Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , LeneL είπε:

Άντε, άντε, γιατί εγώ τα της εξωσωματικής τα έχω ξεχάσει και δεν πολύ συμμετέχω. Πάμε να λύσουμε απορίες εγκυμοσύνης που τα θυμάμαι καλύτερα!!!

Θα εσέ προσλάβουμε για δασκάλα μας χαχχαχαχαχ

• Χαχα 1

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια μου!!!'Ναι γίνεται 3 και η Νάντια!

Το σκεφτόμουν και εγώ ..μήπως να ανοίγαμε καινούριο τόπικ με τρίχρονα;;;

Καλημέρα ! Καλή εβδομάδα !!!

ΜΑΡΙΤΑ,

ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ η κούκλα σας ! Να τα εκατοστήσει, γερή να είναι και καλότυχη !!!!! Λίγο καθυστερημένα στα γράφω, αλλά δεν πειράζει !

Να την χαίρεστε !!!

Διάβασα ότι κάνατε και παρτάκι και πως περάσατε όμορφα ! Μπράβο, μπράβο, πάντα τέτοια !

Εμείς, στολίσαμε το Σάββατο το απόγευμα το σπίτι και περάσαμε σούπερ με τα παιδιά ! Έκαναν πολύ μεγάλη χαρά και η πλάκα είναι το βράδυ που κάθονται σαν τους χάνους, αποσβωλομένα εντελώς, να κοιτάνε τα λαμπάκια που αναβοσβήνουν ... καρδούλες μου !

Μελίνα,

Τί κάνετε ???? Πώς περάσατε στα Ζουζούνια ? Περιμένω εντυπώσεις !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μεταξάκι μου σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!Και εσύ καπου εδώ κοντά δεν έχεις γενεθλιάκια;

Εμείς στολίζουμε συνήθως του Αγιου Νικολάου....φέτος μπορεί να το κάνω λίγο νωρίτερα για να ανέβουμε ψυχολογικά!!!

Μπραβο Μεταξακι, και του χρονου!!

Εμεις λεμε να στολισουμε το ερχομενο Σαββατο!

Αντε, δεν κρατιεμαι!

Ανυπομονω να βρω και λιγο χρονο καποιο απο τα επομενα σ-κ για να κανω και τα γλυκα μου, να μυρισει το σπιτι Χριστουγεννα!!!

Τα ζουζουνια ηταν καταπληκτικα, τα πιτσιρικια ξετρελλαθηκαν!

(κι εμεις οι μεγαλοι μη σου πω)

Ο μικρος στο τελος μου λεει 'θελω να ερθουμε παλι αυριο σε αυτο το θεατρο μαμα'

(δεν του'πα οτι δεν παιζει, για να μην τον απογοητευσω! χαχα)

Βγαλαμε και φωτογραφιες μετα με τον Ευθυμη και την Αρτεμη, πηραμε αυτογραφο και το βραδυ τα χαζευε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μεταξάκι μου σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!Και εσύ καπου εδώ κοντά δεν έχεις γενεθλιάκια;

Ναι, ναι... εδώ κοντά είναι... απειλητικά κοντά θα έλεγα... θα ακούσετε τους κανιοβολισμούς... έτσι και κάνει καμία πλάκα ο σύζυξ και τα ξεχάσει... φωτιά που τον έκαψε !!! ;)

Εμείς στολίζουμε συνήθως του Αγιου Νικολάου....φέτος μπορεί να το κάνω λίγο νωρίτερα για να ανέβουμε ψυχολογικά!!!

μπραβο βρε μεταξακι που στολισες..εμεις βαρεθηκαμε..

αλλα θα το κανουμε αυτην την κυριακη σίγουρα!

Κι εγώ στο μυαλό μου για την άλλη Κυριακή το είχα να στολισουμε... για να πω την μαύρη μου αλήθεια όμως ήταν τόοοοοοσο πεσμένη η ψυχολογία που είπαμε να στολίσουμε μπας και ευδιαθετήσουμε λιγάκι !!! ΈΓΙΝΕ δουλίτσα όντως...

