Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, *Vasoula είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου!!με μια τεράστια χοριακη σου εύχομαι...αμέ αμέ να βγεις τη βόλτα σου την Παρασκευή!!!αλλιώς αν θέλεις πιο "ασφάλεια" μπορείς να βγεις από Σάββατο...να έχουν περασει οι 3 μέρες..

Ναι τα ξέρω αυτά....κοίτα...αφού είναι με φυσικό τρόπο μπορεί απλά η σύλληψη να έγινε και αργότερα....περίμενε δύο τρεις μερες ακόμα και αν δεν έρθει που στο εύχομαι ξανακάνεις και βλέπεις ε???η ελπίδα πάντα υπάρχει!!🥰

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Από την πρώτη μέρα που πήρα utrogestan έχω υπνηλια με ζαλάδες μαζί. Ωστόσο από εχθές.. στο ταξίδι της επιστροφής είχα τρελή ανακατωσουρα. Ωστόσο συνεχίζεται κ σήμερα. Οκ.. προφανώς με πείραξε το ταξίδι κ αυπνια κτλ.. αλλά παίζει να είναι κ η ανακατωσουρα από τα utrogestan?

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Ρε 'συ Ρηνιω δεν κανουμε βουτιες.. Το κεφαλι της ειναι παντα απ'εξω απο το νερο. Ακομα και στο λουσιμο που κανουμε σπιτι ΠΑΝΤΑ το κεφαλι ειναι γυρτο προς τα πισω και τα αυτια καλυμμενα με βαμβακι.

Στο κολυμβητηριο φοραει παντα σκουφι μονο και μονο για την περιπτωση που κανει καμμια αποτομη κινηση και ακουμπησει ο σβερκος της στο νερο. Αν και ειναι πραγματικα απιθανο να συμβει κατι τετοιο γιατι ειμαι μαζι της στην πισινα και την κραταω απο τους ωμους, δεν ακουμπα καν το κεφαλι της στο νερο. Ντους εκει δεν κανουμε. Ερχομαστε σπιτι και ξεπλενομαστε απο το χλωριο. Αλλα -ξαναλεω- ολη αυτη η ιστορια με το αυτι, ξεκινησε αρχες Σεπτεμβρη. Κι ακομα και τωρα που ξανακυλησε ειχαμε να πατησουμε κολυμβητηριο πανω απο 2 εβδομαδες (καθε απογευμα στο Αερικο ειμαστε).

Εν πασει περιπτωσει.. Δεν το συνεχιζω αλλο αυτο. Εχω αρκετη αγωνια για την εξεταση.

Καλο απογευμα σε ολες σας.

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρε μην τσαντιζεσαι και μην το παιρνεις προσωπικα...απλα αν εχει ευαισθησια στο αυτακι καλο ειναι να την αποφυγεις για καποιο καιρο...ο πρωην αντρας μου ηταν κολυμβητης και σταματησε την πισινα και τον πρωταθλητισμο λογω των αυτιων του...

anyway καλη επιτυχια το απογευμα..

χιχιχι θεα η Ναντιουλα!

λοιπον, εγω εχω ξεκινησει μια προσπαθεια προσφατα να μεταφερω τα παιχνιδια του απο το σαλονι στο δωματιο του.

βεβαια ειναι πολυ μικρο το δωματιο και δεν χωρανε ολα, αλλα θα βολευτουμε.

ηταν λοιπον πολυ ευχαριστημενος, αλλα μου λεει κατι ξεχασαμε μαμα!

τι αγορι μου?

την μεγαλη την τηλεοραση! την θελω στο δωματιο μου!

και να πεις οτι βλεπει πολυ...!

Χα χα , καταπληκτικός!!!!

Καλά μόνο εμένα δε βλέπει καθόλου τβ? [ όχι μόνο δε βλέπει αλλά θέλει να την έχουμε και κλειστή ]

βρε μην τσαντιζεσαι και μην το παιρνεις προσωπικα...απλα αν εχει ευαισθησια στο αυτακι καλο ειναι να την αποφυγεις για καποιο καιρο...ο πρωην αντρας μου ηταν κολυμβητης και σταματησε την πισινα και τον πρωταθλητισμο λογω των αυτιων του...

anyway καλη επιτυχια το απογευμα..

:shock:Είχες ξαναπαντρευτεί??? Καλά πότε πρόλαβες βρε θηρίο ?

Φαίη καλά αποτελέσματα , και ο Μάριος όταν ήταν μικρός είχε τρελαθεί στις ωτίτιδες , από 1χρ εως 2 κάθε μήνα στο γιατρό ήμασταν . Το αυτί του μέχρι τώρα μαζεύει πολύ κερί αλλά ευτυχώς έχουμε να πάθουμε ωτίτιδα 2 1/5 χρόνια

Χριστινάκι χρόνια πολλά στο σύζυγο να τον χαίρεσαι !

