Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Τις αντιβίωσεις τις προτεινει για την ενδομητριωση. Είπε κολλημένη ωοθήκη πίσω από την μήτρα κάτι τέτοιο. Το είδε από τον υπερηχο. Ίσως να έχω μπερδευτεί κι εγω και να μην τα εξηγω καλα. 

Αυτο που ξέρω ειναι πως η ενδομητριωση δεν φαίνεται απο έναν υπέρηχο γι αυτό σε ρώτησα αν έκανες κ άλλες εξετάσεις ή χειρουργείο. Ισως πρέπει να το συζητήσεις λίγο πιο αναλυτικά μαζί του πριν επιλέξεις τι θα κάνεις για να σου εξηγήσει καλύτερα και να επιλέξεις. Ή να πάρεις και κάποια άλλη γνώμη. 

1 ώρα πρίν, Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, ήθελα να ρωτήσω όταν κάνατε τεστ εγκυμοσύνης στο σπίτι, πότε ήταν το νωρίτερο που μπορέσατε να δείτε άχνη έστω γραμμή; Δεν ήμουν σε διαδικασία αυτό το μήνα αλλά έχω 2 μέρες καθυστέρηση και όλα τα τεστ είναι αρνητικά. Και για αυτό έχω τα νεύρα μου.. αγοράζω και τα ακριβά της clearblue early τα οποία μου την σπάνε γιατί πάντα βλέπω μια υποψία καθαροτατης γραμμής με χρώμα και ποτέ δεν καταλήγει να είναι τίποτα..

Το ιδανικό είναι οι 7 ημέρες καθυστέρηση για να είσαι σίγουρη για τα τεστ στο σπίτι. Μια σπάνια πιθανότητα είναι η καθυστερημένη σύλληψη αλλά και πάλι θα πρέπει να έχεις ασταθείς κύκλους. 

πρίν από 25 λεπτά , MK2012 είπε:

Δε ξέρω καθόλου πόσο ήταν τη μέρα της ωοληψιας. Λογικά πρέπει να είχαν ικανοποιητικό μέγεθος, αλλιώς γιατί να τα πάρει; Θυμάμαι τις μετρήσεις που κάναμε 2-3 μέρες πριν γιατί μου τις έλεγε. Μάλλον κ εγώ με την απορία θα μείνω 😂

Έκανα orgalutran ακόμα και όταν είχα ένα ωάριο. Οποτε αυτό πως δικαιολογεί πως καθυστερεί τον ρυθμό ανάπτυξης; Ίσως μου τις έκανε για να προλάβει να μη σπάσει το ένα ωάριο του κύκλου πριν την ωοληψια (υποθέτω). Πάντως όταν πήγαινα 6-8η μέρα ανάλογα πως ήταν το ωάριο, έκανα 2 orgalutran κ ovitrelle κ πήγαινα για ωοληψια. Τα ίδια κ στον εντελώς φυσικό κ στον τροποποιημένο. Όντως δε κάναμε αιματολογικές στον φυσικό/τροποποιημένο κύκλο. 

Έκανα υπέρηχο με το που σταματούσα τα Femara που τα έπαιρνα 2η με 6η μέρα του κύκλου.  Ναι πήγαινε με υπερηχογραφικο έλεγχο. Δλδ αν βλέπαμε πως έχουν μεγαλώσει, ξεκινούσαμε orgalutran κ μετά ovitrelle. Απλά συνήθως η ωοληψια μου γινόταν 10-12 ημέρα που όντως ταιριάζει με το πότε γίνεται η ωορρηξία στον κύκλο των 24-25 ημερών που έχω.

Είχαμε τον ίδιο πρώτο γιατρό άραγε; Orgalutran πάντως που είχα πει στον Σφακ πως έκανα μου είχε πει δε χρειάζεται. Εγω όντως νόμιζα πως καθυστερούσε την ωοληψια γιατί είχα ρωτήσει κιόλας γιατί τις κάνω.

