Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΒΓΗΚΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΝΤΙ!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Μπράβο σας!

Τώρα πρεπει να της παρεις ή χρυσαφικό ή κατι κοκκινο!

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=41554&highlight=%DD%E8%E9%EC%EF+%F0%F1%FE%F4%EF%F5+%E4%EF%ED%F4%E9%EF%FD

[sIGPIC][/sIGPIC]1.12.2008 - Αντίκρυσα το φως της ζωής μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 620
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπράβο σας!

Τώρα πρεπει να της παρεις ή χρυσαφικό ή κατι κοκκινο!

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=41554&highlight=%DD%E8%E9%EC%EF+%F0%F1%FE%F4%EF%F5+%E4%EF%ED%F4%E9%EF%FD

χρυσαφικο???:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused: τοσο καιρο περιμενω για να με ξεφραγκιασει???:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αμα της παρω ενα κασκολ του ολυμπιακου μετραει????:D:D:D:D:D:D:D

ΝΤΟΙΝΓΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!

Που εισαι ρε oikat!!!! σε λιγο θα δωσουν πανελληνιες εδω!!!! μονη μου με αφησες με τα τεκνα?????:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τί να πω κι εγώ...που πέρασα τα σαράντα!

sACYp2.png

Διαφημίσεις

άντε Δέσποινα μπράβο!!!!! Με γεια το δοντάκι! Τώρα θα βγαίνουν το ένα πίσω από το άλλο! Και υπόψιν, ε; Ανατέλλουν πολύ αργά! (η δικιά μου το καλοκαίρι που έβγαλε το πρώτο ήθελε κρύα τα φαγητά ούτε καν χλιαρά)

Που ξέρεις βρε ότι και γω δεν είμαι 22; ή 19; ή 15; :shock: Με βλέπεις; Έχω πει πουθενά την ηλικία μου; Δε θυμαμαι! :rolleyes:

Κορίτσια όσες έχετε φτιάξει το παιδικό, πως το φτιάξατε; Τι έχετε μέσα εκτός της κούνιας;

7nKAp2.png

άντε Δέσποινα μπράβο!!!!! Με γεια το δοντάκι! Τώρα θα βγαίνουν το ένα πίσω από το άλλο! Και υπόψιν, ε; Ανατέλλουν πολύ αργά! (η δικιά μου το καλοκαίρι που έβγαλε το πρώτο ήθελε κρύα τα φαγητά ούτε καν χλιαρά)

Που ξέρεις βρε ότι και γω δεν είμαι 22; ή 19; ή 15; :shock: Με βλέπεις; Έχω πει πουθενά την ηλικία μου; Δε θυμαμαι! :rolleyes:

Κορίτσια όσες έχετε φτιάξει το παιδικό, πως το φτιάξατε; Τι έχετε μέσα εκτός της κούνιας;

σε μπερδεψα με την evi:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Το παιδικό εμενα εκτος από ενα εκατομμυριο κουκλακια και παιχνιδια εχει μια καρεκλα που πηρα απο το ικεα (τυπου πολυθρονα) που με βολεψε στην αρχη στο θηλασμο και εκτοτε εμεινε, ενα ξυλινο παιχνιδοκουτο (που κλεινει και ειναι σαν παγκακι...ααα πολυ μου αρεσει αυτο), την συρταριερα, ενα ραφι με παιδικα παραμυθια και cd και ενα μικρο cd player, εμμμ εμμμ... αυτα νομιζω!!!! πολλες πεταλουδες και λουλουδια στους τοιχους...ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Οταν λες ανατελλουν πολυ αργα??:confused::confused::confused::confused::confused: γιατι εχω 3μερες να κοιμηθω!!:-(:sad::-(:sad::-(

ρε δεν ηρεμουν οταν σκασει το δοντι??? εμενα κλαιει πιο πολυ τωρα παρα απο οτι εκλαιγε πριν βγει..και εχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πολλα σαλια!!! καθε μιση ωρα της αλλαζω μπλουζα!!

