Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Makelen είπε:

Α οκ δεν το ήξερα. Οπότε εντάξει.. να μην περιμένω τότε αιματακι. Γενικώς σε συμπτώματα δε δίνω σημασία γιατί με τα φάρμακα έχω συμπτώματα από πριν την ετ! Χαχ Όσο περνάνε οι μέρες αγχώνομαι λίγο. Παρ όλο που έλεγα ότι οκ δεν πειράζει κι αν δεν πιάσει, έχω παιδί.. τώρα αρχίζω κ το βλέπω πιο συναισθηματικά. Εύχομαι να πάει καλά. Και απλώς ελπίζω. Δεν μπορώ να κάνω και πολλά άλλωστε. Αναμένω τη μέρα της χοριακης! Και εννοείται θα πάω 9η.. δεν θα περιμένω περισσότερο. Τεστ δεν κάνω, δεν έχει νόημα..

Τα σκυλιά δεν με πειράζουν.. ο μικρός μου πατάει την κοιλιά! Είναι λίγο Ταλιμπάν και προσπαθώ να αποφεύγω τις απότομες κινήσεις του!

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και καλό μήνα!!!

καλώς το Μαραγκάκι μας!!!Τι ευχάριστηση εκπληξη ήταν αυτή πρωτομηνιάτικη;;;Μπράβο, μας έλειψες!φιλιά στα αγοράκια σου!!!

Καλά Χριστούγεννα να έχουμε όλοι!!!!Ερχονταιιιιιιι!!!

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλες :)

Μαραγκάκι welcome back :D Δεν πτοούμαστε λέμε :) Ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον και το παρόν...

24 και σήμερα λοιπόν για τα Χριστούγεννα :D :D

Διαφημίσεις

χαχα εδω ηθελα να το γραψω και το εγραψα διπλα......

εκλεισα για την αλλη κυριακή στην παρασταση "ενα σπιτι παραμυθια" του Κραουνακη

στις 11 του μηνα δλδ...

δεν χρειαζεται πιστωτική, κλεινεις απλα τηλεφωνικα και μιση ωρα πριν πας και τα παιρνεις!

οσοι πιστοι προσέλθετε!!!!!!

Στις 11/12 παντρεύουμε μια φίλη/αδερφή στις 12.00 το μεσημέρι !!!!!!! ούιιιιι ΕΜΕΙΣ κι ο ακατανόμαστος ένα θεματάκι με τις κουμπαριές πάσης φύσεως το έχομεν !!!! χα χα

Α ! Δεν σας είπα : πήγα στο στοκ που λέγαμε..... κα τα στρο φή ... καλά που δεν κράταγα μαζί μου πολλά χρήματα.... αλλά έκανα δουλίτσα: αγόρασα ένα ζευγάρι παπούτσια της μικρής κι ένα δικό μου (ΟΚ όχι αυτό που μου γυάλισε αρχικά επειδή και με το -50% το συγκεκριμένο ήταν ακριβό, ένα άλλο ! δεν δυσκολεύτηκα να βρω χαχα ) αλλά next week θα ματαπάω να πάρω και του Ν ένα ζευγάρι μπλε σε στυλ sebago που τα θέλω για τον γάμο... ε, ίσως λέω - μπορεί λέω να ρίξω άλλη μια ματιά... μόνο ένα πετάρισμα όμως !!!!

Και τώρα που το σκέφτομαι, πήγα το βλήμα κι αγόρασα το 11ποντο.... πού σκ@τά θα το βάλω ?????????

Διαφημίσεις

Μεταξάκι μου θυμάσαι αν είχε κόκκινες μπαλαρίνες στο μαγαζί που πήγες; Agatha ή garvalin;;για τη μικρή εννοώ....

εμείς αυτή τη κυριακή θα πάμε στον κόσμο του ολίβιου!Αν θέλει καμία σας για παρεούλα!!!

Μεταξάκι μου θυμάσαι αν είχε κόκκινες μπαλαρίνες στο μαγαζί που πήγες; Agatha ή garvalin;;για τη μικρή εννοώ....

εμείς αυτή τη κυριακή θα πάμε στον κόσμο του ολίβιου!Αν θέλει καμία σας για παρεούλα!!!

Τί νούμερο Μαριτάκι μου ???? γιατί εγώ κοίταζα για "ψείρες" (22), πήρε πάντως το μάτι μου σίγουρα ΡΟΖ σε agatha και κάτι σε κόκκινο αλλά λουστρίνι.

Θες να μου πεις νουμερο να κοιτάξω την άλλη εβδομάδα ????:cool:

11 ποντο???? :)

εγω μερικες φορες απορω πώς φοραγα τακουνι παλια.

τωρα πια, μπαταρω σαν ψαροβαρκα!

κι εγω καιγομαι να ψωνισω ενα δυο πραγματακια. μου εχουν φαρδυνει ολα μου τα ρουχα και εχω ξενερωσει. τα υφασματινα παντελονια θα τα παω για στενεμα δεν το συζητω. θελω ομως οπωσδηποτε κανενα τζινακι και καμμια φορμα γυμναστικης. λεω να πεταχτω το σαββατο στο factory. λετε να βρω τιποτα σε νορμαλ τιμες?

και μποτες χρειαζομαι, αλλα ελεγα να περιμενω μεχρι τις εκπτωσεις.

Ειρηνη 11 ειναι η μονη κυριακη που δεν εχουμε ακομα κανονισει κατι.

λες να παρω να κλεισω???

ψηνοταν και ο αντρας μου οταν του το ειχα πρωοτοπει!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θέλω 26 νούμερο μόνο κόκκινο και θα προτιμούσα όχι λυστρίνι για να μη χαλάσει μιας και το τέρας η κόρη μου θέλει να τα φοράει συνέχεια!!!

Εχω δει κάτι ωραίες κόκκινες αγκάθα με κουκουβάγιες πάνω που ξέρω ότι θα ξετρελαθεί και θα πετάξουμε επιτέλους τα παλιά μας!!!Αχ δες βρε μεταξάκι να μη πηγαίνω τσάμπα!!!

Δε σας είπα...στα γενέθλιά της, από το πείσμα της και το αρβανίτικο κεφάλι που έχει, προκειμένου να μη βάλει τις μπότες (γιατί δεν την αφήναμε να βάλει τα πάλια κόκκινα) υποδέχτηκε ξυπόλυτοι τους καλεσμένους της!!!!και σε 5 λεπτά τα είχαν βγάλει όλα τα πιτσιρίκια τα παπούτσια τους!!!!

κι εγω καιγομαι να ψωνισω ενα δυο πραγματακια. μου εχουν φαρδυνει ολα μου τα ρουχα και εχω ξενερωσει. τα υφασματινα παντελονια θα τα παω για στενεμα δεν το συζητω. θελω ομως οπωσδηποτε κανενα τζινακι και καμμια φορμα γυμναστικης. λεω να πεταχτω το σαββατο στο factory. λετε να βρω τιποτα σε νορμαλ τιμες?

Όχι όχι!!!Δεν σου έχουν φαρδύνει όλα τα ρούχα σου!!!Εχεις αδυνατίσει τόσο πολύ που δε σου κάνουν τα ρούχα σου!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...