μακαρι να μας πιασει και μας λιγο φετος το πνευμα των χρισοτυγεννων... εμενα δυστυχως εχει να με πιασει χρονια.... ισως την κυριακη που θα στολισουμε και μεις....

ρε συ στεφ, λιωνω μ αυτη τη φωτο, στο χω ξαναπει, μ αρεσει παρα πολυ!!!

Ακομα καλέ να στολίσεις ????????????????????????????????????

Παει τελείωσε, θα έρθω να σου το στολίσω εγω το δέντρο!!!!!!!!!!

ΥΓ. Θέλω Φυστικάκια... Μου λείψατε χθες...

ΥΓ. Η φωτό ειναι τέλεια, όποιος όμως ξέρει τον Παναγιώτη νομιζει οτι είναι μοντάζ η φωτογραφία ή μεθυσμένο το παιδί!!!! Είναι wild ο κοντός, δεν έχει πολλά χαδάκια... (κλάψ κλάψ...)

καλως τη φυστίκω!!!

τι γίνεται με εκείνα τα σπυριά??

ειναι κουνουπια τελικα..... μου το σκισανε το παιδακι μου!!!!!!! χαλια ειναι η μαπα της :-(

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

Να το το φυστικι!!!!! Κριμα που δεν ηρθες χθες, εχασες την αυθορμητη αποψη του λουκομπαμπα για το ποσο πολυ μου μοιαζει το παιδι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ετσι για να μπαινουν τα πραγματα στην θεση τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το Μαρακι καλα?????

Αυτό πάλι??????

Και φαντάσου οτι πριν 2 χρόνια έδωσε 4,000 για να κάνει λέιζερ για τη μυωπία!!!!

Marco, νομίζω οτι ο άντρας μου σε λάτρεψε.... δε μπορώ να το εξηγήσω...

Φυστίκιους πες τα νεα της Μαρίας.

μου τη δινουν οι παρασκευες...

εχω μαθ παλι σημερα στις 5, και εχω προβλημα με τη μαρια...αντε παλι να δω τι θα την κανω....

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

χαιρετω τις ομορφες!! (και καλα... χεχε)

ρε σεις, σιγαααααα σιγα, σαν να αρχισε να ψιλομυριζει χριστουγεννο??? μακαρι.... μακαρι να μας πιασει και μας λιγο φετος το πνευμα των χρισοτυγεννων... εμενα δυστυχως εχει να με πιασει χρονια.... ισως την κυριακη που θα στολισουμε και μεις....

ρε συ στεφ, λιωνω μ αυτη τη φωτο, στο χω ξαναπει, μ αρεσει παρα πολυ!!!

καλωστο καλωστο!

φυστικι κι εμενα δε με πολυπιανει το πνευμα τελευταια, αλλα το παλευω... αυριο λεω να φτιαξω κουραμπιεδομελομακαρονα! αντε ελατε για βοηθεια καλε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα την παρεις μαζι????

Φαντάσου τον έρημο που θα κάνει μάθημα και ξαφνικά θα δει στην κουρτίνα του κρεμασμένη τη Μαρία να κάνει ακροβατικά!!!!!!!

Φαντάσου το μόνο για ένα λεπτό!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...