Μακάρι ! 🤞🏻 

Εν τω μεταξύ με όλα αυτά θυμάμαι ότι κάποια στιγμή το καλοκαίρι είχαμε πάει να ακυρώσουμε ένα κύκλο γιατί όταν μικρά τα ωάρια που εν τελεί επέμεινα κ πήγα κ για άλλη μέτρηση κ τελικά είχαν μεγαλώσει. Αλλά γενικά γνωρίζουμε αν παίζει γενικά να μην μεγαλώνουν αρκετά τα δικά μου επειδή έχω μικρό κύκλο ; Να μη προλαβαίνουν ; Γίνεται αυτό ; Και αν δε μεγαλώνουν αρκετά πως γίνεται η ωορρηξία ; Δε πρέπει να είναι ώριμο το ωάριο θεωρητικά ; Οκ μπορεί το μέγεθος να μη κανει την απίστευτη διαφορά αλλά φαντάζομαι οι μεγάλες αποκλίσεις θα είναι απαγορευτικές.

Κοιτά το να μην ωριμάζουν και να μην κάνεις ωορρηξία το βλέπεις από τις εξετάσεις σου αιματολογικές. Δεν είχες κάνει ποτέ εξετάσεις να δεις αν όντως γίνεται η ωορρηξία σου πριν ξεκινήσεις εξωσωματική; Εχω μια φίλη μου που δεν κάνει ωορρηξία το ξέρει, έκανε οβιτρελ και έμεινε έγκυος. Δύο παιδάκια έχει κάνει έτσι με αυτόν τον τρόπο. Τα ωοθυλάκια όμως όταν μεγαλώνουν και σπάνε δεν σημαίνει απαραίτητα πως μέσα έχουν ωάριο ή πως το ωάριο είναι στην σωστή φάση ωρίμανσης για να γονιμοποιηθεί και αυτό δεν έχει να κάνει με το μέγεθος αλλά με το ίδιο το ωάριο. Αν το 17χλ με το 24χλ δεν είναι μεγάλη απόκλιση τι είναι; Εμένα έτσι ήταν το 24 τζούφιο το 17 έδωσε γονιμοποιημένο ωάριο. Αλλά και έτσι όπως τα γράφεις (στις άλλες κοπέλες που διάβασα τα σχόλια σου) μια χαρά ήταν οι ωοληψίες σου στα 15-16 έκανες orgalutran και μετά οβιτρελ. Σε 3 ημέρες τα ωάρια θα ήταν 19-20 πολύ νορμαλ. Σίγουρα οι αιματολογικές είναι ένας καλός δείκτης αλλά κάποιες φορές η εικόνα μπορεί να πει πολλά ειδικά σε έναν έμπειρο γιατρό. Τα orgalutran δεν καθυστερούν την ανάπτυξη αλλά την πρόωρη αιχμή της LH και άρα την έναρξη της ωοθυλακιορρηξίας. Πιθανώς την orgalutran στην έδινε για να είναι σίγουρος πως δεν θα χάσει αυτό το 1. Τώρα όμως είσαι σε άλλο γιατρό, με άλλη τακτική. Τον εμπιστεύεσαι και προχωράς. Μπορεί αυτές οι μικρές αλλαγές να κάνουν σπουδαία διαφορά, αυτό ελπίζουμε! 🤞

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Εμείς της είχαμε τάξει πιάνο από elc. Αλλά 75 ευρώ ένα πιάνο (σουπερ δε λέω) και αν δεν παίξει? Οπότε είπαμε να της πάρουμε περισσότερα παιχνίδια απ αυτά που ξέρουμε πως θα τα παίξει. Εννοείται της τα χουμε βάλει στο κεφάλι (δεν είναι δύσκολο, τα θέλουν όλα!) να αύριο θα γράψουμε το γράμμα να το στείλουμε το Σ/Κ στο Χριστουγεννιάτικο χωριό μας

Υ.Γ. Έχω κάτι νεύρα...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαχα!!!Το ζήτησε ή θα το πάρετε από μόνοι σας; Είναι αυτό που έχει και οθόνη; Εμείς προσπαθούμε να το κόψουμε λίγο τους αινστάιν γιατί το είχε παρακάνει!!!

