Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Ευχαριστώ πολύ!Δεν ξέρω,ίσως τον πάρω να κλείσω για νωρίτερα..

Ίσως να ήταν λίγο νωρίς για να δείτε καθαρά τον λεκιθικό, συνήθως τον βλέπουν αφού ο αμνιακός σάκος έχει διάμετρο 30χιλιοστά (αν σε βοηθάει αυτό) και συνήθως αυτό είναι κάπου μεταξύ 5ης και 6ης εβδομάδας. Στο 5+1 ίσως να ήταν πολύ μικρούλης ακόμα και γι αυτό να μην τον είδατε. Αν νιώθεις πως δεν μπορείς να περιμένεις τόσες μέρες κάνε το ραντεβού σου πιο νωρίς για να νιώσεις εσύ οκ. 

Cafe Δεκέμβριος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 620
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και Ε Ν Ν Ο Ε Ι Τ Α Ι ότι περιμένουμε όλες τις λεπτομέρειες: πόσων εβδομάδων είσαι, πότε έχεις ΠΗΤ, πως το έμαθες, αντιδράσεις συγγενών, τι φύλο προτιμάς... ΤΑ ΠΑΝΤΑ... (πολύ μ' αρέσουν κάτι τέτοια!!!):D

Α! και περιμένουμε και tickerάκι!!!

(Είμαι λίγο σπαστικιά, το ξέρω!)

Και Ε Ν Ν Ο Ε Ι Τ Α Ι ότι περιμένουμε όλες τις λεπτομέρειες: πόσων εβδομάδων είσαι, πότε έχεις ΠΗΤ, πως το έμαθες, αντιδράσεις συγγενών, τι φύλο προτιμάς... ΤΑ ΠΑΝΤΑ... (πολύ μ' αρέσουν κάτι τέτοια!!!):D

Α! και περιμένουμε και tickerάκι!!!

(Είμαι λίγο σπαστικιά, το ξέρω!)

χαχαχαχαχα!!!:D:D:D:D χθες εκανα το τεστ δεν εχω παει ακομα στη γιατρο μου!!! αυριο θα κανω μια χοριακη και θα κλεισω ραντεβου με τη γιατρο..λογικα πρεπει να μπηκα στην πεμπτη εβδομαδα. Η ΠΗΤ βγαινει βαση τελευταιας περιοδου στις 2 οκτωβρη..

ειχα καθυστερηση αλλα δεν περιμεναμε να ειμαι εγκυος γιατι μια φορα μονο καναμε το μπιιπππ τελειως ελευθερα αλλα δεν ημουν σε επικινδυνη μερα (μολις στην 8η!!!)...πηγαμε και πηραμε τεστ και καναμε πλακα και μολις το εκανα λεω στον αντρα μου κοιτα λιγο τι λεει (ταιζε τη μελινα ο κακομοιρης και κοντεψε να του πεσει το πιατο!!!Λεει :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:ΤΙΙΙΙΙΙ?????? ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΟΟΟ!!!! Και χαμογελουσε σαν ουφο!!!! Εγω να πω την αληθεια επαθα ενα ψιλοσοκ και τα εχασα γιατι δεν ημουν ετοιμη για κατι τετοιο (ειχα αρχισει να ψαχνω για δουλεια):confused::confused::confused:!!! αλλα τωρα που ηρεμησα ειμαι πολυ χαρουμενη!!!:D:D:D

στους δικους μας το ειπαμε σημερα και ειναι ολοι μες στην τρελη χαρα!!! εκτο εγγονι για τους δικους μου!!! ο πατερας μου ειδικα κοντεψε να μεινει στο τηλεφωνο!!!:D:D:D

και εννοειται οτι ΘΕΛΩ ΚΟΡΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!! Τι θα τα κανω ολα αυτα τα ρουχα της μελίνας???:D:D:D

Καλά ε, τρελαίνομαι για την πρώτη αντίδραση!!!!

Και ο άντρας μου έτσι έμεινε όταν είδε το τεστ - ίδια φαση.

Αχ!τι καλά!!!

Δεσποινάκι κι εγώ δεν περίμενα να είμαι έγκυος επειδή και σε εμάς μία φορά έγινε ελεύθερα και μάλιστα μία μέρα ακριβώς μόλις μου είχε τελειώσει η περίοδος, αλλά να το αποτέλεσμα. Και στην πρώτη εγκυμοσύνη το ίδιο. Αφού να φανταστείς αυτή την φορά περίμενα 15-20 μέρες μέχρι να κάνω τεστ, τόση σιγουριά...!!!!:)

Και σου εύχομαι να κάνεις και εσύ κόρη αφού το θέλεις!

Κρίμα όμως ρε γμτ, δεν θα ειμαστε ίδιο μήνα στα καινούρια μωρά για να συζητάμε...:-( Εγώ είμαι για 15 Ιουνίου.

Άντε κοπέλα μου με το καλό!!!!

Επεξεργάστηκαν by ΕΦΑΚΙ!

