Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Τώρα δλδ συγγνώμη κιόλας , αλλά μήπως μπορείς να μου λύσεις μια απορία βρε Καλτ ?????

Από την στιγμή που απαοφασίζει ένας γονιός να πάει σε ομοιοπαθητικό αυτό σημαίνει αυτομάτως ότι "κόβεις" τον παιδίατρο και τα εμβόλια πχ ????

Επειδή πολλά έχω ακούσει και μάλλον τα 'χω κάνει ολίγον τί αχταρμά... :confused:

οχι ρε τι να κοψω πας καλα???

τελικα ο ομοιοπαθητικος μου ειπε να δωσω το κλασσικο σιροπι που πινουμε bissolvon και βλεπουμε!

αλλα ως δια μαγειας σημερα που γυρισε σπιτι δεν ε\χει τιποτααααααααααα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα :)

Τεκενλή (έτσι τον λέει η μάνα μου) θα βρείτε στο αεροδρομιο της Αθήνας :P δεν χρειάζεται να ξενιτευτειτε χαχαχα

Νεώτερα από τη δουλειά!!! Φιλιά

αερικακι εχω φαει απο το αεροδρομιο και δυστυχως δεν εχει την ιδια ποιοτητα με το θεσσαλονικιωτικο

τι να κανουμε εχει αλλον αερα εκει πανω!!!!!!

καλημερα ολη μερα..η κορη μου δεν βηχει καθολου απλα επειδη ακομη ακουω λιγα φλεμματα συνεχιζουμε το σιροπακι μας

σε λιγο θα παω στη θεια τζο

Άντε να πας γιατί μου λέει ότι ειναι καλά αλλά δεν την πιστεύω :) Περιμένω ανταπόκριση :D

Η θεία Τζο εγχειρίστηκε χθες σε διάφραγμα μύτης και είναι δίπλα στο κιουλτάκι μας :D

Επίσης το παιδί μου σήμερα μου έκανε τη χάρη να κοιμηθεί σερί στο κρεβάτι της...

Διαβάζοντας χθες το βιβλίο του Γιωσαφάτ μου ήρθε ένα φλας με αυτά που διάβαζα πως αυτό με το κρεβάτι το κάνει ως αντίδραση στον 'κανόνα' ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ μας.... έτσι χθες είπα να πειραματιστώ και είπα και του Λ να μην της πει απολύτως για τα προχθεσινά και όλης της εβδομάδας τα καμώματα... Δεν της είπα ούτε εγώ... απλώς την έβαλα για ύπνο όπως κάθε βράδυ... και κοιμήθηκε σερί... θα το επαναλάβω και σήμερα και αν υποψιαστώ ότι ήταν τόσο απλο.... θα πανηγυρίσω! Προς το παρόν διατηρώ αισιοδοξία συγκρατημένη!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Αερικάκι μήπως να κάνατε κανά ευχαίλεο σπίτι σας;Τουλάχιστον τρίτωσε το κακό ε;Περαστικά στη θεία σας!

Βρε κορίτσια έχω βρει τόσα ωραία παιχνιδάκια για τη μικρή για τα γενέθλια/χριστουγεννα που δε ξέρω ποια να πρωτοπάρω....κουκλόσπιτο; σπιτάκι playmobil; σπιτάκι τουβλάκια hello kitty που έχει και άλογα, και αυτοκίνητα και πολλά άλλα...γενικά θέλω κάτι σε σπιτάκι!

Κιουλτάκι το σιρόπι σας το έδωσε ο ομοιοπαθητικός ε;

Και εμείς κοιμηθήκαμε σερί!Λόγω βήχα εννοώ...

ειναι λιγο κουρασμενη και ταλαιπωρημενη αλλά λογικο..δεν την φοβαμαι ειναι παληκαρι ;)

παιρναμε και τα δυο σιροπια μαριτακια και το φυτικο του ομοιπαθητικου και το bissolvon το οποιο όμως ειναι συμβατο με την ομοιπαθητικη μας ειπε ο γιατρος..

αν την βγαλαμε καθαρη μονο με σιροπι παλι καλα!

Καλημερα και πολλα περαστικα στη θεια τζο!

Μαριτακι, αν θυμαμαι καλα, την Κυριακη ειναι τα γενεθλια σας?

Τη μικρη την εχεις ρωτησει τι της αρεσει?

Ο δικος μου περναει τρελλο κολλημα με τα playmobil και κυκλοφορουν τοσο ομορφα πραγματα, και για αγορια και για κοριτσια.

Στο γραμμα του Αγιου Βασιλη, θα ζητησουμε την πισινα! :)

Ο μικρος χτες βραδυ ζηταγε εντονα το μπαμπα του, και συνειδητοποιησα πως τον πιανει ανασφαλεια τα βραδυα που εκεινος λειπει. Μου λεει 'δε μου αρεσει να ειμαστε μονοι μας μαμα' και στενοχωρηθηκα..