Αν σας πω τι ζήτησε από τον πατέρα της...του λεει: μπαμπά είδαμε με τη μαμά τηλεόραση μπάρμπα αλλά η μαμά είπε ότι δε μπορούμε να τη πάρουμε...εδώ αρχίζει το νάζι..

της απαντάει: τι να την κάνουμε αγάπη μου την τηλεόραση;αφού έχουμε;που θα τη βάλουμε;...και απαντά: στο δωμάτιό μου μπαμπά, εγώ δεν έχω τηλεόραση!!!

Πείτε μου είναι 3 χρονών αυτά τα πιτσιρίκια μας;;;;;;

τα ατιμα τα playmobil ειναι ακριβουτσικα!

και στα δυο λινκ την πισινουλα μου βγαζει Μαριτακι..

θα ψαξω στο σαιτ που εβαλες ομως μηπως βρω και το κομπιουτερ.

αυτο ειναι για παραγγελια μεσω νετ? ή καταστημα?

(βαρεστε ανετα την ασχετη!)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι τα σκατούλια, είναι πανέξυπνα...

Και ξέρουν και που κάνουν τις τσιριμονιές τους... Στους πατεράδες!

Μελινάκι, στα παιχνίδια τα επώνυμα ίδιες τιμές θα τα βρεις απλά δεν τρέχεις στα μαγαζιά και αν γραφτείς μέλος έχεις -10%. Επίσης δωρεάν μεταφορικά άνω των 30 ευρώ

YqE6p2.png

IqItp3.png

Χαχα!!!Το ζήτησε ή θα το πάρετε από μόνοι σας; Είναι αυτό που έχει και οθόνη; Εμείς προσπαθούμε να το κόψουμε λίγο τους αινστάιν γιατί το είχε παρακάνει!!!

Αν σας πω τι ζήτησε από τον πατέρα της...του λεει: μπαμπά είδαμε με τη μαμά τηλεόραση μπάρμπα αλλά η μαμά είπε ότι δε μπορούμε να τη πάρουμε...εδώ αρχίζει το νάζι..

της απαντάει: τι να την κάνουμε αγάπη μου την τηλεόραση;αφού έχουμε;που θα τη βάλουμε;...και απαντά: στο δωμάτιό μου μπαμπά, εγώ δεν έχω τηλεόραση!!!

Πείτε μου είναι 3 χρονών αυτά τα πιτσιρίκια μας;;;;;;

χιχιχι θεα η Ναντιουλα!

λοιπον, εγω εχω ξεκινησει μια προσπαθεια προσφατα να μεταφερω τα παιχνιδια του απο το σαλονι στο δωματιο του.

βεβαια ειναι πολυ μικρο το δωματιο και δεν χωρανε ολα, αλλα θα βολευτουμε.

ηταν λοιπον πολυ ευχαριστημενος, αλλα μου λεει κατι ξεχασαμε μαμα!

τι αγορι μου?

την μεγαλη την τηλεοραση! την θελω στο δωματιο μου!

και να πεις οτι βλεπει πολυ...!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Κορες, μολις εμαθα απο φιλη οτι σε ολα τα μεγαλα carrefour εχει 40% εκπτωση στα παιχνιδια, μεχρι το Σαββατο!

Δεν ξερω τι παιχνιδια εχει, αλλα αν εχει και ποικιλια, τοτε αξιζει σιγουρα για δωρακια χριστουγεννιατικα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας κοριτσαρες!

