Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

ναι βρε παιδί μου, άλλα άλλο το μία φορά την ημέρα σίγουρα και ενίοτε δύο και άλλο το 2-3 κάθε μέρα η δικιά μου με το που έτρωγε γεύμα μετά από λίγο τα έβγαζε, τι να πάρει και πόσο ...........γιατί για να κάνει 3 φορές κάθε μέρα σημαίνει ότι κάνει μετά από κάθε γεύμα στερεών άστα βράστα

Σωστηηηηηηηηη.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ποια καλε ειναι αυτα τα μωρα που τα κανουν μια φορα την ημερα??? Που τα πουλανε???

Ο δικος μου καθε τρεις ημερες οταν ηταν μωρο και τις περισσοτερες φορες ετρωγε κλισμα οταν περναγε η τετρτη ημερα. Τωρα καθε ημερα μπορει και δυο φορες την ημερα και ηρεμησε το παιδακι μου που πονουσε φρικτα. Οσο για τα κιλα, αν ειναι να τα παρει το παιδι δεν το εμποδιζει το χ.σι.μο.

Ο δικος μου ειναι 11800 ακομα, παιρνει με το σταγονομετρο αλλα δεν του φταει το περιοχομενο του κ..λου αλλα οτι δεν τον βαζει κατω να παλουκωθει ποτε και κινηται ολη την ημερα σαν σιφουνας. Που να βαλει γραμμαριο.

Διαφημίσεις

Μαριος τεζα!!!!!!!!! Μολις τον κοιμησα.

Κιουλτακι ακου σκηνικο. Ξεκινησα να στο λεω στο mall αλλα κατι μας διεκοψε και δεν ολοκληρωσα. Ειχα βαλει απο το πρωι τα εισητηρια μπροστα στον υπολογιστη για να μην τα ξεχασω να σου τα φερω. Και την ωρα που ειχε ερθει το ταξι παω να τα παρω αφαντα τα εισητηρια.Ψαχνω απο εδω ψαχνω απο εκει πουθενα και ο ταξιτζης περιμενε. Ερχομαι στο mall και μεσα σε ολα ξεχναω να σου το πω αλλα εχω σκασει που δεν τα βρηκα.

Και ερχομαι σπιτι τωρα και τα εχω κανει ολα ανω κατω και ψαχνω σαν την τρελη γιατι ειμαι σιγουρη οτι τα ειχα βαλει πανω στον υπολογιστη.

Κοιμιζω τον Μαριο και βγαινω απο το δωματιο τωρα και ανοιγω το ντουλαπι της κουζινας που εχω τα κρεμυδια μεσα και να τα τα εισητηρια. Τα ειχε παρει ο Μαριος και τα εκρυψε μεσα στα κρεμμυδια αν ειναι δυνατον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα σου τα στειλω την Δευτερα με κουριερ απο την δουλεια του αντρα μου. Στειλε μου σε π.μ τα στοιχεια σου φιλακια!!!!!!

Χαρηκα πολυ που γνωρισα το αερικακι αν και δεν προλαβαμε να μιλησουμε πολυ και που ειδα τις υπολοιπες κουκλες!!!!!!

Ο Παναγιωτης απλα δεν υπαρχει!!!! Εχουμε γνωρισει τον επομενο σουπερ σταρ κιθαριστα της Ελλαδας και δεν το ξερουμε!!!!! Απαραμιλο στυλ!!!!!!!!!!

Κωνσταντίνα off! Σχεδόν λιποθύμησε στο κρεβάτι της μετά το γάλα :lol: Ήταν ξύπνια και από τις 3.00 το μεσημέρι, δεν έβαλε και κώλο κάτω (πλην του τέταρτου με το τοστ, να 'σαι καλά cultάκι :D ). Και παρόλο που έφαγε και τοστ ήπιε και περισσότερο γάλα σήμερα :lol: Ελπίζω μόνο να μην βήχει πάλι σήμερα γιατί θέλω ένα βράδυ να κοιμηθώ ήρεμη. (τώρα το μαρκοπουλάκι με βρίζει αλλά τι να κάνω που εγώ είμαι υπναρού ε; )

Χάρηκα αφάνταστα που σας γνώρισα όλες και που ξαναείδα την Αλεξία με τα αγγελάκια της.

Μάριος απλά άπαικτος. Μαρκοπουλάκι φτιάξε από τώρα καρνέ για τις κατακτήσεις!

Τατάκη εσύ superstar. Απίστευτος ρυθμός! Δεν μου τραγούδησε αλλά το ΄χει λέμε το παιδί!

