Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ομορφο το απόγευμά σας Μελίνα μου!

δεν τους βλεπει τοσο συχνα, τον παππου και τη γιαγια, οποτε το καταευχαριστηθηκε. χοροπηδουσε στους διαδρομους σαν το κατσικι!

λουκομαμα ενταξει οι προετοιμασιες για το παρτυ εκπληξη? (επισης, δεν ξερω αν το διαβασες, καναμε κακακια!γιουπι γιουπι!)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λουκομαματα αγαπω Τατακη, βαλτε με στη καταψυξη για να με παντρευτει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Διαφορετικα απαιτω να κανεις κορη αμεσα για τον γιο μου!!!!!!!!!!

Περαστικα για το ποδαρακι σου και ελπιζω να ξεκουραστεις το Σαββατοκυριακο!!!!!!

Βρε λουκομαμα,οντως η Αλεξ μου βγαζει μια ηρεμια γκουρου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν ειναι υπεροχο ποσο ηρεμη και συγκροτημενη δειχνει???? Φοβερη ενεργεια!!!!!!

Μελινακι με εμενα εχει κολημμα ο Μαριος γιατι ειμαστε μπλουζα παντελονι συνεχεια μαζι!!!!! Του λειπει πολυ και ο πατερας του ομως. Αλλα με εμενα εχει τρελο δεσιμο και λογικο ειναι αφου δεν ειμαστε ποτε χωρια.

Διαφημίσεις

δεν τους βλεπει τοσο συχνα, τον παππου και τη γιαγια, οποτε το καταευχαριστηθηκε. χοροπηδουσε στους διαδρομους σαν το κατσικι!

λουκομαμα ενταξει οι προετοιμασιες για το παρτυ εκπληξη? (επισης, δεν ξερω αν το διαβασες, καναμε κακακια!γιουπι γιουπι!)

εσείς με το φυστικάκι πάτε παρεάκι!!!!

Το αγοράκι που έχω βαφτίσει είναι 13 ετών, και έχει βαφτίσει τον Παναγιώτη μου !!!!! (μη ρωτήσετε πώς το έκανα αυτό.... το έκανα πάντως!!) Φέτος, θα του δώσω για πρώτη φορά χρήματα. Ξέρω οτι θέλει να αγοράσει ποδήλατο και λεω να τσοντάρω προς τα εκεί.

Θα βάλω τα χρήματα σε ένα κουτάκι ξύλινο, στο οποίο έχω ζωγραφίσει ένα Χρ. δέντρο και έχω γράψει "Με όλη μας την αγάπη στο βαφτιστήρι και νονούκα μας" Μέσα στο κουτάκι έχω βάλει και ξύλινα στολίδια για το δέντρο και μικρά χριστουγ/κα σοκολατάκια.

Ελπίζω να του αρέσει.

Μωρε σκεφτομαι να του παρω και παπουτσακια γιατι ειναι μακρυα και δεν του παιρνω συχνα πραγματα και δεν τον βλεπω και πολυ συν οτι γνωριζω οτι οικονομικα ειναι σε πολυ δυσκολη θεση οι γονεις του και καθε τι χρησιμο τους βοηθαει πολυ. Στην γιορτη του ειχα στειλει χρηματα για να πιασουν πιο πολυ τοπο γιατι ξεκιναγε το σχολειο και ειχαν πολλα εξοδα.

Το αγοράκι που έχω βαφτίσει είναι 13 ετών, και έχει βαφτίσει τον Παναγιώτη μου !!!!! (μη ρωτήσετε πώς το έκανα αυτό.... το έκανα πάντως!!) Φέτος, θα του δώσω για πρώτη φορά χρήματα. Ξέρω οτι θέλει να αγοράσει ποδήλατο και λεω να τσοντάρω προς τα εκεί.

Θα βάλω τα χρήματα σε ένα κουτάκι ξύλινο, στο οποίο έχω ζωγραφίσει ένα Χρ. δέντρο και έχω γράψει "Με όλη μας την αγάπη στο βαφτιστήρι και νονούκα μας" Μέσα στο κουτάκι έχω βάλει και ξύλινα στολίδια για το δέντρο και μικρά χριστουγ/κα σοκολατάκια.

Ελπίζω να του αρέσει.

ειναι τοσο γλυκια η σκεψη που σιγουρα θα του αρεσει!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Μπράβο στο αγοράκι μας! Μακάρι να συνεχίσει καλά βρε Μελίνα μου. Χάρηκα πάρα πολύ με τα νέα σας.

Οι προετοιμασίες προχωρούν καλά! Ξέρω οτι θα χαρεί πολύ, έχω καλέσει φίλους του που θα έρθουν στο σπίτι στις 7 το απόγευμα. Θα μαζευτούν στο δώμα που είναι πάνω απο το σπίτι μου(είναι δικο μου και αυτό). Εκεί θα τους έχω την τούρτα, τα μπαλόνια, και τα φαγητά!!!!

Θα τα πάρουν όοοοολα και θα χτυπήσουν το κουδούνι!!!

Ελπίζω να μη τα σκατώσουν!!!! χι χι χι!!!!!

Εμένα η δικιά μου είναι μπαμπάκιας! Γι' αυτό λιώνω στις εκρήξεις τρυφερότητας της... προς εμένα είναι σπάνιες. Φυσικά υπάρχει αιτιολογία γι' αυτό και την παλεύω να την ξεπεράσουμε.

Όταν έπρεπε να την έχω αγκαλιά δεν μπορούσα να την έχω γιατί είχα σπάσει το χέρι μου και το δεξί που μου είχε απομείνει ήταν σακατεμένο από τη δουλειά. Οπότε η σωματική μας επαφή ήταν ελάχιστη και στα πλαίσια του αγγίγματος μόνο.

Σίγουρα θα του αρέσει του μικρού!!!

Αλλά μου άρεσε και αυτό που κάνατε με το βαφτιστήρι σου...βάφτισε το παιδί σου ε;Δε το έχω ξανακούσει..φοβερό!Αυτός λέει εσένα νονά και ο Τατάκης λέει αυτόν νονό!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...