Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

τρωει ο,τι φρουτο τους δωσουν στον σταθμο και οταν γυριζει πινει μια πορτοκαλαδα και αναλογα με τα κεφια του τρωει και λιγο αχλαδακι. θεωρουσα οτι οκ, φτανουν.

εξαλλου δυσκοιλιος ηταν και πριν που ετρωγε καθε μερα φρουτοκρεμα η οποια μεσα ειχε : ακτινιδιο, πορτοκαλι, 2 δαμασκηνα ξερα, αχλαδι, ελαχιστη μπανανα (νταξει, το καλοκαιρι του εβαζα και σταφυλια, ροδακινα, φραουλες κλπ)

ισως ομως αξιζει να το ξαναδοκιμασω τωρα που κανουμε και θεραπεια. η θεραπεια ειναι σιροπακι ντουφαλακ πρωι βραδυ καθε μερα, και κατι φυτικες ινες, το μπενεφιμπρε, μια φορα τη μερα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σχετικά με τη σκατουλοκουβέντα, να σας ενημερώσω οτι το loukobaby τα κάνει 2-3 φορές τη μέρα! Γι' αυτό δε σταυρώνει και γραμμάριο!!!! Τρώει ομως πολλά φρούτα και λαχανικά καθημερινά. Προσπαθώ να του τα μειώσω, αλλά τα ζητάει.

Εχετε δει παιδί να του λες :"θες λίγη σοκολάτα" και να απαντάει "οχι ντοματούλα θέλω"...

Τελικά είναι ζαβό το παιδί μου!!!!! :-):-):-):-)

H fystikofamily πρέπει να ρίχνει τον ύπνο του δικαίου....

Ελπίζω να μην τις ξύπνησα ---- θα φαω πολύ ξύλο....

Και με ακτινιδιο και δυσκολευεται??? Κριμα το παιδι να ταλαιπωρειται. Ξαναδοκιμασε μαζι με την αγωγη ξανα φρουτα ειδικα ακτινιδιο μπας και δουλεψει καλυτερα τωρα το συστημα.

Λουκομαμα η αιματολογος που της ειχα αναφερει για βιταμινες η κατι ομοιοπαθητικο η φυτικο ηταν εντελως αρνητικη γιατι θεωρει οτι κατι που αλλον μπορουσε να τον ωφελησει εμενα μπορει να με βλαψει λογω αιμοσφαιρινης και αλλων παραγοντων.

Και εγω θα χαρω να τα πουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Σχετικά με τη σκατουλοκουβέντα, να σας ενημερώσω οτι το loukobaby τα κάνει 2-3 φορές τη μέρα! Γι' αυτό δε σταυρώνει και γραμμάριο!!!! Τρώει ομως πολλά φρούτα και λαχανικά καθημερινά. Προσπαθώ να του τα μειώσω, αλλά τα ζητάει.

Εχετε δει παιδί να του λες :"θες λίγη σοκολάτα" και να απαντάει "οχι ντοματούλα θέλω"...

Τελικά είναι ζαβό το παιδί μου!!!!! :-):-):-):-)

H fystikofamily πρέπει να ρίχνει τον ύπνο του δικαίου....

Ελπίζω να μην τις ξύπνησα ---- θα φαω πολύ ξύλο....

xaxa...

και μένα δυο και τρεις φορές καθημερινά...

εντωμεταξύ δεν τρώει καθόλου ζυμαρικά... δεν της αρέσουν!!

την κυριακή πήγαμε ναύπλιο να δούμε μια φίλη..πήγε λοιπόν και πήρε ένα γλυκάκι με σοκολάτα και κρέμα (χωρίς αυγό ) για να ευχαριστηθει η μικρή

της δίνω μια κουταλιά και αυτή ξυνίζει τα μούτρα της!! παίρνει λοιπόν το κουτάλι και λέει "έλα φάε μαμά" με τάισε αυτή τελικά....

λουκομαμα το 2-3 φορες τη μερα δεν επρεπε να το πεις!!!

θα δοκιμασω μαρκοπολινα μου να βαλω παλι φρουτακια. φοβαμαι οτι δεν θα τα θελει, αλλα θα προσπαθησω...

παω να τελειωσω τη δουλιτσα μου μπας και φυγω καμμια ωρα

καλα να περασετε ομορφες!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και ο δικος μου για σοκολατα δεν τρελαινεται,για ζυμαρικα παλι λυσαει, ιδιος ο πατερας του!!!!!!!!!!!!!!!

Περιμενω Τατακη να ακουσω καλαντα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

musik15.gif

ΤΙΓΩΝΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΑΑΑΑ

ΗΘΑΝ ΤΑ ΧΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ Η ΠΩΤΟΧΟΝΙΑΑΑΑΑΑ

ΕΕΕΕΕΙΙΙΙΙΙΙΙ

Διαφημίσεις

λουκομαμα το 2-3 φορες τη μερα δεν επρεπε να το πεις!!!

θα δοκιμασω μαρκοπολινα μου να βαλω παλι φρουτακια. φοβαμαι οτι δεν θα τα θελει, αλλα θα προσπαθησω...

παω να τελειωσω τη δουλιτσα μου μπας και φυγω καμμια ωρα

καλα να περασετε ομορφες!

Μελινα μου και το 2-3 φορές δεν είναι καλό μη νομίζεις....

αυτή η γκρίνια με τα δόντια είναι άλλο πράγμα ένα ένα τα έχω μετρήσει τα δόντια της μικρής

Μελίνα μου επέμενε για τα φρουτάκια ή τον χυμό .....λίγο λίγο είναι κρίμα να ταλαιπωρείται τόσο το παιδί (φτιάξε και καμιά ιστορία ή προσπάθησε να του εξηγήσεις πόσο θα το βοηθήσουν με το πρόβλημα στα κακά του και δεν θα πονάει ποια καμιά φορά το πολύ μπλα μπλά πιάνει) :D:D

KbLyp3.png 4AByp3.png

Βρε λουκομαμα μην το μαχαιρωνεις εκει που ποναει το Μελινακι!!!!!!!!!!!!! Δεν τα λενε αυτα δυο τρεις φορες την ημερα. Σουτττττ, μυστικο να μεινει μεταξυ μας!!!!!!!!!!!!

Βρε λουκομαμα μην το μαχαιρωνεις εκει που ποναει το Μελινακι!!!!!!!!!!!!! Δεν τα λενε αυτα δυο τρεις φορες την ημερα. Σουτττττ, μυστικο να μεινει μεταξυ μας!!!!!!!!!!!!

Δε νομίζω οτι το 2-3 φορές τη μέρα είναι ιδιαίτερα καλό. Κάνω λάθος?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...