Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , dimi.tra είπε:

Το αν έκανες όντως ωορρηξία το βλέπεις μόνο με την προγεστερόνη σου μετά την ωορρηξία (σε 7 ημέρες σε κύκλο 28 ημερών πχ) όλα τα άλλα είναι απλά πιθανότητες. Ειδικά η LH η οποία μπορεί να κάνει και ψευτοκορύφωση και να μην γίνει ποτέ η ωορρηξία ενώ εσύ την μέτρησες υψηλή, αλλά αυτά στην εξωσωματική δεν μας ενδιαφέρουν πλέον. Σίγουρα ο κύκλος σου μπορεί να έχει αλλάξει, ειδικά μετά από τόσο καιρό και ειδικά μετά από την προετοιμασία της εμβρυομεταφοράς γιατί ο οργανισμός σου για ένα διάστημα μιμούνταν τα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης. Τα 11 και 13 μπορούν άνετα να γίνουν 17 και 19 μέχρι την ωοληψία οπότε μην σε ανησυχεί αυτό. Όπως και τώρα θα δεις σε δύο μέρες θα είναι τέλεια τα ωοθυλάκια σου, έτσι πιστεύω τουλάχιστον δεν ήμουν εκεί για να τα δω ή να ρωτήσω τον γιατρό σου, απλά πιστεύω πως όταν κάνεις παρακολούθηση τόσο τακτική είναι πάρα πολύ ακραίο να ξεφύγει η ωοθυλακιορηξία και να χάσεις τα ωάρια. Ε κ αυτοί δεν είναι χθεσινοί, ξέρουν καλά τι κάνουν, να τα λέμε κι αυτά! Είναι λογικό να έχεις φουλ άγχος (θα πω ψέματα αν πω ότι εγώ δεν είχα άγχος στην ωοληψία μου που είμαι και σπασικλάκι και μετράω μαζί με τον γιατρό και του βγάζω την ψυχή κάθε φορά) ίσως το να κάνεις περισσότερες ερωτήσεις στον γιατρό να σε βοηθήσει να νιώσεις πιο safe. Δεν είναι κακό να ρωτάς τα πάντα και με λεπτομέρειες, θα σου απαντήσουν ειλικρινέστατα και πίστεψε με κατανοούν το άγχος μας πλήρως. Ας επικεντρωθούμε στα θετικά δλδ δύο ωοθυλάκια κι ας είναι φαινομενικά ένας κακός κύκλος. Οι ορμόνες κάποιες φορές μπορεί να είναι και παραπλανητικές και η εικόνα να είναι πολύ καλύτερη από αυτή που δείχνουν οι αιματολογικές. Θα ξέρουμε μέχρι την Παρασκευή, περιμένουμε νέα σου! ❤️ 

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Καλα ραβ εισαι χρυσοχερα μιλαμε!

Φτιαχνεις καταπληκτικα πραγματα!

Ειρηνη ουτε εμενα δεν πιανουν τα χερια μου, ουτε κουμπι δεν ξερω να ραβω!

Και σκεψου οτι η μαμα μου φτιαχνει παπαδες.

Κενταει, πλεκει, ραβει, μεγειρευει καταπληκτικα, φτιαχνει τελεια γλυκα...!

Εγω μονο στο μαγειρεμα τα καταφερνω... (στα οικιακα ενταξει? κατα τα αλλα δεν ειμαι τελειως αχρηστη, εχω κι αλλες χαρες!! χαχαχα)

Αερικο καλα ξεμπερδεματα με τα διαφορα λογιστικα και αντε με το νεο ετος να ερθουν και καλα νεα!

Και αυτο που ειπες για το καροτσι ... πολυ σωστο (και γλυκο)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστώ κορίτσια! Ειρήνη, ούτε εγώ ήξερα πως μπορώ αλλά η παρατεταμένη παραμονή μου στο σπίτι με έκανε να τα κάνω τα χέρια μου να πιάνουν...

Ναι Μαρίτα μου εγώ τα φτιάχνω. Μέχρι πέρυσι τα αγόραζα και μου έφευγε μια περιουσία...

Και στις δασκάλες γούρια θα δώσω.

Αερικό, και εγώ επειδή είχα μόνο καλσον, γι αυτό έφτιαξα μόνη μου...

YqE6p2.png

IqItp3.png

ραβ πολύ ωραία η στολή σας!!!Με το καλό η γιορτούλα σας;Να σε ρωτήσω....τα γούρια στο μπλοκ εσύ τα φτιάχνεις; Πολύ όμορφα είναι!Σκεφτόμουν να πάρω και εγώ γούρια στις δασκάλες και μάλιστα αυτό κοίταζα τωρα στο ιντερνέτ....

αλήθεια εσείς θα πάρετε κάτι στις δασκάλες σας;

Δεν ειναι τελεια τα γουρακια της?

Εγω της παρηγγειλα ηδη! ;)

Εγω Μαριτακι περσι στις δασκαλες μας, τους ειχα παρει απο ενα μικρο γλαστρακι στο τελος του χρονου, το καλοκαιρι.

