Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Cafe Δεκέμβριος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ίσως αν σε έβλεπε να μπαίνεις μέσα και αυτή καθόταν έξω από την πόρτα ή να βάλεις κάποιο αγαπημένο παιχνίδι της, να μπείτε μαζί μέσα κάτι τ'ελος πάντων. Αλλά στην τελική δε θέλει πίεση. Όταν θα είναι έτοιμη ούτε θα κλάψει και θα γίνει ξαφνικά.

Πιστεύω αργότερα να της περάσει κι αυτό όπως της πέρασε ο φόβος για την ηλ.σκούπα. Τώρα και δίπλα από το καρότσι της να σκουπίζω δεν τρέχει τίποτα.

Χθες πήγαμε σε παιδότοπο αλλά δεν μπήκαμε μέσα στα παιχνίδια αφού είχε πολλά παιδάκια. Ενθουσιάστηκε όμως με τις μπάλες και έφερνε όλο τον υπόλοιπο χώρο γύρα. Ίσως την επόμενη φορά να μπω και εγώ μέσα και να παίξουμε. Προσωπικά δεν έχω παίξει ποτέ σε παιδότοπο μικρή ευκαιρία να το κάνω τώρα!

[sIGPIC][/sIGPIC]1.12.2008 - Αντίκρυσα το φως της ζωής μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 620
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα τι κάνετε?Εγώ απο την Τετάρτη έχω τον μικρό με μπουκομένη μυτούλα με το που βλέπει τον φυσιολογικό ορο κριβη το πρόσωπο του και αν του το κάνω αρχινά τα κλάματα.

Χθες πήγαμε σε παιδότοπο αλλά δεν μπήκαμε μέσα στα παιχνίδια αφού είχε πολλά παιδάκια. Ενθουσιάστηκε όμως με τις μπάλες και έφερνε όλο τον υπόλοιπο χώρο γύρα. Ίσως την επόμενη φορά να μπω και εγώ μέσα και να παίξουμε. Προσωπικά δεν έχω παίξει ποτέ σε παιδότοπο μικρή ευκαιρία να το κάνω τώρα!

Εμείς πηγαίνουμε συνέχεια στον παιδότοπο και της αρέσει πάρα πολύ.

Όταν έχει πολλά παιδάκια και πιο μεγάλα, οι κοπέλες την βάζουν στο δίχτυ με τις μπάλες και κάνει βουτιές....!!! Αλλιώς πηγαίνει σε όλα τα παιχνίδια.

Είναι και το μόνο μέρος όπου μπορώ να πιω ήσυχα τον καφέ μου χωρίς να σηκωθώ καθόλου!

Καλησπέρα και φιλιά σε όλες! γράφω από τη δουλειά (3η μέρα στο γραφείο) στα μουλωχτά :-)

Έτσι είναι μια χαρά, αλλά εγώ δυστυχώς έχω μακριά την μανούλα μου. Εγώ μένω Φλώρινα και αυτή Θεσσαλονίκη.

Εγώ πάντως το έχω δηλώσει σε όλους, θα δουλέψω ξανά όταν πάει και το δεύτερο μωρό παιδικό σταθμό (δηλαδή σε 3-3,5 χρόνια). Θέλω τα παιδάκια μου να τα μεγαλώσω εγώ και να τα χαρώ.

Δεν γουστάρω κανείς να γυρίσει και να πει "εγώ της τα μεγάλωσα", μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι όταν ακούω αυτή την κουβέντα - δεν ξέρω γιατί!

Οπότε δεν αγχώνομαι!

Κι εγώ που νόμιζα πως μόνο εμείς δεν έχουμε κανέναν, ούτε μαμά ούτε πεθερά ούτε αδέρφια!

Παιδιά εγώ άρχισα δουλειά από την Πέμπτη και η μικρή μου αν ξυπνήσει το πρωί και δε με δει κλαίει απαρηγόρητη :-(

Φεύγω 6.35 το πρωί γιατί δουλεύω Χαλκίδα και επιστρέφω στις 5 το απόγευμα...

Δεν με πειράζει τόσο που μένει με την κυρία που την προσέχει, είναι μια εξαιρετική γυναίκα, νοιώθω και λίγο αλαφρωμένη από τη διαρκή ευθύνη και το κυνηγητό :-)

Μου λείπει όμως το μπεμπάκι μου!!!! Από την άλλη, χάρηκα που γύρισα στη "δράση" της δουλειάς. Με τα πρακτικά θέματα να δω πώς θα τα καταφέρουμε (μαγείρεμα, λογαριασμοί, ψώνια...) Θα συνηθίσουμε όμως!

