Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

musik15.gif

ΤΙΓΩΝΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΑΑΑΑ

ΗΘΑΝ ΤΑ ΧΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ Η ΠΩΤΟΧΟΝΙΑΑΑΑΑΑ

ΕΕΕΕΕΙΙΙΙΙΙΙΙ

χαχα άπαιχτος ο μικρός σου loukomamy !!! κρίμα που δεν θα μπορέσω να έρθω σήμερα θα χάσω την live version, θα κάναν τρελό ντουέτο με την Ευγενία τους το μαθαίνουν στο σταθμό για την γιορτή και το δραματοποιεί κιόλα τρελό γέλιο λέμε :D:D

KbLyp3.png 4AByp3.png

χαχα άπαιχτος ο μικρός σου loukomamy !!! κρίμα που δεν θα μπορέσω να έρθω σήμερα θα χάσω την live version, θα κάναν τρελό ντουέτο με την Ευγενία τους το μαθαίνουν στο σταθμό για την γιορτή και το δραματοποιεί κιόλα τρελό γέλιο λέμε :D:D

Καλά, γελάω γιατί και ο δικός μου τα δραματοιποιεί!!!!!!!

Πουσου θέαμα που χάνουμε απόψε!!!!!

Ευγενία - Τατακής on stage!!!!!!!

Διαφημίσεις

edit δεν έχει εδώ ???

θα συμφωνήσω με την loukomamy δεν είναι καλό το 2-3 φορές δεν βάζουν βάρος (διαπιστωμένο από την παιδογαστρεντολόγο μας) και από αυτό είχαμε βεβαίως βεβαίως:evil: λόγω της αλλεργίας στο αγελαδινό μόλις σταμάτησε το πολύ χ#σ!μ@ τότε άρχισε να βάζει βάρος :?:???:

KbLyp3.png 4AByp3.png

edit δεν έχει εδώ ???

θα συμφωνήσω με την loukomamy δεν είναι καλό το 2-3 φορές δεν βάζουν βάρος (διαπιστωμένο από την παιδογαστρεντολόγο μας) και από αυτό είχαμε βεβαίως βεβαίως:evil: λόγω της αλλεργίας στο αγελαδινό μόλις σταμάτησε το πολύ χ#σ!μ@ τότε άρχισε να βάζει βάρος :?:???:

Τα ακούς Marcopoulo......, τα ακούς......?????????

Ουστ τώρα μη σε μπουφλήσω!!!!!

Διαφημίσεις

Εμενα οσο ηταν μωρο για πολυ καιρο τα εκανε με κλισμα μονο και καποια στιγμη οταν μπηκαμε στα φρουτα φτασαμε τις δυο φορες την ημερα και ο γιατρος μου ειπε οτι αυτο ειναι το φυσιολογικο και οχι να στουμπωνει το παιδι με γευματα πολλων ημερων χωρις να ενεργειται. Τι να πω ο καθενας λεει τα δικα του.

Αλλο όταν ήταν μωράκια, μηνών δηλαδή, τότε έκαναν σχεδόν μετά απο κάθε γεύμα.

Στα 2 όμως 1 φορά την ημέρα είναι καλά. Παραπάνω μη νομίζεις και βάρος δεν αυξάνουν (ο δικος μου είναι 12 κιλά απο τον Σεπτέμβριο!!) αλλά και κατά καιρούς το εντεράκι κάνει ενοχλήσεις.

ναι βρε παιδί μου, άλλα άλλο το μία φορά την ημέρα σίγουρα και ενίοτε δύο και άλλο το 2-3 κάθε μέρα η δικιά μου με το που έτρωγε γεύμα μετά από λίγο τα έβγαζε, τι να πάρει και πόσο ...........γιατί για να κάνει 3 φορές κάθε μέρα σημαίνει ότι κάνει μετά από κάθε γεύμα στερεών άστα βράστα

KbLyp3.png 4AByp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...