Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 43 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα 9η μέρα προλαβαίνεις μια χαρά, μην αγχωνεις τον ευστο σου άλλο ,προσπάθησε να τους εμπιστευτείς, μόνο καλό θα σου κάνει αυτό...

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Πω πω λογοδιάρροια!!!Μου αρέσει τρελά!!Μπαίναι πάλι ζωή στο παρεάκι μας!!!Χαχα!Α ρε μπέμπα με τα ωραία σου!

Καλά εμενα στη πεθερά δε κάθεται ούτε ένα λεπτό μόνη της....εδώ με τον μπαμπά της πήγε τη Κυριακή για τα χρόνια πολλά και μετά από μισή ώρα του λέει:βαρέθηκα μπαμπά, πάμε να φύγουμε;;

Στους γονείς μου κανένα πρόβλημα!!Αλλά και εμείς δε την πολυαφήνουμε....εδώ τα Χριστουγεννα που είμασταν όλοι μαζί στο σπίτι στο χωριό και η μάνα μου μου είπε πηγαίντε καλέ για ένα ποτό, θα τη κοιμήσουμε εμείς τη μικρή!Αν περίμενε από εμένα σώθηκε!!!

Είμαστε λίγο πακετάκι οι 3 μας και μας το κακό είναι ότι μας αρέσει κιόλας!!!Εχουμε αφήσει πίσω τα ξενύχτια και τους εξόδους και κοιτάμε πράγματα και για τους 3 μας....σωστό ή λάθος ή ιστορία θα το δείξει...αλλά έτσι μας βγαίνει η αλήθεια είναι...

Όταν την αφήνουμε όμως μια φορά στο εξάμηνο περνάμε τέλεια οι 2 μας!Απλά κάτι μας λείπει....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

για παρισι ψηνομαι κι εγω!

εχω εκει φιλους να με φιλοξενησουν, οποτε μονο το εισητηριο ειναι στην ουσια που μπορεις να βρεις πολυ φθηνο.

το μονο μου θεμα ειναι οτι δεν αποφασιζω να αφησω τον μικρο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα :) Ρε παιδιά να ανησυχήσω; το παιδί μου πάει στον παιδικό σταθμό σα να μην σταμάτησε ποτέ για διακοπές! :lol:

Μπεμπάκι κι εμένα θα με ανησυχούσε το 'γραπωμα' .... αλλά δεν μπορώ να σου πω τι θα μπορούσες να κάνεις αφού είναι 'αναγκαίο κακό'.

Όσο για την εξοδο που λέτε... δυο φορές το κάναμε με τον Λ... τη μία μας βγήκε ξινό γιατί γυρίζοντας ακούσαμε το παιδί να κλαίει από το παρκινγκ ανέβηκα τρέχοντας πάνω μπήκα από τη μπαλκονόπορτα (γιατί τα κλειδιά τα είχε ο Λ) και το παιδί συνέχιζε να κλαίει ενώ οι άλλοι κοιμόντουσαν του καλού καιρού με το ασύρματο να σκούζει δίπλα στα κεφάλια τους....

Τη δεύτερη... μιλάγαμε συνέχεια για το παιδί :lol: (το είχαμε στο σπίτι μας μαζί τους όπου και έτσι και μόνο έτσι θα κρατιέται από εδώ και πέρα και μετά το προηγούμενο στραπάτσο!)....

Διαφημίσεις

Καλημέρα !

Μπέμπα,

Καλή Χρονιά και σε εσάς με υγεία, περαστικά στον μπαμπά σου επίσης !

Δεν ξέρω.... αυτό που λες ότι μπορεί να κάτσει το παιδί 2 ώρες (όχι 2 λεπτά έτσι) σε μια καρέκλα μπότσος... δεν μου κάνει και πολύ καλό... βρε μπας να τους στείλω λιγουλάκι και την Σεμίνα ?????? Αλλά, από την άλλη, μιλάει η μικρή σου έτσι ? αν συνέβαινε κάτι δεν θα στο έλεγε από φόβο ??? τί πιστεύεις ????

Σκέφτεσαι, πάλι, και λες πεθερικά είναι -- δεν μπορώ να πω όχι... ΟΚ, να την αφήσεις αλλά για λίγες ώρες. Μπορείς ????

Καλημέρα :) Ρε παιδιά να ανησυχήσω; το παιδί μου πάει στον παιδικό σταθμό σα να μην σταμάτησε ποτέ για διακοπές! :lol:

...

Α και τα δικά μου μια χαρά πηγαίνουν... μόνο το πρωϊνό ξύπνημα τους πέφτει λίγο βαρύ αλλά και πάλι ούτε κλάματα ούτε ιστορίες έχουμε.... δοξα σοι Κύριε ημών δόξα σοι ....

Όσο για την εξοδο που λέτε... δυο φορές το κάναμε με τον Λ... τη μία μας βγήκε ξινό γιατί γυρίζοντας ακούσαμε το παιδί να κλαίει από το παρκινγκ ανέβηκα τρέχοντας πάνω μπήκα από τη μπαλκονόπορτα (γιατί τα κλειδιά τα είχε ο Λ) και το παιδί συνέχιζε να κλαίει ενώ οι άλλοι κοιμόντουσαν του καλού καιρού με το ασύρματο να σκούζει δίπλα στα κεφάλια τους....

Τη δεύτερη... μιλάγαμε συνέχεια για το παιδί :lol: (το είχαμε στο σπίτι μας μαζί τους όπου και έτσι και μόνο έτσι θα κρατιέται από εδώ και πέρα και μετά το προηγούμενο στραπάτσο!)....

