Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

να'μαι και γω!

Δέσποινα και γω σαλιάρα θα της έβαζα της μικρής. Τα δόντια εννοώ ότι δε θα γίνουν ΄κανονικά πχ σε μια εβδομαδα. Θελουν το χρονο τους αλλά δεν πονάει πλέον το μωρό. Τωρα η δικιά σου μπορεί να βγάζει και 2ο!!!

Στυλιανή μαζί είναι τα μικρά μας! Μαζί θα περπατήσουν!

7nKAp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 620
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

να'μαι και γω!

Δέσποινα και γω σαλιάρα θα της έβαζα της μικρής. Τα δόντια εννοώ ότι δε θα γίνουν ΄κανονικά πχ σε μια εβδομαδα. Θελουν το χρονο τους αλλά δεν πονάει πλέον το μωρό. Τωρα η δικιά σου μπορεί να βγάζει και 2ο!!!

Στυλιανή μαζί είναι τα μικρά μας! Μαζί θα περπατήσουν!

βγηκε και το δευτερο:shock::shock::shock::shock::shock:

και ακομα κλαιει...ελεος τα εχω φτυσει.... τι στο καλο??? ειπαμε να βγαλει δοντι αλλα ενα ενα, θα τα παιξω....

και ακομα κλαιει...ελεος τα εχω φτυσει.... τι στο καλο??? ειπαμε να βγαλει δοντι αλλα ενα ενα, θα τα παιξω....

βρε Δέσποινα γιατί δεν της δίνει λίγο ντεπόν να ηρεμήσει το μωρό!!!

της βάζεις λίγο mundisal στα ούλα???

Κρίμα να ταλαιπωριέται κι εσύ μαζί να στεναχωριέσαι!!!

eNortjKzUjIyNLI0NFKyBlwwFW0Czg,,24.png

eNortjKzUjIyNLU0tVSyBlwwFaQC3A,,32.png

Ακόμη 18! και τελειώσατε με τα νεογιλά δοντάκια!

Να σας ρωτήσω κάτι σχετικά με τα ρούχα, τα σιδερώνετε ακόμη μπρος πίσω? Εγώ έχω καιρό που σταμάτησα το εξωτερικό σιδέρωμα και τα κάνω μόνο από την εσωτερική πλευρά. Τα πλένω ακόμη χωριστά με ειδικό απορρυπαντικό.

[sIGPIC][/sIGPIC]1.12.2008 - Αντίκρυσα το φως της ζωής μου!

Ακόμη 18! και τελειώσατε με τα νεογιλά δοντάκια!

Να σας ρωτήσω κάτι σχετικά με τα ρούχα, τα σιδερώνετε ακόμη μπρος πίσω? Εγώ έχω καιρό που σταμάτησα το εξωτερικό σιδέρωμα και τα κάνω μόνο από την εσωτερική πλευρά. Τα πλένω ακόμη χωριστά με ειδικό απορρυπαντικό.

Κάποια δεν σιδερώνω κιόλας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οπως φορμάκια που φοράει μέσα στο σπίτι και φανελάκια!! Αλλάζουμε 2 με 3 την ημέρα!!!

όπως και κάποιες φόρμες!

Σιδερώνω εξωτερικά και τα πλένω με skip αλλά χωριστά πάντα απο τα δικά μας.

Διαφημίσεις

βρε μελίτα μου δώσε θάρρος στην δέσποινα!!!! :lol::lol::lol: από την αυπνία η Δέσποινα θα γίνει :shock: και η μελίνα :mrgreen:!!! πάντως τώρα χωρίς πλάκα διάβασα στο φόρουμ ότι η mundisal δεν κάνει τόσο καλό στα ούλα. Εγώ δε θα την έβαζα. Για ντεπόν θα ρωτούσα την παιδίατρο. Δίνουν. Δεσποινα δώσε στη μικρή κάτι να μασουλάει σκληρό και δροσερό ή βάλε το δάχτυλό σου στα ούλα της και κάνε κινήσεις μπρος-πίσω. Είχα δει κι ένα βίντεο αλλά δε θυμάμαι που.

Μελίτα εγω τα σιδερώνω απ'εξω σα τα δικά μας πλέον και τα πλένω ξεχωριστά. Λέω να συνεχίσω για κάποιους μήνες ακόμη, ίσως μέχρι τα 2 δε το σκέφτηκα.

7nKAp2.png

πάντως τώρα χωρίς πλάκα διάβασα στο φόρουμ ότι η mundisal δεν κάνει τόσο καλό στα ούλα. Εγώ δε θα την έβαζα. Για ντεπόν θα ρωτούσα την παιδίατρο.

Για πες τι κάνει η mundisal γιατί εγώ έβαζα στον μικρό μου!! Όσο για το ντεπόν δεν είναι και κατι τρομερό!!!

τα είχα διαβάσει το καλοκαίρι στο φόρουμ.

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=20702&highlight=mundisal+%F3%F6%E9%E3%E3%E5%E9+%EF%FD%EB%E1

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=28359&highlight=mundisal&page=2

και κάποια άλλα που δε θυμάμαι. Βασικά αρκετοί δίνουν την κρέμα αυτή. Την έβαλε και ο ανηψιός μου. Προσωπικά από αυτά που διάβασα δε την έδωσα. Επίσης αναφέρω ότι το ντεπόν το δίνουν οι παιδίατροι αλλά για τη δόση θα πρέπει να μιλήσει με την παιδίατρο για να μη δώσει πιο μικρή ή πιο μεγάλη.

7nKAp2.png

βρε Δέσποινα γιατί δεν της δίνει λίγο ντεπόν να ηρεμήσει το μωρό!!!

της βάζεις λίγο mundisal στα ούλα???