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Καλησπέρα στην ομήγυρη και ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας :D

Νέα δικά μου δεν έχω προς το παρόν είμαι σε φάση αναζήτησης νέου παιδικού για τη μικρή... όταν κατασταλλάξω θα σας πω ;)

Είναι και η Φαιούλα εδώ. Σας γράφω γιατί δεν ξέρει πως θα πάει η νύχτα να μην ανησυχείτε. Το αυτί είναι μια χαρά και το υγρό ήταν αυτό που είχε μαζευτεί από την ωτίτιδα και απλώς τώρα βγαίνει και αυτό ειναι πολύ καλό. Μόνο ορό να κάνουν. Το τυμπανόγραμμα καλό. Κλείσανε ξανά ραντεβού να τα πουν και για την ομοιοπαθητική και την ρωτησε και για το κολυμβητήριο και της απάντησε να μην το σταματήσουν αλλά να κάνουν και βουτιές (τα ίδια μας είχε πει και η δική μας τότε που αρρώσταινε συνέχεια η κωτίτα και την είχαμε σταματήσει). Το μόνο κακό ειναι ότι δεν εξέτασε και την Φαίη και αλλά λέει η θειά μου και άλλα ακούνε τα αυτιά μου είναι όλο το απόγευμα :lol:

Φιλιά κι ελπίζω αύριο να μπορώ να σας διαβάσω νωρίτερα :D

ο καθενας γιατρος λεει τα δικα του αερικακι επετρεψε μου να διαφωνησω γιατι το γνωριζω απο πρωτο χερι!

φυσικά δεν λεω οτι αυτο ειναι σωστο λεω ομως την εμπειρια μου..και ναι μαραγκακι προλαβα και ξαναπαντρευτηκα..χαχα

Διαφημίσεις

Καλέ δε το πιστεύω , για ένα αυτί [2 :lol:] θα χαλάσουμε τις καρδιές μας?

Εγώ πάλι τι έχω ακούσει? [ έτσι κουβέντα να γίνεται] όταν έχεις ωτίτιδα δε πρέπει να φοράμε σκουφάκι [ το απλό για το κρύο ] για να παίρνει αέρα το αυτί και να ʽ στεγνώνει ʽ

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Βρε Ειρηνάκι... άλλο ο κολυμβητής... άλλο η παιδικη κολύμβηση μάτια μου... πως λέμε σύκα με πορτοκάλια; Καμμία σχέση :lol:

Άντε πάει και αυτό... πάμε για το επόμενο ;)

Μπράβο για τα αποτελέσματα Φαιάκι!!!

Χαχα!Σωστ'ο το μαραγκάκι..μα για ένα αυτί να χαλάσουμε τις καρδιές μας!!Όχι βέβαια!!!

Κερδίσαμε διπλή πρόσκληση για ένα σπίτι παραμυθια για τη κυριακή αυτή!!!Σε αυτό δεν είχατε πάει κορίτσια;Καλό είναι;

Διαφημίσεις

Πραγματικα ωρες - ωρες αναρωτιεμαι γιατι μιλαω.....

Οκ λοιπον.. Ο δικος μου -συμβατικος- παιδιατρος και η παιδοωρλ λεει παπαριες κι εγω δεν καταλαβαινω τι ενοχλει το παιδι μου και συνεχιζω να το πηγαινω κολυμβητηριο. Ειμαστε ενταξει τωρα;

Οπως ειπα και το μεσημερι δεν προκειται να μπω σε αυτη τη διαδικασια να το συνεχισω.

Γεια σας και αντιο σας.

gM4vp2.png

ρε κοριτσαρα αμα ειναι να μην μπορουμε να λεμε την γνωμη μας γιατι μας το γραφεις?

σου επεβαλλε κανεις να κανεις κατι που θεωρω εγω σωστο? την άποψή μου ειπα....:(

Σε αυτο εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο Ρηνιω. Και δεν ειρωνευομαι καθολου. Ειλικρινα απορω κι εγω γιατι το εγραψα.

Ευχαριστω λοιπον για τις γνωμες και τις αποψεις ολων σας.

Καλο βραδυ

gM4vp2.png

Βρε sweet_february μάνα μου... Η culte έχει μια εμπειρία, βάσει της οποίας θα θεωρούσε ότι το κολυμβητήριο επιδεινώνει την ωτίτιδα και ΑΝ συνέβαινε στο παιδί της θα το σταματούσε. (Βέβαια εγώ λέω ότι μπορεί να πήγαινε σε 10 γιατρούς και μπορεί και οι 10 να της έλεγαν ότι δεν έχει καμία σχέση)

Εσύ ψάχνεσαι για το παιδί σου και όλες οι γνωματεύσεις λένε ότι δεν υπάρχει σύνδεση κολυμβητήριο - ωτίτιδας

Παρεξηγήστε χωρίς λόγο...

Πάντως εγώ λέω άκουγα μικρή "κάντε μπάνια να γλιτώσουμε αρρώστιες το χειμώνα"

αλλά άκουγα και ακούω τη βλακεία της πεθεράς, "να, φύσαγε χθες, ωτίτιδα έχει το παιδί και γκρινιάζει"

Εγώ λέω όλα αυτά είναι αστικοί μύθοι και ασχετοσύνη.

Μη χαλάτε τις καρδιές σας...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...