Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Εμείς πάντως που πήγαμε Metro Mall τώρα το πρωινόμεσημέρο δεν λέει... πολυς κόσμος... δεν κοιτάει μπροστά του.... το παιδί ξεσηκώνεται με πολλά και διάφορα... κοινώς χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χελλοου!

Μολις γυρισαμε απο παππου-γιαγια (για τη μινι μετακομιση που λεγαμε) και ετοιμαζομαστε για αυριο (μαγειρεματα-συμμαζεματα κλπ)

Περασαμε πολυ ωραια, φαγαμε, ηπιαμε και ο μικρος φυσικα ξεσαλωσε!

Περασατε ομορφο σ-κ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αλο...

Εμείς σήμερα χάλια. Βάρεσα τρελή κρίση το μεσημέρι. Είχε απαράδεκτη συμπεριφορά σήμερα...

Το απόγευμα που τα βρήκαμε, την πιάνω, ήταν ζεστή. Μετά από λίγο "Μαμά πονάει το αυτί μου" πφφφφφφφφφφφφφ

Όχι μωρέ δε μας γλωσόφαγε η πεθερά να μην πάμε στη γιορτή του σχολείου αύριο...

Πωπω κάτι φορές δηλαδή πως πιστεύω στη γλωσοφαγιά...

Τώρα έφαγε το υπόθετό της (37,8 είχε αλλά για τον πόνο το έδωσα) και βλέπουμε. Αν είναι με δέκατα το πρωι θα τη στείλω σχολείο και το απόγευμα ελπίζω να καταφέρουμε να πάμε και στην 1η μας γιορτή που τόσο περιμένουμε οικογενειακώς.

Εγώ μετά από συνάχι και "ρώσους" από σήμερα έχω και έρπη! Μα τι πράγμα είναι αυτό να με βαράνε όλα μαζί...

Καλή εβδομάδα να χουμε όλες

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Χελλο!!!Εμείς περάσαμε μια όμορφη Κυριακή...το θέατρο πραγματικά υπέροχο! Πολύ όμορφη σκηνή, φιλική για τα παιδιά και οι ηθοποιοί εξαιρετικοί!

Το μεσημέρι φάγαμε στους γονείς μου και το απογευματάκι γυρίσαμε σπίτι μας αφού κάναμε μια βόλτα στο ριβερ γουεστ!

Είδαμε τα στρουμφάκια οικογενειακώς σε dvd και τώρα ετοιμαζόμαστε για νάνι!!!Πολύ ωραία ταινία παρεπιμπτόντως!!!

Ραβ ελπίζω να είστε τελείως καλά αύριο και να απολαύσετε τη 1η σας γιορτούλα!

Καλή νύχτα να έχουμε!

Καλησπέρα :) Ραβ καλή επιτυχία αύριο στην γιορτή σας :) Μελ καλά κουράγια με τις ετοιμασίες (εγώ δεν έχω καν κανονίσει ακόμα!) Μαριτάκι ποιο θέατρο;

Εμείς πήγαμε σε παιδότοπο επιτέλους σήμερα (χθες δεν τα καταφέραμε γιατι μπήκε τιμωρία από τον μπαμπά) και το απόγευμα στους νονούς όπου ευτυχώς ήρθε η ανιψιά τους (1 χρόνο ΑΚΡΙΒΩΣ μεγαλύτερη) και σώσαμε το απόγευμά μας και μιλήσαμε και σαν άνθρωποι!

Από αύριο έχω τρελό τρέξιμο και πάλι! Τουλάχιστον με την τιμωρία της μικρής σκούπισα το σπίτι... τώρα για ξεσκόνισμα και ρέστα ούτε και ξέρω πότε θα τα κάνω έτσι όπως έχει διαμορφωθεί το πρόγραμμά μου! Στη χειρότερη θα κάνουμε χριστούγεννα με σκόνη και θα λέω ότι είναι χιόνι :lol:

Επίσης έχω να δηλώσω ότι δεν μπορώ να συζητάω άλλο για την απόλυση... με χαλάει... εκεί που πάω να ξεχαστώ εκεί πρέπει να τα ξαναπω και τα ξαναθυμάμαι και τρελαίνομαι :(

καλημερα και καλή χριστουγεννιατικη εβδομαδα να χουμε!