Κρίμα να ταλαιπωριέται κι εσύ μαζί να στεναχωριέσαι!!!

depon της εχω δωσει 2 φορες που μου ξυπνησε τη νυχτα και εκλαιγε υστερικα για να μπορεσει να κοιμηθει..τα μασητικα ρε κοριτσια δεν τα θελει καθολου...

σημερα ειναι καπως καλυτερα αλλα δεν με αφηνει καθόλου να δω τα δοντια της..και δεν τρωει ακομα.η γιατρος μας ειπε οτι μαλλον βγαζει μαζι και αλλα δοντια και να κανουμε υπομονη..αργησε αλλα πηρε φορα..την mundisal την πηρα αλλα το ντοκτορι λεει οτι μονο για 5 λεπτακια κανει δουλεια..οποτε μαλλον δεν θα της βαλω (ξερω γω κιολας???αμα συνεχισει ετσι τα παντα θα της βαλω!!)

να πω και κατι χαρουμενο βρε παιδι μου!!

χθες εντυνα τη μικρη για να παμε βολτουλα και η κυρια μολις την εντυσα πηγε στον καθρεφτη και χαζευε τη φατσα της , χαμογελουσε και εστελνε φιλακια...και μολις της εβαλα και τον σκουφο με αποτελειωσε!!! δεν ξεκολλουσε απο τον καθρεφτη για να φυγουμε!!!ψωνιοοοοοοοο!!!!:D:D:D:D:D

ααα!!! και ευχαριστω για τις συμβουλεεεςςς!!! (μια μερα δεν μπηκα και εγω πρωι και ημασταν πρωτο θεμα!!!:lol::lol::lol::lol::lol:)

Διαφημίσεις

τα μασητικά κι εμένα δεν τα ηθελε με τίποτα!! Χρειάστηκε απλά κάποιες λίγες φορές ντεπόν εδω, να φανταστείς οτι του εδωσα 2 βράδυα που περάσαμε ζόρικα με το τσουτσουνάκι του και κοιμήθηκε σαν πουλάκι!!

Κάποιες φορές χρειάζονται δυστυχως κι αυτά!!

Κι εμένα δεν έτρωγε καθόλου στέρεες όταν ήταν να βγάλει δόντια. Βέβαια είχε τύχει 2-3 φορές να ξυπνήσει λίγο μετά τον υπνο μες στα κλάματα αλλά δεν είναι σίγουρο εάν οφειλόταν στα δόντια ή σε εφιάλτη.

Προσωπικά με βοήθησε ο θηλασμός. Μπορεις να της κάνεις μασάζ στα ούλα και πολύ πολύ αγκαλιά που τα ηρεμεί λιγάκι. Περαστικούλια.

[sIGPIC][/sIGPIC]1.12.2008 - Αντίκρυσα το φως της ζωής μου!

Κι εμένα δεν έτρωγε καθόλου στέρεες όταν ήταν να βγάλει δόντια. Βέβαια είχε τύχει 2-3 φορές να ξυπνήσει λίγο μετά τον υπνο μες στα κλάματα αλλά δεν είναι σίγουρο εάν οφειλόταν στα δόντια ή σε εφιάλτη.

Προσωπικά με βοήθησε ο θηλασμός. Μπορεις να της κάνεις μασάζ στα ούλα και πολύ πολύ αγκαλιά που τα ηρεμεί λιγάκι. Περαστικούλια.

οοοοληη μερα αγκαλια ειμαστε!!!

για να αλλαξω θεμα γιατι σας επρηξα με τα δοντια μας (μια σας επρηζα που δεν ειχαμε, τωρα σας πρηζω που εχουμε απαπα...γενικα σας εχω πρηξει!!)

δεν με λετε...μεχρι ποτε πρεπει να πλενουμε τα ρουχα των παιδιων χωρια απο τα δικα μας???? βαρεθηκα!!ολο μισα πλυντηρια βαζω!!

εμένα όταν έβγαζε δόντια τα βράδυα θήλαζε συχνότερα και μετά από λίγες μέρες τσουπ εμφανιζόταν το δοντάκι. Ούτε γκρίνια τη μέρα ούτε τίποτα. Ήσυχα τα βγάλαμε και με αρκετά σάλια. Τώρα ξαναέχει σάλια και μάλλον έρχεται νέο.

Που ν'αρχίσει να δοκιμάζει και τα ρούχα σου Δέσποινα! Τι σε περιμένει!:lol:

Κορίτσια να σας κουφάνω λίγο; Διάβασα στο φόρουμ ότι μερικά μωρά κόβουν την πανα μέχρι τον 12ο μήνα με κάποιον τρόπο και τις τελευταίες μέρες έκανα πείραμα. Οταν εβαζα στη μπανιέρα τη μικρή έκανε τσίσα και της πήρα γιογιό και κάνει εκεί. Σιγά σιγά θα το επεκτείνω και το μεσημέρι και τέλος το πρωινό έτσι για να συνδιάσει τσίσα με γιογιό. Δε το έχω ψάξει πάρα πολύ το συγκεκριμένο θέμα όμως.

7nKAp2.png

οοοοληη μερα αγκαλια ειμαστε!!!

για να αλλαξω θεμα γιατι σας επρηξα με τα δοντια μας (μια σας επρηζα που δεν ειχαμε, τωρα σας πρηζω που εχουμε απαπα...γενικα σας εχω πρηξει!!)

δεν με λετε...μεχρι ποτε πρεπει να πλενουμε τα ρουχα των παιδιων χωρια απο τα δικα μας???? βαρεθηκα!!ολο μισα πλυντηρια βαζω!!

εμένα πάλι με βολευει που τα πλένω χωρια!!! σίγουρα κανα χρόνο ακόμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...