Διαφημίσεις

Συγχαρητήρια Δέσποινα!!! :lol::lol: άντε με το καλό κορίτσι μου! Πιστέυω ότι θα είναι κορίτσι μιας και η ...... επίθεση έγινε την 8η μέρα οπότε επιζούν τα θηλυκά σπερματοζωάρια. Θα γίνει αυτό που θες!!! Έχεις βοήθεια τώρα που θα χρειαστείς; H μικ΄ρή με τα δοντάκια ηρέμησε;

Evi μίλα μας βρε πιο συχνά! μας λείπεις! Τι τυχερή που είσαι με την κυρία που σου κρατάει το μωρό. επίσης Mira mother.

Κορίτσια σήμερα η δικιά μου το μεσημέρι και το απόγευμα έμεινε μετέωρη στον αέρα για 3 δεύτερα! Για να δούμε τι θα κάνει το καμάρι μου τις επόμενες μέρες!

Μελίτα είναι καλύτερα η μικρή σου; Περαστικά.

Επεξεργάστηκαν by oikat

7nKAp2.png

Δεσποινάκι μπράβο!!!Με το καλό και εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Εφάκι και εσύ να δεχτείς το μωράκι σου με το καλό αλλά

Εφάκι μου με φοβήζεις!!! Μια μέρα μετά την περίοδο και έμεινες έγκυος;

Εφάκι το Μιράντα είναι πολυ ωραίο όνομα.Αν θέλεις μπορείς να ζητήσεις από τον παπά να φωνάξει και τα δυο ονόματα και να γράψει στα χαρτία μόνο το ένα.

Συγχαρητήρια Δέσποινα!!! :lol::lol: άντε με το καλό κορίτσι μου! Πιστέυω ότι θα είναι κορίτσι μιας και η ...... επίθεση έγινε την 8η μέρα οπότε επιζούν τα θηλυκά σπερματοζωάρια. Θα γίνει αυτό που θες!!! Έχεις βοήθεια τώρα που θα χρειαστείς; H μικ΄ρή με τα δοντάκια ηρέμησε;

Evi μίλα μας βρε πιο συχνά! μας λείπεις! Τι τυχερή που είσαι με την κυρία που σου κρατάει το μωρό. επίσης Mira mother.

Κορίτσια σήμερα η δικιά μου το μεσημέρι και το απόγευμα έμεινε μετέωρη στον αέρα για 3 δεύτερα! Για να δούμε τι θα κάνει το καμάρι μου τις επόμενες μέρες!

Μελίτα είναι καλύτερα η μικρή σου; Περαστικά.

Κοριτσια σας ευχαριστω ολες!!!!:D:D:D:D:D

βοηθεια δεν θα εχω:confused::confused: αλλα ειμαι ντουρασελ θα τα καταφερω!!! τοσες γυναικες δηλαδη στη θεση μου πως τα καταφεραν??? ευτυχως το μελινακι εχει ηρεμησει αν και μαλλον παει για τριτο δοντακι αλλα ειναι αρκετα καλυτερα. το μονο που παρακαλαω ειναι να μην εχω παλι εμετους γιατι ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!! Μεχρι τωρα νοιωθω μια χαρα αλλα ειναι πολυ νωρις ακομα βεβαια..πριν λιγο πηγα για χοριακη και περιμενω τα αποτελεσματα το απογευμα για να παρω και τη γιατρο να κλεισω ραντεβου..μακαρι να πανε ολα μια χαρα γιατι αν και απροσμενο δεν σας κρυβω οτι εχουμε ξετρελαθει:D:D:D:D:D

Δεσποινάκι μπράβο!!!Με το καλό και εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Εφάκι και εσύ να δεχτείς το μωράκι σου με το καλό αλλά

Εφάκι μου με φοβήζεις!!! Μια μέρα μετά την περίοδο και έμεινες έγκυος;

Εφάκι το Μιράντα είναι πολυ ωραίο όνομα.Αν θέλεις μπορείς να ζητήσεις από τον παπά να φωνάξει και τα δυο ονόματα και να γράψει στα χαρτία μόνο το ένα.

Αχ! μ' αυτό το όνομα να δούμε τι θα κάνουμε? Ακόμα δεν γέννησα και αγχώθηκα!!! Από την μία θέλω να χαρεί η μαμά μου από την άλλη έχω όλους τους παπάδες....!!!

Όσο για την περίοδο.... κορίτσια προσέχετε!!!!

Εγώ η έξυπνη δεν το εμπέδωσα με την πρώτη, έπρεπε να την πατήσω και δεύτερη φορά για να είμαι σίγουρη!!!!

Διαφημίσεις

καλησπεραα!!! τι κανετε???

