Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Καλημερούδια! όχι δεν κάτσαμε πολύ Άλεξ γιατί η δική μας τουλάχιστον είχε αρχίσει να τα παίζει και δεν το ήξερε :lol:

Αφού ήταν μια μικρή γρατζουνίτσα όλα καλά :D Ξέρεις πόσες γρατζουνίτσες έχει το Lancer και δεν τις έχω κάνει καν εγώ; Ούτε καν μέσα δεν ήμουν :lol:

Μελινάκι κι εγώ ελπίζω την επόμενη φορά :) Βασικά την επόμενη φορά να δώσουμε ραντεβού κάπου πιο ήσυχα και πιο ανθρώπινα και για μας και για τα μικρά..

Εκείνοι οι μπαμπάδες ξεψυλιάστηκαν χθες :lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και από εμένα!

Για πείτε για το καινούριο πολυκατάστημα;;Καλό;Μας πέφτει πολύ μακριά ρε γ@#$το!!!

Ελπίζω η επόμενη συνάντηση να είναι λίγο πιο βατή για εμάς και να μπορέσουμε να σας γνωρίσουμε και εμείς!

Αλεξάκι εύχομαι να ήταν τυχαίο!Μήπως έφαγε κάτι και τον πείραξε;

Συγνώμη...κάνεις μπαλέτο;;Μπράβο βρε συ!!

Μαριος τεζα!!!!!!!!! Μολις τον κοιμησα.

Κιουλτακι ακου σκηνικο. Ξεκινησα να στο λεω στο mall αλλα κατι μας διεκοψε και δεν ολοκληρωσα. Ειχα βαλει απο το πρωι τα εισητηρια μπροστα στον υπολογιστη για να μην τα ξεχασω να σου τα φερω. Και την ωρα που ειχε ερθει το ταξι παω να τα παρω αφαντα τα εισητηρια.Ψαχνω απο εδω ψαχνω απο εκει πουθενα και ο ταξιτζης περιμενε. Ερχομαι στο mall και μεσα σε ολα ξεχναω να σου το πω αλλα εχω σκασει που δεν τα βρηκα.

Και ερχομαι σπιτι τωρα και τα εχω κανει ολα ανω κατω και ψαχνω σαν την τρελη γιατι ειμαι σιγουρη οτι τα ειχα βαλει πανω στον υπολογιστη.

Κοιμιζω τον Μαριο και βγαινω απο το δωματιο τωρα και ανοιγω το ντουλαπι της κουζινας που εχω τα κρεμυδια μεσα και να τα τα εισητηρια. Τα ειχε παρει ο Μαριος και τα εκρυψε μεσα στα κρεμμυδια αν ειναι δυνατον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα σου τα στειλω την Δευτερα με κουριερ απο την δουλεια του αντρα μου. Στειλε μου σε π.μ τα στοιχεια σου φιλακια!!!!!!

Χαρηκα πολυ που γνωρισα το αερικακι αν και δεν προλαβαμε να μιλησουμε πολυ και που ειδα τις υπολοιπες κουκλες!!!!!!

Ο Παναγιωτης απλα δεν υπαρχει!!!! Εχουμε γνωρισει τον επομενο σουπερ σταρ κιθαριστα της Ελλαδας και δεν το ξερουμε!!!!! Απαραμιλο στυλ!!!!!!!!!!

μαρκοπουλίνα μην τα στείλεις......νομίζω ότι είναι στις 8 ε? είναι αργά για την μικρή..και την άλλη παρασκευή΄λέω να πώ να φτιάξω μαλλί..χιχι

καλημερα κοριτσια! ακουω οτι περασατε ωραια χτες ε?

εμεις επιτελους τα καναμε τα κακα μας χτες!

αλεξακι ελπ[ιζω να μην ειναι ιωσουλα

αερικακι κριμα που δε γνωριστηκαμε, νεξτ ταιμ ελπιζω

κουλτακι, μαρκοπολινα, λουκομαμα και σε ολες τις υπολοιπες καλημερα! (βρε λετε να χιονισει το σ-κ?)

ασχετο! ενα δημιουργικο εργαστηρι στο χαλανδρι που λεγεται μουτζουροπυργος το ξερετε? εχει παει καμμια?

καλημέρα μελινάκι καλημερα μαμάδες!!!!

το έχω ακούσει μελινάκι και σκεφτόμουν να πάω την μικρή γιατί αυτό κάνει όλη μέρα..μουτζουρώνει χαρτιά!!!!!!

χτες παρεπιπτόντως δεν κοιμηθήκαμε από τον βήχα ...

Διαφημίσεις

Εμείς είχαμε λίγο αλλά έστρωσε κατά τις 12.00... το περίεργο είναι που ξύπνησε με πολύ τσίμπλα στο ματάκι της... τι μπορεί να είναι αυτό;

Καλημερα Μαριτα, Αλεξ και Μελινακι!!!! Καλα ηταν αλλα για την δικη μας ηλικια ειναι λιγο ζορι τοσο μεγαλος χωρος γιατι αρνιοταν να περπατησει ο Μαριος με την πολυκοσμια και μου εριξε την μεση με την αγκαλια. Θελει πιο μαζεμενα πραγματα ο Μαριος γιατι δεν παλευεται.

Αλεξακι κουκλα η μικρη σου!!!! Και το μπεμπινι αψογο ,ου εκανε πραγματικα εντυπωση που κοιμοταν με τοση φασαρια!!!!!! Περαστικα βρε!!!!

Μελινακι ηρεμησε το παλληκαρακι με τα κακα,μπραβο!!!!

πω πω δε σας εχει αφησει καθολου αυτος ο παλιοβηχας!

κι εγω ελεγα να τον παω την αλλη βδομαδα στο μουτζουροπυργο. πηγαινει μια γνωστη συχνα και εχει λεει πολλες ασχολιες, ειδικα για τα μικρακια. εχουν μια εκδηλωση την αλλη πεμπτη, μου το εστειλαν στο φατσοβιβλιο, αλλα θα γινεται χαμος πιστευω. ισως μια πιο ησυχη μερα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια !!! περάσατε όμορφα χθές βλέπω :D:D

σχετικά με τον μουτζουρόπυργο έχω ακούσει καλά λόγια άλλα δεν έχουμε πάει (ήμαστε και σχετικά κοντά) νόμιζα όμως ότι είναι παιδότοπος

KbLyp3.png 4AByp3.png

πω πω δε σας εχει αφησει καθολου αυτος ο παλιοβηχας!

κι εγω ελεγα να τον παω την αλλη βδομαδα στο μουτζουροπυργο. πηγαινει μια γνωστη συχνα και εχει λεει πολλες ασχολιες, ειδικα για τα μικρακια. εχουν μια εκδηλωση την αλλη πεμπτη, μου το εστειλαν στο φατσοβιβλιο, αλλα θα γινεται χαμος πιστευω. ισως μια πιο ησυχη μερα...

θα έρθουμε και εμείς..αλλά πιο ήσυχη μέρα..στο μόνο μερος που είμαι σίγουρη ότι θα της αρέσει

Το είδα λίγο στο ιντερνετ και φαίνεται πολύ ωραίο...έχει δηλαδή πράγματα και για τα δίχρονα μας;Ωραία θα ήταν μια συνάντηση εκεί ε;

Cultaki και εγώ θέλω να σας γνωρίσω από κοντά!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...