εμεις καλάαααααααααααααααααα...ξεσαλωσαμε στους παιδοτοπους το ΣΚ..τι ζωη και αυτη βρε παιδια..εκει που τα επινες στα μπαρακια και στα ουζερι να τρεχεις να πινεις καφεδες και μπυρες στους παιδοτοπους..και να λες και ευχαριστω όταν δεν γκρινιαζουν αυτα και περνανε καλα! ;):)

Καλημέρες! Θενκς για τις ευχές σας, μάλλον έπιασαν φτου φτου μη το ματιάσω. Το βράδυ κοιμήθηκε καλά και ήταν απύρετη. Το πρωι θερμομέτρησα και είχε 36.9 οπότε την έστειλα παιδικό.

Τώρα τελειώνω τον καφέ μου και πάω βόλτα στην αγορά.

Καλή εβδομάδα σε όλες!

YqE6p2.png

IqItp3.png

\

εμεις καλάαααααααααααααααααα...ξεσαλωσαμε στους παιδοτοπους το ΣΚ..τι ζωη και αυτη βρε παιδια..εκει που τα επινες στα μπαρακια και στα ουζερι να τρεχεις να πινεις καφεδες και μπυρες στους παιδοτοπους..και να λες και ευχαριστω όταν δεν γκρινιαζουν αυτα και περνανε καλα! ;):)

Έπινα καφέ και κόντεψε να μου βγει από τη μύτη!!Χαχαχα!!!

Αερικάκι είδαμε το ένα σπίτι παραμύθια με μουσική του Κραουνάκη....μη το συζητάς άλλο καλέ!Αν σε ρωτάνε να κάνεις τον κινέζο!!τσιν τσαν!!!

Καλημέρα!

Διαφημίσεις

Μαραγκάκι,

Υ Π Ο Μ Ο Ν Η ! Το ξέρω, πού να την βρείς όλες τις ώρες δεν γίνεται -- αν δείξεις αδιαφορία, μήπως πιάσει τελικά ????

Καλή εβδομάδα σε όλες !

Βρε κόρες,

Εμείς εχθές κατεβήκαμε στο Δημοτικό/Δημαρχείο στον Πειραιά κι έχανε η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα !!!! Αν είχα τα παιδιά μαζί, στάνταρ θα έβγαινε amber alert για την Σεμίνα, δεν το συζητώ ... πιστεύω ότι το ίδιο συρφετό πρέπει να συμβαίνει και στο mall που είναι πιο μεγάλο !

Ενώ στο Riverwest, κατευθείαν όπως μπαίνεις στο εμπορικό από το πάρκινγκ, στο ισόγειο, έχει το Χριστουγεννιάτικο Χωριό, κυκλοφορεί όλη την ώρα γύρω γύρω ο Άγιος Βασίλης με κάτι τάρανδους, υπάρχει ο παιδότοπος (ΟΚ χωρίς φύλαξη αλλά εννοείται ότι είσαι εκεί και δεν φεύγεις)... έχει το τρενάκι που τα πάει τα πιτσιρίκια βόλτα και γενικά αισθάνομαι πως είναι ΠΟΛΥ πιο ελεγχόμενη η κατάσταση...

Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο έχει δραστηριότητες για παιδάκια επίσης

http://www.riverwest.gr/Images/ContentImages/XristougennoXwraProgram.aspx

ΜΟΝΟ μην τα πάτε στον 3ο όροφο που έχει τον ΜΟΥ....ΚΑ.... προσωπικά, τα δικά μου παιδιά έτσι και μπουν εκεί μέσα την έχασα την μπάλα λέμε ! χαχα

Τί άλλο ???? Η Σεμίνα με πυρετό από χθες (ποιά είπε κάτι για αρρώστιες "ΕΓΏ να δεις" που έλεγε και το άσμα), η μαμά μπουκωμένη μόνο... άντε και καλό μας κουράγιο !

Ωωωωω καλη φαση!

Το σ-κ μη φανταστεις οτι καναμε τιποτα τρελλο, απλα επρεπε να μετακομισω στην αποθηκη της μανας μου καποια πραγματα του μικρου που πλεον δεν χωρουσαν στο σπιτι.

Επισης να παρω πιατα-μαχαιροπηρουνα-τραπεζομαντηλα για τα Χριστουγεννα, καθως το σπιτικο μου δεν εχει τις προδιαγραφες να ταϊσει 20 ατομα! :)

(τα περισσοτερα τα εχω στη μανα μου γιατι δεν χωρανε σε μενα)

Για την παραμονη, εν οψει του τραπεζιου της επομενης, λεγαμε να κατσουμε σπιτι με τα παιδια, να παραγγειλουμε κινεζικο που τους αρεσει (ασχετο, το ξερω!) και να παιξουμε ρουλετα!

Α! Και λεω να μας επισκεφτει και ο Αγιος Βασιλης την Παραμονη!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...