Καλά, έ, τον παιδότοπο δεν τον είχα σκεφτεί!!! Θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή !

sACYp2.png

Πιστεύω αργότερα να της περάσει κι αυτό όπως της πέρασε ο φόβος για την ηλ.σκούπα. Τώρα και δίπλα από το καρότσι της να σκουπίζω δεν τρέχει τίποτα.

Ίσως αν για ένα διάστημα δεν την έκανες μπάνιο στη μπανιέρα, μέχρι να "την ξεχάσει"?

Καλημέρα τι κάνετε?Εγώ απο την Τετάρτη έχω τον μικρό με μπουκομένη μυτούλα με το που βλέπει τον φυσιολογικό ορο κριβη το πρόσωπο του και αν του το κάνω αρχινά τα κλάματα.

Περαστικά Κάτια! Εγώ της κάνω κεφαλοκλείδωμα για να της βάλω ορό :-( γιατί ουρλιάζει και χτυπιέται!!!

sACYp2.png

Διαφημίσεις

Και αν σου πω ότι και το επίθετό της θα είναι Παπαδοπούλου? (Παπαδόπουλος ο άντρας μου). Τι έχεις να πεις?!!!!:lol:

Είδες πως τα φέρνει καμιά φορά η τύχη?!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:απίστευτο!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλησπέρα και φιλιά σε όλες! γράφω από τη δουλειά (3η μέρα στο γραφείο) στα μουλωχτά :-)

Κι εγώ που νόμιζα πως μόνο εμείς δεν έχουμε κανέναν, ούτε μαμά ούτε πεθερά ούτε αδέρφια!

Παιδιά εγώ άρχισα δουλειά από την Πέμπτη και η μικρή μου αν ξυπνήσει το πρωί και δε με δει κλαίει απαρηγόρητη :-(

Φεύγω 6.35 το πρωί γιατί δουλεύω Χαλκίδα και επιστρέφω στις 5 το απόγευμα...

Δεν με πειράζει τόσο που μένει με την κυρία που την προσέχει, είναι μια εξαιρετική γυναίκα, νοιώθω και λίγο αλαφρωμένη από τη διαρκή ευθύνη και το κυνηγητό :-)

Μου λείπει όμως το μπεμπάκι μου!!!! Από την άλλη, χάρηκα που γύρισα στη "δράση" της δουλειάς. Με τα πρακτικά θέματα να δω πώς θα τα καταφέρουμε (μαγείρεμα, λογαριασμοί, ψώνια...) Θα συνηθίσουμε όμως!

Καλά, έ, τον παιδότοπο δεν τον είχα σκεφτεί!!! Θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή !

βαλε και εμας στο κλαμπ του δεν εχουμε κανεναν....μα κανεναν... εγω για αυτο δεν εχω γυρισει στη δουλεια...αλλα τωρα μαλλον πρεπει να αρχισω να ψαχνω γιατι με βλεπω να παθαινω καταθλιψη τοσο καιρο μες στο σπιτι...θελω να δω λιγο κοσμο ρε παιδι μου... να δουλεψω λιγο...ειμαι τρελη που μου λειπει η δουλεια??? αλλα που να το αφηνα το μαιμουδακι μου ρε γμτ τοσο μικρο?? τωρα ομως νομιζω πως εχω περισσοτερο κουραγιο και χρειαζομαι να δουλεψω παλι..αρκει να βρουμε καμια καλη γυναικα (και που το ξερω θα μου πειτε οτι ειναι καλη???:-(:-(:-(:-(:-(:-( ουφ... θα σκασω... το μεγαλυτερο μου αγχος ειναι αυτο:-(:sad::-(:sad::-(

και ρε παιδια ξερετε τι μου λειπει πιο πολυ??? μια βολτα για ποτακι στα ησυχα με το στεφανι...ποτε θα ξαναβγουμε εμεις οεο????

