Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Cafe Δεκέμβριος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

melita ακόμη και πριν το μεσημεριανό φαγητό ζητά γάλα;

Εγώ ανάλογα την περίπτωση θα έδινα ή όχι γάλα. Δηλαδή αν είχα σκοπό να της δώσω φαγητό δε θα της έδινα γάλα. Οποιαδήποτε άλλη στιγμή θα έδινα γάλα και ίσως να μετατόπιζα το σνακ μισή ώρα μετά. Δε θα έδινα γάλα τόσο πολύ που να ήταν εις βάρος των υπόλοιπων εκτός κι αν δεν έτρωγε τίποτα.

Είδα ότι τώρα που λείπω τα πρωινά καταργήθηκε το φρούτο! Θα πω στον άντρα μου ανάλογα τι ώρα θα ξυπνά η μικρή να της δίνει ή εγώ μετά το απόγευμα.

7nKAp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 620
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπόν ο δικός μου είναι μάλλον ο πιο μεγάλος και βολικός φαταούλας!!!!

Καταρχήν πήγαμε παιδιατρο σήμερα και ήταν δράμα.... κατεβάσαμε το τσουτσουνάκι κι εγινε τρελλός χαμος!!! με το δίκιο του... κάναμε και εμβόλιο.. πολύ κλαμα!!! εν τω μεταξύ τον πονάει δεν μπορεί να κατουρήσει γιατι προφανως τσούζει και υποφέρει!!! εχω να τον δω να κλαιει ετσι από τους κολικούς!!! Μες στην στεναχωρια ειμαι!!!! να δούμε πως θα περάσει το βράδυ και αυριο γιατί τόσο κρατάει απ οτι μου είπε!!!

από κιλά είμαστε 11.800 και 84 πόντοι... μποι δεν βάλαμε πολύ απο την προηγούμενη φορά!

Ιωάννα μου, φτου σας παιδί μου! Να μην σας ματιάξω!!! Τι παίδαρο έχεις?

Μπράβο σας, και η δικιά μου είναι 84 ύψος αλλά 1,5 κιλό λιγότερο (τον προηγούμενο μήνα τουλάχιστον)!!!

Φτου!Φτου!:D

Ιωάννα μου, φτου σας παιδί μου! Να μην σας ματιάξω!!! Τι παίδαρο έχεις?

Μπράβο σας, και η δικιά μου είναι 84 ύψος αλλά 1,5 κιλό λιγότερο (τον προηγούμενο μήνα τουλάχιστον)!!!

Φτου!Φτου!:D

εχω παθει σοκ με αυτα που τρωνε τα παιδια σας!!! εμενα τρωει 250-300 μλ γαλα στις 8-9, τη φρουτοκρεμα αμα της τη βαρεσει (τις τελευταιες μερες δεν θελει και της δινω ψωμακι με τυρι, το μεσημερι τα κλασικα νεροβραστα γιατι τα δικα μας τα φτυνει, το απογευμα γιαουρτι ή κρέμα 'η τοστ ή τραχανα και το βραδυ παλι φρεσκο γαλα..

την παρασκευη πηγαμε παιδιατρο και απο μπόι σκιζουμε!!! 72 ποντους η κυρια!! χαχαχαχα!!! αν βρεθουμε ποτε το δικο μου θα φαινεται νάνος μπροστα στα δικά σας:lol::lol::lol::lol::lol: απο κιλάκια 9500...κεφτεδακι!!!!

το MMR και εμεις στους 15 ειναι προγραμματισμένο να το κάνουμε αλλα μου ειπε το ντοκτορι επειδη αρρωσταινει συχνα θα το ξανασυζητησουμε...αν δεν ξανακανει πυρετο μεχρι τοτε θα το κανουμε..ανα ξανακανει ομως θα το καθυστερησω για το καλοκαιρι...μεγαλο αγχος αυτο το σκατοεμβολιο...

(αυτό με το μήλο στο χέρι της Εφης αγνόησε το :mrgreen: )

Πιο μηλο στο χερι βρε???? ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΟΝΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ρε που ειναι τα δοντια μααααςςςςςςςςςςςς!!!!! αμαν πια!!βαρεθηκα να περιμενω!!! μπηκα στο φορουμ του παρεντς (το παλιο) στο τοπικ με τις φαφουτομανες και τις εχω περασει οοοολεεεςςςς!!!!! νομιζω πως οταν βγαλει δοντι θα χαρω πιο πολυ απο οτι χαρηκα οταν περπατησε!!!! :P:p:p:p

Διαφημίσεις

Κορίτσια και εμείς το MMR για 15 μηνών το έχουμε. Αν και τώρα που κοίταξα το δικό μου βιβλιάριο παιδιού (μου το είχε κρατήσει η μανούλα μου!), εγώ το είχα κάνει 22 μηνών!!! Δεν είναι λίγο μεγάλη η διαφορά?

