Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

Cafe Δεκέμβριος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγώ αν δεν γεμίζει το πλυντηριο βαζω κ τίποτα δικά μου που ομως δεν είναι πολύ λερωμένα π.χ. πιτζαμες, πετσετες προσωπου.

Βρε κορίτσια, η δικια μου νευριαζει ευκολα αμα δεν γινεται το δικό της.Προσπαθώ να της αποσπώ την προσοχή σε κατι αλλο αλλά δεν πετυχαινει παντα. Και απεχθανομαι τις τσιρίδες!

[sIGPIC][/sIGPIC]1.12.2008 - Αντίκρυσα το φως της ζωής μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 620
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε κορίτσια, η δικια μου νευριαζει ευκολα αμα δεν γινεται το δικό της.Προσπαθώ να της αποσπώ την προσοχή σε κατι αλλο αλλά δεν πετυχαινει παντα. Και απεχθανομαι τις τσιρίδες!

να προσπαθείς να μην της λες σε πολλά όχι και μη, μόνο σε αναγκαία και να επιμένεις σε αυτά κι ας νευριάζει.

Οι τσιρίδες φαντάζομαι δεν είναι για πολλή ώρα. Για δοκίμασε κανά 2 φορές να τσιρίξεις και συ μαζί της (απαλά). Θα ξαφνιαστεί.

7nKAp2.png

Το χω κάνει και μετά χασκογελάει!

Πλέον λέει μόνη της απαπα παπα και κουνάει το δάχτυλο όπως κάνω εγώ όταν ξέρει ότι κάτι είναι κακό αλλά... το κάνει :)

Πήρα από την βιβλιοθήκη σήμερα ένα βιβλίο "Η συναισθηματική νοημοσυνη των παιδιών". Πιστεύω είναι καλό βιβλίο άν κρίνω από το πρώτο τεύχος "Συναισθηματική νοημοσύνη" το οποίο έχω διαβάσει και έχω βοηθηθεί πάρα πολύ.

Το χω κάνει και μετά χασκογελάει!

Πλέον λέει μόνη της απαπα παπα και κουνάει το δάχτυλο όπως κάνω εγώ όταν ξέρει ότι κάτι είναι κακό αλλά... το κάνει :)

Πήρα από την βιβλιοθήκη σήμερα ένα βιβλίο "Η συναισθηματική νοημοσυνη των παιδιών". Πιστεύω είναι καλό βιβλίο άν κρίνω από το πρώτο τεύχος "Συναισθηματική νοημοσύνη" το οποίο έχω διαβάσει και έχω βοηθηθεί πάρα πολύ.

το ίδιο κάνει και η δικιά μου. Έτσι και πλησιάσει κάπου που απαγορεύεται κάθεται και δεν πειράζει αλλά μπορεί απλά να ακουμπήσει και να φύγει! Ετσι απλά για να το κάνει. Διάβασα ότι σε αυτήν την ηλικία απλά τα νήπια δεν μπορούν να συγκρατηθούν και να μη το κάνουν!!!! :lol:

Επίσης, όταν πάει να ακουμπήσει κάπου που δε θέλω οπωσδήποτε και πάω κοντά της μου κάνει το χέρι 'ντα ντα'! Που το έμαθε δε μπορώ να καταλάβω!!!!! Πάντως έχουν φοβερή πλάκα!!!!

Τι εκδόσεις είναι το βιβλίο Μελίτα;

7nKAp2.png

Καλά με το ντα ντά και η δικιά μου έχει κολλήσει. Από όταν ήταν 6 μηνών όταν πήγα στο χωριό η έξυπνη θεια μου της λεει 'τι θα κάνουμε τη γάτα, ντα ντα" κι από τότε δε ξερω πως της έμεινε χωρίς εγώ φυσικά να το έχω πει ποτέ και έχει εδώ και πολλούς μήνες που μου λέει ντα ντα ειδικά όταν κάνω πως χτυπάω κάτι π.χ. να φύγει καμμια μύγα ή το τηλεκοντρόλ για να δουλέψει... Και τώρα όταν την ρωτάω "τι θα σε κάνω όταν σε πιάσω" ντα ντα απαντά φωναχτά. Βλέπω να χτύπάει τα άλλα παιδάκια στον παιδικό και να τρέχω.

Το βιβλίο είναι εκδόσεις ελληνικά γράμματα και συγγραφές John Gottman.

Διαφημίσεις

Οι τσιρίδες φαντάζομαι δεν είναι για πολλή ώρα. Για δοκίμασε κανά 2 φορές να τσιρίξεις και συ μαζί της (απαλά). Θα ξαφνιαστεί.