Και μετα μου λεει 'αν ερθουν κακοι μεσα στο σπιτι μας ποιος θα τους σκοτωσει?' !!!

Καταφερα να τον καθησυχασω και κοιμηθηκε ομορφα στο κρεββατι του.

Κατα τις 12 τη νυχτα ομως, πηγα και τον πηρα και τον εβαλα διπλα μου, δεν ξερω, τον ηθελα διπλα μου χτες..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αχ βρε Μελινάκι!!!Εχουν τόσες ανασφαλειες τα παιδάκια...και εμένα που τον έχει συνηθίσει όταν έλειπε πολλές ώρες τις προηγούμενες βδομάδες ήταν πολυ διαφορετική!

Και εμάς μας αρέσουν τα playmobil πολύ!Την έχω ρωτήσει και της αρεσουν όλα! Το κουκλόσπιτο της άρεσε πολύ γιατί θα βάζει μέσα και τα plaympbil που έχει λεει...

Δε ξέρω....

Είστε καλά τουλάχιστον από βήχα και ιώσεις;

Διαφημίσεις

Αχ βρε Μελινάκι!!!Εχουν τόσες ανασφαλειες τα παιδάκια...και εμένα που τον έχει συνηθίσει όταν έλειπε πολλές ώρες τις προηγούμενες βδομάδες ήταν πολυ διαφορετική!

Και εμάς μας αρέσουν τα playmobil πολύ!Την έχω ρωτήσει και της αρεσουν όλα! Το κουκλόσπιτο της άρεσε πολύ γιατί θα βάζει μέσα και τα plaympbil που έχει λεει...

Δε ξέρω....

Είστε καλά τουλάχιστον από βήχα και ιώσεις;

Προς το παρον καλα, τι να πω...

Αυτό με το ευχελαιο είσαι η τέταρτη που μου το λέει... βρε λέτε να το κάνω;

Μπα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα κορίτσια!!

Αν και δεν ξέρω ποια είναι η Τζο, περαστικά της. Έκανε πέρσι ο άντρας μου εγχείρηση διαφράγματος και καταλαβαίνω!!!

Με βήχα είμαστε και εμείς και μπούκωμα αλλά το πολεμάμε με ομοιοπαθητικά! Κορίτσια επειδή κάνω 2 χρόνια ομοιο στα παιδιά μου και έχω δει τρελή διαφορά σε διάφορα θέματα που μας ταλαιπωρούσαν θέλει επιμονή και υπομονή για να βρείτε το σωστό "φάρμακο"

Καλημέρα κορίτσια!!

Αν και δεν ξέρω ποια είναι η Τζο, περαστικά της. Έκανε πέρσι ο άντρας μου εγχείρηση διαφράγματος και καταλαβαίνω!!!

Με βήχα είμαστε και εμείς και μπούκωμα αλλά το πολεμάμε με ομοιοπαθητικά! Κορίτσια επειδή κάνω 2 χρόνια ομοιο στα παιδιά μου και έχω δει τρελή διαφορά σε διάφορα θέματα που μας ταλαιπωρούσαν θέλει επιμονή και υπομονή για να βρείτε το σωστό "φάρμακο"

Σιλια εχεις δει βελτιωση δλδ?

εμεις τωρα τον νοεμβριο ξεκινησαμε......

κοίτα έχω δει βελτίωση σε πολλά θέματα όπως είπα.. Η κόρη μου ταλαιπωρείται από την ημέρα που γεννήθηκε με ατοπική δερματίτιδα. Η ομοιο ήταν η μόνη που μας βοήθησε.. Επίσης πέρσι η κόρη μου έκανε ακροαστικά και τα ξεπεράσαμε μόνο με ομοιοπαθητική. Ο γιος μου ως τώρα δεν έχει πάρει αντιβίωση και όσες ιώσεις έχει κολλήσει τις ξεπερνάμε σχετικά εύκολα.. Αλλά αρκετές φορές έχει χρειαστεί να πάρουνε και συμβατικά φάρμακα. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Από την εμπειρία μου όμως θα έλεγα πως μόνο αν κάποιος είναι αποφασισμένος να κάνει ομοιοπαθητική θα τα "καταφέρει"..

Τι εννοώ με αυτό. Πολλές φορές ένα φάρμακο προκαλεί αντίδραση με αποτέλεσμα τα εντονότερα συμπτώματα αυτού που μας ταλαιπωρεί εκείνη την στιγμή. Εγώ ας πούμε είχα 2 αποτυχημένες προσπάθειες με την ομοιο γιατί τα παράταγα με το που έβλεπα αυτό. Μετά από 2 ραντεβού με τον γιατρό με έπεισε και την έκανα ως το τέλος

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...