Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, linaa είπε:

Είναι δύσκολος ο φυσικός κύκλος θέλει υπομονή. Ξέρω κοπέλα που μάζευε επί 5 χρόνια γιατί εκτός απτήν χαμηλή αμη υπήρχε Κ κληρονομικό νόσημα οπότε έπρεπε να μαζέψει παραπάνω από 10 βλαστοκυστες ώστε να εξασφαλίσει Κ τον προεμφυτικο να βρεθεί υγιές έμβρυο. Κύκλο χωρίς φάρμακα δεν είχε καθόλου .

Θέλει υπομονή Κ επιμονή. Κ φυσικά να δοκιμάσεις ότι μπορείς . Κάθε εξέταση που κάνεις πλησιάζεις όλο Κ πιο κοντά. Αυτά δεν χρειάζετε να τα πολύ ρωτάς απλά κάνεις την εξέταση Κ αποκλείσεις πιθανότητες . 

Επίσης γενικά σαν συμβουλή εμβρυομεταφορες κάνε πιο κοντά στο καλοκαίρι ο οργανισμός γενικά είναι πιο διαθέσιμος είναι η πιο φυσική επιλογή αναπαραγωγής . Δεν ταλαιπώρησε από ιώσεις ο οργανισμός είναι σε καλύτερη κατάσταση Κ υπάρχει Κ καλύτερη ψυχολογία . 

Συγνώμη αυτο για το καλοκαιρι ισχυει γενικα ή ειναι δικό σας συμπέρασμα βασει εμπειριων; Προσωπικα τις χειροτερες περιοδους αγχους τις περναω τα καλοκαιρια (και μενω και σε νησι), φετος το καλοκαιρι οσες εγκυουλες ηξερα ειχαν περασει ολες γαστρεντεριτιδα οπως και ο κορωνοιος θέριζε... Επισης λογω ζεστης σε κλειστους χώρους με ερ κοντισιον ανοιχτο, παλι τα μικροβια δινουν και παιρνουν.. ασε που τον χειμώνα προσωπικα μπορω πολυ πιο ευκολα να αποφυγω φιλια, αγκαλιές και συνευρεσεις με συνωστισμο γιατι εχω έτοιμη τη δικαιολογια οτι κρυωσα!! Χαχα Οχι τπτ αλλα ακομα και θαλασσα μας απαγορεύουν να παμε.. οποτε θα διαφωνησω σε αυτο, κυριως γιατι το εζησα και ξερω..

11 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καπνίζει αρκετά η αλήθεια είναι. Και εγώ κάπνιζα μέχρι που το μείωσα και σχεδόν το έκοψα ένα διάστημα πριν την ετ. Βέβαια καπνίζω iqos, όχι πως κάνει κάποια διαφορά.

Πρέπει ίσως να αρχίσω να σκέφτομαι πιο ενεργά την δωρεά.

Όσον αφορά το κουράγιο, γενικά έχω απίστευτη επιμονή. Προφανώς αυτό έχει κόστος στη ψυχολογία μου ως τώρα.

Λυπαμαι πολυ.. ολα σου φαίνονται βουνό και χάος αυτη τη στιγμη, το ξερω, ολες το ξέρουμε αλλα να ξέρεις θα περασει αυτο το συναίσθημα... Μερα με τη μερα θα εισαι καλυτερα, πιο δυνατη να συνεχισεις τον αγωνα σου  ! Η ηλικια σου ειναι σιγουρα συμμαχος σου και μη σκεφτεσαι ακομα τη δωρεα.. γνωμη μου! Μιλα με τους γιατρους σου, παρε και 2η γνωμη αν μφιβαλλεις και προχωρα! Σίγουρα υπάρχει ενα υγιες εμβρυο για εσας! Το τσιγαρο καλα εκανες και το εκοψες,  iqos έκανα και εγω και το εκοψα  απο την πρωτη ετ, συνολο 7μηνο και δεν μου λειπει.. θα δεις και διάφορα στο πορτοφόλι σου! Παρε τον χρονο σου τωρα να ηρεμησεις και με το νεο  ετος θα πανε ολα καλύτερα... Ευχομαι για ολες μας ... Στελνω νοερη αγκαλια ... Το ξερω, το περασα προσφατα,  ειναι δυσκολο, ποναει,αλλα θα εισαι καλυτερα μερα με τη μερα.. στο υποσχομαι!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ 20 ΚΑΙ ΚΑΤΙ..!!!

pinakiiii

Recommended Posts

Κοριτσια κι εμεις ετσι σκεφτηκαμε κι αποφασισαμε να κανουμε τωρα το μπεμπακι μας,εγω ειμαι 23 και ο αντρας μου 27, αλλα ωρες ωρες σκεφτομαι κιολας μηπως ειμαστε μικροι...

Μηπως μας εμποδισει σ ενα βαθμο στην υπευθυνοτητα που πρεπει να εχουμε απεναντι στο μπεμπουλακο μας...Δεν ξερω...