εννοείς ότι πχ θα πάνε να την κρατήσουν αλλά στο σπίτι σας έτσι ???? όχι να πάτε εσείς το παιδί σπίτι τους... ναι κι αυτό είναι καλύτερο...

να πω κάτι ??? είναι αναλόγως το παιδί κιόλας... εμάς πχ και τα 2 αλλά ιδίως ο Νικόλας "πετάει την σκούφια του" να φύγει... όπου φύγει-φύγει λέμε αρκεί να είναι έξω ! αν δεν ήμουν μαμά του θα είχα παρεξηγηθεί -αλήθεια ;) ! Αλλάζει ο χρόνος όλα ωραία και καλά, τραγουδήσαμε, χορέψαμε κλπ κλπ κι έρχεται στην κουζίνα και μου λέει "Μαμά να πάω σπίτι παππού?" του απαντάω "Βρε αγόρι μου και να πας τώρα στον παππού απλά θα κοιμηθείτε. Δεν θες να πάμε αύριο όλοι μαζί βόλτα ????" ε τί ήταν να το πω... οδυρμός και με ξεφτίλισε κιόλας "Μαμά είπε όχιιιιιιιιι"... όπως φαντάζεστε ξεπόρτισε το τέκνον μου με μεγάλη χαρά, α και να μην ξεχάσω μου δήλωσε ότι του χρόνου μετά την αλλαγή του έτους θα πάει, λέει, στον Νίκο Βέρτη !!!! :lol::lol::lol: πού πάει και τα ακούει και μου τα λέει μου λέτε ?????? :confused:

Ήταν να μην πάρει μπρος, τέλος ! Τό τί ακούω δεν περιγράφεται !

Να κάνω οικονομίες, να του κλείσω ένα τραπέζι χα χα !!!!

για παρισι ψηνομαι κι εγω!

εχω εκει φιλους να με φιλοξενησουν, οποτε μονο το εισητηριο ειναι στην ουσια που μπορεις να βρεις πολυ φθηνο.

το μονο μου θεμα ειναι οτι δεν αποφασιζω να αφησω τον μικρο

οχι ρε να παμε και με τα παιδια μαζι!

αυτο ειναι το αλλο θεμα..θα μιλαμε συνεχεια για αυτη..μονο αμα βγουμε με φιλους θα το αποφυγουμε νομιζω...

α και να μην ξεχάσω μου δήλωσε ότι του χρόνου μετά την αλλαγή του έτους θα πάει, λέει, στον Νίκο Βέρτη !!!! :lol::lol::lol: πού πάει και τα ακούει και μου τα λέει μου λέτε ?????? :confused:

Ήταν να μην πάρει μπρος, τέλος ! Τό τί ακούω δεν περιγράφεται !

Να κάνω οικονομίες, να του κλείσω ένα τραπέζι χα χα !!!!

και γω μαζι με τον Νικολα..χαχαχα

Αερικάκι δε το συζητώ καν για τη δική σου περίπτωση!Δεν θα την άφηνα ποτέ των ποτών αν ήταν να είμουν μες στο άγχος! Εμείς δεν έχουμε τέτοια θέματα...δηλαδή και μια χαρά περνάει μαζί τους και αυτοί της κάνουν όλα τα χατήρια....αλλά δε ξέρω γιατί, απλά δε το κάνουμε. Ακούμε άλλα ζευγάρια που κάθε Σαβ/κο το αφήνουν στη γιαγιά και βγαίνουν και κοιταζόμαστε περίεργα...

Εντάξει αν έχουμε κανά γάμο φίλου με τραπέζι εκεί δε το σκεφτόμαστε καν! Αλλά κάτι πρέπει να έχουμε σημαντικό για να την αφήσουμε! Όπως καμια πορεία ας πούμε!!!χαχαχα!Αχ μου λείψανε!

Διαφημίσεις

Μεταξάκι βλέπω να σε βγάζει ο γιόκα σου στα μπουζούκια σε λίγα χρόνια!!!Τυχερούλααααα!!!

ΝΑΙ... το πουρό με το τεκνό :rolleyes: !!!! ποτέ ποτέ δεν θα το κάνω αυτό στο παιδάκι μου α πα πα .... απλά, μα μην πίνουνε κι αν πιουν να πάρουν ένα ταξί να πάνε στην ευχή της Παναγίας .... υστερική είμαι από τώρα εεεε ?

οχι ρε να παμε και με τα παιδια μαζι!

με τον μικρο θα ηθελα καποια στιγμη, αν καταφερουμε, να παμε Χριστουγεννα που ειναι ολα τοσο ομορφα...

σε καμμια 3αρα χρονια ομως, να ευχαριστηθει και Ντισνευλαντ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω Μελινακι χριστουγεννα δεν την παω...γιατι εχει πολύ κρυο το παρισι και ο ξαδερφος εχει μανια με το περπατημα για να μας το δειξει ολο και πεφτουν μυτες και αυτια! και φοβαμαι για το παιδι...

για μενα η καλυτερη περιοδος ειναι ανοιξη ή φθινοπωρο....

ναι, ειναι και περιεργο το παρισι, ο καιρος του δηλαδη...

βεβαια, εχω τυχει και σε Χριστουγεννα με εκπληκτικο καιρο, με κρυακι μεν, αλλα μεσα στη λιακαδα - χαρα Θεου - και Απριλιο με καυσωνα!

καλα, ας συντονιστουμε εμεις, και στον καιρο θα τα χαλασουμε???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...