Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

καλημερα μαραγκακι!

και μεις θελουμε να παμε στο μικρο πριγκηπα καποια στιγμη..ειναι για μεγαλυτερα παιδακια λες??

ποσο χρονων ειναι το παιδακι που κανει το παρτυ σήμερα????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ αυτη η ζωη οοοοολους θα μας τους παρει!!!!!`

καλε μεχρι και ο αντρας μου την ερωτευτηκε! :tongue:

ολο τι καλο κοριτσακι και τι ομορφο κοριτσακι μου ελεγε μετα!

εμεις πηγαμε λιμαναδα......

ειχε απιστευτο καιρο!!!! η μικρη ειχε ορεξη για περπατημα και με ξεποδαριασε!!!!!! μεχρι τον φαρο με πηγε και φορουσα και τακουνια γμτ.... δεν το περιμενα οτι θα μου κανει γυμνασια και ειπα να βαλω κι εγω το ψηλοτακουνο να κανω εντυπωση τρομαρα μου!!!!!!!!

μετα ειχα τραπεζι σπιτι σε μαμα και θεια για στολισμα δεντρου!

κοινως ξεπατωθηκα παλι......

τουλαχιστον η μικρη το φχαριστηθηκε και ειδικα οταν αναψαμε τα λαμπακια!!!!!!! επαθε πλακα.......:D:D:D

μπραβο μπεμπαρα και του χρονου!

ασε ρε μια εβδομαδα εχει ξεκινησει και σημερα ειμαι το χαλι μου το μαυρο..

ευτυχως η μικρη τιποτα, τι να πω, λες να δουλεψε η ομοιοπαθητικη?

περαστικα κοριτσαρα!

ξερω τι θες, θες τα κρασακια σου εσυ για να στανιαρεις! ;)

πλακα πλακα για τη μικρη σιγουρα δουλεψε η ομοιοπαθητικη και δεν χανεις τιποτα να την δοκιμασεις κι εσυ.

Σήμερα έχουμε να πάμε σε ένα παρτυ , ουφ τι δώρο να πάρω στο μικρό?

Παρτου ενα βιβλιαρακι!

Καλημερα και καλη εβδοαμαδα να εχουμε! :D

Η δικη μας ξεκινησε καπως, μιας και φευγοντας απο το σπιτι συνειδητοποιησα οτι εχω ξεχασει κλειδια σπιτιου-αυτοκινητου στο αυτοκινητο του αντρα μου που ταξιδευε εκτος Αθηνας! :mad:

Ειχα δευτερα κλειδια αυτοκινητου, αλλα δυστυχως μολις ξεκλειδωσα αρχισε να βαραει ο συναγερμος!

Μεχρι να ερθει ο αντρας μου ξεκινησα να παω τον μικρο στο σχολειο και ημουν η τρελλη στους δρομους με το αυτοκινητο να σφυριζει!

Ο μικρος καταλαβε οτι ημουν παρμενη και ολη την ωρα μου ελεγε δεν πειραζει μαμα που κανει φασαρια το αυτοκινητο σου, μην κλαις! :D

Τεσπα, τελος καλο ολα καλα, μονο που αργησα λιγο να φτασω στη δουλεια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ωχ τσαγκαροδευτερα σημερα μελινακι!

πηρα τις φωτος το πρωι...όλο κουνιοντουσαν τα δαιμοναρια και μια καλη δεν βγηκαν!

αυτο το "καλό κοριτσακι" που ειπε ο αντρας σου, εγω δεν το χαβω...χαχαχα

χαπακωθηκα με αυτα τα πρασινα χαπάκια τα comtrex σημερα, αλλιως δεν την βγαζω..εχω και γυναικολογο για να δει τη μαστογραφια σημερα το απογευμα...γκρρρρρρρρ

Αυτα τα πρασινα χαπακια ειναι θαυματουργα..

Ελα ολα καλα θα ειναι στο γυναικολογο!

Εχω και καμμια δυο ακομα φωτο αλλα οντως ηταν αλλου γι'αλλου τα σκατουλακια και δε βγηκαν καμμια καλη!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τώρα αυτό που με προβληματίζει είναι το εξής

Έχω μια βάπτιση την άλλη εβδομάδα αλλά μάλλον δε θα πάω [πρέπει όμως να πάω και θέλω να πάω] αλλά η όλη ιστορία θα μου κοστίσει τουλάχιστον 150 ευρώ

Και λέω 150 ε για να παρευρεθω σε ένα μυστήριο δεν είναι πολλά?

