Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Εμείς είχαμε λίγο αλλά έστρωσε κατά τις 12.00... το περίεργο είναι που ξύπνησε με πολύ τσίμπλα στο ματάκι της... τι μπορεί να είναι αυτό;

Aeriko μίλα και με τον γιατρό σας αλλά εμένα μου είχε πει να της το καθαρίζω με αποστειρωμένες γάζες (μία για κάθε μάτι και από την εσωτερική πλευρά του ματιού προς τα έξω) και φυσιολογικό ορό, αν επιμένει μάλλον καμία μολυνσούλα θα είναι...

γιατί δεν έχει edit αυτό το ρημάδι ????

KbLyp3.png 4AByp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Aeriko μίλα και με τον γιατρό σας αλλά εμένα μου είχε πει να της το καθαρίζω με αποστειρωμένες γάζες (μία για κάθε μάτι και από την εσωτερική πλευρά του ματιού προς τα έξω) και φυσιολογικό ορό, αν επιμένει μάλλον καμία μολυνσούλα θα είναι...

γιατί δεν έχει edit αυτό το ρημάδι ????

ό,τι έγραψες έγραψες....χαχαχα

Για να σε τιμωρούν να μάθεις να μην κάνεις λάθη :lol: ό,τι να'ναι είναι έτσι κι αλλιώς ο συντονισμός και η διαχείριση... άντε να μην γκρινιάξω κι εδώ

Της το καθάρισα χωρίς γάζα ρίχνοντας ορό (έτσι κι αλλιώς καθαρίζουμε μύτη όποτε πήρε και το μάτι η μπάλα :lol: )

Πάντως το μωρό μου σήμερα ήταν μέσα στις αγάπες με τη μαμά! Με άφησε να την φιλάω ένα 5λεπτο το πρωί που ξύπνησε :lol:

θα έρθουμε και εμείς..αλλά πιο ήσυχη μέρα..στο μόνο μερος που είμαι σίγουρη ότι θα της αρέσει

λοιπον, τριτη εχουμε συναντηση γονεων στον παιδικο, τεταρτη εχεις τη θεια (?), την πεμπτη εχουν εκει εκδηλωση... ποτε θα παμε οεο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Για να σε τιμωρούν να μάθεις να μην κάνεις λάθη :lol: ό,τι να'ναι είναι έτσι κι αλλιώς ο συντονισμός και η διαχείριση... άντε να μην γκρινιάξω κι εδώ

Της το καθάρισα χωρίς γάζα ρίχνοντας ορό (έτσι κι αλλιώς καθαρίζουμε μύτη όποτε πήρε και το μάτι η μπάλα :lol: )

Πάντως το μωρό μου σήμερα ήταν μέσα στις αγάπες με τη μαμά! Με άφησε να την φιλάω ένα 5λεπτο το πρωί που ξύπνησε :lol:

τρυφερό παιδάκι..εχτές σου χάιδευε τα μαλλιά..

λοιπον, τριτη εχουμε συναντηση γονεων στον παιδικο, τεταρτη εχεις τη θεια (?), την πεμπτη εχουν εκει εκδηλωση... ποτε θα παμε οεο?

γκρρρρρρρ

πήγαινε εσύ ρε μελινάκι να δεις πώς είναι...

την άλλη εβδομάδα θα κανονίσω το πρόγραμμά μου αφού πάω πρώτα στη φίλη στο παίδων (ξέρεις....)

δεν έχω πάει ακόμη η γαιδούρα....

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol: έτσι έτσι μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται !!!

Άν πάτε στο μουτζουρόπυργο σφυράτε θα έρθουμε και εμείς όπως και δήποτε:D

ΣΚ είναι ανοιχτός????

τρυφερό παιδάκι..εχτές σου χάιδευε τα μαλλιά..

Ναι καλά μην φανταστείς... είμαι σίγουρη ότι και με το σημερινό εξαντλήσαμε τα περιθώρια του μήνα... Τον Ιανουάριο πάλι :lol:

σιγουρα ανοιχτος θα ειναι, απλα φοβαμαι μηπως εχει πολυ κοσμο. λετε να δοκιμαζαμε σαββατο απογευμα?

αλλιως, δευτερα απογευμα ας πουμε, βολευει καμμια?

[sIGPIC][/sIGPIC]

σιγουρα ανοιχτος θα ειναι, απλα φοβαμαι μηπως εχει πολυ κοσμο. λετε να δοκιμαζαμε σαββατο απογευμα?

αλλιως, δευτερα απογευμα ας πουμε, βολευει καμμια?

μελινάκι εγώ αυτό το Σάββατο λέω να μην την βγάλω..να της περάσει ο βήχας θα έχει και ψοφόκρυο..

από δευτέρα μιλάμε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...