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 469
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ βλεπω πως ειμαστε αρκετες!!! Τι καλα...Να τα λεμε ομως ποιο συχνα βρε κουκλες μην χανομαστε...

Λιανα87 εισαι και στις μανουλες Ιανουαριου? Μου φαινεται σε ειχα δει οταν μπηκα να ευχηθω για την Μαριαεφη.

Διαφημίσεις

Καλημερααααα!!!

Αννουλα που μενεις? Ακουσα στη Θεσσαλονικη ειναι κλειστα τα σχολεια..

Αμα μενεις εκει θα βαλω τα κλαμματα... Τη λατρευω αυτη την πολη και γενικα εκει πανω τα μερη (Φλωρινα, Χαλκιδικη) αλλα ο αντρας μου ουτε να τα ακουσει δεν θελει και ετσι αρκουμαι μονο στα ονειρα.. :cry:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Οκ.... Τωρα ειδα πως μενεις Λαμια! :oops:

Πως κοιμηθηκατε αποψε? Εμεις καναμε ενα διαλειμμα απο τις 3 μεχρι τις 4μιση γιατι καναμε κακα και ξαγρυπνησαμε κατα την αλλαγη αλλα στις 7μιση ημασταν ορθιες.... :mad: Νυσταζω λεμεεεε..... :lol:

gM4vp2.png

Φαιη μου δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα το Εβελινακι μου απο 40 ημερων δεν ξυπναει ποτε βραδυ....Σημερα που δεν ειχε και σχολειο σηκωθηκε στις 8.30 επειδη πηγε ο πατερας της να την φιλησει...Ειναι υπναρου!!!!

Αχ μακαρι να εμενα Θεσ/κη και εγω την λατρευω αλλα τι να κανουμε????

http://www.newsit.gr/default.php?pna...=56034&catid=6

Αυτη η φωτο ειναι 100 μ απο το σπιτι μου!!!!Να φανταστεις μενω κεντρο εξω απο την Λαμια εχει μεχρι και 20 ποντους χιονι

Σε γενικες γραμμες ουτε εμεις ξυπναμε τα βραδυα. Αλλα επειδη ειμαστε και σιχασιαρες δεν θελαμε τα κακα επανω μας και μεχρι να γινει η αλλαγη ξαγρυπνησαμε..

Αστα να πανε, εισαι πολυ τυχερη.. Εγω προσπαθω να ψησω τον αντρα μου να παμε λιγες μερες Θεσσαλονικη σε μια θεια μου που μενει εκει (απλα μενει εκει δεν καταγεται κανεις μας απο εκει), αλλα ουτε να το ακουσει δεν θελει... Θα παμε παλι Πατρα στους δικους του :mad: και λιγες μερες Πυργο στους δικους μου και στα κουμπαρια μας..

Και δεν μπορεις να φανταστεις πως το λαχταραω να ανεβω εστω ενα 3ημερο επανω...:|

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Οντως μια μια γενναει τι της επιασε????

Εχθες μιλαγα με την Αννετ στο τηλ και μου ελεγε και αυτη οτι εχει διαισθηση οτι απο εβδομαδα γενναει....

Λες να σε αφησουν μονη???Γενναει και η βασδελη σε λιγες μερες...χαχαχα

Φαιη ναι ειναι τελεια και εγω εχω να ανεβω κανα χρονο.Εμεις για γιορτες θα παμε στην μαμα μου στην Χαλκιδα

Πωπω!!!Φανταζεσαι???Παλι καλα που υπαρχουν και κανα δυο κοριτσια που εχουν ΠΗΤ Φεβρουαριο και ψιλοπαρηγοριεμαι καταλαβες??χαχαχα :)

Εμεις κοριτσια Χριστουγεννα εδω Λαρισα..

Και να θελαμε να παμε αλλου δηλαδη..εκεινες τις μερες μπαινω στον 9ο,

οποτε καταλαβαινετε...Αδυνατο για φετος!!

Οπου κι αν ειμαστε ομως μωρε,αν εχουμε ανθρωπους που μας αγαπανε και τους αγαπαμε γυρω μας,καλα θα περασουμε!!

Ετσι να σκεφτομαστε και ολα καποια στιγμη θα γινουν!! :D

b353ca0f41.png26lWp2.png

Μπραβο Λιανα μου!! Ετσι, να σκεφτεσαι θετικα!!

Πως πας τωρα στους τελευταιους μηνες? Κουραζεσαι ευκολα ή αντεχεις ακομα?

gM4vp2.png

δεν πηρα ειδηση οτι μιλησατε και τωρα το ειδα....

με το καλο τα μωρακια σας να ερθουν και μην ανησυχειτε ολα καλα θα πανε....

και εμεις εδω θα μεινουμε τις γιορτες παροτι θα ηθελα να φυγω αλλα δεν...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...