Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Εμένα η δικιά μου είναι μπαμπάκιας! Γι' αυτό λιώνω στις εκρήξεις τρυφερότητας της... προς εμένα είναι σπάνιες. Φυσικά υπάρχει αιτιολογία γι' αυτό και την παλεύω να την ξεπεράσουμε.

Όταν έπρεπε να την έχω αγκαλιά δεν μπορούσα να την έχω γιατί είχα σπάσει το χέρι μου και το δεξί που μου είχε απομείνει ήταν σακατεμένο από τη δουλειά. Οπότε η σωματική μας επαφή ήταν ελάχιστη και στα πλαίσια του αγγίγματος μόνο.

σιγουρα θα ξεπεραστει και οσο μεγαλωνει θα κανετε τρελλες αγκαλιες!

εγω θυμαμαι μεχρι 16-17 χρονων ολο χωνομουν στην αγκαλια της μανας μου... τοτε, ηταν για μενα η πιο τελεια μυρωδια του κοσμου...

παντως εμεις εχουμε θεμα με τον μικρο... αν ας πουμε του δωσει ο πατερας του το γαλα (οχι να τον ταισει, απλα να του δωσει στο χερι του το μπιμπερο) και οχι εγω, γινεται χαμος. αν κανενα πρωι τον παει εκεινος σχολειο, εγω εξαφανιζομαι απο το σπιτι, αλλιως δε γινεται...

σιγουρα κατι εχουμε κανει λαθος, ειδικα εγω που ειμαι συγκεντρωτικη και τα παιρνω ολα πανω μου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα σας γράψω τι γίνεται με το θέμα του μπαμπά σε σχέση με τι έγινε εχτές στο σταθμο..

Eχτές είχε συνελευση γονέων στον παιδικό..πήγε λοιπόν ο Σταύρος...η δασκάλα του είπε ότι είναι το πιο χαρούμενο και γελαστό παιδί...ο Σταύρος της λέει σπίτι όλο νεύρα είναι και τώρα τελευταια δεν με θέλει και φωνάζει "παλιομπαμπά".. η δασκάλα ΄του λέει πλάκα κάνετε ε? εδώ ότι έχει ή φοράει μας λέει "ο μπαμπάς το έφερε¨" άντε κατάλαβε

εντωμεταξύ΄αυτός περνάει πιο πολλές ωρες μαζί της..αυτός την ετοιμάζει και την παίρνει από το σταθμό...

γιατί κάποιοι μου έγραψαν ότι μήπως το κάνει επειδή του λείπει......

Πιστευω οτι θα του αρεσει πολυ η εκπληξη του μπαμπα σας λουκ, ειναι πολυ ωραιο μεσα στην καθημερινοτητα ενας δικος σου ανθρωπος να σχεδιασει κατι ιδιαιτερο για σενα!!!!!!!!!

Προσεχε τον μικρο ρουφ μην τα καρφωσει ολα παλι!!!!!

Εγώ κιουλτάκι σου είπα την άποψή μου. Το κάνει για να μην "χάσει" αυτό που έχει. Ξέρει ότι θα κάνει ό,τι θέλει για να την κερδίσει και το "παίζει" ;) Είναι αυτά... σε πουλάνε και σε αγοράζουν :lol: Το είδα εγώ το ματάκι της χθες που έλαμπε :lol:

Διαφημίσεις

Εγώ κιουλτάκι σου είπα την άποψή μου. Το κάνει για να μην "χάσει" αυτό που έχει. Ξέρει ότι θα κάνει ό,τι θέλει για να την κερδίσει και το "παίζει" ;) Είναι αυτά... σε πουλάνε και σε αγοράζουν :lol: Το είδα εγώ το ματάκι της χθες που έλαμπε :lol:

λες ε????? χμμμμμ

γμτ το έχει πάρει πολύ κατάκαρδα εκείνος!!!

Κοίτα... δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει με τη Ζωή. Εγώ στην Κωνσταντίνα πάντως όταν μου έδειχνε ότι δεν με θέλει (και το έδειχνε με διάφορους έντονους τρόπους) απλά της έλεγα Οκ αφού δεν θέλεις φεύγω και πάω μόνη μου μέσα στο γραφείο γιατί έχω και δουλειά να κάνω (τσιγάρο εννοούσα αλλά ΟΚ) και άμα θελήσεις να έρθω έλα χτύπα μου την πόρτα.

Σταμάτησε να με διώχνει... Δεν ξέρω αν μπορεί να πιάσει κάτι αντίστοιχο στη Ζωή. Να της δείξει δηλαδή με κάποιο τρόπο ότι τον στεναχωρεί όλο αυτό. Να μην προσπαθήσει να την κερδίσει δίνοντάς της ακόμα μεγαλύτερη προσοχή. Αλλά να είναι κάτι του στυλ "πρόσεχε τι λες γιατί μπορεί και να το κάνω"...

loukomamy τέλεια η ιδέα για τα γενέθλια του μπαμπά σας να τον χαίρεστε πάντα γερό και δυνατό !!!και η ιδέα για τον βαφτισιμιό νονό σας :D μου άρεσε τόσο που θα μου επιτρέψεις να σε αντιγράψω......ασύστολα :lol::lol:

η Ευγενία είναι μαμακιακοπαιδό :-(:sad: τόσο που δεν θυμάμαι να έχω πάει τουαλέτα μόνη μου την ώρα που είναι ξύπνια ρε γμτ είναι τόσο πολύ που π.χ χθές το βράδυ έχωσα τον μπαμπά να της αλλάξει κάτι μπαταρίες σε ένα παιχνίδι και βγήκα στο μπαλκόνι να απλώσω ρούχα σε χρόνο μιλισεκοντ άρχισε να ουρλίαζει ότι θέλει την μαμά της με έψαχνε σε όλο το σπίτι :-(:sad: δεν ξέρω τι να κάνω.

