Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Καλώς τη Σίλια τη γειτονοπούλα!(στη δουλειά σου εννοώ...)

Γατούλα εσύ δεν είχες παει στο στοκ στο περιστέρι;αυτό που είναι στη πελασγίας;είχες βρει πολλά σχέδια για τη μικρή;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω θες να το σχολιασω?????????

Όχι για σένα ξέρω ότι την γλιτώνω και δεν θα το ακούσω χαχαχαχα

Καλησπέρα !

Περαστικά στη θεία Τζο ! Σιδερένια και με το καλό να βγει !

Καλτ,

Thanks για την ενημέρωση.

Μελίνα,

Φυσικό κι επόμενο να σου λεει τέτοια λογάκια ο μικρούλης σου !!! Μωρέ το βράδυ γενικά πάντα είναι όλα πιο "κάπως" ιδίως για τα παιδιά ...

Αερικό,

Αξίζει λες το βιβλίο του Γιωσαφάτ ???? Ή είναι πολύ "σκληρός" ???? Αντέχω να το διαβάσω μάνα μου -μην αυτοπυρποληθώ κιόλας, κρίμα είναι-....

Μεταξακι τα παιδακια σου καλα?

Λοιπον ο μικρος τωρα τελευταια δεν θελει να κανει πισινα στο σχολειο.

Απο τη μια τον εχει ψιλοφοβισει ο νεος δασκαλος που τον βαζει λιγο πριν το τελος χωρις τουβλακια στο σωσιβιο και απο την αλλη ψιλοκρυωνει (λεει).

Τσαμπα πληρωνουμε μου φαινεται.

Απο τη μια σκεφτομαι να τον σταματησω, δεν θελω να το κανει με το στανιο.

Απο την αλλη βεβαια, σκεφτομαι μηπως απλα ειναι καπριτσιο του γιατι μεχρο προτινος ηταν ξετρελλαμενος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μεταξακι τα παιδακια σου καλα?

Καλύτερα θέλω να πιστεύω... μην κρατήσει μια μέρα ...

Λοιπον ο μικρος τωρα τελευταια δεν θελει να κανει πισινα στο σχολειο.

Απο τη μια τον εχει ψιλοφοβισει ο νεος δασκαλος που τον βαζει λιγο πριν το τελος χωρις τουβλακια στο σωσιβιο και απο την αλλη ψιλοκρυωνει (λεει).

Τσαμπα πληρωνουμε μου φαινεται.

Απο τη μια σκεφτομαι να τον σταματησω, δεν θελω να το κανει με το στανιο.

Απο την αλλη βεβαια, σκεφτομαι μηπως απλα ειναι καπριτσιο του γιατι μεχρο προτινος ηταν ξετρελλαμενος.

Βρε Μελίνα μου,

Γιατί δεν δοκιμάζεις να τον στείλεις ακόμη 1-2 φορές και ας μην μπει στην τελική αν δεν θέλει το παιδί ???? Δεν μπορεί να στράβωσε έτσι από το τπτ, κάτι έχει συμβεί που δεν στο λέει, μήπως έχει στεναχωρεθεί με κάποιον ? Δεν πιστεύω ότι το κάνει μόνο από καπρίτσιο δλδ.

Μίλησέ του και πες του πως θα αισθάνεται εάν φεύγουν οι φίλοι του από τον σταθμό για να πανε στην πισίνα κι εκείνος μένει πίσω... :wink: ίσως πιάσει !

Από την άλλη βέβαια, και με το ζόρι παντρειά γίνεται ? Δεν γίνεται ... εγώ θα περίμενα να δω αντιδράσεις μέχρι τα Χριστούγεννα πχ

Διαφημίσεις

Μεταξία αν το διαβάσεις ΣΩΣΤΑ και χωρίς ενοχές... δεν είναι σκληρός... Αρκεί να καταλάβεις τις 'συμβάσεις' που κάνει με τον όρο 'μαμά' κ.λπ.