βαλε και εμας στο κλαμπ του δεν εχουμε κανεναν....μα κανεναν... εγω για αυτο δεν εχω γυρισει στη δουλεια...αλλα τωρα μαλλον πρεπει να αρχισω να ψαχνω γιατι με βλεπω να παθαινω καταθλιψη τοσο καιρο μες στο σπιτι...θελω να δω λιγο κοσμο ρε παιδι μου... να δουλεψω λιγο...ειμαι τρελη που μου λειπει η δουλεια??? αλλα που να το αφηνα το μαιμουδακι μου ρε γμτ τοσο μικρο?? τωρα ομως νομιζω πως εχω περισσοτερο κουραγιο και χρειαζομαι να δουλεψω παλι..αρκει να βρουμε καμια καλη γυναικα (και που το ξερω θα μου πειτε οτι ειναι καλη???:-(:-(:-(:-(:-(:-( ουφ... θα σκασω... το μεγαλυτερο μου αγχος ειναι αυτο:-(:sad::-(:sad::-(

και ρε παιδια ξερετε τι μου λειπει πιο πολυ??? μια βολτα για ποτακι στα ησυχα με το στεφανι...ποτε θα ξαναβγουμε εμεις οεο????

Το τελευταίο είναι ο μεγάλος μας καημός!

Πότε θα βγούμε νύχτα άραγες? Εγώ αν και τώρα γίνεται να την αφήνω στην μητέρα μου δεν μπορώ αφού ξυπνάει την νύχτα και την θηλάζω. Ούτε με τον πατέρα της δεν ηρεμεί άμα ξυπνήσει και θέλει γάλα.

Βέβαια αμα ακολουθήσει και κανα δεύτερο μωρό τότε ξεχάστε το.

Όσον αφορά τη δουλειά, δεν μου έχει λείψει καθόλου. Από τα 21 μου που δουλεύω πρώτη φορά κάθομαι συνολικά 20 μήνες σχεδόν αλλά δεν θέλω με τίποτα να γυρίσω στο ισόγεο γραφειάκη της δημόσιας υπηρεσίας μου με την ανοργανωσιά και το χαμό που με περιμένει. Αλλά αυτό δυστυχώς θα πρέπει να το υποστώ σε ακριβώς 3 εβδομάδες :(((.

Αν μπορούσα θα σταματούσα την δουλειά για 5-6 χρόνια.

Αποριες...

με τα φαγητα πως τα πατε???

ξεκινησαμε εδω και μια εβδομαδα να δοκιμαζουμε τα παντα και δεν ξερω τι να της μαγειρευω γιατι μου βγηκε πολυ εκλεκτικη...η σκατούλα..

με το αυγο ενα δραμα...μια που μπαινει μια που βγαινει απο το στομα με ενα τεραστιο μπλιαξ:evil::evil::evil::evil::evil:

με τα οσπρια μια απο τα ιδια:evil::evil::evil::evil::evil:

κοτοπουλο με πατατουλες το τσακισε

φρεσκο γαλα το τσακισε

γιουβαρλακια κοντεψε να ξερασει απο την αηδια:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

τοστακι αν και δεν εχει ουτε ενα δοντι το τσακιζει..

τυρια επισης τα τσακιζει (ειδικα το ανθοτυρο)

και εχει και μια επιμονη να τρωει μονη της και τα κανει ολα σκατα!!!

εσας τα μαιμουνια πως τα πανε??? τρωνε κανονικα φαγητα??? τι τους μαγειρευετε ρε παιδια???

θα με βηθουσε αν φτιαχναμε μια λιστα με φαγητα τυπου

πρωινο

δεκατιανο

μεσημεριανο

απογευματινο

βραδυνο

θελετε??? για να παρουμε καμια ιδεα και εμεις οι ασχετες δηλαδη:tongue::tongue::tongue::tongue:

βραδυ

εγω παντως του δινω οτι τρωμε και εμεις και κομματιασμενα σταματησα να αλεθω εδω και πολυ καιρο........οποτε τρωμε εμεις τρωει και αυτος και μαλιστα πιατα οχι αστεια,στα ενδιαμεσα του δινω φρουτο

Διαφημίσεις

Λοιπόν, εγώ στην δικιά μου δίνω:

Πρωϊνο - γάλα φρέσκο (250ml)

Δεκατιανό - αυγό (μελάτο σε ποτηράκι με λίγο ψωμάκι)

Μεσημεριανό - ότι τρώμε και εμείς (και σαλάτα,τυράκι,ψωμάκι και για συνοδευτικό 150ml χυμό)

Απογευματινό - γάλα φρέσκο 250ml(μόλις ξυπνήσει από τον μεσημεριανό ύπνο) και λίγο αργότερα μία μπανάνα,΄λίγο μήλο και κάτι λίγες φετούλες πορτοκάλι ή ένα μανταρίνι.