Νομίζω ότι έχει να κάνει και με το ότι ασχολούμαι περισσότερο μαζί της (όση θέληση να έχει ο άντρας μου όταν του λέει φύγε εσύ θέλω την μαμά νομίζω ότι τον στεναχωρεί:-() και επίσης ότι λείπω αρκετές ώρες μάλιστα τώρα που τελείωσε και το μειωμένο και αργώ περισσότερο τα πράγματα έχουν γίνει χειρότερα :( ίδωμεν

KbLyp3.png 4AByp3.png

αυτό κάνει...

αλλά κάποια στιγμή δεν αντέχει και την πλησιάζει..για να τις βάλει τις κάλτσες πχ όταν εγώ την ντύνω....

και αυτή φωνάζει "η μανούλα, η μανούλα"

όταν είναι μόνοι τους είναι καλύτερα...

Σίγουρα θα του αρέσει του μικρού!!!

Αλλά μου άρεσε και αυτό που κάνατε με το βαφτιστήρι σου...βάφτισε το παιδί σου ε;Δε το έχω ξανακούσει..φοβερό!Αυτός λέει εσένα νονά και ο Τατάκης λέει αυτόν νονό!!!

Τον μικρό μου τον βάφτισε το βαφτιστήρι μου μαζί με την αδελφή μου και τον γαμπρό μου!!!!! Λόχος δηλαδή!!!!!

Η αλήθεια είναι οτι επιλέξαμε τους καλύτερους νονούς, λατρεύουν όλοι τους τον Παναγιώτη.

Το βαφτιστήρι μου απο τότε που βάφτισε τον Παναγιώτη, έπαψε να με λεει νονά. Με λεει πλεον ΚΟΥΜΠΑΡΑ!!!!!! Εχει γέλιο η υπόθεση.

Στον Παναγιώτη όταν λεω θα έρθει ο νονός με ρωτάει "Ο Δημήτης ή ο Χήστος ή η Κατερίνα??"

Εχει λαλήσει το παιδάκι.

Αδυναμίες....

Η αδυναμία του Παναγιώτη είναι ο πατέρας του. Τον καταλαβαίνω γιατί ο άντρας μου είναι πολύ τρυφερός άνθρωπος και λατρεύει τον μικρό. Τον βλέπει λίγες ώρες και όχι καθημερινά λόγω φόρτου εργασίας, αλλά όσες ώρες έχει ελεύθερες τις διαθέτει για τον μικρό.

Κάνουν μαζί πολλά πράγματα, παίζουν, κάνουν βόλτες στα μαγαζιά, τώρα θέλει να πάνε μαζί στην έκθεση αυτοκινήτων γιατί ο Παναγιώτης έχει τρέλα με τα αυτοκίνητα. Αναγνωρίζει όλες τις μάρκες, ακόμα και τις λιγότερο γνωστές.

Ο ένας έχει αδυναμία στον άλλο και οι γλύκες είναι αμοιβαίες.

Εμένα με έχουν στην απ΄έξω... αλλα πού θα πάει...? Θα έρθει και η σειρά μου. :-)

Διαφημίσεις

Age μου χωρίς να θέλω να υπονοήσω κάτι μήπως λόγω των διαφορών που έχουν δημιουργηθεί, το παιδί εισπράττει τη δική σου άρνηση και την προβάλλει στον μπαμπά;

λες ε????? χμμμμμ

γμτ το έχει πάρει πολύ κατάκαρδα εκείνος!!!

Cultaki φάσεις είναι αυτές. Ο Παναγιώτης την τελευταία εβδομάδα με το που με βλέπει μου λεει "Φύγε μανούλα, δε σε θέλουμε!!!!"

loukomamy τέλεια η ιδέα για τα γενέθλια του μπαμπά σας να τον χαίρεστε πάντα γερό και δυνατό !!!και η ιδέα για τον βαφτισιμιό νονό σας :D μου άρεσε τόσο που θα μου επιτρέψεις να σε αντιγράψω......ασύστολα :lol::lol:( ίδωμεν

Μετα χαράς καλή μου!:-)

χαιρετω τις ομορφες!! (και καλα... χεχε)

ρε σεις, σιγαααααα σιγα, σαν να αρχισε να ψιλομυριζει χριστουγεννο??? μακαρι.... μακαρι να μας πιασει και μας λιγο φετος το πνευμα των χρισοτυγεννων... εμενα δυστυχως εχει να με πιασει χρονια.... ισως την κυριακη που θα στολισουμε και μεις....

ρε συ στεφ, λιωνω μ αυτη τη φωτο, στο χω ξαναπει, μ αρεσει παρα πολυ!!!

Parents are the last people on earth who ought to have children

Κοίτα... δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει με τη Ζωή. Εγώ στην Κωνσταντίνα πάντως όταν μου έδειχνε ότι δεν με θέλει (και το έδειχνε με διάφορους έντονους τρόπους) απλά της έλεγα Οκ αφού δεν θέλεις φεύγω και πάω μόνη μου μέσα στο γραφείο γιατί έχω και δουλειά να κάνω (τσιγάρο εννοούσα αλλά ΟΚ) και άμα θελήσεις να έρθω έλα χτύπα μου την πόρτα.

Και εγω αυτό κάνω πάντως (οχι όμως το τσιγάρο...καπνίζω μόνο έξω)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...