Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Κιουλτάκι Χριστούγεννα θα πατε στα χρώματα ή πρωτοχρονιά;

Πρωτοχρονια απο 29-2 ιανουαριου

Μπραβο Ειρηνη, ολα καλα! :)

ευχαριστω κοριτσαρα

Εγώ για σήμερα έχω μακαρόνια με κιμά , αν θες κάνε καμιά σουπίτσα , ταιριάζει και με το καιρό

Μελίνα ο άντρας μου θα αρχίσει ή τέλος της εβδομάδας ή τη Δευτέρα

Περιμένουν ένα χαρτί για ανοίξουν

αντε με το καλο καλη αρχη!

σε εστιατοριο θα δουλευει? να παμε να ενισχύσουμε το μαγαζι????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειρήνη δυστυχώς δε βρήκε σε εστιατόριο και θα δουλέψει ως ψήστης σε ψητοπωλείο

Τα λεφτά όμως είναι καλά και έτσι δεν το πειράζει που δε θα δημιουργεί

Την άνοιξη θα πηγαίνουμε εκεί για σουβλάκι ,κοκορέτσι κοντοσουβλι και όλα τα παρεμφερή

0bbq.gifvil-barbecue.gifkebab.gif

chicken-32.gif

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

Περαστικά βρε Μεταξάκι!!!Πάλι καλά που έβγαλε τα φλεμματάκια του, θα βοηθήθει τώρα που τα έβγαλε...αλήθεια πως τα πάτε με τις λογοθεραπείες; Βλέπεις καμία διαφορά;

...........

Κιουλτάκι Χριστούγεννα θα πατε στα χρώματα ή πρωτοχρονιά;

Η διαφορά είναι σαν τη νύχτα με την ημέρα: δλδ από εκεί που το παιδί μόλις και μετά βίας έλεγε καμιά 20ριά λέξεις (κι αυτές όχι εντελώς καθαρά)... μέσα σε 2 μήνες κάνει προτάσεις -και κάθε μέρα όλο και κάτι καινούριο προστίθεται στο λεξιλόγιό του-.

ΠΛΕΟΝ μπορώ/τολμώ να πω πως συνεννοείσαι άνετα μαζί του .... ε, πιστεύω πως στο 6μηνο θα τα έχει πάει σούπερ !;)

........

Μεταξακι περαστικα, φετος γενικα η χρονια σας ειναι οπως περσι? (απο θεμα ιωσεων)

...

Ας πω σχετικά καλά : η μικρή "ξετινάχτηκε" για περίπου 3 εβδομάδες - όλο και κάτι είχε. Ο Νικ πιο λίγα πράγματα, αλλά, σε γενικές γραμμές, ότι έχουν περάσει το περνάνε σε πιο ήπια μορφή, με πιο "ήπια" συμπτώματα -μπας κι έχουν κάνει αντισώματα ????-

Πρωτοχρονια απο 29-2 ιανουαριου

ευχαριστω κοριτσαρα

Καλτ τί είναι τα χρώματα ??????? Πού θα εκδράμεις κοπελιά ????

Έχετε κανονίσει άδειες ???? εγώ θα παρω τις ημέρες που είναι κλειστός ο σταθμός (23/30-12 και 02/01)

Γαλότσες είχα πάρει από ebay το καλοκαίρι. Απ το javari έχω πάρει καλοκαιρινά αλλά που είναιιιιιι???

Μόλις τελείωσα τη στολή της μικρής, για πείτε...

http://apospitimeagapi.blogspot.com/2011/12/blog-post_13.html

Πριν λίγο με πήραν απ τον παιδικό, έχει πρηστεί το χεράκι της απ το κωλοκούνουπο... Αυτό προχθεσινό τσίμπημα... Το είδα χθες το απόγευμα και νόμιζα ότι χτύπησε ή ότι πήγε στο τζάκι και κάηκε (αν και δεν πλησιάζει). Εκείνη μου είπε ότι χτύπησε στο τραπέζι αλλά δεν την αφήσαμε καθόλου μόνη και στανταρ αν χτυπούσε θα έκλαιγε εκείνη τη στιγμή. Είναι στην παλάμη της... Μου πε η κοπέλα ότι έχει πρηστεί πολύ αν και πιστεύω ότι φοβήθηκε μήπως είναι παιδική αρρώστια και πήρε να τσεκάρει...

