Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εχεις δικιο Μαριτακι, ειναι μια δυσκολη στιγμη ο αποχωρισμος...

Θα ελεγα να ακολουθησεις το ενστικτο σου με βαση το χαρακτηρα του παιδιου σου που γνωριζεις καλυτερα απο τον καθενα.

Εγω ας πουμε, στο δικο μου το παιδι, που ειναι απιστευτα επιφυλακτικος με τους ξενους και πολυ κολλημενος πανω μου, ισως και να μην του ελεγα τιποτα απο πριν γιατι θα αγχωνοταν υπερβολικα, δεν θα ηθελε να παμε κλπ

Εκεινη τη στιγμη τη δυσκολη θα του ελεγα απλα πως πολυ γρηγορα θα ειμαστε παλι μαζι.

Ουφ σε καταλαβαινω, αλλα μην ανησυχεις, ολα θα πανε καλα και αυριο που θα μας πεις τα νεα θα ειναι πισω σας ολο αυτο! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γιεπ!!!Για αυτό το αφήσαμε να πάει 3 τουλάχιστον...

ΟΚ επειδή το έχω περάσει ΜΗΝ αγχώνεσαι... τους χορηγούν κάτι σαν μέθη -εσύ θα χρειαστεί να της κρατήσεις για λίγο συντροφιά μέχρι να την πιάσει, ν' αρχίσει να ζαλίζεται κάπως- οπότε όταν θα την πάρουν θα είναι ήδη "γεια σας" (με την καλή έννοια βεβαίως βεβαίως)...

είχαν κάνει και στον Νικόλα όταν έκανε επέμβαση και ήταν μικρούλης 15-16 μηνών !

ΜΑΡΙΤΑΚΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

αχ σε καταλαβαινω απολυτα....εγω σημερα εχω να κανω μια μαστογραφια και εχω αγχωθει για μενα..πού να κανει επεμβαση το παιδι σου....

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ βρε κορίτσια για την συμπαράσταση!!!

Μακάρι να είναι έτσι μεταξάκι μου γιατί μου είπαν ότι μου την παίρνουν και τη κάνουν μόνοι τους τη μέθη χωρίς εμας....

Anyway, θετική σκέψη και ενέργεια!!!

.............

αχ σε καταλαβαινω απολυτα....εγω σημερα εχω να κανω μια μαστογραφια και εχω αγχωθει για μενα..πού να κανει επεμβαση το παιδι σου....

Είναι η 1η σου Καλτ ????

χα χα περαστικά σου, έχεις να φας ζούμπηγμα α πα πα ούτε στον εχθρό μου λέμε ! Την σιχαίνομαι (σου έδωσα κουράγιο έτσι ? μην μου πεις ! ):rolleyes: αν πρέπει να γίνει, θα την κάνεις και θα πεις κι ένα τραγούδι ... υπομονή

Δε με λες βρε Ειρήνη,

Ξέρεις σε ποιό ύψος πέφτει το ELC στην Βουλιαγμένη (Γλυφάδα) ?

Διαφημίσεις

Καλησπέρα :) Τρέχω όλη μέρα σήμερα!

Μαριτάκι καλή επιτυχία για αυριο!

Μεταξάκι στο ύψος του Αγ. Νικολάου. Πριν το φανάρι που είναι ο Σκλαβενίτης το MEGA και πάει για Γλυφάδα....

Αντιγράφω από τις ΑΝΑΛ:

Εδώ είμαι απλώς σήμερα έτρεχα και στο νοσοκομείο τον Λ για να δουν το πόδι του. Καλά είμαι ακόμα... Υπέγραψα χθες την καταγγελία σύμβασης και Παρασκευή θα πάω να πάρω τα χαρτιά και την επιταγή. Παρασκευή θα μου έχει τα χαρτιά έτοιμα και ο δικος μου λογιστής για την αναδρομική διακοπή της προσωπικής μου εταιρείας που είναι μηδενικής κίνησης εδώ και 4 χρόνια ώστε να μην πληρώσω ΤΕΒΕ και να πάω Δευτέρα να την κάνω και Τρίτη να γραφτώ ΟΑΕΔ.

Το βιογραφικό το παρέλαβαν ήδη δυο φίλοι και 'ταξιδεύει'... ελπίζω να φέρει ψάρια :D

Καλησπέρα κορίτσια

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας , πραγματικά με συγκινήσατε που δεν με ξεχάσατε

Να πω και εγώ τα χρόνια μου πολλά στο Νικόλα της Μεταξίας και της Μαρίας

Χριστινιώ τι να πω … δεν έχω λόγια. Όσο για το σφιξιμο που λες , περιττό να σου πω πόσο χρονικό διάστημα το είχα εγώ. Αφού έλεγα ότι κάποια στιγμή θα καταληξω στο νοσοκομείο

Μαριτάκι όλα καλά θα πάνε αύριο. Να μου φιλήσεις το κοριτσάκι μας

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Είμαι σίγουρη ότι θέλετε να ακούσετε – διαβάσετε και ένα καλό νέο !

Βρήκαμε δουλειαααααααααααααααα [ ο άντρας μου δηλ ]

Την άλλη εβδομάδα θα ξεκινήσει , και επιτέλους μετά από 2 1/5 μήνες η ψυχολογία μας αρχίζει να αλλάζει

Γιούπι γιούπι γιούπι ………

Και για να μην ξεχνιόμαστε …

t6r21diw.gif

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

αντε να τα ευχαριστα!!!!!

γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

εντιτ..μεταξακι εχω κανει, κανω καθε χρονο λογω του υψηλου κινδυνου που εχω απο κληρονομικότητα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...