Τωρα Χριστουγεννα δεν βλεπω να τους παιρνω τιποτα.

Ειναι και τρεις!

Ραβ τέλεια είναι :) Θα λάμψει η χιονούλα σου :)

Εμάς μας στείλαν σημειωματάκι χθες ότι θα φοράει ροζ μπλούζα, τζιν φούστα και ροζ καλσον... έχω μόνο την μπλούζα χαχαχαχα

Κουκλα θα ειναι η Κωτιτα μας!

ρε γμτ και εμας κανουν γιορτη καθε χρονο χριστουγεννιατικη αλλα δεν τα ντυνουν κατι...

Εμας Ειρηνη φαντασου οτι την γιορτη την κανουν πρωινες ωρες, μονο για τα παιδια δηλαδη. Οι γονεις στην απεξω! :mad:

Στην ουσια ειναι ενα παρτακι με γκεστ σταρ τον Αγιο Βασιλη που τους μοιραζει δωρακια και βγαινουν μαζι του φωτογραφιες.

Παιζουν, χορευουν, τραγουδανε, τρωνε, ο,τι γινεται σε ενα παρτακι δηλαδη, αλλα χωρις μεγαλους.

Οποτε ουτε στολες ουτε τιποτα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πραγματικά είναι πολύ όμορφα ραβ μου!!!Είσαι φοβερή πραγματικά!

Μελινάκι παράγγειλες; Δηλαδή δέχεσαι και παραγγελίες ραβ; Για πες τιμούλα κοριτσάκι....

Και εμένα 3 είναι ρε μαμώτο....αλλά δε θέλω να πάω με άδεια χέρια στη γιορτή..απλά είμαστε πιεσμένοι οικονομικά (τι πρωτότυπο ε;;)και ήθελα κάτι συμβολικό να τους πάρω...

Διαφημίσεις

Εμας Ειρηνη φαντασου οτι την γιορτη την κανουν πρωινες ωρες, μονο για τα παιδια δηλαδη. Οι γονεις στην απεξω! :mad:

Στην ουσια ειναι ενα παρτακι με γκεστ σταρ τον Αγιο Βασιλη που τους μοιραζει δωρακια και βγαινουν μαζι του φωτογραφιες.

Παιζουν, χορευουν, τραγουδανε, τρωνε, ο,τι γινεται σε ενα παρτακι δηλαδη, αλλα χωρις μεγαλους.

Οποτε ουτε στολες ουτε τιποτα!

Μια χαρά μου ακούγεται!!!!Σούπερ θα περνάνε τα πιτσιρίκια!!

Μαρίτα μου ανάλογα ποιο θες είναι η τιμή. Δεν είμαι επαγγελματίας να βάλω φιξ τιμή να χω ΤΟ κέρδος οπότε πάω βάσει κόστους. Το ακριβότερο είναι 4,90 αν θυμάμαι καλά αλλά είναι τα επάργυρα. Σε αυτή την τιμή έχω και σακουλάκι οργαντίνα μπορντώ, είναι έτοιμο να το δωρίσουμε δηλαδή...

Οι δικές μας οι δασκάλες είναι 2 και τη γιορτή θα την κάνουν απόγευμα, θα τα θαυμάσουμε τα καμάρια μας!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Το πρώτο μου αρέσει πολύ που έχει και τη πράσινη κορδέλα....να σου πω αν τελικά τους πάρω γούρια θα δώρο, θα μπορέσω να τα έχω μέχρι τις 23/12 που είναι η γιορτή ή στο λέω αργά;

Και εμείς θα τα θαυμάσουμε τα καμάρια μας! Αερικό και εγώ έχω τζην φουστίτσα αν θες να σου δανείσω....

Ευχαριστώ κόρες :) Θα δω αν έχει το Φαιάκι που την βλεπω κάθε μερα ή η Dems και αν δεν έχουν θα σας πω :)

Διαφημίσεις

Κορίτσια για πείτε αυτά τα θαυματουργά χαπάκια ποια ακριβώς είναι? Γιατί είδα διάφορες version τους. Δε πιστεύω να ναι αυτά που τα παίρνεις δυο δυο? Γιατί αν είναι εκείνα με είχαν διαλύσει πέρυσι. Κοιμόμουν όρθια. Αν και το περνάω light προς το παρόν...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Δε ξέρω μωρέ ίσως φταίω εγώ γιατί τα πήρα πολύ νωρίς, στην ουσία τελικα δεν ήμουν κρυωμένη, ίσως γι αυτό. Και τώρα δεν είμαι χάλια οπότε θα παραμείνω αχαπάκωτη! Ευχαριστώ Ειρηνάκι!

Προς το παρόν αναμένω το τέκνο να δω σε τι κατάσταση είναι το χεράκι της...

YqE6p2.png

IqItp3.png

ειναι και θεμα οργανισμου..

εμενα ας πουμε με κανουν περιδικι τα πρασινα τα δυο δυο, ενω τη μανα μου την στελνουν αδιαβαστη!

η μανα μου εχει βολευτει, λεει, με τα panadol cold and flu (εμενα παλι δε με βοηθησαν καθολου)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...