Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Είχα ρωτήσει κάποια στιγμή γιατί τα περιμένουμε όλα να γίνουν βλαστοκύστες και μας είχαν πει πως όσα δε προχωράνε μετά τη μέρα 3 δε θα προχωρούσαν έτσι κ αλλιώς ακόμα και εμβρυομεταφορα να γινόταν. Εμένα η πλειοψηφία τους φτάνει 3η μέρα. 
      Όσες φορές δε προχωρούσε σε βλαστοκύστη μας έλεγαν πως το υλικό κ των δύο ήταν καλό αλλά έτυχε να μη προχωρήσει. Δε ξέρω τι να πω. 

Όσον αφορά τον ανδρικό παράγοντα, ενδεικτικά λέω για όσες κοπέλες γνωρίζουν πως από τις εξετάσεις που κάναμε στον Λυμπεροπουλο έβγαλαν ποσοστιαία κατανομή μορφολογίας σπέρματος 3% που είναι λίγο πιο κάτω από τον δείκτη αναφοράς, κατάτμηση DNA 28% (όπου εκεί έλεγε σε σχόλιο πως είναι σπερμα με μέτρια ικανότητα γονιμοποίησης και δημιουργίας εμβρύων καλής ποιότητας) και οξειδωτικό στρες 1.7 με τιμή αναφοράς ως 1.34. 
      Α επίσης να προσθέσω πως κάποια στιγμή βρέθηκε βακτήριο στο σπερμα και έπαιρνε αντιβίωση για κανένα μήνα αλλά νομίζω δεν επηρεάζει αυτό. Μετα αυτό έκανε επανεμφάνιση του βακτηρίου.

Τα στείλαμε στον γιατρό κ μας κάλεσαν από το εμβρυολογικό να μας πουν πως είναι όλα καλά κ πως έτσι κ αλλιώς κάνουν μικρογονιμοποίηση. 
      Ρωτήσαμε αν μπορούμε να πάρουμε συμπληρώματα ή κάτι να φτιάξει η κατάσταση και μας είπε ο γιατρός πως δε πιστεύει σε αυτά κ δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει.

Καπνίζουμε και οι 2, αν είναι να αναλογιστείς τι κακή συνήθεια έχουμε, εγώ το έχω κόψει αλλα με αυτά που έγιναν νιώθω έντονη ανάγκη να ξεκινήσω πάλι.    

Εμάς μετά από 3 χρόνια και άπειρες εξετάσεις με πολύ κακό σπερμα (τύπου μορφολογία 0%) καταλήξαμε ότι έφταιγαν τα μικρόβια που είχε. Πήρε αντιβιώσεις και τώρα αρχίζει κάπως να φτιάχνει (1% μορφολογία) και μετά τις αντιβιώσεις μας έδωσε ένα τέλειο έμβρυο και ένα καλό. Ενώ δλδ δεν βελτιώθηκε εκπληκτικά (ακόμα τουλάχιστον το σπερμα) και έκανε καλύτερες γονιμοποιήσεις. Οπότε δείτε ξανά το θέμα των βακτηρίων. 

• Ευχαριστώ 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ 20 ΚΑΙ ΚΑΤΙ..!!!

pinakiiii

Recommended Posts

Καλήμερα κορίτσια και χρόνια πολλά τι κάνετε?Χτες βγήκα απότομα γιατί ξύπνησε ο μικρός έχει πάλι λίγο βήχα γμτ!Το πρωί πήγαμε εκλησσια εδώ έχει παλιόκαιρο φυσάει πολύ και βρέχει..Εγώ έβγαλα και τα 2στα πεθερικά,δεν είχα κανένα πρόβλημα ειδικά για τον πεθερό μου που έχει συχωρεθεί εδώ και 15χρονια το είχα πει μόνη μου ότι θα έβγαζα το όνομά του...Λιανα τα παιδακια μας εχουν το ιδιο ονομα..

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 469
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσάκια!

Τι μου κάνετε;

Μιας και λέτε για ονόματα, εμείς βγάλαμε άσχετο και αν κάνουμε κ άλλα παιδάκια,άσχετα θα βγάλουμε κ πάλι...Ο άντρας μου έχει το ίδιο όνομα με τον μπαμπά μου και ο πεθερός μου έχει χάλια όνομα...οπότε βγάλαμε την πεθερά επειδή μου άρεσε κ επειδή θα γιορτάζω την ίδια μέρα με το γιο μου!:tongue:

Μάλιστα της είπε ο άντρας μου ότι δεν βγάλαμε καθαρά το όνομά της,αλλά επειδή μας άρεσε! Και αυτή γέλαγε και μας έδωσε γερό χαρτζιλίκι επειδή έστω κ τυχαία βγήκε το όνομά της!;)

Αν ποτέ κάνω κοριτσάκι,θα το βγάλω Ιουλίττα ή Φωτεινή(μ'αρέσουν πολύ κ τα 2)..αν κάνω άλλο αγοράκι, πιο πολύ για Στέφανο το βλέπω!

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Ωραια να εχεις γκαμα επιλογων!!

Αληθεια Αννα τι εγινε με την κυρια Κοκκινη?

Την ακατανομαστη ντε!!

Τα παιδακια σου πως τα λενε δηλαδη?Μπερδευτηκα!!:tongue:

Marroz το Ιουλιτα μ αρεσει πιο πολυ!

