Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

Δίκιο έχεις ! Απλα κατάλαβες, είναι μέχρι να εμπιστευτώ τώρα κάποιον πάλι. Συν του ότι κάποια αναθάρρησα που έχω 2 ωάρια σε φυσικό κύκλο, σε σημείο που μου φαίνεται απίστευτο γιατί λέω κάποιο λάκκο έχει η φαβα. Κάπου θα στραβώσει η φάση, δε μπορεί. Δε μου έχει ξανασυμβεί εδώ κ ένα χρόνο αυτό. Με τα femara με το ζόρι περνάμε 2 , συνήθως μονο 1. Οπότε αν όντως είναι όλα καλά δε θα ήθελα να γίνει παράλειψη κ να τα χάσω . 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Ναι έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες....αν τα ρωτήσεις όμως στο ξεκάρφωτο που δε το περιμένουν συνήθως σου λένε την αλήθεια!Εγώ έτσι τα μαθαίνω!

Πως είναι το χεράκι της; Ακόμα πρησμένο είναι;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερονια..

χαθηκα απο δω, αλλα........... σας βλεπω δίπλα, τις περισσοτερες!!!

παω να διαβασω τα νεα των υπολοιπων....

παμε κανενα παιδοτοπο σημερα? ποια ψηνεται?

Parents are the last people on earth who ought to have children

bonjour! bebaki τιποτα δεν θα ναι..μηπως εχει αρχισει να λεει και ψεματακια???

η δικια μου λεει φουλ!!!!!!

πηγα για τον υπερηχο μαστου σημερα τιποτα δεν εχω, τσακωθηκα κιολας με την βιοιαρικη, δεν πληρωσα, εφυγα και ησυχασα....

Διαφημίσεις

ειχα παει για μαστογραφια εκει..αυτοι λογω πυκνοτητας του στηθους με στειλανε σε γιατρο για κλινικη εξεταση και εν συνεχεια για υπερηχο....

αφου πηγα στον ιδιωτικο γιατρο μεσω της ασφαλειας αγροτικης που εχω ξαναγυρισα να κανω σημερα τον υπερηχο.

1. δεν τους αρεσε το αντιγραφο του γιατρου που ειχα θελανε το πρωτοτυπο (μετα το πηρανε)

2. ενω ο γιατρος ειχε αριθμο εγκρισης απο την ασφαλεια θελανε δευτερη εγκριση αυτη (περιμενα τρια τεταρτα, ειχα κλεισει ραντεβου 8.30 με πηρανε 9.15)

3. 9.15 αφου ξεμπερδεψα με τα γραφειοκρατικα ανακαλύπτω οτι πρεπει να περιμενω στην ουρα γιατι εχασα το ραντεβου μου! (γιατι εγω φταιω που καθυστερησα στον απο πανω οροφο του λογιστηριου ε?)

Μας ακουσε ολο το πολυτεχνειο απεναντι, φυσικα και μπηκα αμεσως μετα..εν τελει, αφου με σκαναρε η γιατρος εφυγα γιατι επρεπε να περιμενω για να παρω τα αποτελεσματα δακτυλογραφημενα κανα μισαωρο...ουτε τους πληρωσα! εχέσθην...η γιατρος μου ειπε ολα καλα..οταν θα παω να τα παρω θα παω να τους πληρωσω και το τρομερο ποσο των 8 ευρω

θεα θα ησουν εεεεεεε??????

Ναι, έτσι όπως το είπες "θεά" ΑΛΛΑ από εκείνες τις ντροφαντούλες τις Αναγεννησιακές όπως σε κάτι πίνακες του Τισιάνο ! χα χα

πως ειναι τωρα ο μικρος σου???

καλα εσυ δεν θα ηρεμησεις ποτε???μια το ενα ειναι κρεββατωμενο μια το αλλο σου τεκνο????

Ξέρω κι εγώ τί να σου πώ και τί να γράψω... είμαι εδώ να σας λέω τον πόνο μου. Σάμπως θυμάμαι νομίζεις ? έχω χάσει την μπάλα... υπομονή τα πρώτα 100 δεν λένε είναι τα πιο δύσκολα ? πάλι καλά να λέω να είναι μόνο αυτά...

μπραβο στο νικολα σου που κανει τετοια προοδο......

η μικρη σου ειναι πρωτη χρονια σταθμο????

τετοια ωρα και με τετοιο κεφαλι δεν θυμαμαι......