Βραδινό - Γιαουρτάκι (όποτε έχει κέφι όμως, δεν το πολυθέλει) και μετά το μπάνιο 250ml φρέσκο γάλα.

Ενδιάμεσα βέβαια αν δει κάποιον να τρώει κάτι θα θέλει να φάει, οπότε τσιμπάει λίγο κέϊκ σπιτικό, κανένα μπισκοτάκι...

Δεν αλέθω τίποτα, τα τρώει όλα σε μπουκίτσες, και το μήλο το κρατάει στο χέρι της και τρώει.

Αυτά!

Και η δικιά μου είναι πολύ εκλεκτική. Της φτιάχνω πάντα ξεχωριστό φαγητό. Λοιπόν από φαγητά τρώει 2 όλα κι όλα, το σπανακόρυζο και τον τραχανά. Οπότε κάνω συνδυασμούς συνήθως αυτών, είτε σκέτα, είτε με λίγο κρέας γιατί αμα το μυριστεί δεν τα τρώει. Όποτε έχουμε μακαρόνια τρώει καμμια δεκαριά πιρουνιές. Επίσης, της αρέσει η ζυμαρόπιτα και το ψωμάκι, το τόστ μόνο με τυρί και το μπρόκολο. Το αυγό είτε βραστό, είτε ομελέτα, είτε αυγοφέτα δεν το θέλει πλέον με τίποτα. Της δίνω κανα δυο μπουκίτσες με το ζόρι που και που. Της τα αλέθω όλα αν και τρώει άνετα μη αλεσμένα απλά τρώει πολύ λίγο και ιδίως τα φρούτα καθόλου. Το μενού μας είναι

Πρωϊνο καθώς και κανα δυο φορές την νύχτα - γάλα θηλασμός δεν μπορώ να μετρήσω

Δεκατιανό φρουτόκρεμα. μετά θηλασμός για να κοιμηθεί.

Μεσημεριανό - κάτι από τα παραπάνω.

Απογευματινό - τοστ ή γαλα.

Βραδινό - Γιαουρτάκι ή τραχανα ή τοστ ή ζυμαρόπιταή μπροκολο με ψωμακι και μετά το μπάνιο γάλα.

Ενδιαμεσα εαν ειναι νησταγμενη ή τρωει μόνο 2 κουταλιες τη θηλάζω.

Σήμερα, δοκίμασα να της δωσω φασολάκια κατεψυγμενα, αλλά δεν της αρεσαν.

Λοιπόν ο δικός μου είναι μάλλον ο πιο μεγάλος και βολικός φαταούλας!!!!

Καταρχήν πήγαμε παιδιατρο σήμερα και ήταν δράμα.... κατεβάσαμε το τσουτσουνάκι κι εγινε τρελλός χαμος!!! με το δίκιο του... κάναμε και εμβόλιο.. πολύ κλαμα!!! εν τω μεταξύ τον πονάει δεν μπορεί να κατουρήσει γιατι προφανως τσούζει και υποφέρει!!! εχω να τον δω να κλαιει ετσι από τους κολικούς!!! Μες στην στεναχωρια ειμαι!!!! να δούμε πως θα περάσει το βράδυ και αυριο γιατί τόσο κρατάει απ οτι μου είπε!!!

από κιλά είμαστε 11.800 και 84 πόντοι... μποι δεν βάλαμε πολύ απο την προηγούμενη φορά!

Τώρα από φαγητό...

6:00 το πρωι: 300 μλ περίπου γάλα advance και κοιμάται μέχρι τις 9:30 συνηθως...

10:00 : 1 μπανάνα,ενα αχλάδι και μισό μηλό καμια φορά και ακτινίδιο.

13:30: τα πάντα δεν φέρνει ποτέ αντιρρηση και αηδια για κανένα φαγητό.

17:30: γιαουρτάκι (πολλές φορες τρωει δυο!!!) ή τόστ.

21:00: καμια μπανανούλα ή λιγο κασεράκι ετσι για ξεγελασμα!!