Αφροδιτη σου στελνω για face!

b353ca0f41.png26lWp2.png

καλησπερα και απο μενα,τελικα εκανα τεστ το μεσημερι και βγηκε θετικο ακομα δεν μπορω να το πιστεψω..Λιανα τον γιο μου τον λενε Αντωνη και την κορη μου Μαρια

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!! τι κάνετε?εμείς σημερα βολτάραμε πρωι-μεσημέρι το απογευματάκι νωρίς πήγαμε σε μια επίσκεψη κ μόλς μαζευτήκαμε!Τα νέα σας!!? Άννια κανένα ευχάριστο?????? Έχω κ εγώ fb όποια κοπέλα θέλει ας μου στείλει πμ κ εμένα!! Αφροδίτη σου στέλνω κ εγώ πμ..

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

καλησπερα και απο μενα,τελικα εκανα τεστ το μεσημερι και βγηκε θετικο ακομα δεν μπορω να το πιστεψω..Λιανα τον γιο μου τον λενε Αντωνη και την κορη μου Μαρια

Γραφαμε ταυτόχρονα! Συγχαρητήριααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! με το καλό μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη κ ενα γερό μωρο εύχομαι!!! :D

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Annia μου,ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!! Με το καλό να υποδεχτείτε το θαυματάκι σας σε λίγους μήνες! Λογικά Σεπτέμβρη ε;

Εμείς σπίτι σήμερα...χθες ήμασταν επίσκεψη μέχρι αργά! Μόνο για ψώνια πήγαμε το πρωί.

Φιλάκιααααααααααα

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Annia μου!!!Συγχαρητηρια κοπελα μου!!!Ποσο χαιρομαι!! :D

Με το καλο να πας στο γιατρουλη σου ν'ακουσεις την καρδουλα απο το μωρακι σου και να φυγουν νερακι οι υπολοιποι μηνες για να κρατησεις αγκαλια σου το τριτο αγγελουδι σου!! :D

Αχ συγκηνηθηκα η ρουφιανα!!!:oops:

Αντε σε λιγες μερουλες θα γιορτασουν και οι γιοι μας!! :D

Κοριτσια θελω κι εγω μωρακιιιιιιιιιιι αλλα αυτα τα γ@μημεν@ τα οικονομικα δε μου αφηνουν κανενα περιθωριο....κλαψ...

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

Πολλά καλημερούδια κοριτσάκια μου!!! Τι κάνετε? Άννια μου εσύ? Έχεις καθόλου συμπτώματα ή είναι νωρίς ακόμα? Λιάνα μου το οικονομικό είναι πονεμένο θέμα.. Κ εμείς από τη μία λέμε να περιμένουμε να μαζέψουμε κάτι στηνάκρη, από την άλλη λέμε να μην περιμένουμε τόσο δε ξέρω ρε κορίτσια κ όπου το συζητάω οι γνώμες είναι διχσμένες αλλοι ου λένε μικρή είσαι ακόμα κάτσε να μεγαλώσει λίγο ακόμα το παιδί, να κάνεις κ ένα μεταπτυχιακό, να φτιάξει η κατάσταση στην Ελλάδα να να να να... κ τα να δεν σταματάνε ποτέ. Σε άλλα εν μέρει συμφωνώ, σε άλλα διαφωνώ κάθετα. Κ είναι κ άλλοι που λένε οτι με ένα στόμα παραπάνω δεν θα φαληρήσετε κ οικονομικά που πάλι εν μέρει συμφωνω, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.. δεν πρέπει να υπάρχει κάτι στην άκρη? τι να πω... Τεσπά θα δείξει. Αφροδίτη είδα τις φωτό σου στο φεις, κούκλα! Μαρροζ τι κάνεις? ο μικρός σου? είναι και συνονόματα τα πουλάκια μας! Εμείς κορίτσια σήμερα σήμερα έχουμεξυπνήσει από τις 4.30... Δεν ξέρω τι τον έπιασε, ξύπνησε και ζήταγε τον παππού του.. Θα είδε μάλλον κανένα όνειρο.. Σας αφηνω, θα προσπαθήσω να μπω πάλι αργότερα! Φιλιάααααααα!!!!! :-)

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Μαρακι μου, εγω πιστευω πως αν περιμενεις να βαλεις λεφτα στην ακρη πρωτα, δε θα κανεις ποτε δευτερο παιδι!!!χαχαχα :tongue:

Κι αυτο γιατι κακα τα ψεματα, ετσι οπως μας κατηντησαν ισα ισα να επιβιωνουμε μπορουμε!!...

Το παιδακι σου απ'οτι βλεπω κιολας ειναι σε μια καλη ηλικια για να ερθει δευτερο...Δε θα ναι ουτε πολυ μεγαλο για να ζηλευει πολυ το δευτερο και να δημιουργει προβληματα, ουτε πολυ μικρο για να σε κουραζει περισσοτερο...

Τωρα βεβαια το αν αντεχει η τσεπη σου, το ξερετε εσεις και μονο εσεις...

Τα πρωτα χρονια του παιδιου ειναι τα πιο δυσκολα πιστευω..

Εγω εαν ειχαμε μια δουλεια τουλαχιστον ο ενας απ τους δυο θα εκανα και δευτερο, αλλα δυστηχως δεν υπαρχει ουτε το βασικο...

Annia, Marroz, Αφροδιτη, τι κανετε???

b353ca0f41.png26lWp2.png

τζα εδώ για λίγο έχω να κάνω μπάνιο τα μικρά μου..Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποίηση,αύριο πάω για χορειακή να δούμε που βαδίζουμε!!!Από συμπτώματα τα έχω σχεδόν όλα εδώ και μια βδομάδα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...