ρε κοριτσια τι θα κανω με το μαιμουδακι μου???δεν τρωει τιποτα...ουτε τα νεροβραστα ουτε τα δικα μας...μονο τοστ και κανα γιαουρτι τρωει...ποσο κραταει αυτη η αφαγια με τα δοντια??κοντευει 3 εβδομαδες που κανει απεργια πεινας, μου εχει σπασει τα νευρα!!! δεν μπορω να το πιστεψω οτι δεν τρωει καθολου!! μεχρι και πριν ενα μηνα ετρωγε τα παντα και πολυ.. τωρα μου ερχεται να την κοπανησω!!!! μιλαμε για πεισμα!!!μονο ψωμι και τυρι θελει...το κουταλι ουτε να το δει. ουτε καν να δοκιμασει ρε παιδι μου...γκρρρρ!!!!

πηρα και τα αποτελεσματα της χοριακης...3690 (ή 3960 κατι τετοιο δεν θυμαμαι!!!)..πηρα και τη γιατρο μου και κλεισαμε ραντεβου για τη δευτερα..ελπιζω να πανε ολα καλα γιατι ψιλοανησυχω..εχω συνεχεια πονακια και τη μελινα ολη μερα αγκαλια...τωρα βρηκε και αυτο να θελει αγκαλιες συνεχεια!!! ρε γαμωτο....ζορικα τα πραγματα...

εφακι εσυ τι κανεις με τις αγκαλιες???

Despoina και εμείς έτσι ήμασταν. Καθόμουν και 1 ώρα μέχρι να φάει 100 μλ στην καλύτερη περίπτωση και ήμουν και τρισευτυχισμένη με κολπάκια, dvd στην τηλεόραση και ό,τι μπορούσα. Εχει μόλις κανα μήνα που τρώει ας πουμε κανονικά. Θέλει υπομονη και πολύ πολύ γάλα.

Η δικιά μου χθες είχε το πρώτο της ατυχημα. Όπως καθόμασταν και την είχα στα πόδια μου άρχισε να περπατάει τρέχοντας και μέχρι να την προλάβω σκαει στην κόχη του σύνθετου και μαύρισε το μάγουλο ένα εκατοστό κάτω από το μάτι. Ευτυχώς για το χτύπημα που είχε ηρέμησε σχετικά νωρίς μια στην αγκαλιά μου και μια στον μπαμπά της.Βέβαια μετά από λίγο τα ίδια πάλι. Προς το παρόν δεν φαίνεται να πονάει αφού κοιμάται άνετα μπρούμυτα πάνω στο χτύπημα. Τι να πω όσο και να τα προσέχεις είναι η κακιά στιγμή.

Μετά από 3 μέρες που την πίεζα για τον ορό τώρα κάθεται με λίγα ζόρια βέβαια και της βάζω και πάει να ελαττωθεί το μπούκωμα ευτυχώς.

Με τέτοιο κρύο τα βγάζετε έξω? εγώ έχω να την βγάλω από την Παρασκευή, μπούχτησε μέσα συνέχεια.

[sIGPIC][/sIGPIC]1.12.2008 - Αντίκρυσα το φως της ζωής μου!

Γεια σας κοριτσια ! Ειπα να μπω και εγω στη παρεα σας!

Χαρηκα πολυ που ειμαστε ολες μαμαδες απο μωρακια συνομηλικα!

Εγω εχω ενα αντρακι που γεννηθηκε 3.12.2008.

Πολλα φιλια σε ολες σας και καλη δυναμη στις μαμαδες εγκυουλες.

Υ.Γ.:Εχει καμια απο εσας γυναικολογο τον Παναγιωτη Ψαθα?Ψαχνω νεο γυναικολογο να με παρακολουθει και εχω μεχρι στιγμης καλες συστασεις για τον Ψαθα.Ευχαριστω πολυ!

συγχαρητηρια κοριτσια εγκυουλες.....παντως μπραβο που τα κανατε κοντα κοντα τα παιδακια σας,εμενα εχουν 3 χρονια ακριβως διαφορα και το μετανιωσα που δεν εκανα το δευτερο νωριτερα γιατι υποφερουμε με ζηλιες κτλ συνεχεια τον διαιτητη κανω!!!!!!!!!!

Κορίτσια γεία σας, και η δικία μου υποφέρει με τα δόντια της και εμένα δεν καλοτρώει αλλά πίνει πολύ γάλα ευτυχώς και αυτό που κάνει είναι να τρίβει την κόρα στα δόντια της.

Προχθές το βράδυ ξύπνησε μέσα στα κλάματα, με κλειστά μάτια αλλα εκλαιγε πολυ και δεν μπορούσαμε να την ηρεμήσουμε. Φοβήθηκα μηπως έχει πυρετό΄αλλα δεν είχε, την αλλαξα αλλα παλι συνεχισε να κλαιει οσπου ησυχασε στην αγκαλία μου. Οποτε έχω καταληξει οτι ή τα δοντια της ηταν ή έβλεπε εφιάλτη. (Ετσι λεει ο ανδρας μου οτι εβλεπε ότι εφυγε ο μπαμπας της και εκλαιγε και του λεω ότι πιο πιθανον είναι να εβλεπε ότι ο μπαμπας της λεει βλακειουλες )Σας έχει συμβει αυτο ποτε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...