Δέσποινα μην αγχώνεσαι, η δικιά μου έκλεισε χρόνο με 2 δόντια και τώρα έχει 6!!!

Το εχω περασει το σταδιο του αγχους:lol::lol::lol::lol: (το πηρα απόφαση πια:lol::lol::lol:) πιο πολυ ανυπομονησια με εχει πιασει να δω πως θα ειναι η φατσα της με δοντια!!!:lol::lol::lol:

Βγάλατε 4 δοντια σε ενα μηνα????? μπραβο!!!! παιρνω κουραγιο!!! πονούσε??? εχω ακουσει οτι οσο πιο πολυ αργουν τόσο πιο πολυ πονανε γιατι τα βγαζουν μαζεμένα.ισχύει????

Κορίτσια και εμείς το MMR για 15 μηνών το έχουμε. Αν και τώρα που κοίταξα το δικό μου βιβλιάριο παιδιού (μου το είχε κρατήσει η μανούλα μου!), εγώ το είχα κάνει 22 μηνών!!! Δεν είναι λίγο μεγάλη η διαφορά?

νομιζω πως το εμβολιο εχει αλλαξει απο τοτε μεχρι σημερα..γενικά όλα τα κανουν νωριτερα.. καλα απίθανη η μητερα σου που φυλαξε το βιβλιαριο..εμενα δεν εχει φυλάξει τιποτις δικο μου (νομιζω οτι κάπου υπαρχει ο βαπτιστικός μου σταυρος..νομίζω:lol::lol: βεβαια εχουν περάσει και χροοοονιααα πολλααα!!!:lol::lol::lol: μην μου πεις και εσυ οτι εισαι 19 χρονων σαν την κάτια!!!!

αλήθεια που ειναι η κάτια οεο???χαθηκε!!!

Ναμε και εγω.Τι κανετε?Ο μικρος ειναι πολυ καλητερα λιγο μπουκομενος ακομη.Τι κανουν τα ζουζουνια σας ?Εμας ειναι ετοιμο να βγει και το εκτο δοντακι.Καλε δεν ειμαι 19 αλλα 20

Διαφημίσεις

Το εχω περασει το σταδιο του αγχους:lol::lol::lol::lol: (το πηρα απόφαση πια:lol::lol::lol:) πιο πολυ ανυπομονησια με εχει πιασει να δω πως θα ειναι η φατσα της με δοντια!!!:lol::lol::lol:

Βγάλατε 4 δοντια σε ενα μηνα????? μπραβο!!!! παιρνω κουραγιο!!! πονούσε??? εχω ακουσει οτι οσο πιο πολυ αργουν τόσο πιο πολυ πονανε γιατι τα βγαζουν μαζεμένα.ισχύει????

Γκρίνιαζε αρκετά όταν τα έβγαζε μαζεμένα (τα δύο πρώτα ούτε τα καταλαβάμε). Όταν όμως έβγαλε τα πλαϊνά, εκεί μας τρέλανε..!!!!

Γκρίνιαζε αρκετά όταν τα έβγαζε μαζεμένα (τα δύο πρώτα ούτε τα καταλαβάμε). Όταν όμως έβγαλε τα πλαϊνά, εκεί μας τρέλανε..!!!!

περναω μια κολαση σημερα....επιτελους αρχισε να φαινεται το δοντι και ισα ισα δεν εχει σκιστει το ουλο (μιλαμε φαινεται τοσο καλα που νομιζαμε οτι βγηκε!!)....και η μελινα κλαιει ΟΛΗ ΜΕΡΑ!!!!!! Και δεν πινει ουτε γαλα....αντε να δουμε επιτελους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το κακομοιρο με κοιταει με ενα παραπονο ολη μερα...μολις βλεπει και παω να της δωσω φαι βαζει τα κλαματα:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

και ειμαστε ακομα στο δοντι Νο 1 ( το κατω μεσαιο)...δηλαδη στα πλαινα τι θα τραβηξει??????αχ βαχ....

Κάτια σε περνάω! εγω είμαι 22!!!

ΝΤΟΙΝΓΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!

Που εισαι ρε oikat!!!! σε λιγο θα δωσουν πανελληνιες εδω!!!! μονη μου με αφησες με τα τεκνα?????:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...