Σας διαβαζω ανελειπως αλλα συνεχως κατι μπαινει σφηνα και ξεχναω να σας γραψω :shock:

Η μικρη εχει θεμα ΠΑΛΙ με το αυτι της αλλα αυτη τη φορα φτασαμε νομιζω στο απροχωρητο καθως απο εχθες βγαζει υγρο και η μικρη παραπονιεται πως ποναει. Πηρα τον παιδιατρο αλλα ακουσα παλι τα κλασσικα και να της βαλω κατι σταγονες. Ομως δεν γινεται αλλο ειλικρινα, απο το Σεπτεμβρη η μικρη εχει παθει 4 φορες ωτιτιδα και εχει παρει 4 φορες αντιβιωση.. :( Κι ετσι σημερα αποφασισα να την παω στην παιδοΩΡΛ που ειχε παει και το φυστικι τη δικια της.. Εχουμε ραντεβου στις 19:00 κι εχω πολυ αγχος... :roll:

Στο σταθμο το πρωι ηταν κακοκεφη αλλα απο ορεξη ηταν περαν του δεοντος καλα καθως εφαγε τον αγλεορα.. Τη θερμομετρησαν κιολας και δεν ειχε τιποτα. Της εβαλα κι εγω οταν ηρθαμε σπιτι, ειχε 36.8.

Κατα τα αλλα ησυχιες..

Φιλακια πολλα - πολλα - πολλα σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Σε καταλαβαινω Φαιη μου, κι εγω ενω για μενα ειμαι ψιλοαναισθητη, για την υγεια του μικρου καιγομαι τσουρουφλιζομαι!

Θα δεις που η ειδικος θα σας βοηθησει! :)

Τελικα ο παιδιατρος πρεπει να ειναι και πολυ μαγκας για να ειναι αρκετος απο μονος του, διαφορετικα χρειαζεται για καθε ειδικο θεμα υγειας του παιδιου και τον αντιστοιχο ειδικο γιατρο..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

εγω σου ειπα φαιη οτι αν εχει θεμα με το αυτι της να κοψεις την πισινα ιδιως για τον χειμωνα..ρωτα τον ΩΡΛ! ο καθε παιδιατρος λεει τις δικες του παπαριες το θεμα ειναι και μεις οι γονεις να καταλαβαινουμε τί πειραζει τα παιδακια μας....

εγω σου ειπα φαιη οτι αν εχει θεμα με το αυτι της να κοψεις την πισινα ιδιως για τον χειμωνα..ρωτα τον ΩΡΛ! ο καθε παιδιατρος λεει τις δικες του παπαριες το θεμα ειναι και μεις οι γονεις να καταλαβαινουμε τί πειραζει τα παιδακια μας....

Καλη μου στην πισινα φοραει ΠΑΝΤΑ σκουφακι και δεν ερχεται σε επαφη το νερο με το αυτι της.

Περαν αυτου εχουμε να παμε κολυμβητηριο πανω απο 2 εβδομαδες. Παρολαυτα το αυτι εχει θεμα. Λες να καταλαβαινω τοσο καιρο πως το παιδι το πειραζει η πισινα κι εγω να εξακολουθω να το πηγαινω;

Τεσπα. Ουτως η αλλως η πισινα θα κοπει μεχρι τις αρχες Γεναρη. Το θεμα ειναι πως δεν εφταιγε αυτο, η ιστορια με τις ωτιτιδες εχει ξεκινησει απο Σεπτεμβρη και τοτε η Μαρια δεν πηγαινε καν κολυμβητηριο

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

διαβασε το αρθρο παντως...

"Όχι στο μπάνιο με το κεφάλι βυθισμένο μέσα στο νερό, στην μπανιέρα ή στην πισίνα. Νερό και ωτίτιδα δε συμβαδίζουν. "

http://archive.in.gr/Reviews/placeholder.asp?lngReviewID=38464&lngChapterID=49809&lngItemID=60531...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...