Fusicort μόλις έρθει...

Μελίνα μου έχει τόσο κρύο που κανονικά δεν θα πρεπε να υπάρχουν κουνούπια... Αλλά και υπάρχουν και την έκαναν σουρωτήρι... Μόνο να μην είναι μολυσμένο που πολύ φοβάμαι πως ήταν (το σκότωσα αλλά ήταν αργά, είχε γευματίσει το άτιμο...)

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλτ τί είναι τα χρώματα ??????? Πού θα εκδράμεις κοπελιά ????

Έχετε κανονίσει άδειες ???? εγώ θα παρω τις ημέρες που είναι κλειστός ο σταθμός (23/30-12 και 02/01)

εδω μεταξακι μου..

http://www.colourschalet.gr/main_en.php

και γω τοτε θα παρω 23-2 ιανουαριου...

Διαφημίσεις

Kαλημέρα :) Εδώ είμαι και σας διαβάζω απλώς δεν έχω πολλά να γράψω :)

Όχι δεν έχω ξεκουραστει ακόμα αφού υπάρχουν διάφορα που πρέπει να γίνουν και διάφορα που προκύπτουν (π.χ. ο λογιστής δεν έχει καταθέσει την δήλωση του 2010 και άλλα τέτοια ωραία)... Χθες 'τα έβαλα' με το γραφείο μου όπου είχε γίνει αποθήκη του παταριού και των πραγμάτων που είχα φέρει από το γραφείο. Σήμερα περιμένω σαν τον ..... τον λογιστή μήπως με χρειαστεί να πεταχτώ στην εφορία... 4.30 έχω φυσιοθεραπεία και τον ταξιτζή για σήμερα θα κάνει ο καλός φίλος Β της Φαίης χαχαχαχα. Αύριο θα τρέχω θεωρητικά ΙΚΑ για τη λίστα ενσήμων και ξανά στην εφορία για την διακοπή... Πέμπτη έχω ΚΑΤ με τον καλό μου και αν έχω κάνει την διακοπή και προλάβω να πάω ΤΕΒΕ να κάνω κι εκεί διακοπή.... και Παρασκευή να πάω επιμελητήριο να κάνω διακοπή.... Μέσα σε όλα αυτά αφού 'καθομαι' να κάνω και το σπίτι :D

Η κατάθλιψη με πιάνει το πρωί που πάω τη μικρή και γυρνάω σπίτι.... μετά είμαι ΟΚ :)

Μαραγκάκι να εύχεσαι τουλάχιστον αυτός που το πήρε να το είχε μεγαλύτερη ανάγκη από σένα...

Α ναι... και η μικρή είναι με βήχα και μυξες και κάνουμε εισπνοές και δείχνει να καταλαγιάζει.

ραβ πολύ ωραία η στολή σας!!!Με το καλό η γιορτούλα σας;Να σε ρωτήσω....τα γούρια στο μπλοκ εσύ τα φτιάχνεις; Πολύ όμορφα είναι!Σκεφτόμουν να πάρω και εγώ γούρια στις δασκάλες και μάλιστα αυτό κοίταζα τωρα στο ιντερνέτ....

αλήθεια εσείς θα πάρετε κάτι στις δασκάλες σας;

Ραβ τέλεια είναι :) Θα λάμψει η χιονούλα σου :)

Εμάς μας στείλαν σημειωματάκι χθες ότι θα φοράει ροζ μπλούζα, τζιν φούστα και ροζ καλσον... έχω μόνο την μπλούζα χαχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...