την άλλη Κυριακή το πρωί, πρώτα ο Θεός, έχουμε πει να ανέβουμε στο Χριστουγεννιάτικο χωριό στο Ζαππειο και μετά να πάμε να φάμε κάπου έξω... :cool: για να δούμε... θα τα καταφέρουμε ?????

Διαφημίσεις

ααααααα εχει και χριστουγεννιατικο χωριο στο ζαππειο δεν το ξερα!!!!!

αυριο ειναι τα γενεθλιακια σου ε ? ;)

ναι (για το χωριό) ναι (για τα γενέθλια):P

δες εδώ !!!

http://www.travelpassion.gr/happy-hour/1484-oneiro-christmas-park.html

http://www.citypress.gr/index.html?action=article&article=90929

Εμείς την Κυριακή έχουμε θέατρο στην Αθήνα με τα τυχερά μας εισιτήρια...οπότε και εμείς θα βολτάρουμε φαντάζομαι μετά ειδικά αν είναι στολισμένα όπως λέτε!

Καλημέρα και χρόνια Πολλά στην συνονόματή μας :D να την χαίρεσαι και να την καμαρώνεις υγιή πάντα μαριτάκι :)

Κι εμείς στολίσαμε χθες εν μέσω καυγά και νεύρων του μπαμπά και της μαμάς αλλά έσωσαν την κατάσταση οι νονοί που μπόρεσαν και μας κράτησαν σε 'απόσταση' (ανέλαβε ο νονός τον μπαμπά και η νονά τη μαμά)... μετά συνεχίσαμε την πολεμική με αποκορυφωμα το βράδυ που κοιμήθηκε η μικρή που τον έβαλα να σιδερώσει!

Διαφημίσεις

Καλημέρα και χρόνια Πολλά στην συνονόματή μας :D να την χαίρεσαι και να την καμαρώνεις υγιή πάντα μαριτάκι :)

Κι εμείς στολίσαμε χθες εν μέσω καυγά και νεύρων του μπαμπά και της μαμάς αλλά έσωσαν την κατάσταση οι νονοί που μπόρεσαν και μας κράτησαν σε 'απόσταση' (ανέλαβε ο νονός τον μπαμπά και η νονά τη μαμά)... μετά συνεχίσαμε την πολεμική με αποκορυφωμα το βράδυ που κοιμήθηκε η μικρή που τον έβαλα να σιδερώσει!

Ευχαριστώ πολύ αερικάκι μου!!!Και εσύ να χαίρεσαι τη πανέξυπνη κουκλίτσα σου!

Μα γιατί τόσα νεύρα βρε παιδί μου;;;Γιατί;;Ελπίζω σήμερα να είστε καλύτερα μεταξύ σας!!!

Γεια σου Στελίτσα!Να τα χαίρεσε τα ζουζούνια σου!

Καλημέρα :)

χαχαχχα μαρη τον εφαγες!!!!!!! ειχε τουλαχιστον πουκαμισα η ευκολα?

Τα δύσκολα τα άφησε για μένα... πουκάμισα δεν φοράει πια... του τα έκοψα χαχαχα

Ευχαριστώ πολύ αερικάκι μου!!!Και εσύ να χαίρεσαι τη πανέξυπνη κουκλίτσα σου!

Μα γιατί τόσα νεύρα βρε παιδί μου;;;Γιατί;;Ελπίζω σήμερα να είστε καλύτερα μεταξύ σας!!!

Γιατί αγάπη μας έχει πέσει ο ουρανός στο κεφάλι και κάνουμε πως απλα έσπασε ένα βάζο...

Χθες έπαθε και διάστρεμμα στο τραμπολίνο στα αηδονάκια... 10 μέρες ακινησία!!!!

Καλημέρα!

Σας έχουν ματιάσει Χριστινάκι γιατί είστε σούπερ γουάου οικογένεια!!!10 μέρες ακινησία ε;;Τυχερούλα!!!Πως σε ζηλεύω!!!Περαστικά μωρέ και να είναι το τελευταίο αυτό!

Τι θα ζητήσετε από τον Αι Βασίλη φέτος;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...