50 το δώρο [ το λιγότερο ]

50 ταξί [ είναι στου δια.. τη μάνα , και δε θα έχω αυτοκίνητο μιας και άντρας μου θα έχει πιάσει δουλειά]

Και άλλο ένα 70αρικο για να αγοράσω στο μικρό ρούχα και παπούτσια …

Δηλ δε βγαίνουν 150 αλλά παραπάνω

Αστα χ..στα …

Το κακό είναι ότι είναι κουμπάροι μας και θα πρέπει να είμαστε πιο κομψοί και περιποιημένοι από έναν απλό καλεσμένο

Κάπως έτσι το βλέπω

Μαραγκάκι μου,

:rolleyes: Λοιπόν, εγώ μάλλον στην θέση σου θα πήγαινα στην βάπτιση χωρίς όμως να κάνω έξοδα για να ντύσω το παιδί μου πχ και θα τους εξηγούσα την κατάσταση (εφόσον υπάρχει το θάρρος μεταξύ μας) ΑΛΛΑ θα έκανα κάτι καλύτερο σε δώρο και μάλλον χρήματα,μόνο χρήματα, σε ένα φάκελο τουλάχιστον 100 ευρώ... έστω και πιο αργά -χρονικά-

Θεωρώ προσωπικά ΠΙΟ σημαντικό σε αυτή την φάση το να είσαι εκεί στην χαρά τους !

Κάνω μια ανακεφαλαίωση για το ζήτημα που με απασχολεί [ βάπτιση] . Δε θα πάω [πιο πολύ τσιγκουνεύομαι τα λεφτά για το ταξί ] θα πάρω δώρο κάποια στιγμή και θα της πω καθαρά ότι δεν μπορώ

Θέλω πολλά να γράψω αλλά δεν …

Η κουμπάρα με το βουλωμένο μάτι τι κάνει? Δεν έχουμε κανένα νέο ?

Η κουμπάρα με το ζαβό μάτι εδώ ειναι !!! Πήγαν όλα πολύ καλά. Το μάτι ήταν τελείως καθαρό από το Σάββατο κιόλας ! Ο γάμος σούπερ σε οργάνωση κλπ αλλά από μουσική τί να σας πω αδερφάκια μου... κλαίει η μάνα μου στο μνήμα... α πα πα κατάθλιψη κόντεψα να πάθω η γυναίκα !!! χα χα ! Δεν πειράζει !

Ας είναι γερά τα παιδιά να ζήσουν να ευτυχήσουν και να δημιουργήσουν μια πολύ όμορφη οικογένεια και όλα τα άλλα είναι λεπρομέρειες !

........QUOTE]

χαπακωθηκα με αυτα τα πρασινα χαπάκια τα comtrex σημερα, αλλιως δεν την βγαζω..εχω και γυναικολογο για να δει τη μαστογραφια σημερα το απογευμα...γκρρρρρρρρ

Περαστικούλια Καλτάκι,

Είναι πολύ καλά αυτά τα χαπάκια. Με έχουν "σώσει" ουκ ολίγες φορές !

Αντε να πας και στον γυν/γο να δούμε τί θα σου επιτέλους να ξε-αγχωθείς !

Εμείς ΈΤΣΙ ΚΙ ΈΤΣΙ είμαστε... είναι ο μεγάλος με πυρετούλι όχι συχνό και όχι υψηλό από το Σάββατο το πρωί, παραπονιέται λιγουλάκι στο ενδιαμέσο μια για το στομάχι μια για το αυτί :rolleyes:... έκανε και 2-3 ρουκετούλες έτσι για να είμαι σε εγρήγορση (πολύυυυ φλέμμα όμως).... ελπίζω από σήμερα το απόγευμα να είναι καλύτερα αλλιώς θα μιλήσω με την παιδίατρό μας ...:-(

Μελίνα,

Θές να πεις ότι πήγαινες και πως στο αυτ/το χτύπαγε ο συναγερμός ???:lol: Καλά ναι ! Είναι για γέλια και για κλάμματα ! Χαράς το κουράγιο σου πουλί μου !

Είδες όμως ο γιος πώς συναισθάνθηκε αμέσως ότι η μαμά είναι παρμένη το πουλάκι μου ????? :wink: Πολλές αγκαλίτσες να τον κάνεις λέμε ! Τις αξίζει !

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους τους εορτάζοντες ! Έχουμε κανέναν ????

Διαφημίσεις

Μελίνα,

Θές να πεις ότι πήγαινες και πως στο αυτ/το χτύπαγε ο συναγερμός ???:lol: Καλά ναι ! Είναι για γέλια και για κλάμματα ! Χαράς το κουράγιο σου πουλί μου !

