Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

καλημερααααααααααα..μαραγκακι μην στεναχωριεσαι..συμβαινουν αυτά...αφου δεν το χρειαζεστε εσεις πια αυτο εχει σημασια...

ναι πηγα στο γυναικολογο, δεν εχω τιποτα μου ειπε, μια χαρα ειναι το στηθος μου αλλα προληπτικα θα κανω και ενα υπερηχο μαστου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Ουφ βρε Μαραγκάκι μου! Δε σε θέλει αυτή η βάπτιση μου φαίνεται.....βρε συ μην αγχώνεσαι αφού είναι δικοί σας άνθρωποι, πες τους την αλήθεια δεν είναι κακό...

Τι κάνετε; Εδώ είμαι και εγώ...χτες είχα τη μικρή σπίτι και είχαμε πάει για δουλίτσες στην Ελευσίνα για αυτό και δε σας ''είδα''! Είμαστε καλά, ξεκινήσαμε σχολείο σήμερα και πηραμε και το ποιήμα μας για τη γιορτούλα μας!

Εψαχνα παπούτσια κόκκινα, τα γνωστά ξέρετε, τα βρήκα σε ένα μαγαζί ρε κορίτσια αυτά που ήθελα με τις κουκουβάγιες πάνω, ποσο λέτε;;;77ευρώ ενώ στο ιντερνέτ τα είχα βρει 56 ευρώ...τα δοκίμασα κανονικά, βρήκα το σωστό νούμερο και τα παραγγειλα από το σάιτ.....τα πήρα στο κρανίο μιλάμε!!!Και είμαι και πελάτης εκεί....

Μας ήρθε και το σπιτάκι μας!

Είστε όλες καλά;

Καλημέρα σε όλες! Σήμερα είναι η σειρά μου να χω τα χαρτομάντηλα αγκαλιά... Ήμουν εγώ τα χάλια μου, ήταν και η μικρή μου ανήσυχη το βράδυ, κάθε λίγο ξυπνούσα. Βρέθηκε ένα Κ$%%κούνουπο στο δωμάτιό της και τη γάζωσε την καημενούλα...

Σήμερα έχουμε βροχή εδώ οπότε εγκαινιάσαμε και τις γαλότσες μας!

Μελινάκι σου στέλνω πμ να συννενοηθούμε κάτι

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα !!!

over; over... δεν σας πιάνω λέμε !

ravT,

Περαστικούλια σου ! ΑΓΑΠΩ Γιάννενα !

Μαριτάκι,

Καλά έκανες και τα χτύπησες από internet τα κουκουβαγιο-πάπουτσα ! Έτσι θέλουν μου φαίνεται όλοι τους μπας και στρώσουν λίγο χαρακτήρα....

Μαραγκάκι,

Έχουμε γίνει τελικά LasVegas ε ???? τραγικό... πόση ώρα πια το άφησε στο πεζοδρόμιο ? όταν λες "το ξέχασε" εννοείς ότι κλείδωσε το αυτ/το κι έφυγε, ανέβηκε στο σπίτι ή πως μέχρι να βάλει αυτό το κάτι άλλο στο πορτ-μπαγκάζ είχε κάνει φτερά το καρότσι σας ?

Κρίμα πάντως γιατί τα χρήματα που θα έπαιρνες τα είχες "προγραμμτισμένα", ΑΛΛΑ, πάλι καλά να λες που το άσχημο όνειρο σου βγήκε ΜΟΝΟ σε κάτι υλικό....

Καλτάκι,

Όλα καλά ! Θα κάνεις και τον υπάρηχο να ησυχάσεις !

Κατά τα λοιπά,

ο Νικόλας χθες ανέβασε 2 φορές πυρετό (μια το πρωί και μια κατά τις 16.00) ήταν ευδιάθετος αλλά όλο το βράδυ έβηχε το μανάρι μου... ξύπνησε απύρετος και φυσικά με το που ήπιε το γάλα κάτι έβγαλε σε φλέμματα... λέτε να ήταν μόνο αυτό ? 3 μέρες ? επειδή αλλιώς θα πρέπει να τον πάω παιδίατρο να τον δει κομματάκι...

φιλιά !

Διαφημίσεις

Μεταξάκι ούτε εκείνος ξέρει τι έγινε , ή το πήρανε στο διάστημα βγάλε – βάλε ή το ξέχασε τελείως και έφυγε

περαστικά στους άρρωστους και τους συναχωμένους , εμείς ευτυχώς έχουμε να αρρωστησουμε πέρσι τέτοια εποχή , φτου φτου μας

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Περαστικά βρε Μεταξάκι!!!Πάλι καλά που έβγαλε τα φλεμματάκια του, θα βοηθήθει τώρα που τα έβγαλε...αλήθεια πως τα πάτε με τις λογοθεραπείες; Βλέπεις καμία διαφορά;

Μαραγκάκι για πες καμία ιδέα για φαγητό.....τι να φτιάξω σήμερα οέο;;

Αερικάκι πίνεις καφεδάκι σπίτι σου ήρεμη; Εύχομαι να έχεις ευχάριστα νέα σύντομα!

Φαίη μου ξέχασα να σε ευχαριστώ για τις ευχές σου για ανάρρωση! Να είσαι καλά; Το αστεράκι σου τι κάνει;

Κιουλτάκι Χριστούγεννα θα πατε στα χρώματα ή πρωτοχρονιά;

Μπραβο Ειρηνη, ολα καλα! :)

Μαριτακι καλοφορετα τα καινουρια σας παπα και με γεια το σπιτακι σας!

Ραβ κι εγω βρηκα κουνουπι προχτες και το κοιταζα σαν ουφο! Κουνουπια τετοια εποχη... Βεβαια εσεις εκει πρεπει να εχτε μπολικα κουνουπια.

Στο πμ σε απαντησα!

Μεταξακι περαστικα, φετος γενικα η χρονια σας ειναι οπως περσι? (απο θεμα ιωσεων)

Αερικο μας ελειψες!

Μπεμπα?????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ για σήμερα έχω μακαρόνια με κιμά , αν θες κάνε καμιά σουπίτσα , ταιριάζει και με το καιρό

Μελίνα ο άντρας μου θα αρχίσει ή τέλος της εβδομάδας ή τη Δευτέρα

Περιμένουν ένα χαρτί για ανοίξουν

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...