Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μεταξακι δουλευεις στην παλια μου γειτονια?? :)

Εμ εγω κανα δυο ζευγαρακια θα τα ηθελα, 38 φοραω!

(για λεφτα δεν ανεφερες κατι οποτε υποθετω πως θελεις να μας κανεις δωρακια ε? χιχι)

Ναι Μελίνα !

Είμαστε πολύ κοντά στο ΡΕΑ και στο Ευγενίδειο, στην ίδια ευθεία !!!

Όσο για τα παπούτσια πες μου αν θες κάτι συγκεκριμένο, δώσε περιγραφή κι εγώ τώρα που θα πληρωθούμε θα πάω πρωί πρωί με την τσίμπλα στο μάτι... :cool:

ΠΑΙΔΙΚΑ

γυναικεια

αντρικα?????? δε θυμαμαι χαχαχχα καταλαβατε εεεε

Μπράβο ! Θέλω παπουτσάκια λίγο πιο καλά τις μικρής της σουρτούκως μου... για εμένα δεν θα πω... ΠΑΝΤΑ θέλω κι άλλα , ξέρετε !:rolleyes:

Είναι με touch screen γατούλα... είναι θαυμάσιο!

Η ιστορία της εβδομάδας μας εδώ: http://www.parentscafe.gr/showpost.php?p=1313267&postcount=30785 για να μην τα κάνω copy paste :D

Αυτό παιδί μου δεν είναι η ιστορία μιας εβδομάδας !!! Γυρίζεις σίριαλ αν θες !

Όλα καλά τώρα ! Πάει και πέρασε !

Η θεία Τζό πώς είναι ? Βγήκε ????

Βάλαμε ηλεκτρικό και εν καιρώ θα βάλουμε και ηλιακό εφόσον μου απάντησε χθες η δικηγόρος ότι είμαστε νομικά εντάξει και να κόψει το σβέρκο του :)

Τα πράγματα βρίσκονται στα μπαλκόνια καθώς πρέπει να στεγνώσει το πατάρι για να τα ξαναβάλω και αισθητά μειωμένα! Πέταξα πολύ πράμα λέμε :) Ε μόλις γίνει και αυτό... θα στολίσω αφού τα χριστουγεννιάτικα είναι κάτω χαχαχαχαχα

Η θεία τζο βγήκε και αναρρώνει στο σπίτι μας και μονολογεί: "αν το ήξερα ότι θα τραβήξω όλο αυτό (και δείχνει τη μύτη της) δεν θα την έκανα" χαχαχαχαχα

Σιδερενια η θεια Τζο!

Αντε να περασετε τουλαχιστον ηρεμες γιορτες...! :)

Και αυτο το ευχομαι και για ολον τον κοσμο, να παρουμε μια ανασα μεσα απο το γιορτινο κλιμα!

Ελπιζω και οι δικες μας να ειναι τουλαχιστον καλυτερες απο τις περσινες μας που ηταν ο,τι χειροτερο εβερ! απαπαπαπαπαπα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Φέτος οι γιορτές θα είναι σούπερ :) Δεν θυμάμαι γιατί ήταν χάλια πέρυσι οι γιορτές σας αλλά αν το λέμε (ότι θα είναι σουπερ ντε) τότε... ΘΑ ΕΙΝΑΙ :D

Ναι ρε γράφαμε κι εδώ τότε :) Πέρυσι τα χριστούγεννα ήταν που γνώρισα και τα κορίτσια από κοντά... την Μελίνα στο Metro mall αν θυμάμαι καλά :D

Αερικο οντως στο μετρο μολ ειχαμε πρωτογνωριστει, αλλα ηταν αποκριες γιατι θυμαμαι την πασχαλιτσα! (ισως να θυμασαι κι εσυ οτι ημουν με εναν σπαιντερμαν και μια emo)

Περσι τα Χριστουγεννα :

1) Περασε ο μικρος την πιο βαρια του ιωση. ηταν καμμια βδομαδα με πολυ υψηλο πυρετο, τρελλο βηχα που κατεληξε σε ακροαστικα και θυμαμαι χαρακτηριστικα ανημερα πρωτοχρονιας τον πηγα νοσοκομειο γιατι δεν επεφτε ο πυρετος μετα απο τοσες μερες, και με αντιβιωση! Τελικα, στο τσακ γλυτωσαμε την πνευμονια.

2) Τα παιδια τα μεγαλα, ενω θα τα ειχαμε εδω για μια εβδομαδα, εμειναν τρεις, κατα τη διαρκεια των οποιων, καθε μερα αλλαζε το σεναριο. δεν ξεραμε ποτε θα γυρισουν, αν θα γυρισουν, καθως η μαμυ τους ειχε κλαταρει και την ειχαν χωσει μεσα για αποκατασταση!

3) Δεν ειχα αδεια στη δουλεια, οποτε ειχα και τα πηγαιν'ελα μεσα στον πανζουρλισμο (βεβαια καποιες μερες πολυ τρελλες βρηκα την ισορροπια μου στη δουλεια)

4) Ο αντρας μου μολις ειχε κανει επεμβαση λειζερ, ποναγε, ηταν ολη μερα μ'ενα κολλυριο στο χερι και γενικα δεν μπορουσε να με βοηθησει σε τιποτα!

Καλα το 2 ηταν το πιο ψυχοφθορο, δεν το συζητω!

Παιχτηκαν σκηνικα απειρου καλλους που ουτε να θυμαμαι δεν θελω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Ναι βρε Μελίνα έχεις δίκιο :)

Πάντως κι εμείς πέρυσι τα Χριστούγεννα ξεκινήσαμε με πυρετό ανήμερα τα χριστούγεννα και τελείωσε του Αι γιαννιού... ήταν τότε που βγάλαμε και 8 δόντια μαζεμένα πέρα από τις ιώσεις!!! Ευτυχώς ανάμεσα σε Χριστούγεννα και πρωτοχρονιά είχα άδεια!!! Ούτε να το θυμάμαι δεν θέλω χαχαχαχα

Γατα φετος ολοι μαζι για Χριστουγεννα, οπως καθε χρονο.

Πρωτοχρονια με τη μαμα.

Βασικα περσι δεν με χαλασε τοσο η διαρκεια της παραμονης τους εδω, οσο οτι δεν το ηξερα απο πριν και φυσικα οι συνθηκες που ηταν τελειως χαλια..

Μολις εκλεισα το πρωτο σεμιναριο στην Πνοη! :)

(με το 1/4 της τιμης που μας ζητουσαν στο σχολειο-να'σαι καλα χριστινα)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ελάτε βρε !!!

Το "πέρυσι" είναι παρελθόν ! Πάμε για το "φέτος" που θα περάσουμε σούπερ και θα ξεκουραστούμε και θα ευχαριστηθούμε τις οικογένειές μας !!!

...ναι, και μετά ξύπνησα !!! Πρέπει να θυμηθώ να ρωτήσω ποιές ημέρες θα παραμείνει κλειστός ο σταθμός στις γιορτές για να κανονίσουμε άδειες ....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...