Άσε, το δοκίμασα εγώ στην δικιά μου και νευρίασε ακόμα περισσότερο και με χτύπησε...:(

κοριτσια τι κανετε;πηγαμε σημερα παιδιατρο για εμβολιο και ειχα και εγω θεμα με τσιριδες οποτε ρωταω τη γιατρο γιατι το κανει αυτο και τι μου λεει;"λογικο δεν ειναι;εσκασαν 4 δοντια μεσα σε μια βδομαδα εκτος του οτι ειναι και πολυ ζωηρος!!!"

τι να πω;;;;;;;;;;;;μας ειχε βγαλει τη πιστη και ουτε μια στιγμη δεν σκεφτηκα να του δωσω ντεπον!!!!τον ειχε δει την προηγουμενη βδομαδα που ηταν αρρωστος και ειχε μονο 2

Άσε, το δοκίμασα εγώ στην δικιά μου και νευρίασε ακόμα περισσότερο και με χτύπησε...:(

τι λες βρε κορίτσι μου; Μπορεί να έτυχε! Εγώ στη δικιά μου όταν την παίρνω αγκαλιά και τύχει να τσιρίξει μέσα στο αυτί μου, τσιρίζω και γω λίγο ταυτόχρονα μαζί της, γελάει και σταματάει.

7nKAp2.png

ερώτηση προς θηλάζουσες: πόσες φορές θηλάζετε; εγώ πρωί, απόγευμα, βράδυ και μεταμεσονύχτια.

ερώτηση με περπατητές: το μωρό σας πριν να περπατήσει ποια ήταν η συμπεριφορά του; Και από την πρώτη φορά που περπάτησε μόνο του τώρα πέφτει ή όχι; Μπουσουλάει ταυτόχρονα ή αντέχει να είναι συνεχεια όρθιο; Βγαίνετε και έξω ή με το καρότσι; Σας ζάλισα; :lol:

7nKAp2.png

ερώτηση προς θηλάζουσες: πόσες φορές θηλάζετε; εγώ πρωί, απόγευμα, βράδυ και μεταμεσονύχτια.

ερώτηση με περπατητές: το μωρό σας πριν να περπατήσει ποια ήταν η συμπεριφορά του; Και από την πρώτη φορά που περπάτησε μόνο του τώρα πέφτει ή όχι; Μπουσουλάει ταυτόχρονα ή αντέχει να είναι συνεχεια όρθιο; Βγαίνετε και έξω ή με το καρότσι; Σας ζάλισα; :lol:

πωπω ζαλαδαααα:lol::lol::lol::lol::lol:

στην πρωτη ερωτηση απεχω καθως σταματησα το θηλασμο στον εβδομο μηνα...

για τη δευτερη εχω πολλαααα να πω!!!!

ως προς τη συμπεριφορα πριν περπατησει ενα εχω να πω: ΜΕ ΕΙΧΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙ!!! Πολυ ανησυχια!!! ολο κατι της εφταιγε και δεν ηξερε τι!!! (ε να που μαθαμε τελικα τι ηθελε:lol::lol::lol:)

απο την πρωτη φορα που περπατησε (δηλαδη εδω και ενα μηνα περιπου) πεφτει αν κανει καμια πολυ αποτομη κινηση, ή αν τρεξει πολυ γρηγορα..και εννοειται οτι ποτε δεν κοιταει τι εχει στο πατωμα και ολο καποιο παιχνιδι της παταει και σαβουριαζεται..:tongue::tongue: αλλα γενικα θα ελεγα οτι περπαταει πολυ καλα πια..

στην αρχη μπουσουλοπερπατουσε...πιο πολυ μπουσουλημα λιγοτερο περπατημα γιατι ετσι πηγαινε πιο γρηγορα εκει που ηθελε..τωρα πια σταματησε τελειως να μπουσουλαει..οταν ειναι καθιστη σηκωνεται και παει περπατωντας..

εξω τη βγαζω με το καροτσι κυριως..στις κουνιες την βγαζω και περπαταει. σε σουπερμαρκετ κτλ εννοειται πως δεν κανω τη βλακεια να την αφησω γιατι παει το μαγαζι!!

γενικα οπου νοιωθω ασφαλεια την αφηνω να περπαταει..αλλα να ξερεις οτι απο τωρα μπορουν να σου φυγουν...το χερι μου δεν το θελει με τιποτα (ανεξαρτητοποιηθηκε η κυρια!!!)

αυταααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!