Είδες όμως ο γιος πώς συναισθάνθηκε αμέσως ότι η μαμά είναι παρμένη το πουλάκι μου ????? :wink: Πολλές αγκαλίτσες να τον κάνεις λέμε ! Τις αξίζει !

χαχα ναι αυτο ακριβως θελω να πω!

δεν με επαιρνε να περιμενω να ερθει ο αντρας μου πισω (τον κακομοιρη κι αυτον του σμπαραλιασα το προγραμμα) και για να κερδισω χρονο ειπα να παω τουλαχιστον τον μικρο σχολειο.

Ενταξει δεν βαραγε συνεχεια. Βαραγε 2 λεπτα, σταματαγε μισο! :tongue:

Ο μικρος ομως με εστειλε!

Ωρες ωρες δειχνει μια ωριμοτητα για την ηλικια του που με παραξενευει πολυ.

Και σκεψου οτι ημουν πολυ ψυχραιμη. Τον εβαλα μεσα στο αυτοκινητο μεχρι να δω τι θα κανω και μετα ξεκινησα σαν να μην τρεχει τιποτα.

Απλα προφανως τα παιδια τα πιανουν ολα στον αερα!

Και με παρηγορουσε μωρε το σκατουλι...!

Το χειροτερο? Στη διαδρομη συνειδητοποιησα οτι ξεχασα να τον δεσω!

Και δεν ηταν καν στο καρεκλακι του!

Ηταν στο πισω καθισμα οπου τον ειχα ακουμπησει!

Αστα τυψεις... Οντως θελει πολλες αγκαλιτσες το απογευμα! :P

Εντιτ : ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΑ Μεταξακι!!!

Και περαστικο ελπιζω να'ναι του γιοκα σου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Ο μικρός πρίγκιπας έχω την εντύπωση ότι κάνει και για μικρά παιδιά , γιατί είναι παραμυθάκι και έχει διάρκεια μόνο 20 λεπτά

Όσο για τις μέρες μην ανησυχείτε ,ειναι μέχρι τις 29 Ιανουαρίου !

Ε μέχρι τότε θα έχετε βρει κάποιο Σ/Κ

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Καλησπέρα κόρες

Δεν έχω ύπνο , και πώς να έχω αφού ήπια καφεδάκι αργά το απόγευμα . Βεβαία εκτός από το καφεδάκι έχω και τη στεναχώρια μου

Πια στεναχώρια ? Το πρωί είχα ξυπνήσει με άσχημο όνειρο και όλη τη ημέρα ήμουν στη τσίτα μη πάθει κάτι ο μικρός και έχω τρεχάματα

Το απογευματάκι σκέφτομαι πώς να πάω στο παρτυ ,να πάρω το αυτοκίνητο ή να πάω με τα πόδια? [έχω στο νου μου το όνειρο ] και εκεί που ρωταω το Κώστα τι να κάνω , τον ακούω και λέει

Όχι ρε που.. , τι έκανα ο βλάκας και άλλα μπιπ Τι είχε κάνει? Έβγαλε από το αυτοκίνητο το καρότσι για βάλει μέσα κάτι άλλο [εξυπηρέτηση της μαμάς μου ] και το ξέχασε στο πεζοδρόμιο . Εννοείτε ότι το πήρανε …

Έχετε να πείτε κάτι??????

Προς στιγμή το πήρα ψύχραιμα , ήταν και το παρτυ και ξεχάστηκα , τώρα όμως δε μπορώ να κοιμηθώ

Να σημειώσω ότι το καρότσι το είχα βάλει δίπλα για πούλημα [για ευνόητους λόγους] και εκεί που ήμουν σίγουρη ότι θα το πουλούσα και θα έλυνα το πρόβλημα με τη βάπτιση, φτου και από την αρχή

Γιατί τα άσχημα όνειρα να μου βγαίνουν πάντα????

ixl193ze.jpg

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Ωχ κριμα Μαραγκακι...

Ο αντρουλης σου ξεκινησε δουλιτσα?

Εγω κοιμηθηκα τελειως χαλια χτες βραδυ..

Ξυπναγα καθε μια ωρα, καθε φορα και πιο πιασμενη, μια στον αυχενα, μια στο χερι, στραβοκοιμομουν προφανως.

Τεσπα, τον καλυτερο υπνο τον εκανα 6 με 7 το πρωι που ηρθε ενα ποντικακι στο κρεββατι μου! :)

Καλημερα να εχουμε!

Ειρηνη καλυτερα σημερα?

Πηγες γυναικολογο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...