Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

027.gif

Μπράβο Μαραγκάκι!!Τέλεια νέα!!!Καλή αρχή!!

Σε ευχαριστώ για τις ευχές!!!

Άντε γιατί μας έλειψες κοριτσάκι!Να αλλάξει λίγο το spirit στο τόπικ μας!!Χάρηκα πολύ με τα νέα σου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αντιγράφω από τις ΑΝΑΛ:

Εδώ είμαι απλώς σήμερα έτρεχα και στο νοσοκομείο τον Λ για να δουν το πόδι του. Καλά είμαι ακόμα... Υπέγραψα χθες την καταγγελία σύμβασης και Παρασκευή θα πάω να πάρω τα χαρτιά και την επιταγή. Παρασκευή θα μου έχει τα χαρτιά έτοιμα και ο δικος μου λογιστής για την αναδρομική διακοπή της προσωπικής μου εταιρείας που είναι μηδενικής κίνησης εδώ και 4 χρόνια ώστε να μην πληρώσω ΤΕΒΕ και να πάω Δευτέρα να την κάνω και Τρίτη να γραφτώ ΟΑΕΔ.

Το βιογραφικό το παρέλαβαν ήδη δυο φίλοι και 'ταξιδεύει'... ελπίζω να φέρει ψάρια :D

070.gif

στο βιογραφικό σου Αερικάκι!!!!

Ολα καλά θα πάνε θα δεις!!!Και στα δικά μας οι άνεργες!!!Χαχαχα!

Επιτελους λιγα χαμογελα στο καφε μας!! :)

Μαραγκακι χαρηκα παρα πολυ με τα νεα σου, καλη αρχη στον αντρουλη σου!

Μαριτακι καλη επιτυχια με την ομορφη σημερα, θα περιμενουμε νεα σου!

Ολα θα πανε καλα! :)

Αερικακι και στα δικα σου! :)

Κιουλτακι ολα καλα με τη μαστογραφια?

Καλημερα δεν ειπα! ΚΑΛΗΜΕΡΑ λοιπον! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Κοιτα, εγω εκλεισα με μια μικρη επιφυλαξη, γιατι εχουμε να κανουμε μια μινι μετακομιση καποιων πραγματων στην αποθηκη της μανας μου και περιμενω να δω ποτε θα μπορεσει να ερθει ο πατερας μου με το τρειλερ να τα παρει.

Αν δηλαδη τον βολεψει η Κυριακη πρωι, δεν θα μπορεσουμε να ερθουμε (το παλευω ομως για Κυριακη απογευμα)

Διαφορετικα, εγω ελεγα να ειμαστε εκει γυρω στις 11.15 για να βρουμε οπως λες καλες θεσεις.

Ψαχνω και για κανενα συμπαθητικο ταβερνακι εκει γυρω μηπως παμε μετα την παρασταση να στυλωθουμε λιγακι! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοιτα, εγω εκλεισα με μια μικρη επιφυλαξη, γιατι εχουμε να κανουμε μια μινι μετακομιση καποιων πραγματων στην αποθηκη της μανας μου και περιμενω να δω ποτε θα μπορεσει να ερθει ο πατερας μου με το τρειλερ να τα παρει.

Αν δηλαδη τον βολεψει η Κυριακη πρωι, δεν θα μπορεσουμε να ερθουμε (το παλευω ομως για Κυριακη απογευμα)

Διαφορετικα, εγω ελεγα να ειμαστε εκει γυρω στις 11.15 για να βρουμε οπως λες καλες θεσεις.

Ψαχνω και για κανενα συμπαθητικο ταβερνακι εκει γυρω μηπως παμε μετα την παρασταση να στυλωθουμε λιγακι! :)

για ψαξε για ψαξε! (τελειωσες την διαιτα????)

Διαφημίσεις

Εχω την καρτα του αθηνοραματος και ψαχνω σε ποια εστιατορια-ταβερνες εχει προσφορα αυτην την εβδομαδα.

Με την καρτα, το τραπεζι εχει εκπτωση 30% στο λογαριασμο!

Καλο???

[sIGPIC][/sIGPIC]

χαχα βεβαιως βεβαιως εχασα 11 κιλα

ειμαι 58 τωρα

τι λες τωρα! 56 ειμαι εγω και μου ριχνεις καμμια δεκαρια ποντους!

το TIRBOUSON το εχει? ειναι στον κεραμεικο και ειχαμε φαει παλιοτερα και μας αρεσε......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...