Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Και εμείς είχαμε περάσει μια τέτοια ίωση πριν κανά δίμηνο....αλλά για 24 ώρες ανέβαζε ανά 3ωρο...και μετά μια χαρά!Μόνο μύξες!!!

Αποφάσισες το μενού Μελινάκι; Ωραία είναι να γεμίζει κόσμο το σπίτι στις γιορτές!Εμείς θα είμαστε όλοι παρέα στο χωριό! Μόνο η αδερφή μου θα λείπει φυσικά....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαριτα Χριστουγεννα στο χωριο, τι καλυτερο?

Κοιτα, κατ'αρχην δεν θα κανω γλυκα γιατι δεν το πολυεχω. Μια φρουτοσαλατα μονο θα κανω και θα μου φτιαξουν αλλα δυο γλυκα.

Απο φαγητα θα φτιαξω ενα γκιουλμπασι στο φουρνο (μοσχαρι-αρνι-χοιρινο με τυρια ντοματες και πιπεριες), πατατουλες φουρνου, ενα σουφλε ζυμαρικων και δυο σαλατες και η μανουλα μου θα φτιαξει γαλοπουλα με γεμιση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερααααααααααααααα...πηζω κλασσικα...

το ΧΗΜΑ ειναι ενα τελειο μαγαζι ταβερνουλα στην αναβυσσο..και λεγεται ετσι οχι για το χυμα κρασι του αλλα επειδη το εχουν δυο κουκλοι αδερφοι ο ένας ΧΗμικος και ο άλλος ΜΑθηματικος...χαχαχα

κοιταξτε εδω...http://www.facebook.com/group.php?gid=17745716588...

Μαριτα Χριστουγεννα στο χωριο, τι καλυτερο?

Κοιτα, κατ'αρχην δεν θα κανω γλυκα γιατι δεν το πολυεχω. Μια φρουτοσαλατα μονο θα κανω και θα μου φτιαξουν αλλα δυο γλυκα.

Απο φαγητα θα φτιαξω ενα γκιουλμπασι στο φουρνο (μοσχαρι-αρνι-χοιρινο με τυρια ντοματες και πιπεριες), πατατουλες φουρνου, ενα σουφλε ζυμαρικων και δυο σαλατες και η μανουλα μου θα φτιαξει γαλοπουλα με γεμιση.

Μιαμ,μιαμ!!!Delicious που λεει και η φιλη μας η Ντόρα!!!

Διαφημίσεις

ΟΥΦ Μελίνα, ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ! Αχαχαχαχαχααχααα!

Καλημέρα σε όλες! Η γιορτή μας ήταν πολύ όμορφη, είδα επιτέλους όλους τους φίλους της κόρης μου και όχι να το παινευτώ, είπε το ποίημα όλο καθαρά και χωρίς βοήθεια. Έκανε τις κινήσεις της σωστά, δεν σάστισε. Σουπερ. Το μεγάλο γέλιο ήταν όταν εμφανίστηκε ο Άγιος Βασίλης. Είχε μείνει αποσβολωμένη! Μάλλον δεν πίστευε πως υπάρχει! αχαχαχαχαχαα

Α! Εδώ χιονίζει!

Υ.Γ. Μελίνα νομίζω 10 ευρώ άκουσα στη διαφήμιση

YqE6p2.png

IqItp3.png

:D:D:D

Σκεφτεστε καθολου να παμε στη Ντορα στο Μπαντμιντον?

Λετε να ειναι ακριβα τα εισητηρια?

Κυρία κυρία!!Εγώ το σκέφτομαι αλλά είμαι και λίγο διστακτική...καλά η μικρή θα ξετρελαθεί αλλά σκέφτομαι ότι θα μου ζητάει τέτοια πράγματα και εγώ θέλω να τη πηγαίνω σε όμορφα θεατράκια!

Αλλά αν το σκέφτεται και καμιά από εσάς το συζητάμε βεβαια!!!