ρωταω γιατι κι εμας εχει ξετιναχθει με τις ιωσεις αλλα ευελπιστω οτι αυτο συμβαινει επειδη η πρωτη μας χρονια και απο του χρονου θα αλλαξει ο τροχος!!!!!!

2η χρονιά πάνε και τα 2 -από μικρό στα βάσανα το μικρό μου βασανάκι-

κιουλτακι ειδες που τελικα θα ζησεις???? κι εμενα μου ειπαν περισι να κανω λεει υπερηχο αλλα δεν προκαμα......

Όχι Μπεμπάκι μου να προλάβεις ! Τί είναι αυτά ? Θα σε μαλώσω. Αν δεν κοιτάξουμε εμείς την υγεία μας τί θα γίνει μετά ????

Μην αγχωνεσαι μπεμπακι..

Κι εμενα εχθες μου ειπε πως ο Αγγελος της επιασε τα μεμε της. Κι οταν τη ρωτησα τι εκανε, μου απαντησε πως τον χτυπησε στο κεφαλι :rolleyes:

Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Φιλακια!

χα χα ΘΕΑ η Μαρία !

Μπέμπα,

Μεταξύ σοβαρού κι αστείου τώρα, μην τρελλαίνεσαι. Η φαντασία τους οργιάζει σε αυτή την ηλικία, ε, κι εφόσον μίλησες για το υποτιθέμενο συμβάν και στην δασκάλα + στην υπεύθυνη δε νομίζω να έχει συμβεί ή έστω να μπορεί να συμβεί κάτι άλλο... ηρέμησε !

Καλτάκι,

Τί σου κάνανε μάνα μου και τα πήρες κρανίο ???? Βρε ουστ ! Πάνω τους !!!

Φυστίκω,

Πώς είστε ? Πώς είναι το παιδί ? Καλύτερα ?

Γάτα,

Εννοείς πως έχεις άδεια και δεν σου δίνουν καθόλου-τίποτις ???? βρε , οι δικοί σου είναι χειρότεροι από τους δικούς μου, που κάνουν "κρα" να μην παίρνουμε άδειες--προτιμάει να μας πληρώνει το υπόλοιπα, μάλιστα, έχει δώσει και μπόνους λέμε στις 5 ημέρες μας δίνει συν μια εξτρά...

Ο Νικόλας ευτυχώς από εχθές το μεσημέρι που έκανε ένα 38άρι ήταν περδίκι... τολμώ να πω ότι πάει, πέρασε !:wink:

Μόλις τελείωσα τη στολή της μικρής, για πείτε...

http://apospitimeagapi.blogspot.com/2011/12/blog-post_13.html

Δικό σου είναι το μπλοκ?

Το έχω επισκεφτεί πολλές φορές αλλά δεν είχα δει όνομα

Όλα είναι τέλεια !!!!!

Μπαμπάκι με έκανες και γέλασα , όχι και κοριό …Τα παιδάκια άλλα σκέφτονται και άλλα λένε. Δεν υπάρχει περίπτωση να έγινε κάτι

Και ναι ο άντρας είναι μάγειρας και όχι δε μαγειρεύει σπίτι [μόνο σε γιορτές ]

Καλημέρα και από εμένα

Ειρήνη μπράβο για τα αποτελέσματα , και μπράβο για το τσαμπουκά . Έτσι θέλουν για να μάθουν να φέρονται και να μη ταλαιπωρούν τον κοσμάκη

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

Γεια σου φυστικω! :)

Τι κανει το τσαχπινο-Μαρικακι σου???

Ειρηνη οποτε παω σε γιατρο/βιοιατρικη/νοσοκομειο εχω εκνευριστει, ειναι απιστευτη η κατασταση!

Για να μη μιλησω για το αγαπημενο μας ταμειο...!

Την επομενη φορα που θα παω θα εχω χτυπησει κανα λεξοτανιλ πρωτα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι marag δικό μου είναι! Σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!

Πάντως κόρες τη βιοιατρική πλέον δεν την εμπιστεύομαι... Ο θείος μου είχε βουλωμένη την κεντρική αρτηρία και δεν το είδαν... Τι να λέμε...

YqE6p2.png

IqItp3.png

παιρνω αδεια! αυριο εχω χεχεχεχε! απλα ηθελα οπωςκαιδηποτε αδεια τωρα που θα κλεισει ο σταθμος να γεμισουμε λιγο μπαταριες

μπηκαν νεες φωτο στο βιβλιο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...