Διαφημίσεις

OIKAT δεν έχω μετρήσει πόσες φορές αλλά πολλές. Καταρχήν, μετά το μπάνιο πριν κοιμηθεί είναι ο μεγάλος θηλασμός κανα μισάωρο, μετά τουλάχιστον 1 με 2 φορές την νύχτα, κατά τις 7 το πρωί, αργότερα κατά τις 12 με 1 το μεσημέρι για να κοιμηθεί, εάν δεν κοιμηθεί ξανά μετά το μεσημεριανό για να κοιμηθεί, το απόγευμα όχι και τόσο μόνο εάν το ζητήσει η ίδια, καμμια φορά. Φυσικά, πολλές φορές ζητάει γάλα, άλλες φορές τη βάζω στο στήθος πίνει μια γουλιά και μετά πάει να παίξει με τα παιχνίδια. Το κάνει συνήθως όταν την έχω μέσα στο πάρκο για να την βγάλω!! Επίσης, όταν δεν τρώει αρκετά είτε φρουτόκρεμα, είτε μεσημεριανό συμπληρώνω με θηλασμό.

Περισσότερο θηλάζει το πρωί και δεν έχει όρεξη για στέρεες. Κάτι που με προβληματίζει αφού στις 5 φεβρ. αρχίζω κι εγώ δουλειά κ αναγκαστικά θα πρέπει να προσαρμοστεί. Εσείς τι κάνετε τελικά το πρωί με το φαγητό της και το γάλα τώρα που δουλευεις?

Όσον αφορά το περπάτημα, πριν περπατήσει ήθελε συνέχεια κάτω να την πιάνω να γυρίζει, μετά πολύ αργά ξεκίνησε να κάνει επιφυλακτικά βηματα μόνη της, τώρα άλλες φορές αναζητά το χέρι μου και άλλες φορές θέλει να την αφήνω τελείως μόνη να περπατήσει. Δεν έχει ισορροπία ακόμη, πέφτει συχνά και πάει σαν μεθυσμένη, πότε πλάγια, πότε ζιγκ ζαγκ!!! Βιάζεται κιόλας. Όποτε θυμάται μπουσουλάει, αλλά από τότε που έμαθε να σηκώνεται μόνη της από καθιστή θέση χωρίς στήριγμα, είναι λιγότερο το μπουσούλημα.

Έξω άν και θέλει να περπατάει,δεν την αφήνω συχνά. Ελάχιστες φορές την έχω βάλει να περπατήσει και πάντα την κρατάω από το χέρι.

Αυτά κι από μένα.

Εμείς κορίτσια θηλάζουμε το απόγευμα περισσότερο όταν γυρνάω από την δουλειά, λίγο το βράδυ(πρωί και βράδυ της δίνω και ξένο). Γενικά πάντως όταν με βλέπει ...θέλει να θηλάζει...Η μικρή μου πλέον δεν της αρέσει να τρώει φρουτόκρεμα ,προτιμάει να τρώει την μπανάνα ελαφρώς λιωμένη αλλά όχι πολτοποιημένη.

Όσο αφορά το περπάτημα στην αρχή ήθελε να πιάνεται από τα έπιπλα ή να την πιάνουμε από το χεράκι και να περπατάει, τώρα περπατάει μόνη της και αν φοβηθεί κάθετε κάτω και μπουσουλάει.

Εσείς κορίτσια τα έχετε βαφτίσει τα παιδάκια σας; και αν ναι πόσο μηνών;

Εμείς κορίτσια θηλάζουμε το απόγευμα περισσότερο όταν γυρνάω από την δουλειά, λίγο το βράδυ(πρωί και βράδυ της δίνω και ξένο). Γενικά πάντως όταν με βλέπει ...θέλει να θηλάζει...Η μικρή μου πλέον δεν της αρέσει να τρώει φρουτόκρεμα ,προτιμάει να τρώει την μπανάνα ελαφρώς λιωμένη αλλά όχι πολτοποιημένη.

Όσο αφορά το περπάτημα στην αρχή ήθελε να πιάνεται από τα έπιπλα ή να την πιάνουμε από το χεράκι και να περπατάει, τώρα περπατάει μόνη της και αν φοβηθεί κάθετε κάτω και μπουσουλάει.

Εσείς κορίτσια τα έχετε βαφτίσει τα παιδάκια σας; και αν ναι πόσο μηνών;

Γεια σου lidaad..καλωσηρθες στην παρεα μας (πρωτη φορα δεν γραφεις??)

εμεις βαφτισαμε το μελινακι οταν ηταν 8 μηνων.. για να προλαβουμε το χειμωνα..αν και το μετανοιωσα γιατι εκεινη τη μερα ηταν η μερα του σεπτεμβρη με τον καυσωνα και ΛΙΩΣΑΜΕ απο τη ζεστη...κατα τα αλλα ευτυχως ολα ηταν πολυ ομορφα..

εσυ για ποτε το σκεφτεσαι??

αα!!Και ποτε γεννησες??και τι εχεις??αγορακι ή κοριτσακι??? και τι ονομα θα του/της δωσετε?? (πωπω σε επρηξα στις ερωτησεις!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:)

βαλε ενα τικερακι καλεεεεεε!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...