Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

Καλημέρα, σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον αυτό εννοεί, ότι το ένα θα παρασύρει το άλλο. Εγω από το στρές δε θυμάμαι όλα όσα είπε. Εσύ έχεις κάνει ήδη με δότρια από ότι κατάλαβα, σωστά? Πήγαν όλα καλά? Να είναι καλά τα μικρά σου. Εχεις σκεφτεί αν θα τους το πεις κάποτε ή δεν έχει σημασία πιστεύεις?

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Καλημέρα μετά από ένα γεμάτο και υπέροχο Σκ!

Εμείς πήγαμε χτες θεατράκι και περάσαμε σούπερ!Πήγαμε τα 2 μας και μετά βολτάραμε λίγο και στο μοναστηράκι που είχε τόσο μα τόσο κόσμο!Φαγαμε και επιστρέψαμε στη πόλη μας όπου μας περίμενε ο μπαμπάς (που είχε πάει για τσίπουρα στο χωριό με τον κολλητό του ο τυχερούλης!) και πήγαμε σε μια ταβερνούλα που ήταν φίλοι μας με τα παιδιά τους για κρασάκι μιας και είχαμε ήδη τσιμπήσει....και καταλήξαμε στο σπιτι του ενός ζευγαριού να πίνουμε καφέ και παίζουμε επιτραπέζιο μέχρι τις 9 με τα μεγάλα πιτσιρίκια!!!

Η μικρή παρέδωσε στις 11 και ξύπνησε πριν 10 λεπτά!

Αλλά ξάπλωσα χτες και είμουν γεμάτη ρε παιδί μου!!!

Εμείς λέμε να στολίσουμε σήμερα....είδωμεν....η μικρή όλο με ρωτάει όμως πότε θα στολίσουμε....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα γατα, δε νομιζω να γνωριζει ποσο κοστιζουν, τις βλεπει απλα που τις φορανε ολες οι φιλες της και οταν τη ρωτησαμε τι θελει για Χριστουγεννα ειπε αυτες.

Αν της πουμε οτι ειναι ακριβες θα διαλεξει σιγουρα κατι αλλο, απλα λεγαμε μηπως τις βρισκαμε μεχρι 80-100 μεσω νετ.

Μελινάκι δε κοιτάς στο all about shoes;Τις είχα δει προχτές αλλά δε θυμαμαι νούμερο...αλλά νομίζω κανάνε 80ευρώ....

Kαλημέρα !

και Καλή εβδομάδα !

Κι εμείς εχθές πήγαμε μια βόλτα το πρωί στο Ζάππειο... ΟΚ, δεν είχε και τπτ της προκοπής. Κάτι καρουζέλ κι ένα τραμπολίνο, αλλά ευτυχώς ο καιρός ήταν καλός και τα μικρά το διασκέδασαν ! Μετά για φαγητό στην γιαγιά και τον παππού...

Γυρίσαμε σπίτι το απόγευμα. Ήρθε η βαφτιστήρα μας κι έπαιξαν, μετά άντε να κάνουμε μπάνιο λίγο το ένα λίγο το άλλο ... κατά τις 10 τα πήρε ο ύπνος !

Κι ο μεγάλος ξύπνησε στις 2:30 η ώρα τα ξημερώματα κι έκανε λίγο εμετό... τον είχε πιάσει τρελός βήχας ενώ όλη την μέρα δεν έβγαλε κιχ... μάλλον τον πείραξε η υγρασία !

Ξύπνησε όμως καλά ! Πω πω έχω πολλές δουλειές !

Διαφημίσεις

τι να τις κάνω τις δικαιολογίες Γιώτα;

το μονο που τον ρώτησα ήταν: το παιδί που το έφερνα παιδικό σταθμό εδώ και θα του γαμήσω την ψυχολογία σταματώντας το δεν το σκέφτηκες;

Χριστινακι, γραφω-σβηνω, γραφω-σβηνω, δεν ξερω τι να πω...

Ειμαι ομως σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα, κατσε πρωτα να βγει το παλιο11 και εμεις θα βοηθησουμε οσο μπορουμε διαδιδοντας το σε γνωστους και συνεργατες και κατι θα βρεθει, δεν μπορει..

Μεχρι τοτε κοιτα να ξεκουραστεις, που το εχεις τοσο αναγκη, και να χαρεις τις γιορτες με οικογενεια και φιλους..

Πανω στο αντικειμενο σου, θα μπορουσες να δουλευεις ατομικα, απο το σπιτι?

