Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχμ φωτο αφου δεησω α κατεβασω ποτε!

περικαλω εμεις δε λερωθηκαμε καθολου!!!!!!

και ναι ΕΓΩ εφαγα το σοκολατογλειφιτζουρι της Α!!!!

να πηγαινε στραφι ?????

xgvxxwu3.gif

Καλημέρα παρεουλα !

Εμείς ξυπνήσαμε στις 10, και απ΄ ότι βλέπετε δεν έχουμε αλλάξει καθόλου

Σε λίγο θα βγούμε ,θα πάμε χορωδία , ναι ναι καλά διαβάζετε ΧΟΡΩΔΙΑ

Πάνε πολλά παιδιά από τη τάξη του μεγάλου και μου είπε ότι θέλει και αυτός

Μόλις το άκουσα είπα , αχ Παναγία μου ,αλλά είναι ωραία , μαθαίνουν τα κάλαντα και θα τα πουν όλα μαζί [δε ξέρω που , κάπου θα βρουν όμως]

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Καλημέρα!!!!

Μαραγκάκι χαίρομαι που γύρισες δριμύτερη!!!!

Εμείς ξυπνήσαμε 8 παρα...σήμερα είμαι τελείως καλά!Να είναι καλά ο αντρούλης μου που τα έκανε όλα αυτός χτες και εγώ ξεράθηκα στο ύπνο!!!Μέχρι και χτες το βράδυ είχα πυρετό και πόναγε όλο το σώμα μου...ελπίζω μόνο να μη πάρει σειρά η μικρή!

Αυτή ευτυχώς είναι πολύ καλά!Λαλίστατη και ζωντανότατη!!!Είναι ώριμα τελικά τα ''δίχρονα'' μας που γίνανε τρίχρονα και αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες με χαμόγελο!!!Ετσι για να παίρνουμε μαθήματα και οι μεγάλοι!

Θέλω και εγώ βόλτα αλλά δύσκολο...μην κολλήσω και κανά άνθρωπο....

φιλιά σε όλες!

Καλησπερα στην παρεα!

Ολη μερα ειμασταν για ψωνια, ευτυχως καταφεραμε τα περισσοτερα χριστουγεννιατικα δωρακια μας.

Για τον μικρο, επειδη πραγματικα δεν αντεχεται στα ψωνια, ολο λεει πως κουραζεται, ζηταει αγκαλια και γκρινιαζει, σκεφτηκα να παρω καροτσι(!)

Ο αντρας μου με εκραξε, αλλα τελικα ηταν ο,τι εξυπνοτερο σκεφτηκα σημερα! χαχα

Τωρα κοιμαται λιγο και το απογευματακι λεμε να παμε σινεμαδακι.

Ειρηνη αυριο κατα τις 11.15 λες?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Μαραγκακι κι εμεις μονο στους πολυ δικους μας ψωνισαμε, σε αυτους δηλαδη που θα εχουμε καλεσμενους στο σπιτι μας τα Χριστουγεννα.

Θελω πολυ να φυγουν απο το σπιτι μας ολοι με ενα δωρακι, εστω συμβολικο.

Μια καλη ιδεα για δωρο ειναι τα βιβλια. Αναλογα με την ιδιοσυγκρασια του καθενα βρισκεις πολυ ομορφα πραγματα.

Επισης, σε ζευγαρια με παιδια, ενω παλιοτερα μπορει να παιρναμε κατι και για το ζευγαρι, τωρα παιρνουμε μονο για τα παιδια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μαραγκακι κι εμεις μονο στους πολυ δικους μας ψωνισαμε, σε αυτους δηλαδη που θα εχουμε καλεσμενους στο σπιτι μας τα Χριστουγεννα.

Θελω πολυ να φυγουν απο το σπιτι μας ολοι με ενα δωρακι, εστω συμβολικο.

Μια καλη ιδεα για δωρο ειναι τα βιβλια. Αναλογα με την ιδιοσυγκρασια του καθενα βρισκεις πολυ ομορφα πραγματα.

Επισης, σε ζευγαρια με παιδια, ενω παλιοτερα μπορει να παιρναμε κατι και για το ζευγαρι, τωρα παιρνουμε μονο για τα παιδια.

Εμείς πάλι στους δικούς μας δε θα κάνουμε !:tongue:

Θα κοιτάξω πρώτα βαφτιστήρια , και μετά όλοι οι υπόλοιποι [ που μάλλον θα μείνουν με άδεια χέρια ]

Τα αγοράκια μου ευτυχώς είναι καλόβολα , ο μικρός είναι μικρός και με κάτι μικρό θα είναι οκ , ο μεγάλος μου είναι αστέρι και με τις ατάκες που μου πετάει με κάνει και συγκινουμαι …

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Τώρα αυτό που με προβληματίζει είναι το εξής

Έχω μια βάπτιση την άλλη εβδομάδα αλλά μάλλον δε θα πάω [πρέπει όμως να πάω και θέλω να πάω] αλλά η όλη ιστορία θα μου κοστίσει τουλάχιστον 150 ευρώ

Και λέω 150 ε για να παρευρεθω σε ένα μυστήριο δεν είναι πολλά?

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Μπραβο στα αγορακια σου μαραγκακι!

Ακριβως οπως το λες ειναι, πρωτα οι υποχρεωσεις και μετα οι στενοι μας, σε εμας τυχαινει να συμπιπτουν αρκετα αυτα τα δυο!

Το καλο με τους στενους μας ειναι οτι σιγουρα δεν περιμενουν δωρα απο μας, οπως κι εμεις απο εκεινους...

Απο εκει και περα, ο καθενας προσφερει στο μετρο που θελει και μπορει φυσικα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

50 το δώρο [ το λιγότερο ]

50 ταξί [ είναι στου δια.. τη μάνα , και δε θα έχω αυτοκίνητο μιας και άντρας μου θα έχει πιάσει δουλειά]

Και άλλο ένα 70αρικο για να αγοράσω στο μικρό ρούχα και παπούτσια …

Δηλ δε βγαίνουν 150 αλλά παραπάνω

Αστα χ..στα …

Το κακό είναι ότι είναι κουμπάροι μας και θα πρέπει να είμαστε πιο κομψοί και περιποιημένοι από έναν απλό καλεσμένο

Κάπως έτσι το βλέπω

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...