Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Το εχουν οι ημερες φαινεται, και μενα ο Μαριος τις τελευταιες ημερες παραειναι τρυφερος και μου κανει εντυπωση γιατι δεν το πολυσυνηθιζει, για να κατσει να τον παρω αγκαλια τον παρακαλαω. Τρεις ημερες τωρα ξυπναει και ερχεται μονος του και με κανει μα και με χαιδευει. Λιωνω ετσι, σαν παγωτο τον Αυγουστο!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εχω τρελαθει με την παρτη του, ουτε ερωτευμενη πρωτη φορα να ημουνα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το εχουν οι ημερες φαινεται, και μενα ο Μαριος τις τελευταιες ημερες παραειναι τρυφερος και μου κανει εντυπωση γιατι δεν το πολυσυνηθιζει, για να κατσει να τον παρω αγκαλια τον παρακαλαω. Τρεις ημερες τωρα ξυπναει και ερχεται μονος του και με κανει μα και με χαιδευει. Λιωνω ετσι, σαν παγωτο τον Αυγουστο!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εχω τρελαθει με την παρτη του, ουτε ερωτευμενη πρωτη φορα να ημουνα!!!!!!!!!!!!!!!!!

αααααααααχχχχχχχχχ

Εγώ σήμερα έχω μεγαλεπίβολα σχέδια. Θα τρέχω τον μπαμπά στον Μουστάκα στην Αλίμου πριν το κολυμβητήριο (στο οποίο αν είναι όντως κρυωμένη και κρυώσει και ο καιρός δεν θα την πάω).

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλο το παρεάκι!!! Τί δεν προλάβαμε να πούμε!!!!!

Aerikaki χάρηκα πολύ που τα είπαμε (αν και λίγο....) η κορούλα σου είναι ένα κουκλάκι!

Μαρκοπουλάκι μου ξέρεις οτι ο γιος σου είναι η αδυναμία μου. Αν είχα κόρη.... θα τον είχα καβατζώσει!!!! Αλλωστε εγω πάντα είχα αδυναμία στους "δύσκολους" άντρες!!!!!:-)

Cultaki μου γλυκό, η Ζωίτσα παραμεγάλωσε!!!!! Σωστή γυναίκα!!!! Οκ, τη βλέπω και σε σχέση με τον φιρφιρίκο τον δικο μου...

Αlex, η αλήθεια είναι οτι κατα βάθος (αρκετό βάθος βέβαια) σε ζηλεύω που έχεις 4! Βγάζεις φοβερή θετική ενέργεια, υποκλείνομαι!!!!!! :-):-)

Ξέχασα κανέναν...????

Μελινάκι και Φυστίκακι μου... μας λείψατε....

Την επόμενη φορά.

Ο μικρός όταν επιστρέψαμε στο σπίτι, έκανε μπάνιο και σχεδόν κοιμήθηκε με το γάλα στο στόμα!

Εμένα το γόνατο είναι άκομα χάλια, αλλά έχοντας μπροστά μου το ΣΚ νοιώθω καλύτερα!!!!

Καλημέρα σε όλους λοιπόν!

Εγώ σήμερα έχω μεγαλεπίβολα σχέδια. Θα τρέχω τον μπαμπά στον Μουστάκα στην Αλίμου πριν το κολυμβητήριο (στο οποίο αν είναι όντως κρυωμένη και κρυώσει και ο καιρός δεν θα την πάω).

από το απόγευμα ακουσα ότι θα χαλάσει στην Αττική...

ίδωμεν!!!!

χαχα μαρκοπολινα, την ιδια καψουρα εχουμε! ΚΑΨΟΥΡΑ μιλαμε...!

βεβαια εμενα ερχεται να με χαιδεψει/ να τον χαιδεψω οποτε θελει αυτος. οταν δε γουσταρει και παω να τον φιλησω/του ζητησω χαδακια... μου ριχνει το φτυσιμο καταμουτρα!

ερωτηση : τα παιδακια σας με ποιον εχουν μεγαλυτερο κολλημα? ο δικος μου ειναι τοσο κολλημενος πανω μου που δεν δεχεται τιποτα απο κανεναν αλλον και αυτο με κουραζει καποιες φορες τοσο πολυ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λουκομαμά!!!! δεν προλάβαμε να τα πούμε καθόλου..

τα είπανε οι άντρες μας αντ'αυτού...

πού θα πάει θα τα καταφέρουμε κάποια στιγμή! την άλλη φορά στον δικό σου παιδότοπο.. οκ??

Και εγω πρεπει να παω σε παιχνιδαδικο για να παρω δωρο στο βαφτιστηρι μου και να το στειλω στην Κρητη. Εκτος απο παιχνιδι να του παρω και κανενα παπουτσακι???

Διαφημίσεις

Μελίνα τι καλό σας ψώνισε η γιαγιά και ο παπούς????

ψωνισανε διαφορα μικροπραγματακια στον μικρο, και αποφασισαμε τι θα του παρουν για τα Χριστουγεννα (εναν σιδηροδρομο τομας!)

ειχε και γωνιες για τα παιδακια, καθισε αγκαλια σε ενα τυπο που εκανε τον junior της φαγε, ειδαμε τον αι-βασιλη αυτοπροσωπως, του γραψαμε το γραμμα μας και το καρφιτσωσαν σε ενα χριστουγεννιατικο δεντρο..... πηραμε κι εμεις ενα δωρο που επρεπε και καταληξαμε στο wagamama (μιαμ μιαμ)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λουκομαμά!!!! δεν προλάβαμε να τα πούμε καθόλου..

τα είπανε οι άντρες μας αντ'αυτού...

πού θα πάει θα τα καταφέρουμε κάποια στιγμή! την άλλη φορά στον δικό σου παιδότοπο.. οκ??

Για να πουμε την αλήθεια, χθες ήταν πακετάκι! Στον μικρό παιδότοπο, θα μπορούμε να πιούμε μια γουλιά καφέ ρε παιδί μου.

Μου αρκεί όμως που σας είδα καλά!

Και εγω πρεπει να παω σε παιχνιδαδικο για να παρω δωρο στο βαφτιστηρι μου και να το στειλω στην Κρητη. Εκτος απο παιχνιδι να του παρω και κανενα παπουτσακι???

μαρκοπολινα δυσκολοι καιροι, ενα καλο παιχνιδι πιστευω πως φτανει

παπουτσακια το πασχα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοίτα, εγώ στη δική μου βαφτιστήρα επειδή δεν έχει γιορτή τα Χριστουγεννα έχουμε πει να της παίρνουμε μαζί με την αδερφή μου 2 δώρα-ένα παιχνίδι και ή ρούχο ή παππούτσι.Είμαστε και 2 νονές είναι πιο εύκολο...

Στο αγόρι ρούχο μόνο...δε παίζει παιχνίδι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...