Να προσφερεις π.χ. καποιες υπηρεσιες? Δεν ξερω τωρα, λεω εγω..

Τη μικρη σε παιρνει να μην τη σταματησεις ακομα? Κατσε λιγο να δεις τι παιζει πρωτα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

τι να τις κάνω τις δικαιολογίες Γιώτα;

το μονο που τον ρώτησα ήταν: το παιδί που το έφερνα παιδικό σταθμό εδώ και θα του γαμήσω την ψυχολογία σταματώντας το δεν το σκέφτηκες;

Τί εννοείς βρε Χριστίνα λέγοντας "εδώ" ???? Ο παιδικός πληρωνόταν μέσω της εργοδοσίας σου, υπήρχε κάποια σύμβαση ???? δεν έχβ καταλάβει τπτ ρε γμτ...

θυμάμαι μόνο που είχες γράψει πρόσφατα ότι με κάποιον είχες ψιλο-πλακωθεί μέσα από την δουλειά ...

Διαφημίσεις

χριστινα λογω οικονομικου να την κοψεις? αν σε παιρνει.....τι να σε πω......

πες σπαει ο διαολος και σε ενα μηνα βρισκεις παλι .....δε ξερω τι να σε πω ειλικρινα

.....παντως σιγουρα δε θα σκεφτοτανε το παιδι αλλα το δικο του κ@λο

Ό,τι και να πω θα φανεί χαζό μάλλον τέτοια στιγμή...δε μπορώ να ακούω για ανθρώπους να χάνουν τις δουλειές τους....δε ξέρω τι να πω πραγματικά....νευριάζω και θυμώνω τόσο πολύ με όλες αυτές τις καταστάσεις που κάθε μέρα συμβαίνουν και σε κάποιον άλλο κοντινό-γνωστό μας άτομο...!

Ηρεμήσε, ξεκουράσου, προσπάθησε να χαρείς τα χριστούγεννα και τη κωτίτα σου και κάτι θα γίνει....λέω εγώ τώρα λόγια που δε ξέρω αν έχουν και σημασία αλλά κοίτα να το εκμεταλλευτείς τουλάχιστον....με ξεκούραση και παιδικά παιχνίδια!

(Τσα! Να και η σφηνο***τσα :lol:)

Λογικα το Χριστινιω εννοει πως ο παιδικος της μικρης ηταν εκει (στην περιοχη εκεινη δηλαδη) επειδη ο χωρος εργασιας της ειναι διπλα. Οποτε μιας που σταματα η Κρις απο εκει, δεν τους εξυπηρετει πια η περιοχη. Δεν νομιζω να εννοει πως θα σταματησει τελειως το παιδι απο το σταθμο αν και οπως και να 'χει μια αλλαγη στο θεμα σχολειου ειναι βασανο για τα μικρακια.

Εμεις καλα κοριτσαρες.. Βασικα εχω μεινει speechless με το θεμα της Κρις και δεν μου βγαινει κατι αλλο να γραψω. Ευχομαι να ειστε ολες καλα (δεν εχω διαβασει προηγουμενες σελιδες).

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Γύρισα σπιτι και θα πάω σε λίγο να πάρω την μικρή... δεν μπορούσα να την πάρω την ώρα που έφυγα γιατί κοιμόταν και εγώ δεν ήμουν σε φάση να προσποιηθώ...

Ναι στο σπίτι αν κάτσουν δουλειές μπορώ να δουλέψω. Έχω τον εξοπλισμό. Για την ακρίβεια έχω και βιβλία και εφόσον δεν θα έχω ασφάλιση ΙΚΑ θα τρέχει ΤΕΒΕ από 1η Δεκεμβρίου :( Αν δεν βρω κάτι άμεσα να κάνω θα τα κλείσω τα βιβλία γιατί ειναι βλακεία να πληρώνω ΤΕΒΕ!

Ωχ τώρα που το σκέφτομαι λέτε λόγω της προσωπικής εταιρείας να μην δικαιούμαι ΟΑΕΔ????

κοριτσακι εγω οταν ειχα απολυθει ελεγε μεσα για να παρω το επιδομα να εχω υπευθυνση δηλωση οτι δεν ειμαι σε αλλο ασφαλιστικο φορεα

ημουν ηδη τεβε γραμμενη, κοτεψα και τους τα χαρισα

αμα δε τα χρειαζεσαι αμεσα τα του τεβε, μη τους τα χαρισεις με τιποτα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...