00:00: 300 μλ γάλα

Κατα την διαρκει της ημέρας μπορεί να του δώσω λίγο ψωμάκι ή κανένα μπισκοτάκι!

δεν του δίνω συχνα αυγό και θα ξεκινησουμε απο δω και στο εξής μια φορά την εβδομάδα ψάρι.

Μόλις βλέπει φαγητό πάντως χτυπάει παλαμάκια, γελάει πολύ και περιμένει πως και πως!!

αυτά με το λουκουμάκι μου!!

Είναι πάρα πολύ βολικός σε όλα έκτος λίγο από τον βραδυνό υπνο... ξυπνάει.. κάποιες φορές τεσπα θα περάσει κι αυτό!!

Α!!! Θα κάνουμε και το MMR τον Μάρτιο!! Δεν το θέλω καθόλου!!

Το συζητησα μαζί της και μου είπε να ¨κουλάρω¨!! και να μην ανυσηχώ!!!

Εσείς βρε κορίτσια τι λέτε?? ή μόνο εγώ είμαι ψυχωτική!!

αυτά!!!!!!!!!!

eNortjKzUjIyNLI0NFKyBlwwFW0Czg,,24.png

eNortjKzUjIyNLU0tVSyBlwwFaQC3A,,32.png

ωραίο θεματάκι Δέσποινα!

(αυτό με το μήλο στο χέρι της Εφης αγνόησε το :mrgreen: )

Λοιπόν τι κάνουμε εμείς:

9.00: θηλασμός

11.00 : τοστ

14.00 : ό,τι τρώμε και μεις (ψάρι, φασολάκια, φακή, κοτόπουλο, μακαρόνια-κιμά, μοσχαράκι τα πάντα τρώει!) και λίγο τυράκι και το εσωτερικό της ντοματας και μερικές φορές κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης

15.30: μπορεί θηλασμός για να κοιμηθεί ή βόλτα και στο γυρισμό γάλα

18.00 : σφικτό αυγό

19.00: λίγος θηλασμός

20.00 : γιαούρτι ή κρεμα ή τραχανάς ή πίτσα ή τυροπιτάκια ή ο,τιδήποτε έχω.

Νερό ενδιάμεσα

Φρούτα της έδινα το πρωί αντί του τοστ αλλά τώρα που λείπω του άντρα μου είπα πιο βολικό είναι το τοστ να της δίνει που το τρώει γιατί φρούτα δεν έτρωγε πολύ πράγμα και μπορεί να πεινούσε. Πάντως βρε κορίτσια 1 μπανάνα και άλλα φρούτα τρώνε τα δικά σας; Εμένα άντε το 1/3 να φάει!

Το ωράριο το παραπάνω αλλάζει ανάλογα με τον ύπνο της μικρής αλλα ισχύει σε γενικές γραμμές.

Επειδή θέλω οπωσδήποτε να τρώει τον κρόκο έχω δει ότι της αρέσει πολύ αν το βάζω μέσα σε ψωμί ή ακόμη και στο τοστ.

Ιωάννα και μένα η παιδίατρος το είχε για 15 μηνών νομίζω και συζήτησα μαζί της και μου είπε ότι έχει ενοχοποιηθεί για αυτισμό αλλά δεν είναι και σίγουρο αλλά είναι το μόνο εμβόλιο που συμφώνησε να το κάνουμε μετά τα 2 έτη. Αν δε θέλεις, να επιμείνεις. Δεν κατάλαβα!

7nKAp2.png

ιωάννα ετοιμάζεις μπασκετμπολιστα από ότι βλέπω!

oikat και εγώ σκέφτομαι το πρωί που θα την κρατάει η μάνα μου να τρώει τοστ και γιαουρτάκι καθώς δεν έχει συνηθίσει ακόμα να τρώει με άλλους εκτός της μαμάς. Θα της δίνω την φρουτόκρεμα το απόγευμα.

Εγώ έχω την εξής απορία. Πολλές φορές κατά την διάρκεια της ημέρας και ιδιαιτέρως όταν ξυπνά το πρωί η δικιά μου θέλει γάλα φωνάζοντας "γιαλα, γιάλα". Όταν της λέω ότι τώρα θα φάμε μαμ όχι γάλα, επιμένει φωνάζοντας για γάλα. Άλλες φορές της δίνω και άλλες όχι. Τι να κάνω άραγες?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...