Καλημέρα σε όλες! Η γιορτή μας ήταν πολύ όμορφη, είδα επιτέλους όλους τους φίλους της κόρης μου και όχι να το παινευτώ, είπε το ποίημα όλο καθαρά και χωρίς βοήθεια. Έκανε τις κινήσεις της σωστά, δεν σάστισε. Σουπερ. Το μεγάλο γέλιο ήταν όταν εμφανίστηκε ο Άγιος Βασίλης. Είχε μείνει αποσβολωμένη! Μάλλον δεν πίστευε πως υπάρχει! αχαχαχαχαχαα

Α! Εδώ χιονίζει!

Συγχαρητήρια στη κουκλίτσα σου!!!Εύχομαι να την καμαρώνεις πάντα!!!Και του χρόνου με το καλό!!!

Α! Εδώ χιονίζει!

Συγχαρητηρια για την κορουλα σου, να τη χαιρεστε και του χρονου να την καμαρωσετε και παλι! :P

Ζηλευω για το χιονι...!

Κυρία κυρία!!Εγώ το σκέφτομαι αλλά είμαι και λίγο διστακτική...καλά η μικρή θα ξετρελαθεί αλλά σκέφτομαι ότι θα μου ζητάει τέτοια πράγματα και εγώ θέλω να τη πηγαίνω σε όμορφα θεατράκια!

Αλλά αν το σκέφτεται και καμιά από εσάς το συζητάμε βεβαια!!!

Τι να σε κανουμε βρε Μαριτακι μας που εισαι του ποιοτικου μονο???

Εμεις παντως το σκεφτομαστε, καθως οπως ειχε πει μια ψυχη καποια στιγμη, ειμαστε και του σαλονιου και του μπουζουκιου! χαχαχα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι να σε κανουμε βρε Μαριτακι μας που εισαι του ποιοτικου μονο???

Εμεις παντως το σκεφτομαστε, καθως οπως ειχε πει μια ψυχη καποια στιγμη, ειμαστε και του σαλονιου και του μπουζουκιου! χαχαχα

Ναι τρομάρα μου!!!Να δεις πως πηγαίναν τα σκυλάδικα κάποτε μετά το 5ο ουίσκι!!!Μες τη ποιότητα λέμε!!!Χαχαχα!

Αν πας πάντως πές μου να πάμε παρέα!!!

Αχ!Μακάρι να είχα λεφτά και να πήγαινε να τα έσπαγα στα μπουζούκια!!!

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου και γω παω παντού δεν εχω προβλημα...

αλλα για τη ντορα εχω να πω το εξης που το συζηταγα με τη λουκομαμα...για να βλεπεις στο μπαντμιντον πρεπει να καθεσαι μπροστα μπροστα..και το εισιτηριο εχει 35 ευρουδακια

VIP...

ωχ αληθεια Ειρηνη?

δεν ειναι αμφιθεατρικο δηλαδη?

ε οχι και 35 για τη Ντορα!

καλα εχω δηλωσει συμμετοχη και για δωρεαν εισητηρια, αλλα σιγα μην κερδισω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

γειά σας κορίτσια, τί κάνετε; Εμείς μια χαρά μέχρι νεωτέρας βεβαίως βεβαίως!!! Λοιπόν culte θα διαφωνήσω για τον badmington. Επειδή έχω πάει αρκετές φορές, το θέατρο είναι πάρα πολύ αμφιθεατρικό και βλέπεις μια χαρά.. Απλά αυτό που έχουν κάνει είναι ότι έχουν ανοίξει όλο το θέατρο (και το τελευταίο διάζωμα δηλαδή των 10 ευρώ) που δεν βλέπεις καλά γιατί είσαι πολύ μακρια από την σκηνή. Με των 15 -20 βολεύεσαι μια χαρά. Εγώ αυτά πήρα βασικά..

Κατά τ’άλλα τρέχουμε μιας και μας έχουν πέσει όλες οι γιορτές μαζί.. Του παιδικού, του μπαλέτου αλλά και της χορωδίας..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...