Ζωΐτσα γλυκύτατη (ακόμα και με γκρίνια!). Θέλω κι εγώ να αρχίσει να τραγουδάει η μικρή και να μην τα λέω μόνη μου τα τραγουδάκια λέμε! Την έχρισα πριγκήπισα της νύχτας και τραγουδίστρια της βραδιάς.

Ελένη τρυφερότατη! Λάτρεψα το ότι ενδιαφέρθηκε να πάρουν μπαλόνια και για τα αδέρφια της που έλειπαν!

Ένα κι ένα τα αγγελούδια :D Τυχαίο; Δεν νομίζω ;)

Διαφημίσεις

Bρε αερικακι κουρευτηκατε???? Μεσα στο γενικο χαμο με τον Μαριο ξεχασα οτι ειχατε μπουκλες!!!!! Ζουζουνι η μικρη σου, σε λιγο καιρο δεν θα μπορεις να την κανεις καλα μου φαινεται!!!!!!!!

Και καρνε δεν φτιαχνουμε, μην ξεχνας οτι θα συμπεθερεψουμε, μην κρινεις απο την πρωτη συναντηση δεν ηταν στα χαι του ο δικος μου σε λιγο καιρο θα την παρακαλει την Κωνσταντινα!!!!!!!!

Έχουμε καλέ μπούκλες... αλλά τις έχουμε κρυφές :lol: Είναι στα πίσω μαλλιά. Το υπόλοιπο μαλλί είναι προκα και εύχομαι να αλλάξει και να πάρει από τον πατέρα της. Μην γελάσετε. Κάποτε είχε μαλλί αλά Τζιμ Μόρισον... άτιμος στρατός!

Για να δούμε γιατί σήμερα μας την έδωσε για τα καλά την χυλόπιτα ο μικρός Μάριος :lol:

γεια σας! ωραία ήταν σήμερα ή μάλλον χτες! έστω και για αυτό το λίγο ρε κορίτσια χάρηκα πολύ που σας είδα.

τα μαναρούλια μας το ευχαριστήθηκαν σίγουρα. και η ζωίτσα πριν φύγω είχε ξεστραβώσει εκεί με τα αλογάκια, έτσι δεν είναι ειρηνάκι?

χριστίνα ναι τα πήραμε τα μπαλόνια για τα αδερφάκια μας αλλά όχι δεν τα δώσαμε ακόμα, τα ξεχάσαμε στο αμάξι!:lol::lol::lol:

κάτσατε πολύ ακόμα? εγώ βιαζόμουν λίγο γιατί 8.30 είχα μπαλέτο. (ναι ξανάρχισα!) ευτυχώς γύρισα από στενά και έφτασα πολύ γρήγορα σπίτι. φανταστείτε 8.15 σας χαιρέταγα, μέχρι να κατέβουμε κάτω στο αμάξι... 8.30 ήμουν σπίτι! 8.35 τρακάριζα έξω από το μπαλέτο :shock::lol::lol::lol: εντάξει απλά γρατσούνησα ένα αμάξι που είχε πιάσει το μισό δρόμο και δε χώραγα να στρίψω. έλα όμως που βιαζόμουνα και την πάτησα! πάλι καλά που μου τη χάρησε, αφού αλήθεια ήταν μια μικρή μικρούτσικη γρατζουνιά. αυτά!

πολλά πολλά φιλιά στα κουκλιά σας που πραγματικά είναι ένα κι ένα, όπως είπες χριστίνα.

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

καλημέρα κορίτσια!

τί τη θέλατε χτες τη σκατοσυζήτηση?:lol: σήμερα με έπιασε το αντίθετο της δυσκοίλιας :evil: αλλά δεν πειράζει, αυτό που με αγχώνει είναι να μην είναι ίωση και κολλήσουν τα μανάρια μου. μην ταλαιπωρηθούνε πάλι.

μελινάκι ελπίζω ο μελινομπεμπές σου να άδειασε το εντεράκι του χτες.

φιλιά

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

καλημερα κοριτσια! ακουω οτι περασατε ωραια χτες ε?

εμεις επιτελους τα καναμε τα κακα μας χτες!

αλεξακι ελπ[ιζω να μην ειναι ιωσουλα

αερικακι κριμα που δε γνωριστηκαμε, νεξτ ταιμ ελπιζω

κουλτακι, μαρκοπολινα, λουκομαμα και σε ολες τις υπολοιπες καλημερα! (βρε λετε να χιονισει το σ-κ?)

ασχετο! ενα δημιουργικο εργαστηρι στο χαλανδρι που λεγεται μουτζουροπυργος το ξερετε? εχει παει καμμια?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...