Βασικα ο μικρος κολυμπαει απο περσι δυο φορες την εβδομαδα. Ολο αυτο ξεκινησε φετος οταν ο δασκαλος αρχισε να τον βαζει στο τελος του μαθηματος για 2 λεπτα καθε φορα χωρις σωσιβιο.

Το συζητησα μαζι του στη συναντηση γονεων και μου ειπε οτι κολυμπαει κανονικα χωρις σωσιβιο, απλα το φοβαται. Και του ειπα οτι ειναι λογικο να το φοβαται και να μην του το κανει για ενα διαστημα γιατι εχει αρχισει να τον αγχωνει.

Ειπε ενταξει, αν και η αποψη του ηταν οτι ο μικρος το καταδιασκεδαζει στην πισινα.

Μετα ηρθαν και τα κρυα και εδεσε το γλυκο!

Υποτιθεται οτι η πισινα ειναι θερμαινομενη, αλλα για να μου λεει το παιδακι οτι κρυωνει, σε καποιο βαθμο τον πιστευω.

Λεω να το συζητησω αυριο με τον διευθυντη του σχολειου και να ζητησω να απεχει ο μικρος, τουλαχιστον για ενα διαστημα, μεχρι την ανοιξη ας πουμε που θα ανοιγει σιγα σιγα ο καιρος.

Οχι τιποτα, του'χει γινει αγχος τωρα τελευταια και καθε μερα την ωρα που παμε σχολειο με ρωταει 'μαμα εχω πισινα σημερα?'

Και σκεψου οτι περσι ηθελε να κολυμπαει καθε μερα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αερικο θα πεταξει τη σκουφια του αν του πω να σταματησει!

Απλα εγω θα προτιμουσα να μην σταματησει, για διαφορους λογους :

- ειναι πολυ καλη εκτονωση-ασκηση για ενισχυση του ανοσοποιητικου

- για να μαθει να αγαπαει το νερο και να μαθει να κολυμπαει καααποια στιγμη μονος του

Βεβαια, τα παραπανω με τη βασικη προυποθεση να το απολαμβανει κιολας, που τωρα τελευταια δεν ισχυει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Μελινάκι δεν είμαι σίγουρη ότι τα οφέλη που έχει η άσκηση δεν καταρρίπτονται από τις κακές συνέπειες του χλωρίου... αυτός είναι και ένας από τους βασικούς λόγους που δεν την πήγα φέτος. Ακόμα και με όζον να καθαριζεται η πισίνα χλώριο σε μεγάλη συγκέντρωση περιέχει γιατί περιέχει και το νερό της ΕΥΔΑΠ με το οποίο γεμίζει... αυτό σε έναν κλειστό χώρο έχει διάφορες κακές συνέπειες για το αναπνευστικό... αν θες να σου βρω άρθρα που είχα διαβάσει και είχα πει οκ σταματάμε (σε συνδυασμό με το ότι αρρωσταίναμε και συχνά και τσάμπα το πληρώναμε). Το σίγουρο πάντως είναι πως αν το παιδί ΔΕΝ το διασκεδάζει θα πρέπει να σταματήσει... εγώ με την κωτίτα θα το συζητούσα γιατί αν της το παρουσίαζα ως τελειωτικό και ήταν απλά ένα πείσμα θα μου έλεγε όχι δεν θέλω οπότε θα πορευόμουν αναλόγως...

Γατούλα το απόγευμά μου εξελίχτηκε σε μια τρέλλα... αλλά σκέφτομαι αν θέλει και κάποια άλλη να πάμε κανέναν παιδότοπο την Κυριακή; Τι λέτε;

Καλημερα κοριτσακια ομορφα! :D

Εμεις την Κυριακη λεμε να στολισουμε! :D:D:D Για να δουμε.. Θα τα καταφερουμε ή θα φορεσω κολαρο το δεντρο σε κανεναν???? :lol::lol:

Φιλακια σε ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...