Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , kate82 είπε:

Οοοο μπράβο βρε τσακάλι δεν ήξερα ότι έβαλες δύο, τι βαθμολογίες είχες???  μακάρι να σου έρθουν αλλά δύο ταλιμπανακια 

Χαχαχ όχι διδυμα βρε.. ένα και καλό!! Και οι δύο βλαστοκυστες ηταν 4ΑΑ.

πρίν από 42 λεπτά , *Vasoula είπε:

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Εννοείται! 9η απευθείας.. δεν τα θέλω τα τεστ. Η χοριακη να είναι καλή  είναι το θεμα! Να τον χαίρεσαι τον ανιψιό! Ο δικός μου είναι 2 χρόνων!

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Καλημέρα!

Σας έχουν ματιάσει Χριστινάκι γιατί είστε σούπερ γουάου οικογένεια!!!10 μέρες ακινησία ε;;Τυχερούλα!!!Πως σε ζηλεύω!!!Περαστικά μωρέ και να είναι το τελευταίο αυτό!

Τι θα ζητήσετε από τον Αι Βασίλη φέτος;

"Αγάπη, Ειρήνη, Χρήματα

Χαρά και ευτυχία

να φέρει η νέα η χρονιά

και πάνω απ' όλα υγεία!"

τη ειπα τη μαντιναδα μου δεν μπορεσα.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

"Αγάπη, Ειρήνη, Χρήματα

Χαρά και ευτυχία

να φέρει η νέα η χρονιά

και πάνω απ' όλα υγεία!"

τη ειπα τη μαντιναδα μου δεν μπορεσα.....

Χαχα!!!Καλά έκανες!

Μόνο για μαντινάδες είμαστε έτσι πως είναι τα πράγματα!!!

ο λευτερης στο τραμπολινο ...

εχτες πηγανε στο λουνα παρκ στα αηδονακια!

λετε το 2012 που ειναι και δισεκτο να ειναι καλυτερο????????

χλωμοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

και αυτο που διαβασα στο φατσοβιβλιο!

"Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη...Φέτος θέλω να μου φέρεις έναν χοντρό τραπεζικό λογαριασμό και ένα αδύνατο σώμα!!!...Πρόσεξε μόνο να μη τα μπερδέψεις αυτά τα 2!!!"

Διαφημίσεις

"Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη...Φέτος θέλω να μου φέρεις έναν χοντρό τραπεζικό λογαριασμό και ένα αδύνατο σώμα!!!...Πρόσεξε μόνο να μη τα μπερδέψεις αυτά τα 2!!!"

Xaxaxa!Πολύ καλό!!!!

ο λευτερης στο τραμπολινο ...

ωχ περαστικα μαμωτο!

:) :) :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα!!!

μαρη Χριστινιω τα τραμπολινο ειναι για τα ΜΙΚΡΑ!!!! πες του το που θελει καινα χοροπηδαει !!!!! ΑΛΛΟΥ αυτα!!!!

αχαχαχχα και αν τον εβαλες να σιδερωσει πετσετες...ΝΑΑΑΑΑΑΑ (εμοτικον μουτζα) ε μα και συ μισες δουλειες καλο μου!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Σας έχουν ματιάσει Χριστινάκι γιατί είστε σούπερ γουάου οικογένεια!!!10 μέρες ακινησία ε;;Τυχερούλα!!!Πως σε ζηλεύω!!!Περαστικά μωρέ και να είναι το τελευταίο αυτό!

Τι θα ζητήσετε από τον Αι Βασίλη φέτος;

Άμα μας ζηλεύεις Μαριτάκι να στον στείλω να του κάνεις τη νοσοκόμα... δεν υπάρχει πιο 'βολικός' άρρωστος... απλώς κάθεται, βογκάει, και περιμένει... Ε τι λες; Να στον στείλω; :P

Από τον Αι βασίλη; χμμμμμ να τελειώνουμε με τις 'ατυχίες' ίσως; κλείνουμε 15θήμερο σήμερα! Δεν φτάνει;

μαρη Χριστινιω τα τραμπολινο ειναι για τα ΜΙΚΡΑ!!!! πες του το που θελει καινα χοροπηδαει !!!!! ΑΛΛΟΥ αυτα!!!!

αχαχαχχα και αν τον εβαλες να σιδερωσει πετσετες...ΝΑΑΑΑΑΑΑ (εμοτικον μουτζα) ε μα και συ μισες δουλειες καλο μου!!!!

Μαρή τους βάλαμε μέσα να προσέχουν τα μικρά όχι να κάνουν τραμπολίνο οι ίδιοι!!!!

Ναι σιγά που θα του είχα πετσέτες... σιδέρωσε κάλτσες, βρακιά, φανελάκια και μπλούζες παντελόνια. Μου έχει αφήσει τα μπυζαμάκια της μικρής και κάτι πουλόβερ που φοβήθηκε μην τα κάψει χαχαχαχα

Άμα μας ζηλεύεις Μαριτάκι να στον στείλω να του κάνεις τη νοσοκόμα... δεν υπάρχει πιο 'βολικός' άρρωστος... απλώς κάθεται, βογκάει, και περιμένει... Ε τι λες; Να στον στείλω; :P

Από τον Αι βασίλη; χμμμμμ να τελειώνουμε με τις 'ατυχίες' ίσως; κλείνουμε 15θήμερο σήμερα! Δεν φτάνει;

Άσε δε θα πάρω!!!Εχω και εγώ έναν της ίδιας εταιρείας!!!Χαχαχα!

Για αυτό και σου είπα σε είπα τυχερούλα από την αρχή βρε...γιατι φαντάστηκα τι θα περάσεις αυτές τις 10 μέρες!!!Υπομονήηηηηηηη!!!!!!!!!!!11

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...