Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλες :)

Γατούλα κάτι μπορει να κάνουμε ;) Για πρωί λες ή για απόγευμα;

καλημερα και καλη παραμονη! να τα πουμε?

http://www.youtube.com/watch?v=5fqsba31DsU&feature=related

εμεις 7.30 Μελινακι!

Καλημέρα!

Να τα πείτε, τα πείτε!!!!

Χρόνια Πολλά σε όλες!!!

Και εμείς με τα παιδάκια ξυπνήσαμε στις 8:30!!!

Εμας δεν εχει ερθει κανεις προς το παρον, ατιμη ερημια...!

Βεβαια, για το καλο, μας τα'παν ο μικρος με την αδερφη του και τωρα ξεπορτισαν για να τα πουν στη γειτονια..

Γατα, για τα λαχανα μου ειπε τα καλυτερα φιλη που πηγε με 3,5χρονο!

Αυτοκρατορα το ειδαμε, πιο μεγαλη παραγωγη, διασκευη του τσαρλι με το εργοστασιο της σοκολατας. Δεν ειναι κακο.

Χαπι φιτ επισης καλο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Μελινάκι πήγε και ο Κωνσταντίνος με τα μεγάλα για κάλαντα;

Σήμερα είναι το τραπέζι ή αύριο μεσημέρι;

Εμάς ήρθε σήμερα ο Αι Βασίλης γιατί θα φύγουμε και η μικρή παίζει με το κουκλόσπιτο....και τι βάζει μέσα φυσικά;τα άλογα της από το playmobil!Μεγάλη αγάπη λέμε στα άλογα!!!

Με την αδερφη του μονο πηγε Μαριτακι, ο μεγαλος μεγαλος ... κοιμαται φυσικα!

Μη φανταστεις, στους απο κατω, στους διπλα και στους απεναντι πηγαν!

Και τωρα τα παει ο πατερας τους στους παππουδογιαγιαδες!

Να κανω καμμια δουλεια με ησυχια!

Αυριο ειναι το τραπεζι..

Μπραβο Μαριτακι, και του χρονου!

Της αρεσε το δωρο της?

Φανταζομαι χαρα που θα εκανε...! :)

Αυτο ειναι Χριστουγεννα, τα προσωπακια των παιδιων την ωρα που ανοιγουν τα δωρα τους!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα κόρες! Καλή αυριανή!

Εμείς κατά τις 8.30 ξυπνήσαμε, χουζουρέψαμε και λίγο. Τώρα που ήπιαμε και λίγο καφέ, θα ανοίξουμε και σε κανα παιδάκι.

Η ζουζούνα μου η καημενούλα νομίζει ότι θα κάτσουν να παίξουν τα παιδάκια. "Μόλις που τα καλαντα θα τους διαβάσω το παραμύθι μαμά!" μου είπε πριν.

αχαχαχαχαχααα

Χθες βγήκα για καφέ με έναν φίλο χωρίς τη μικρή πρώτη φορά στα χρονικά! Πωπωωωωωωωω παίζει να ένιωθα ότι έβγαινα ραντεβού έτσι... αχαχαχαχαχχαχα

YqE6p2.png

IqItp3.png

Αχ!Η γλυκούλα μου!!!Αλήθεια πως τη λένε τη μικρή σου ραβ;

Μελινάκι να φανταστείς ούτε γάλα δεν ήπιε!!! Μπήκε στο σαλόνι και με το που το βλέπει:μαμά τι είναι αυτό;κοίτα λέει Αι βασίλης!!!Να το ανοίξουμε!

Ξέχασα και γάλατα και τσίσα και όλα!!!

Επέμενε να το δωσουμε σήμερα ο Τ. μιας και θα φύγουμε για χωριό και ηθελε να το έχει την αλλη βδομάδα που θα είμαστε σπίτι...

Μπράβο για το καφέ βρε ραβ μου!Δε παίζουν παπούδες και γιαγιάδες σε εσάς για βοήθεια;

Αυτοί παίζουν, εγώ δεν τους παίζω! Αχαχαχαχχα

Εδώ έχω τα πεθερικά μου τους οποίους δεν εμπιστεύομαι καθόλου μα καθόλου. Σε μεγάλη ανάγκη άντε να την κρατήσουν ένα 2ωρο και αυτό στο σπίτι μου.

Ολυμπία τη λένε τη μικρή μου.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εμείς πάθαμε το εξής:

Η μικρή ξύπνησε στις 8.20 αλλά γκρίνιαζε που δεν είχαν έρθει τα κάλαντα (της είχαμε πει ότι θα μας ξυπνήσουν το πρωί). Χτυπάει το κουδούνι 9.20 (η μικρή ακόμα χουζούρευε) πετάγεται επάνω "τα κάλαντα τα κάλαντα ξύπνησα". Ανοιγω... ήταν κλειδωμένα κάτω! Τρέχει ο μπαμπάς να ανοίξει είχαν φύγει τα παιδάκια :( Απογοήτευση τρελή. Της λέμε θα έρθουν άλλα. Παίρνω τον κρεοπώλη απέναντι και λέω στην αδερφή του 'αν δεις κάλαντα στείλτα μου έχουμε δράματα χαχαχα'. Και πράγματι μετά από μισή ώρα χτυπάει το κουδούνι και ανεβαίνουν πάνω.... ΕΦΤΑ παιδιά!!!!! Τρελλές χαρές! Τους έβαλε και τον Αι βασίλη με τον ελαφάκι που λέει και αυτό τα κάλαντα και φώναζε 'λέει και αυτός τα κάλαντα'!!! Πάει το 7ευρω! χαχαχα

Έβαλα να φτιάξω τα μπιφτέκια με πατάτες, έχω βάλει τον κόκκορα τον βραδινό να πάρει μια βράση και μόλις γίνουν μπιφτέκια πατάτες θα φύγουμε για λαϊκή... ε εκεί θα ακούσει πολλά κάλαντα χαχαχαχαχα

Και όλη την υπόλοιπη μέρα θα την περάσω στην κουζίνα! Ελπίζω να έρθει η Τζο να ρίξει λίγο σιδερωμα να μην έχουμε τα ασιδέρωτα μες τα πόδια μας!

Βρε τη Κωτίνα τι έπαθε;;;;ή να πω η μαμά και ο μπαμπάς τι πάθανε;;;Χαχαχα!

Ωραίες στιγμές βρε κορίτσια ομως!!!Πέρισυ η μικρή ήταν 2 τα Χριστουγεννα και θυμόταν ακόμα ότι έρχονται τα παιδάκια λένε τα κάλαντα και δίνουμε λεφτά....φανταστείτε πόσο τους αρέσουν που μένουν στη μνήμη τους!!!

Ωραίο ονοματάκι ραβ έχετε!Ασυνήθιστο!

χαχαχα και εμας τιποτα δε ξαναφανηκε..αμα φαει τα φρουτα της θα παμε εμεις να τα πουμε στη Σοφια!

για Τριτη (και αλλη μερα σφυρα γενικα) Χριστινα ολη μερα τιποτα δεν εχω κανονισει

παμε να κανουμε κανα τουρ χεχεχχε και πες και στη φαιη αμα μπορει

Ναι ναι η μαμά και ο μπαμπάς τι πάθανε αλλά ευτυχώς έχουμε καλούς γείτονες που της έχουν αδυναμία! Κατεβαίνω μετά να πάρω την παραγγελία και με ρώταγαν με αγωνία: 'Εντάξει το παιδί; Ήρθαν τα κάλαντα;' χαχαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...