Διαφημίσεις

καλήμερα κορίτσια!!!τι νέα από τα μωράκια σήμερα; Εμένα γεννήθηκε 18 Δεκ 2008 και ακόμα να περπατήσει. Το πάει αργά πιάνει τα έπιπλα και πηγαίνει γύρω γύρω.

Οταν λες ανατελλουν πολυ αργα??:confused::confused::confused::confused::confused: γιατι εχω 3μερες να κοιμηθω!!:-(:sad::-(:sad::-(

ρε δεν ηρεμουν οταν σκασει το δοντι??? εμενα κλαιει πιο πολυ τωρα παρα απο οτι εκλαιγε πριν βγει..και εχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πολλα σαλια!!! καθε μιση ωρα της αλλαζω μπλουζα!!

Δέσποινα η λύση είναι μία: σαλιάρα όλη μέρα! Εγώ έτσι την είχα συνέχεια.

Α! να της πάρεις τα μασητικά λάστιχα που μπαίνουν στην κατάψυξη. Παγώνουν και της τα δίνεις. Εμένα με έσωσαν. Να φανταστείς, το χεράκι της πάγωνε στην κυριολεξία και αν πήγαινα να της το πάρω τσίριζε!!!

Εγώ τώρα θα το φτιάξω και το σκέφτομαι ως εξής: από την μία μεριά κουκέτα (καθώς θα είναι και τα δύο κορίτσια και θα τα έχω μαζί), από την απέναντι μεριά η κούνια του μωρού (μέχρι να πάει σε κανονικό κρεβάτι) και από δίπλα η συρταριέρα με τα ρουχαλάκια της. Τα ρούχα της Έλενας πλέον έχουν μεταφερθεί στην ντουλάπα του παιδικού, καθώς έχουμε πολλά μπουφανάκια.

Μετά διάφορα ραφάκια, διακοσμητικά λαμπάκια παιδικά και όλα τα παιχνίδια διασκορπησμένα αναγκαστικά..!!!

καλήμερα κορίτσια!!!τι νέα από τα μωράκια σήμερα; Εμένα γεννήθηκε 18 Δεκ 2008 και ακόμα να περπατήσει. Το πάει αργά πιάνει τα έπιπλα και πηγαίνει γύρω γύρω.

τωρα αμα σου πω οτι σε ζηλευω που δεν εχει περπατησει ακομα θα το πιστεψεις?? μυρμηγκια στον κ@%$λο εχει η δικια μου και απο τοτε που περπατησε τρεχω σαν την τρελη!!!!

παντως απο την ωρα που ξεκιναει το περπατημα στα επιπλα μετα ειναι λιγο το διαστημα μεχρι να περπατησει κανονικα...οποτε σε βλεπω συντομα στο τρεξιμο και εσενα!!:D:D

Πάντως μέχρι να σταθεροποιηθεί καλά το βάδισμά τους σε θέλουν συνέχεια από πίσω.

Ασε που εμένα όπου κι αν βρεθούμε έξω θέλει να κατεβαίνει κάτω και να περπατά. Οπότε πρέπει να της πάρω κανονικά παπουτσια αφού της αγκαλιάς δεν την καλύπτουν πλέον.

Κι εγώ για το δωμάτιο προσπαθώ να σκεφτώ τι να βάλω. Είναι η κούνια της καταρχήν, μετά τα χριστούγεννα της πήρα το τραπεζάκι και το καρεκλάκι γουινι. Αυτά έχω προς το παρόν. Κάποια στιγμή είχα δει στα λιντλ ένα ωραίο σετ καναπεδάκι με εσωτερικό χώρο για παιχνίδια και ραφιέρα λευκά και περιμένω να τα ξαναβγάλει.

[sIGPIC][/sIGPIC]1.12.2008 - Αντίκρυσα το φως της ζωής μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...